Päris pikalt juba kasutaja olnud siin foorumis, kuigi foorumit iseenesest lugema hakkasin alles nädal või kaks tagasi. Hetkel õpin ülikoolis 1. kursusel Maakorraldust ning elan Tartus.
Pokkeriga olen ehk tegelenud mingi aastakese kui sedagi, aga seda siis kah enamjaolt freerollide jms. kraami näol millest osad võidud isegi suutsin välja kanda aga läks sinna 0i poole ka suur hulk.
Mängida ma enda arvates ei oska. Eilsest hakkasin Unibetis 6max NL4ja mängima. Alustasin küll Triobetis, käisin Unibetis ja siis tekkis tahtmine veel tubasid uurida. Käisin siis PokerStarsis ja Full Tilt'is ära kuid seal kasumit teha ei suutnud, soft ei ole meelepärane millegipärast. Prima networki kiire soft meeldib. HEM'i hakkasin tõsiselt alates eilsest kasutama ning plaanin tuua ka graafikuid päevast päeva. Eesmärgiks oleks nüüd HEM välja osta ($55), mille raha ma hetkel ka endale grindida üritan. Kui kunagi väga hästi läheb ja br piisav, koliks headel aegadel isegi NL10nesse. Need siis mu kaks eesmärki - selle kuu sees oleks hea need ka realiseerida, aga kurat seda teab, mis saama hakkab.
Postitada mõtlengi graafikuid, tulemusi, halvasti-mängituid käsi jne.
Lisan ka oma 2 päeva graffi (eile sai ainult paar korda proovitud kätt, täna sai veits rohkem mängitud) ja statid. Tulemused siiski eurodes, mitte dollarites nagu graafikult paistab.
Kui kellelgi on mingeid arvamusi nende asjade kohta või oskab üldse mingisugustki nõu anda kuidas/mida teha siis teie ettepanekud on vägagi oodatud. Aitäh teile juba ette ära!

Vasta tsitaadiga
, K
, 6

(€3.60, 3 players)
(€21.92, 2 players, 2 all-in)
(€21.92, 2 players, 2 all-in)