Algselt postitas
Codecci
Suur osa pokkeri skillist seisnebki märkmetes eelnevatest sessioonidest erinevate mängijate kohta. Võtame nt Olympicu live pokkeri - kui ma käin mängimas ja tähelepanelikult jälgin mis käteraadiustega Rain Elmik 3betib varajasest positsioonist, millistel boardidel Kristjan Laas check-raise blufib flopis, millega Henri Käsper riveri valuebetti teeb, siis see kõik mis ma tähele panen toob mulle järgnevatel sessioonidel rohkem raha koju. Teine regular võib-olla ei viitsi tähele panna ja mängib telefoniga Angry Birdsi, seetõttu ta teenib vähem raha järgnevatel sessioonidel. Kui nüüd kõik lauad oleksid Anonymous, siis me oleksime selle laisa regulariga võrdsed. Mõlemad mängiksime igavat standardmängu, ei oleks vastaste kohta märkmeid, kõik vastased on meie jaoks võrdsed - mingi info küll koguneb selle ühe sessiooniga, aga see pole midagi võrreldes aastatepikkuse infoga.
Minu arvates selliste mängudega kaob osa pokkerist ära. Fishide losing rate väheneb, sest tähelepanelikel mängijatel pole infot eelmistest sessioonidest, auto-piloot-regularide winrate jääb samaks või veidi väheneb ja tähelepanelike regularide winrate kukub kolinal, sest üks osa nende skillist on ära võetud ja nad langevad samale tasemele kus on auto-piloot-regularid.