Näidatakse tulemusi 21 kuni 40, kokku 161
-
24.02.10, 14:18 #21
- Liitus
- Apr 2009
-
24.02.10, 16:25 #22
- Liitus
- Oct 2008
Re: Golden Sandsi Unibet Openi satelliidid on alanud!
Käisin eelmine aasta St. Konstatinis ja sõitsin rendikaga kogu ranniku läbi kui Constantani (Rumeenia) välja. Noh kuidas võtta...ma olen puhanud praktiliselt igas kohas, kuhu Eestist lennukid on läinud, kuid Bulgaaria idarannik jättis neist konkurentsitult kõige magedama mulje. Kehvad hotellid (ka 5* hotellid võivad olla nadimad kui Eestis 3*), vilets toit, nõuka-aegne teenindus, mittemidagiütlev loodus, kohutavad teed, noh ühesõnaga "back in USSR". Regiooni keskus Varna on täiesti mõttetu linn - midagi vaadata ei ole, vaesus hakkab igal pool silma. Ning lihtsalt tina panemiseks on maailmas ikka sitaks paremaid kohti, kasvõi Kanaaridega ei anna võrreldagi.
Sümpaatsed olid kusjuures bulgaarlased ise (tuletan meelde, et nendega suhtlemine käib ikkagi soovitavalt vene, mitte inglise keeles) ja Must Meri jättis ka kustumatud muljed. Ning kui plaanis on sisuliselt 24/7 kasiinos vedeleda, paar korda ujumas käia ning odavalt läbi saada ja turult mõni vuffel hiina Armani särk osta, siis väga hea koht.
-
24.02.10, 17:00 #23
mahel suht õigus.
eesmärgiga turniir ära mängida(või niisama pokkerit), pisut päikest võtta, ujuda ja odavalt tina panna, siis on koht õige. ühesõnaga suht väiksele alale reisil jääda. aga riigi enda osas ma ei tõstaks oma unistusi nii pilvedesse. taiga võrdlus on ka selline nii-ja-naa. ei saa väga võrrelda. ainuke sama asi on vast, et odavam, kui meil.
kui paketi hitin, siis vast läheks isegi.
...krt, peab ka unibetti omale konto ära tegema ikka vist :)
-
24.02.10, 17:09 #24
Irwwww. SuperMarket "Lora" JA sellised rääbismajad eriti ei kutsu küll :D
-
24.02.10, 17:19 #25
hmmm ma ei ole ise käinud, kuigi eelminesuvi oli võimalus minna 3-ks nädalaks. ja nende tehtud fotode põhjal, mida ma vaadand olen jättis küll kuurorti mulje, sellise nagu reisikataloogides - villad, basseinid jne. v-b viibisid nad ainult truisti poirkondades vms.
-
24.02.10, 17:23 #26
Noh tavaline Venemaa ühe sõnaga. Ma ei looks sellest nii halba pilti ikkagi. Käisin kevadel Moskvas ja tavalised elumajad olid seal sama moodi sellised, inimesed rääkisid ainult vene keelt ja üldse oli rõvedalt kole. Kõige hullem muidugi oli see, et õhku polnud. Samas hotellid ja söögikohad olid ok ja mind need koledad vene elumajad koos rõdudel rippuvate trussikutega ei kottinud.
Ma ei usu, et Bulgaarias 5* hotellid sellised välja näevad nagu Mahe poolt pildistatud tavaline elumaja. Mind absoluutselt ei koti, kuidas nad seal elevad. Mina lähen pigem nautima Musta Merd, õlut, mängima jne. Hea odav koht, kus puhata ja niisama chillida. Samuti ei kavatse ma tiiru peale teha Bulgaaria maapiirkondadele vaid ühe koha peal chillida ja päikest võtta. Ja mingite vuffel Armani särkide ostmisest pole mõtet jahuda, lol. Eeldatavalt on Golden Sands riigi üks populaarsemaid turismipiirkondi. Muidugi tuleks veits uurida selle kohta. Monte Carlo või Monaco üldse ei tõmba. Ei mingit eksootikat.Viimati muudetud Keiss poolt : 24.02.10 at 17:33
-
24.02.10, 18:26 #27
kui ma lähen, siis 95% (ülejäänud 5% katab olukord kui olen sellises tsüklis et midagi aru ei saa ennem kui lennuk maandub bulgaarias) lähen mootorrattaga sinnani välja. niiet saan ilmselt näha siis kolgast ka loodetavasti piisavalt. peaasi et gps töötab ja peksa ei saa. ülejäänud savi.
-
24.02.10, 19:08 #28
Minu arvates sa pingutad natuke üle Maheaatom, vaatad seda kõike liiga negatiivselt. See on suht tüüpiline turismipiirkond, kus nö keskuses on ilus ja puhas, aga veidikene kõrvale minnes on reaalsus ja üldjuhul reaalsus=peldik.
