View RSS Feed

Small stakes HU and FR

1. Märts Plärts

Selline naljakas kuu on olnud. Kuu esimesel poolel ei olnud mingit motti mängida ja HU hakkas vähe ära tüütama. Siis otsustasingi proovida FR cashi, mida ma põhimõtteliselt ei olegi kunagi mänginud. Esimene proov läks Starsis ja NL10 ja 10 lauda. Tulemus selline breakeven. Kuu lõpus otsustasin kõvasti grindida FTPs NL25 FR (10 lauda, arvem 9) ning tulemusega olen väga rahul. 15000 kätt siis NL25 FR ning nüüd 1. aprill ei mängi ning homme läheb NL50 FR lahti. Roll oli juba ennem tegelikult olemas, kuid tahtsin mingi arvu käsi läbi mängida, ilusti kasumit toota ning kogemust saada, enne kui sinna läheb.

Selle viimase nädalaga, olen püüdnud enda mängu ka võimalikult hästi parandada ning foorumisse ka käsi postitanud. All, graafikutelt on näha, et mu mäng muutus päev päevalt järjest lahtisemaks. Siinkohal ootakski FR mängijate mõtteid mu graafiku ja statside kohta. Oleks tänulik kui leiaks oma mängust vigu, et siis saaksin need parandada.

Mul ongi alati motivatsiooni puudus, et ei suuda vajalikku volüümi alla panna. Kuid FR tundub vähem tilti põhjustavat ning motivatsioon ei kao ka nii kergelt. Kui ikka lauad lahti võtan, siis selline 700-1300 kätt ikka mängin ja selline 1.5 tundi sess tundubki kõige paremini sobivat.
    Tahaks tänada qbj0hn`i, kelle videod on olnud väga õpetlikud ning motiveerivad- Keep up the good work.

Oleks siis tänulik igasuguse tagasiside eest mis siis aitaks kaasa mängu parandamisele :)

( Click to show/hide )

-----------------------
    + Rakeback $130
    Kokku: $708

Järgmine kuu tahaks mängida kindlasti rekord arv käsi (mis mul ongi vaid mingi 25k). Loodan, et motivatsioon ära ei kao.
    Teine eesmärk on vähemalt 9bb winrate at NL50 FR.
    -----------------------
    Kui need mõlemd eesmärgid suudan täita, siis oleks üliõnnelik!

( Click to show/hide )

Winrate 16.08bb

( Click to show/hide )

Nii ma siis läpakaga lasen kümnel laual. Statsid VPIP, PFR, 3bet, Fold to 3bet, Hands ja all on Steal. Pildil natuke valesti märgitud, aga nüüd märgin nii:
    Nitid, Nitid shortid, Normid loose/agg ehk oletatavad võitvad, Normid loose/agg shortid, FISHID

( Click to show/hide )

CO pealt pean tightimaks tõmbama?

Updated 03.04.11 at 02:13 by MeelisV

Kategooriad
    Uncategorized
  2. Sucks to be bUUUble!

Eelmine nädal siis 14. ja see nädal bubble. Päris kurb..

Kui keegi mind stakeks 150€ ehk poole BIga, siis osaleks meeleldi

Kõik pakkumised oodatud
    Kategooriad
    Uncategorized
  3. Video + Update

Kõigepealt siis uudis, et on valminud uus HU VIDEO

Teine uudis on, et nüüd mängin nii Pokerstarsis kui ka FTPs ning nii NL50s kui ka NL100s. Et siis bummin mõlemas korraga ja kui ennem mängisin ainult ühel laual, siis nüüd üritan ikka kahel korraga lasta, kuigi läpakaga see väga mugav ei ole. Pokkeris ei ole mul väga motti suurt volüümi teha. Selle kuu hetkeseis on +400 taala ja 4400 kätt, 18.6 tundi. NL100s olen vast 1000 kätt mänginud ja kergelt plussis. 10k kätt selles kuus oleks rahuldav tulemus.
    Kategooriad
    Uncategorized
  4. NL50 HU 50k kätt Kokkuvõte

( Click to show/hide )

( Click to show/hide )

See kuu on väga sick jooks olnud. Seda tõestab juba see, et Showdown winnings on nullis. Mitu korda olen läinud PrF allin, mul AK, vastasel AA või KK. Et viimased 10k kätt on suht break even. Selle kuu graafikult on esimesed 108 kätt need, millest tegin video.
    Peale seda, mõni päev hiljem, viisin sisse ka muudatused mängu, mida Ranka soovitas:

( Click to show/hide )
    1) Peaks OP rangesse tooma KXs. Enne oli OP ranges K7s+
    2) Fishi pole mõtet keskmise käega 3betima hakata. Rahus oma 3beting ranget oodata.
    3) Flop cbeti korrektuur- kui on mul hea käsi, siis üle poole poti, kui halb, siis pool poti. Praegu panin vastavalt flopile enamjaolt, mitte vastavalt oma käe tugevusele.
    4) Matchi alguses mõned halvad callid neljanda paariga riveril (78o) ja bottom pairiga flopil min check/raiseile (24s)
    5) More Hollywooding lol.
    6) Shortide vastu ei mängiks.
    7) Limpi tõsta kuni 4x, mitte 5x.
    8) Limped potis oli mul standard panna pot kui flopil midagi hitin (paar, draw). Hakkan vähem panema siis kui just tugevasti ei hiti (nii 75% potist oleks ok).
    9) Turnil barreldasin väga suurelt ka ainult drawdega. Kui just väga tugev/haavatav käsi ei ole, siis peaksin vähem panema (Osaliselt sellepärast on mul non showdown winnings joon üle nulli ja kergelt tõuseb).

Küll nüüd jooks ka paraneb ja hakkab tulema jälle

See kuu seni:

( Click to show/hide )

( Click to show/hide )
    Kategooriad
    Uncategorized
  5. Video: NL50 HU Episode 2

Avalikkuse ette jõudis siis teine osa HU videost.

Vaata videot SIIT

Ning kommentaarid video kohta paluks SIIA
    Kategooriad
    Uncategorized
Lehekülg 1, kokku 2 12 ViimaneViimane