PDA

View Full Version : The Well: ESTpätrik

Leheküljed : 1 [2]

privador
06.04.09, 19:32
Ma imestan ka ,et see referaadi teema on Eesti ülikoolides popp teema.Ma ei tea kas doktorikraad läbi läheb,aga mag kraad ilmselt tõesti.Üks mu tuttav(kes dokt kraadi omandanud nii tty-s kui cambridges) nt ytles,et nt TTy majandus on täielik BS alustades bakalaurusega lõpetades doktoriga
Mida sa soovitaksid mule edasi minna õppima.Mul on 3 varianti
1)sama eriala-ei huvita,aga plussiks see,et palju asju tehtud ja saaks suht kergelt läbi(seega veel piinlemist ca aasta- 2)
2)mingi finantsharidus.Aga kui nad hakkavad mingit paska rääkima,siis mul on rahast ja ajast kahju
3)psühholoogia,sest 2 ainet,mis ma olen läbinud on jätnud pos-mulje.
Seega tahaks suhelda,diskuteerida actionit loengus,seminarides.Mitte nn magada loengus ja nn semestri lõpus midagi visata,õppejõud teeb silma ja linnuke jälle käes.

ESTPatrick
06.04.09, 20:11
Ma imestan ka ,et see referaadi teema on Eesti ülikoolides popp teema.Ma ei tea kas doktorikraad läbi läheb,aga mag kraad ilmselt tõesti.Üks mu tuttav(kes dokt kraadi omandanud nii tty-s kui cambridges) nt ytles,et nt TTy majandus on täielik BS alustades bakalaurusega lõpetades doktoriga
1)sama eriala-ei huvita,aga plussiks see,et palju asju tehtud ja saaks suht kergelt läbi(seega veel piinlemist ca aasta- 2)
2)mingi finantsharidus.Aga kui nad hakkavad mingit paska rääkima,siis mul on rahast ja ajast kahju
Seega tahaks suhelda,diskuteerida actionit loengus,seminarides.Mitte nn magada loengus ja nn semestri lõpus midagi visata,õppejõud teeb silma ja linnuke jälle käes.

midagi ei soovita edasi õppima minna kui huvi ei ole.

leits
06.04.09, 20:20
õpi pimpiks ... raha tohhuja ja naisi ka ;D

kurikael
06.04.09, 22:16
Kelle kiilas pea on kõige ilusam kogu Universes?

ESTPatrick
06.04.09, 23:22
Kelle kiilas pea on kõige ilusam kogu Universes?

minu onupoja

Lutzky
07.04.09, 02:45

läheb ka doktorist läbi. vaatasin hiljuti just ühte magtööd Venemaa aktsiaturgudest. No julm referaat. Null enda arvamust teoreetilises osas. Aga sai obv, A....kesköine masendus tekib..

finantsharidus - oota natukene. TÜ ja TTÜ-l on plaanis teha special finantsmagistriprogramm.
psühholoogia - kui siis ainult Tartus. Peda ja Mainor ja muud loomad ei saa paraku Tartu raskekahurväele vastu (Allik, Harro, Bachman jne)....
aga kui möliseda tahad, siis mine näiteks filosoofiasse - need mölisevad palju.

Friiko
07.04.09, 22:34
Kui ähvardaksin leitsi relvaga palju sulli 24h kokku kraabiks?

raisk ma vist juba tean ..

Rage
07.04.09, 22:54
kas leitsil on tõesti lihtsalt bad luckist põhjustatud downswing või leits on donk?:-)

ESTPatrick
07.04.09, 23:54
Kui ähvardaksin leitsi relvaga palju sulli 24h kokku kraabiks?

raisk ma vist juba tean ..

4 häppy meali

ESTPatrick
07.04.09, 23:54
kas leitsil on tõesti lihtsalt bad luckist põhjustatud downswing või leits on donk?:-)

mõlemat. kui ei biidi piisavalt, siis on ka downswing pikem, kuid biite on tal omajagu küll

jrgn hell
08.04.09, 00:06
Kas sa näed perspektiivi projektis hakata korraldama välismaa pururikastele eksootilisi pidusid tüüpilistes koledate volga-roheliste köökidega lasnamäe/annelinna/õismäe jne korterites, kus juuakse Maxima odavat Belõi aisti koos kokaga ja kuulatakse mussi telekast (MCM TOP, või ViVA, MTV liiga balla), suitsu tehakse rõdul ja keegi alati ropsib peldiku täis, alati kutsuvad naabrid mendid ja alti on kelllegi midgai hommikul "omade" poolt ära varastatud, nii et teine päev kulub alati närvilisele klaarimisele kuskil kohaliku poe taga koos odavate pilsneritega?