Võrdluseks Maheaatomi piltidele, elust ja olust:
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Edit:Sorry, et pildid mingi hyber resolution võib kaua laadida
-
24.02.10, 20:08 #29
- Liitus
- Oct 2008
Heh, no ma vaatasin ka alguses kenasid värvilisi katalooge ning kõik tundus kena, kuid kohapealne reaalsus on ikka hoopis teine. Reisi algus ei olnud küll kurta, sest "kardetud Bulgaria Air" lennutas meid kohale 2009. aasta Airbusiga. Aga kui juba lennujaama astusid...tuli meelde pigem Ula-Ude Ida-Siberis, kus ma väikese 10-aastase poisina veel vene ajal käisin. Jah, meie hotell oli küll kuurorti parim, lisaks veel kõrgema kategooria tuba, kuid sellegipoolest ei tõmmanud kliimaseade toatemperatuuri alla 25 kraadi ja tuba oli täis nõukaaegset mööblit. All-inclusive jättis külmaks, kuna toit oli vilets (näiteks Türgiga või isegi klassikalise Vene köögiga ei kannata mingit võrdlust). See, mis pakkus "rahuldust", oli küll võrdlus teiste "hotellidega". Ausõna, Bulgaarias on näiteks 3-tärni "hotelle", mis on Eesti oludes võrreldavad kodutute öömajadega. "Supermarketid" on tõepoolest täpselt sellised nagu piltidel ja hoolimata odavatest hindadest pole neist osta suurt midagi. Kõige selle põhjus on väga lihtne - Bulgaaria on lihtsalt väga vaene riik ning üsna heitliku kliimaga (talvel tuleb lund ja kuurortid on suletud), mis avaldab turismisektorile olulist mõju. Aga kui sõitsid näiteks üles Rumeeniasse (mitte küll sisemaale), siis üllatus-üllatus - hinnad olid seal veel palju odavamad, korralikud poed, korralikud teed (Bulgaaria teed on kohutavad ka kuurorites) ja ka korralikud autod, ainukeseks miinuseks vastik ja tüütu stepp. Alumine naaber Türgi on Bulgaariast samuti mitu sammu võrra ees, pole ime miks edukamad idanaabrid just seal käia eelistavad.
Aga ma ei taha mingil juhul öelda, et ärge minge Bulgaariasse. Iga riik on huvitav (ma ei läheks näiteks tagasi Egiptusesse, aga ei kahetse vähimalgi määral, et olen seal korra käinud). Kui pakkumised on head, siis muidugi proovige kätt satikatel ja võistlustel ning võtke pakett hea meelega vastu, kui see õnnestub lunastada. Ja Unibet Open on väga hea feelinguga turniir (tulen ise ka kindlasti Prahasse augustis). Lihtsalt ma väidan, et Bulgaaria on turismipiirkonnana selgelt ülehinnatud (ainuke asi, mille pärast minna, on tegelikult Must Meri) ning kindlasti ei ole tegemist mingi "Euroopa Tai'ga". Keskmine Bulgaariat külastav turist on umbes 40-60 aastane nostalgiahimuline ja umbkeelne venelane.
-
24.02.10, 20:12 #30
Tundub huvitav...soovitus rankale kui lisad pilte siis pane need enne png formaati ( jpg laadib kaua )
-
24.02.10, 20:43 #31
Su jutt on jumala õige. Samas kõik oleneb ikkagi sellest kui nõudlik keegi on. Mina näiteks ei aja mingit ulme tuba taga, põhiline, et voodi olemas ja linad puhtad. Eelkõige on hotell lihtsalt magamiseks. Noore inimesena on seal olla super: odav söök/alks(sealne kebab on nuts
), päike, rand, sinine vesi. Muud põhimõtteliselt pole vaja, ainult tripi ringi.
Viimane lause on sul kuld, nii palju on neid 40-60-aastaseid, kellel kõht ripub vähemalt põlvedeni!
-
24.02.10, 20:57 #32
kas seal mingi rannadiskoteek ka on?
olen vist korra käinud sellises, sitaks kõva oli
-
24.02.10, 21:02 #33
Mis kuradi hotellidest ja säästumarketitest te siin jahute?! Lähete tõesti reisile magama, armani särke ja odavaid võileibu poest ostma w??!?!?!? Mind ikka huvitab, et kas pidusid ja totse leidub seal ikka w, mitte miskid auglised teed jms.
-
24.02.10, 21:19 #34
Pidusid on seal tohhuijaaa: pubid, baarid, erinevate muusika ruumidega klubid jne.... Tussude pärast pole ka mõtet muretseda, neid on seinast-seina.
-
24.02.10, 21:25 #35
-
24.02.10, 21:36 #36
Peab vist ka ära hittima ühe paketti
-
24.02.10, 21:38 #37
On küll jah, algusest peale seda selgeks üritanud teha
Mina paraku ei suuda nendest 40-60-aastastest mööda vaadata kuna 99,8% nendest on sibulad, kes lällavad ja teevad jube tähtsaks ennast. Samas debiilikuid(loe:venelasi) on terve maailm täis, kuna see rahvus on nii suur ja neil on raisk raha ka palju, vahet pole, kas oled Tais, Egiptuses või siis Bulgaarias.
-
24.02.10, 21:51 #38
- Liitus
- Aug 2009
sina oled debiilik
"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
-
24.02.10, 21:58 #39
-
24.02.10, 22:00 #40
- Liitus
- Aug 2009
mina jään oma arvamuse juurde
"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)
MTT grind /vihakõne...
Eile, 22:53 in Pokkeripäevikud