View Full Version : NL 2, 6-Max, 2 paari, postflop play?
Tere, postitan siia ühe käe, mis tekitas väheke probleemi.
Poker Stars $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1670856
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
CO: $3.94
BTN: $4.83
SB: $6.10
BB: $5.00
Hero (UTG): $9.77
MP: $4.44
Pre Flop: ($0.03) Hero is UTG with A :club: 2 :club:
Hero raises to $0.08, MP calls $0.08, 2 folds, SB calls $0.07, 1 fold
Flop: ($0.26) 4 :diamond: A :heart: 2 :spade: (3 players)
SB checks, Hero bets $0.18, MP raises to $0.44, SB raises to $0.70, Hero Raise/Call/ Fold?
MP kohta oli infot kogunenud nii palju (ainult 70 kätt olin koos mänginud), et statid olid järgmised 32/22/2,7/3,8 ja stack 4,44.
SB statid oli (30 kätt koos mängitud) 33/27/5,5/0,0 ja stack 6,09.
Ma tean, et 30 ja 70 kätt ei ole piisav, et vastase kohta mingisuguseid järeldusi teha, kuid viskasin need siiski siia üles.
Ise panin MP ja SB, kas AK, AA, 44, 22 või 35 peale...
Kuidas peaks Hero sellises olukorras käituma? Reraise u 1,6 daala peale? Ja kui üle tõstetakse, siis all in?
Tänud!
fold pre
aga muidu flopis calliks,vaataks mis turnis vastane teeb,foldida nagu ei tahaks kohe.
Nõustun sellega, et sellise käe peaks preflop minema viskama. Ise enda hämmastuseks seda ei teinud. Tavaliselt sellise käega preflopis lähen kaasa, kui keegi ees ei ole tõstnud ja olen CO,BTN vms.
Sa oled deep stacked siin käes, ühe vastase vastu läheks flopil obv bustoks, sest domineeritud on kõik TP käed. Kahega läheb natuke jamaks, sest su range peaks UTG-lt siiski tugevam olema ma ei tea palju NL2 mängijad seda muidugi jagavad. Hero callib flopi, aga kui MP veel otsa lajatab siis viskaks mucki.
Kui sa panid vastased üleval antud rangele miks sa preflop avad ja postflop üldse mõtlema hakkad?
Suhteliselt algaja olen, kuid miskit range asjast jagan (minimaalselt).
Väljendasin end esimeses postis valesti. Siis, kui MP ja SB hakkasid võimlema peale floppi, siis panin neid antud käte peale. Preflopis ei osanud vastaseid mingitele kätele paigutada, kuna tegin tõste enne neid ja callisid.
Ise panin MP ja SB, kas AK, AA, 44, 22 või 35 peale...
Kuidas peaks Hero sellises olukorras käituma? Reraise u 1,6 daala peale? Ja kui üle tõstetakse, siis all in?
Sa paned oma vastased siin range peale.
Rangest võiks välja võtta 35 ja AA kindlasti, äärmisel juhul saab selle asemel A4. MP3 võib siin lisada AT+ ka rangesse.
SB range viitab siin väga tugevalt 22 or 44 peale.
Sa paned pmst kogu ta range paika kaartidest, mis sind biidivad ja sa küsid kas peaks reraisema?
Sa paned oma vastased siin range peale.
Rangest võiks välja võtta 35 ja AA kindlasti, äärmisel juhul saab selle asemel A4. MP3 võib siin lisada AT+ ka rangesse.
SB range viitab siin väga tugevalt 22 or 44 peale.
Sa paned pmst kogu ta range paika kaartidest, mis sind biidivad ja sa küsid kas peaks reraisema?
AA võiks rangest välja jätta seepärast, et oddsid, et AA esineb on 221st käest 1 ja see on väga väike tõenäosus eks? 35 võiks välja jätta, kuna sellise käega pärast preflop 4BB raise ei tulda kaasa SB ja MP positsioonilt?
Reraise idee on jah väga idiootne plaan (mille esimeses postis välja pakkusin)...
Kõige õigem on sellises olukorras foldida eks?
AA võiks rangest välja jätta seepärast, et oddsid, et AA esineb on 221st käest 1 ja see on väga väike tõenäosus eks?
Pigem väheneb AA tõenäosus ikka sellepärast, et pakis olevast neljast A-st on üks sinu käes ja teine lauas.
Ijeah, olen end päris lolliks teinud. Sorry.
Ijeah, olen end päris lolliks teinud. Sorry.
Ära põe :) Ei ole rumalaid küsimusi, on ainult küündimatud vastajad. Ja isegi kui on rumalaid küsimusi, siis parem ükskord küsides lollina näida ja targaks saada, kui mitte küsida ja lolliks jäädagi.
Vot, kus ma nüüd siin rahvatarkusi puistasin :)
Pigem väheneb AA tõenäosus ikka sellepärast, et pakis olevast neljast A-st on üks sinu käes ja teine lauas.
Not really. Peamine põhjus on siiski see, et AAd 3betitakse pre, üldjuhul.
Preflopis ma ei osanud neid millegi peale panna, kuna nad mängisid suht loose'lt. Pärast flopi lauda tulekut, kui nad võimlema hakkasid ning siis oli minu kord oma käik teha, siis ma hakkasin mõtlema, mis neil käes võiks olla...
Preflopis ma ei osanud neid millegi peale panna, kuna nad mängisid suht loose'lt. Pärast flopi lauda tulekut, kui nad võimlema hakkasid ning siis oli minu kord oma käik teha, siis ma hakkasin mõtlema, mis neil käes võiks olla...
Ega sa pre neid millegi peale panna saagi üldiselt.
rangedest nii palju, et see on nl2, vastased on loosed fishid, sample on väike. Nende range flopil võib olla nii tugev kui 35, või nii nõrk kui Ax (jah, üsna ebatõenäoline, aga siiski). Sp ma tõenäoliselt calliks flopi ja reevalueks turni, kuigi see on üsna close spot, fold ei ole ka halb, kuna value saamiseks tuleb meil sel limiidil ette veel miljon paremat spoti.
Tänud Teile vastuste eest, mis aitasid kõvasti. ;)
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.