Et su vastust mõjutada ütlen, et ise näen tugevat potensiaali.

ESTPatrick
08.04.09, 00:18
Kas sa näed perspektiivi projektis hakata korraldama välismaa pururikastele eksootilisi pidusid tüüpilistes koledate volga-roheliste köökidega lasnamäe/annelinna/õismäe jne korterites, kus juuakse Maxima odavat Belõi aisti koos kokaga ja kuulatakse mussi telekast (MCM TOP, või ViVA, MTV liiga balla), suitsu tehakse rõdul ja keegi alati ropsib peldiku täis, alati kutsuvad naabrid mendid ja alti on kelllegi midgai hommikul "omade" poolt ära varastatud, nii et teine päev kulub alati närvilisele klaarimisele kuskil kohaliku poe taga koos odavate pilsneritega?

LOL, osaleks küll sellisel üritusel, kuid ma ei usu et sihtrühm peaks olema pururikkad, pigem miski keskklass, kel savi

rohelinekonn
08.04.09, 00:21

assa mait see jumala hea idee :D

rynno
08.04.09, 17:54
ei tea kas mõni neist varem olnud, aaaga:
1) kaua ajaliselt võttis sul aega kõige madalamast limiidist mida mängisid, et jõuda sinna kus oled praegu ?
2) kuidas sa näed ette oma tulevikku pokkerimängijana ja kuhu tahad jõuda ( optimaalne limiit mis sind rahuldaks ja ei ihkaks enam kõrgemale)?
3) Kas sinuarvates nl200+ on üleüldiselt kasumlikum yber nit või LAG stiil?
4) Parim raamat 6maxi mängu parandamiseks :P
5) leits iz bäck? :D

Potsataja
08.04.09, 17:58
1) Mitu kilo kätt võttis sul aega kõige madalamast limiidist mida mängisid, et jõuda sinna kus oled praegu ?

8)

privador
08.04.09, 18:31
Oled sa mõelnud kasvatada endale pikad kiharad ala nagu runnaril?

leits
08.04.09, 18:52
tal on olnud jõhkralt pikad juuksed ;D

ESTPatrick
08.04.09, 19:30
1) kaua ajaliselt võttis sul aega kõige madalamast limiidist mida mängisid, et jõuda sinna kus oled praegu ?
2) kuidas sa näed ette oma tulevikku pokkerimängijana ja kuhu tahad jõuda ( optimaalne limiit mis sind rahuldaks ja ei ihkaks enam kõrgemale)?
3) Kas sinuarvates nl200+ on üleüldiselt kasumlikum yber nit või LAG stiil?
4) Parim raamat 6maxi mängu parandamiseks :P
5) leits iz bäck? :D

1) nl2 to nl200 läks 2007 aprill kuni 2008 juuli, algbankroll 5€. käte arv ilmselt ca 450 000
2) olnud, aga alla 5/10 mängija eesmärke seada on jaburus. 25/50 tahaks küll. eks näeb kuidas õnnestub
3) oleneb inimesest, nit ei ole kunagi kõige kasulikum, 200nl on oluline oma imidzi ära kasutamine
4) pole ühtegi näinud, loe foorumeid
5) leits on koguaeg back, kuigi pärast boonuse vabastust võtab vist suht asjaarmastaja rolli

ESTPatrick
08.04.09, 19:36
Oled sa mõelnud kasvatada endale pikad kiharad ala nagu runnaril?

nagu leits ütles on olnud. 9. klassi lõpetasin kiilana ja 12. klassi patsiga (tugevalt õlgadeni ikka olid)

Codecci
08.04.09, 19:42
nagu leits ütles on olnud. 9. klassi lõpetasin kiilana ja 12. klassi patsiga (tugevalt õlgadeni ikka olid)

pics

privador
08.04.09, 19:46
Olen ka mõelnud kasvatama hakata,aga mingi hetk on räige käia mingi poti soenguga
Naxeril olid juba päris pikad kiharad,ma ei tea miks ta maha lõikas. 8)

