FAQ (KKK - Korduma Kippuvad Küsimused)
1. PT3 ei salvesta turniiride tulemusi?
V: Turniiride tulemused tuleb sisestada käsitsi (on erandeid). Suuremad toad näiteks PokerStars.com toetab turniiride tulemuste faile, mis tuleb lasta saata omale emailile.
Selleks avage PokerStars, valige ülevalt äärest Requests ja siis rippmenüüs Tournament History. Valige mitme viimase turniiri statistikat Te soovite saada. Kui toiming tehtud tuleb mõne aja pärast Teie emailile kiri turniiri tulemustega. Salvestage see email notepadi ja importige too notpadi fail PT3 kasutades "Manual Import" valikut.
2. PT3 andmebaasi hooldus (housekeeping) on kestnud tunde. Kas see on normaalne?
V: See on täiesti normaalne ja hoolduse aeg sõltub sellest mitu kätt sisse importisite. Kui mõni tuhat siis kestab hooldus minuteid kui aga miljoneid siis võib hooldus kesta mitukümmend tundi. Tühistada võib aga tolle hoolduse peate nii või naa ära tegema. See parem on oodata ja suurtemate importide puhul varuge aega ja kannatust!
3. Mis võivad olla PT3 andmebaasi paroolid?
V: Enam levinumad paroolid on "postgrespass" või "dbpass".
4. Kas on võimalik pokkeritubade erinevad kasutajad liita üheks?
V: Jah. Avage Poker Tracker 3, valige soovitud mängutüübi lahter (Texas või Omaha) ja valige lahter nimega General. Paremal ääres on fraaz "Aliases" ja selle all Edi. Klikkige sellel (vaadake allolevat pilti, klikkige suurema pildi nägemiseks) ja lisage omale sobivad pokkeritubade kasutajanimed. Kui Teie andmebaas on suur võib iga kasutaja lisamine võtta aega 2-3 minutit, kui väike siis mõni sekund.
pt3alias.jpg
5. PokerStars does not appear to be installed (kehtib ka muude pokkeritubade kohta)
See tähendab, et PokerStars (või mõni muu pokkerituba) on installeeritud arvutisse Poker Tracker 3-ele võõrasse kohta. Tüüpiline probleem PokerStars.ee pokkeritoaga kuna PT3 ei ole nende installimisest teadlik ja siis peate käsitsi näitama PT3-ele hand history kataloogi asukoha. Lisaks kui mängite turniire peate lisama ka Tournament History kataloogi.
Probleemi eemaldamiseks: PT3 > Auto Import > PokerStars > PokerStars Configuration ja sealt vajutage nupule «Add» ja otsige üles oma Hand History kaust. Kui Sa ei tea kausta aadressi siis ava PokerStars ja mine: PokerStars > Options > Instant Hand History Options ja seal on lahter «Where To Save».
no nii ma annan ka siis teada kuidas mul siiamaani läinud on ja palun abi ka poker trackeriga.
eile ostsin omale ka siis pt3 et paremini cashy mängida sõber aitas ta tõõle panna ja ütles te pean ise endale vajalikud statsid paika panema aga tahtsin küsida et milliseid te soovitaxite ?
hetkel näitab mul..... handsre flop raise:call pre flop raise:saw flop:saw riwer statsid
äkki keegi ütleb mis statse ma peaxin veel panema?
JA KUI KEEGI TEAB SIIS TURNIIRIDE STATSE KA.
Siiamaani on mul normaalselt läinud ainult cash mängus on hirmus ma lihtsalt ei või kõik käed mis on supper head lastakse üle turnis või riveril .... ei tea mis seellega on. turniiridega olen ikka juurde teeninud hetkel olen turniiridega siis teeninud 959dollarit ja kasum sellest on pool.
täna sain 3 koha 180 inimese 4.40$ sisse ostuga turniiris sealt tuli ka 90$ juurde :D
OK palun aidake siis nende statsidega.

re flop raise:call pre flop raise:saw flop:saw riwer statsid
Vasta tsitaadiga