PDA

View Full Version : PokerStars: tulevikus võivad kõik high-stakes rahalauad olla Zoom Poker formaadis



ranka
06.04.12, 21:44
PokerStarsi pokkeritoa juhataja andis selle nädala 2+2 PokerCasti saates mõista, et tulevikus võivad kõik PokerStarsi high-stakes (kõrgete panustega) rahalauad olla Zoom Poker (http://www.pokerstars.ee/poker/zoom/?source=10146033) formaadis, vahendab pokefuse.com (http://pokerfuse.com).

«Tõenäoliselt tulevikus liigume (PokerStars - toim.) selles suunas, et kõik high-stakes rahamängud lähevad üle Zoom Poker mängudeks", ütles PokerStars pokkeritoa juhataja Steve Day. «See on täiesti reaalne võimalus, et kunagi see juhtub», lisas ta.

Steve Day ei soovinud rohkem olukorda kommenteerida. Pokerfuse aga oletab, et PokerStars arutab selliste muudatuste üle suurendamaks high-stakes mängude aktiivsust ja soodustamaks mängijaid tihedamini mängima võrdsemate vastaste vastu.

Loomulikult selline ootamatu käik leiaks väga palju kriitikat, sest Zoom Poker eemaldab kaks oskust pokkerist, mis annavad mõnele mängijale suure eelise: laua ja koha valiku võimaluse puudumine. Ühtlasi see vähendab ka eelist kuna vastaste kohta ei saa nii täpset informatsiooni ja kohad pidevalt vahetuvad.

Kindlasti väga suureks miinuseks on ka see, et Zoom Pokeri laudu ei saa pealtvaatajad jälgida ja kõige populaarsemad jälgimiseks ongi high-stakes mängud, kus mitu kogenenud mängijat peavad omavahel suuri lahinguid liigutades kümneid või isegi sadu tuhandeid dollareid.

Pokerfuse.com vahendab, et info pärineb Two Plus Two PokerCast (TwoPlusTwo raadio) selle nädalasest saates (http://pokerfuse.com/poker-podcasts/2-plus-2-pokercast/)t ja arutelu algab teisel tunnil, täpsemalt 02:05. PokerStars on saate põhisponsor ja Steve Day on tihe külaline, kes arutab ja kommenteerib viimaseid juhtumisi PokerStarsis.

Allikas: pokerfuse.com (http://pokerfuse.com)

absoluutselt
07.04.12, 11:32
See uudis on minu arust nii ajuvaba, et oleks justkui Delfi naistekast leitud. Selline asi vaevalt, et läbi läheb, PokerStars kaotaks sel juhul ju tõenäoliselt mingi 99% oma HS mängijatest?

ranka
07.04.12, 12:57
See uudis on minu arust nii ajuvaba, et oleks justkui Delfi naistekast leitud. Selline asi vaevalt, et läbi läheb, PokerStars kaotaks sel juhul ju tõenäoliselt mingi 99% oma HS mängijatest?

Täielikul puudub enda arvamus ja hetkel ei tea sedagi, mis limiite nad «high stakes» all silmas peavad. $10/$20 6max ja FR lauad on anyway neil täiesti surnud, hetkel (13:57 ei ole peak time) on ainult 3x$10/$20 lauda ja üks $25/$50 ning neist kõik cap lauad.