ESTPatrick
08.04.09, 19:49
pics

http://www.orkut.com/Main#AlbumZoom.aspx?uid=5413805622513929654&pid=2&aid=1$pid=2

peaksin siis vasakul olema, kuskil aasta kasvatasin veel, kuid ei viitsinud rohkem pilte otsida

lenC
08.04.09, 19:51
http://www.orkut.com/Main#AlbumZoom.aspx?uid=5413805622513929654&pid=2&aid=1$pid=2

peaksin siis vasakul olema, kuskil aasta kasvatasin veel, kuid ei viitsinud rohkem pilte otsida

kõrval on leits? :)

ESTPatrick
08.04.09, 19:52
kõrval on leits? :)

ega ei ole, klassivend

Tarq666
08.04.09, 20:03
Filmi "Revolver" oled näinud?

ESTPatrick
08.04.09, 20:05
Filmi "Revolver" oled näinud?

pilte vaadates tundub et olen seda filmi näinud, kuid tundub et vajab kordamist, kuna midagi silme ette ei tulnud

Tarq666
08.04.09, 20:22
pilte vaadates tundub et olen seda filmi näinud, kuid tundub et vajab kordamist, kuna midagi silme ette ei tulnud

Panen nüüd oma teksti ja filmist ajendatud teooriat ja küsin lihtsalt Su arvamust.

Teooria: Inimeses on kaks mina. Üks on ta tõeline mina ja teine on mina(edaspidi nimetatud Mr.Gold või Ego) kes kontrollib õiget mina. Õige mina laseb ennast kontrollida, kuna ta on juba eneseteadvuse hetkest saati harjunud sellega. Ego kontrollib tundeid. Ta ütleb millal Sa kardad, ta ütleb millal Sa kahetsed, ta ütleb millal Sa tunned valu, ta ütleb millal peab tegema teistele halba. Tema ütleb ja Sina teed, sest Sa pead teda oma sõbraks. Ta on Sind uskuma pannud, et tema oledki tegelik Sina. Tiltamine ja Bad beatide talumine on ka Egoga seotud.

1. Mida sellest teooriast arvad?
2. Mida üldse mõtled inimese enda sisemisest psühholoogiast?
3. Sinu tugevaimad psühholoogilised oskused?
4. Kui suurt rolli mängib psühholoogia Sinu pokkerimängus?

ESTPatrick
08.04.09, 20:30
Panen nüüd oma teksti ja filmist ajendatud teooriat ja küsin lihtsalt Su arvamust.

Teooria: Inimeses on kaks mina. Üks on ta tõeline mina ja teine on mina(edaspidi nimetatud Mr.Gold või Ego) kes kontrollib õiget mina. Õige mina laseb ennast kontrollida, kuna ta on juba eneseteadvuse hetkest saati harjunud sellega. Ego kontrollib tundeid. Ta ütleb millal Sa kardad, ta ütleb millal Sa kahetsed, ta ütleb millal Sa tunned valu, ta ütleb millal peab tegema teistele halba. Tema ütleb ja Sina teed, sest Sa pead teda oma sõbraks. Ta on Sind uskuma pannud, et tema oledki tegelik Sina. Tiltamine ja Bad beatide talumine on ka Egoga seotud.

1. Mida sellest teooriast arvad?
2. Mida üldse mõtled inimese enda sisemisest psühholoogiast?
3. Sinu tugevaimad psühholoogilised oskused?
4. Kui suurt rolli mängib psühholoogia Sinu pokkerimängus?

1) liiga keeruline, et tõsi olla. mul ei ole erilist tiltamise probleemi, seega ma olen üks`?
2) tuleb rahul olla kes sa oled ja kui ei ole siis parandada mida parandada annab, aga suuri lootusi ei maksa panna.
3) no tilt, tugev püsivus js distsipliin, kui ma midagi väga väga tahan siis ma saan sellega hakkama, jama on et neid asju on üliharva.
4) sitaks, olen ikkagi suht loose aegajalt ja seetõttu pean omama eelist teistes asjades kui kaardid, kuna loogiline on et tüüp kes mängib 2x vähem kaarte kui mina omaba keskmiselt ka paremaid kaarte. proovin suht inimest mängida ja kõige olulisem on selle juures kogemus minumeelest, kuna olen igat stiili mingi hetk oma karjääri jooksul mänginud siis tean suht hästi mida sel ajal mingis situatsioonis mõtlesin ja nüüd ongi küsimus selle ära kasutamises sarnaste vastaste vastu.

lebovend
08.04.09, 20:35
Kuidas sa ise mängiks enda vastu fullringis ning kuidas HeadsUpis? Mul võib-olla vaja teada, kui aasta pärast NL400s maadleme.

