PDA

View Full Version : NL10 madal combodraw TAG regulari vastu.

timz0333
14.02.12, 12:13
Sel hetkel oli käsi vähe aga nüüd mängib 20/18 umbes.

Kas peaks flopil suuremalt raisema ja callima või suurus ok ja callime? crushib meid ainult kõrgem FD ja madalate settide vastu saame vajaliku equity praktiliselt kätte.
Ise arvan, et peaks natuke suuremalt tõstma, saame parema FE+ pot equity.

Või peaks siin foldima ja regi range crushib hoopis meid? Ilmselt olen tema silmis päris suur lagtard.

Boss $10.00 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 1638269 (http://www.handconverter.com/hands/1638269)
DeucesCracked Poker Videos (http://www.deucescracked.com/?referrer=converter_dc) Hand History Converter (http://www.handconverter.com)

SB: $9.95
BB: $10.86
Hero (CO): $10.59
BTN: $12.61

Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with 8 :diamond: 7 :diamond:
CO raises to $0.30, Hero calls $0.30, BB calls $0.20, 1 fold

Flop: ($1.00) 4 :diamond: A :heart: 5 :diamond: (3 players)
BB checks, CO bets $0.75, Hero raises to $2.20, BB folds, CO raises to $10.56, Hero calls $8.09 all in

Turn: ($21.58) 5 :spade: (2 players - 1 is all in)

River: ($21.58) 2 :heart: (2 players - 1 is all in)

TRADEMaa nüüüd sai vist õigeks. Tänan kiirete vastuste eest.

antnx
14.02.12, 13:12
Mina näen seda, et see on OBV spot kus stackide peale mängida. Pokker on mäng kus loevad väikesed edgid, kuid siin on meil päris suur edge. Loe nüüd ise enda oudid kokku. Mina ei tunne, et meid crushib ükski range va AA vastu oleme nibin nabin

HerrJanks
14.02.12, 13:22
Ilma raketa on ~37.6% vaja.

Minu silmis made hand, millega ta lükkab on 55-44,A5s-A4s,A5o-A4o.
Selle range vastu on sul 38.3% equityt.

Aga kui ta kasutab oma ranges näiteks Axs tüüpi käsi, mida ma arvan et ta teeb. näiteks A9,A3,A2 diamondid, siis selliste käte vastu on sul aind 17%.

Seega peaks fold kõige õigem olema. Sul on aind piisav equity set,two pair tüüpi käte vastu.
Isegi kui natuke suurema raise oleks teind, kaldun foldi poole.

HerrJanks
14.02.12, 13:24
Kui me siin callime, on at best kallis coinflip, mida me ei pea võtma ja me ei saa oma vastast välja mängida, ta on juba AI.

HerrJanks
14.02.12, 13:30
Mina näen seda, et see on OBV spot kus stackide peale mängida. Pokker on mäng kus loevad väikesed edgid, kuid siin on meil päris suur edge. Loe nüüd ise enda oudid kokku. Mina ei tunne, et meid crushib ükski range va AA vastu oleme nibin nabin

Minu arust annad sa siin callides hoopis vastasele väikse edge, sest teed ebakorrektse calli.
Kui me oleks tahtnud vastase FE peale mängida, siis me oleks pidand raisema vb miski ~3.5-4$, siis oleks saand korrektse calli teha.
AA vastu on ~33%
Aga vastane mängib ilmselgelt sellele, et meil on FE'd, et niimoodi jammib.

pikk28
14.02.12, 13:51
antnx, mis range sa vastasele paned, mida me crushime või kus meil on päris suur edge?

antnx
14.02.12, 14:11
Mul pole hetkel stove aga kuna BB avas siis ma ise kaldun ATs,o,+ AJs,o+ tüüpi käte poole.

Ma ei usu, et 21/18 hakkab BB-lt, selliste (
55-44,A5s-A4s,A5o-A4o.
A9,A3,A2) kätega openima OOP. Jah, 33-55 paarid võivad sees olla küll aga ma ei paneks ta range nii tugevaks. Otseselt me ei crushi ju tegelikult midagi aga meil on mega hea combodraw ja ma ei saa hetkel arvutusi siia tuua aga ma arvan, et selle combodrawga kui me check/raiseme flopi ja callime siis niipalju kui ma oma varasematest mängudest mäletan siis 1) breakeven või siis kergelt isegi plussis. Ma lihtsalt ei saa teda panna nii top range peale arvestades tema BB openit. Millest ma ei saa üldse aru kuidas saab BB openida või ma vaatan midagi valesti?

ristijeesus
14.02.12, 14:21
Avaja CO, hero BTN

k2snakalle
14.02.12, 15:03
timz kustuta see flopi action (BTN CHECKS) ära.
Palun vaadake ikka käsi peale postitamist üle, et asi korrektne oleks, mitte et mina ei peaks hakkama ennem mitu minutit mõtlema, et kuidas see converter nüüd pange paneb.

edit: mida perset.. PF BB raises first in...
edit: Okei siis BB on tglt CO, CO(hero) on BTN ja BTN on BB?

Mr_Kenny
15.02.12, 20:22
float>raise/call.