ESTPatrick
08.04.09, 20:39
Kuidas sa ise mängiks enda vastu fullringis ning kuidas HeadsUpis? Mul võib-olla vaja teada, kui aasta pärast NL400s maadleme.

aasta pärast on uued ajad. mulle meeldib Devilfishi ütlus: kui lauas on Bullie, siis üks meist lahkub ilma püksteta.
teine variant on lauast lahkuda kui positsioon sellise mängija vastu ei ole hea. ning kui on siis ju standard mäng, mängid positsiooni jne.

aasta pärast ma olen pettunud kui ma 5/10 ei mängi

Tarq666
08.04.09, 20:43
Kui oleksid sunnitud ilma trackerita ja note´idetta mängima online NL200 (vastased samuti), siis millise strateegia valiksid?

<<<--- Sama olukord. Kui mängikisid ainult kaartide järgi, siis mainisid ühes videos, et mängiksid väga tightilt või mõtleksid mingi muu strateegia välja?

ESTPatrick
08.04.09, 20:46
Kui oleksid sunnitud ilma trackerita ja note´idetta mängima online NL200 (vastased samuti), siis millise strateegia valiksid?

<<<--- Sama olukord. Kui mängikisid ainult kaartide järgi, siis mainisid ühes videos, et mängiksid väga tightilt või mõtleksid mingi muu strateegia välja?

1) hakkaksin note paberile kirjutama. mängiks suht sarnaselt nagu paregu kuni readid on heaks saanud ja siis vastavalt nendele. POSITSIOON, POSITSIOON, POSITSIOON, valuebet.

2) ei saa küsimusest päris hästi aru, kaarte mängiksin ainult siis kui vastas on maniakid ja neid on palju. sisuliselt low limit mäng võiks selline olla suurel määral, kindel variatsioonivaba raha.

privador
08.04.09, 21:22
Mis sa arvad,kas pikkade juustega on kergem naisi sebida kui kiilkatel?

Valts
08.04.09, 21:26

APPI!

ESTPatrick
08.04.09, 21:29

sinul kindlasti

lebovend
08.04.09, 21:31
Mis sa arvad,kas pikkade juustega naisi on kergem sebida kui kiilakaid?

privador
08.04.09, 21:35
irw

ESTPatrick
08.04.09, 21:45
Mis sa arvad,kas pikkade juustega naisi on kergem sebida kui kiilakaid?

kiilakate sample on liiga väikene et statistiliselt olulist vastust anda

privador
08.04.09, 21:51
Pigem oli küsimus valesti sõnastatud.Tahtsin küsida,et kas kiilaka peaga või patsiga on tüdrukute seas rohkem lööki?Mis on sinu arvamus?Oled ju olnud ka patsiga.

ESTPatrick
08.04.09, 21:58
Pigem oli küsimus valesti sõnastatud.Tahtsin küsida,et kas kiilaka peaga või patsiga on tüdrukute seas rohkem lööki?Mis on sinu arvamus?Oled ju olnud ka patsiga.

mai usu et juuksed midagi muudavad, mõlemad on suht ekstreemumid ja seega ei tohiks vahet olla. kiilakat tahetakse ikka katsuda, pikad juuksed on ka naistel, sealt pole huvi midagi katsuda

taipupole
08.04.09, 22:04

aitäh hea küsimuse eest. naisuuringute instituudi teadurina võin kindlalt väita (toetudes Kalle Pähklipureja magistritööle, http://tinyurl.com/cdg4j9), et eelis on noormeestel, kes panustavas geelitatud sasipeale, mis on juuksurite juures võrdlemisi populaarne lõikus. patsiga poisid saavad goth-sugemetega naisi.

kuid on ka mehi, kes ei saa naisi ja nende puhul pole soengul mingit tähtsust.

pole tänu väärt.

ESTPatrick
08.04.09, 22:05
kuid on ka mehi, kes ei saa naisi ja nende puhul pole soengul mingit tähtsust.
pole tänu väärt.

lol

leits
08.04.09, 22:18
ilmselt 50cm'sed juuksed rabavad naisi

privador
08.04.09, 22:22
Räägi ,kas sa oled võimeline võtma kellegi väljakutse vastu ala saade http://www.youtube.com/watch?v=lSXBdaFKCgo&feature=related ,kus meeste resultaate hindavad 4 (klubi)prod
Kuda sa hindad enda võimalusi vastase alistamiseks?

ESTPatrick
08.04.09, 22:26
Räägi ,kas sa oled võimeline võtma kellegi väljakutse vastu ala saade http://www.youtube.com/watch?v=lSXBdaFKCgo&feature=related ,kus meeste resultaate hindavad 4 (klubi)prod
Kuda sa hindad enda võimalusi vastase alistamiseks?

huvitavad lingid peab mainima, polegi sellist asja enne näinud. aga jah prode vastu ei saa keegi.

jrgn hell
08.04.09, 23:18
osta endale "The Game" ja sebi pooleks

virx747
08.04.09, 23:56
Veidi veider küsimus aga: kui Sa peaksid pakkuma välja kihlveo selle peale, et suudad teatud limiidis mängida teatud arv käsi mingi X winratega, siis kui suure winrate julgeksid välja pakkuda omalt poolt. See peab loomulikult kihlveo teisele poolele ka huvitav olema.

Ütleme näiteks, et kokkulepe on 50 000 käe peale ja limiitideks on:
NL10 FR 6-max
NL25 FR 6-max
NL50 FR 6-max
NL100 FR 6-max
NL200 FR 6-max
NL400 FR 6-max

Loodan, et saad küsimusest aru :) Ma ei tea muidugi, kas Sa neid kõiki ka mänginud oled, aga paku niipaljudele kui soovid.

ESTPatrick
09.04.09, 00:25
Veidi veider küsimus aga: kui Sa peaksid pakkuma välja kihlveo selle peale, et suudad teatud limiidis mängida teatud arv käsi mingi X winratega, siis kui suure winrate julgeksid välja pakkuda omalt poolt. See peab loomulikult kihlveo teisele poolele ka huvitav olema.

Ütleme näiteks, et kokkulepe on 50 000 käe peale ja limiitideks on:
NL10 FR 6-max
NL25 FR 6-max
NL50 FR 6-max
NL100 FR 6-max
NL200 FR 6-max
NL400 FR 6-max

Loodan, et saad küsimusest aru :) Ma ei tea muidugi, kas Sa neid kõiki ka mänginud oled, aga paku niipaljudele kui soovid.

hea küsimus, väga hea. kuna tahaksin sügisel ilmselt kui pimedad ajad mingi beti teha just microlimitis. pole õrna aimugi õiglastest numbritest kuna minu samplid nendes limiitides on olematud, ainult 50NL on miski 45k kätt, aga ka sellest on enamus 1,5a tagasi mängitud. pakun siis kergelt optimistlikult

NL10 FR : 12bb/100
6-max : 12bb/100
NL25 FR : 10bb/100
6-max : 10bb/100
NL50 FR : 8bb/100
6-max : 9bb/100
NL100 FR : 7bb/100
6-max : 8bb/100
NL200 FR : 6bb/100
6-max : 6bb/100
NL400 FR : 4bb/100
6-max : 4bb/100

200 ja 400 ma kindlasti sellist beti ei teeks kuna seal on oluliselt suurem variatsioon ja suuresti loeb see kuidas sa runnid, 50k kätt nendel limiitidel ei ole piisav. nl10 pakkusin umbes kuna pole seal praktiliselt mänginud, 25nl ja 50nl sai pandud suht võimete kohaselt, kuna seal on 80% mängust limpijate karistamine ja cbet 3bet Preflop pottides.
ma armastan 50nl-s aegajalt puhata, mõnus on see tunne et oled laua parim mängija ja MITTE KEEGI ei oska selle vastu mitte midagi teha

virx747
09.04.09, 00:37
ma armastan 50nl-s aegajalt puhata, mõnus on see tunne et oled laua parim mängija ja MITTE KEEGI ei oska selle vastu mitte midagi teha
;D ;D

Tänan vastuse eest, väga huvitavad numbrid, loodan et kui peaksid kunagi igavuse käes vaevlema, siis viskad mõne sellise pakkumise välja!

ESTPatrick
09.04.09, 00:49
;D ;D

Tänan vastuse eest, väga huvitavad numbrid, loodan et kui peaksid kunagi igavuse käes vaevlema, siis viskad mõne sellise pakkumise välja!

tuleta sügisel uuesti meelde, peaks midagi kindlasti kasvõi võitlusvaimu pärast tegema

vsiu100
09.04.09, 01:01

võimas kihar, vohab lausa........

your_naked_mom
09.04.09, 13:05
kas sa kõndisid eile õhtul tartus ca 9 paiku ehk(?) werneri eest ja raekoja platsi tagant mööda?

leits
09.04.09, 13:11
EI..ta oli koos minuga

ESTPatrick
09.04.09, 13:44
kas sa kõndisid eile õhtul tartus ca 9 paiku ehk(?) werneri eest ja raekoja platsi tagant mööda?

mul enam ei ole ammu pikkasid juukseid, pigem kiilas või siilikas

ja ma ei kõnni

your_naked_mom
09.04.09, 14:27
tra, ära valeta:(

ESTPatrick
09.04.09, 14:29
tra, ära valeta:(

EI

sada
09.04.09, 19:17
1.Kumb oleks üldiselt kasumlikum nl50 kas showdown winnings võitev või nonshowdown winnings võitev olla?
2.Kas saaks näha sinu lifetime graafikut bigblindides, koos showdown winnings ja nonshowdown winnings joontega?

ESTPatrick
09.04.09, 19:37
1.Kumb oleks üldiselt kasumlikum nl50 kas showdown winnings võitev või nonshowdown winnings võitev olla?
2.Kas saaks näha sinu lifetime graafikut bigblindides, koos showdown winnings ja nonshowdown winnings joontega?

lihtne.

1) SD võitev, kuid nl50 ei tohiks väga palju non-sd kaotada kuna seal on suht lihtne surnud raha limpide näol saada.
2) saab ikka kuigi ma ei ole väga ilusa non-sd winningsiga, kuna ma ei foldi eriti ja pigem lasen vastasel ennast bluffida kui ise valuebetin lightilt tihti lugu, mis toob siis suhteliselt suure SD winningsi ja sita non-sd winningsihttp://arion.pri.ee/estpatrick/pilt.jpg

Rage
09.04.09, 20:22
lihtne.

2) saab ikka kuigi ma ei ole väga ilusa non-sd winningsiga, kuna ma ei foldi eriti ja pigem lasen vastasel ennast bluffida kui ise valuebetin lightilt tihti lugu, mis toob siis suhteliselt suure SD winningsi ja **** non-sd winningsi
WAT? nonsd kukub siis kui sa annad alla enne kaartide lahti löömist..

ESTPatrick
09.04.09, 20:25
WAT? nonsd kukub siis kui sa annad alla enne kaartide lahti löömist..

jah aga ta ei tõuse kui sa mängid suuri potte callides

Rage
09.04.09, 20:57
jah aga ta ei tõuse kui sa mängid suuri potte callides
ok.. õige:-)

niihh räägi.. sa NL25 ja NL50 vms õppevideodes kohati tegid preflop raisesdi 3xBB + limperid.. kas ja mis positsioonide või vastaste või asjade puhul läks ikkagi 4xBB + limperid

ESTPatrick
09.04.09, 21:13
ok.. õige:-)

niihh räägi.. sa NL25 ja NL50 vms õppevideodes kohati tegid preflop raisesdi 3xBB + limperid.. kas ja mis positsioonide või vastaste või asjade puhul läks ikkagi 4xBB + limperid

3bb avan, 4bb+limp kui limparid olemas, lihtsalt et neile drawimine kallimaks teha

Rage
09.04.09, 21:15
3bb avan
igalt positsioonilt iga lehe ja iga vastase puhul (I mean kes veel järgi on)? BTNilt stealides või loose meeste vastu käis ka ikka 3BB?

ESTPatrick
09.04.09, 21:19
igalt positsioonilt iga lehe ja iga vastase puhul (I mean kes veel järgi on)? BTNilt stealides või loose meeste vastu käis ka ikka 3BB?

alati on avangud samad, see ongi ju idee, et panuse suuruse järgi ei saa sind mingi käe peale panna

Rage
09.04.09, 21:22
alati on avangud samad, see ongi ju idee, et panuse suuruse järgi ei saa sind mingi käe peale panna
jap.. ise mõtlesin ka peale reply nupule vajutamist nii:-D

ty for you answers

ESTPatrick
09.04.09, 21:22
jap.. ise mõtlesin ka peale reply nupule vajutamist nii:-D

ty for you answers

no problemo amigo

timukasr
09.04.09, 22:41
hea küsimus, väga hea. kuna tahaksin sügisel ilmselt kui pimedad ajad mingi beti teha just microlimitis. pole õrna aimugi õiglastest numbritest kuna minu samplid nendes limiitides on olematud, ainult 50NL on miski 45k kätt, aga ka sellest on enamus 1,5a tagasi mängitud. pakun siis kergelt optimistlikult

NL10 FR : 12bb/100
6-max : 12bb/100
NL25 FR : 10bb/100
6-max : 10bb/100
NL50 FR : 8bb/100
6-max : 9bb/100
NL100 FR : 7bb/100
6-max : 8bb/100
NL200 FR : 6bb/100
6-max : 6bb/100
NL400 FR : 4bb/100
6-max : 4bb/100

200 ja 400 ma kindlasti sellist beti ei teeks kuna seal on oluliselt suurem variatsioon ja suuresti loeb see kuidas sa runnid, 50k kätt nendel limiitidel ei ole piisav. nl10 pakkusin umbes kuna pole seal praktiliselt mänginud, 25nl ja 50nl sai pandud suht võimete kohaselt, kuna seal on 80% mängust limpijate karistamine ja cbet 3bet Preflop pottides.

Kas sa räägid siin big betidest või big blindidest?

vapsik
09.04.09, 22:48
Kas sa räägid siin big betidest või big blindidest?

big blinid peaks olema minu meelest, big betid on üldiselt BB-na tähistatud.

ESTPatrick
09.04.09, 22:55
just nii, nii, big blindid

timukasr
09.04.09, 23:31
Tollest tabelist vaatan, et sa väga tagasihoidlikult oled neid winrate pannud. Imo 10bb/100 kohta NL200s ei tohiks väga raske ülesanne olla (9 lauda).

lenC
09.04.09, 23:36
Tollest tabelist vaatan, et sa väga tagasihoidlikult oled neid winrate pannud. Imo 10bb/100 kohta NL200s ei tohiks väga raske ülesanne olla (9 lauda).

lol? unreal

vennike
10.04.09, 00:00

kui see raske poleks, siis mul oleks ammu oma villa kusagil phuketis

ESTPatrick
10.04.09, 00:10

v´õtan igakell 50k käe sampli peale igas summas kihlveo vastu

muruntau
10.04.09, 03:43
ta paneb panuseks $200k ja blufib su sellest dealist välja

ESTPatrick
10.04.09, 05:00
tal ei ole seda ja kui on siis olen kogu oma raha nõus panema kui tingimused on ausad

timukasr
10.04.09, 13:02
Mul hetkel NL200st 10k kätt koos, juulis räägime ;).

lenC
10.04.09, 13:04

muig. Soovin siiralt edu, aga tean, et mingil hetkel saad ikka aru, kui swingine see limiit juba on. Tulevad meelde kohe ranka kurikuulsad 100k break-even stretchid.

Davy
10.04.09, 13:25

Irw räägime nüüd site-st

raunooo
10.04.09, 13:36
Mitu kätt mängisid omal ajal NL25-s 6max ja mis oli winrate, kui liikusid üles?
Kas saaks näha su NL25 6max graafikut (showdown joontega) ja statistikat?
Tänud, loodan, et ma ei korda kellegi küsimusi? :)

timukasr
10.04.09, 14:15
muig. Soovin siiralt edu, aga tean, et mingil hetkel saad ikka aru, kui swingine see limiit juba on. Tulevad meelde kohe ranka kurikuulsad 100k break-even stretchid.

Nojah, eks ma saan ka reaalsele winratele mõtlema hakata alles pärast esimest dowswingi (btw siteks on PokerStars ja mängin kohati 27/17 stiili, keskmiselt 19/14).

ESTPatrick
10.04.09, 15:10

diil oli kohe või mitte kunagi sain aru, ma võin ka harjutada 7aaastat ja siis olla selle limiidi meister ja teha igasuguseid diile

ESTPatrick
10.04.09, 15:11
Mitu kätt mängisid omal ajal NL25-s 6max ja mis oli winrate, kui liikusid üles?
Kas saaks näha su NL25 6max graafikut (showdown joontega) ja statistikat?
Tänud, loodan, et ma ei korda kellegi küsimusi? :)

puuduvad hand historyd ja käed, pole õrna aimugi, kuid väga vähe pakun, sest lasin 2 lauda korraga ja kuuga tegin +500$

ESTPatrick
10.04.09, 15:13
Nojah, eks ma saan ka reaalsele winratele mõtlema hakata alles pärast esimest dowswingi (btw siteks on PokerStars ja mängin kohati 27/17 stiili, keskmiselt 19/14).

10k stretche olen ma ka 25bb/100 olnud, olen ka miski 50k kätt 12bb/100 jooksnud, kuid see on ajutine, minu 400k + sampli peale olen veidi üle 5bb/100 ainult

BuildUp
10.04.09, 15:25
Kui tihti sul päevas sellist asja ette tuleb, et ntks võidad 4BI ja päeva lõpetad 1BI(ehk kaotad 3BI)?

ESTPatrick
10.04.09, 15:39
Kui tihti sul päevas sellist asja ette tuleb, et ntks võidad 4BI ja päeva lõpetad 1BI(ehk kaotad 3BI)?

tuleb üsna tihti ette kus liigun vahemikus +4BI ja -4BI ja lõpuks jään +-2BI, oleneb kui kaua viitisn mängida, kui isu kaob panen lauad kohe kinni

üldiselt ma lõpetan sessi kuskil +3,5-5BI peal, kaob tuju väga tihti. alati tuleb parem idee siis, mida teha. kaotusi proovin piirata -2BI peal, aga kui 2 BI kaotada, siis peab midagi viltu olema, kuigi kui need 2BI lähevad kohe alguses siis see ei häiri, üldiselt on need olnud coinflipd ja see ei ütle veel et halvasti mängisin ja siis on piir -4BI

raunooo
10.04.09, 15:53
Kui tõsiselt suhtud mängimisel kellaaega? Vaatasin su table selection videot ja seal sa ütlesid, et kellaaeg loeb üsna palju. Et millisel kellaajal sulle meeldib kõige rohkem mängida (kõige suurem winrate vms)? Kas oled kunagi mängimata ka jätnud sellepärast, et kellaaeg ei ole parim, või mängid alati siis kui tuju tuleb?

ESTPatrick
10.04.09, 16:05
üldiselt eelistan mängida 20+ või siis lõuna ajal, mai tea miks kuid miski kell 13-14 on lauad aegajalt fishe täis, ilmselt euroopas lõuna.

ma ei jäta mängimata et kell ei ole parim, ma jätan mängimata kui lauad on liiga tightid ja pikad järjekorrad, see üldjuhul viitab suurele hulgalae regularidele, sest fish järjekorras ei oota.

tuju tuleb ja laude ei ole siis aegajalt lähen 50nl tiksuma ja uudiseid lugema, mängimata ei jää, kuid kui lauad ei ole head 200s, siis ei näe ka põhjust seal igavlema minna ja suurt variatsiooni taluma minna, mis suure regularide hulgaga kaasneb

sada
10.04.09, 17:04
Lifetime keskmine tunnihinne ja &#252;tleme alates NL 100 kuni t&#228;naseni ;D Ja mitu tundi &#252;ldse kokku Holdemi andmete j&#228;rgi m&#228;nginud oled?

ESTPatrick
10.04.09, 17:53
Lifetime keskmine tunnihinne ja ütleme alates NL 100 kuni tänaseni ;D Ja mitu tundi üldse kokku Holdemi andmete järgi mänginud oled?

vastan homme või P, praegu peole. aga kindlasti üle 50$

BuildUp
10.04.09, 18:03
tuleb üsna tihti ette kus liigun vahemikus +4BI ja -4BI ja lõpuks jään +-2BI, oleneb kui kaua viitisn mängida, kui isu kaob panen lauad kohe kinni

üldiselt ma lõpetan sessi kuskil +3,5-5BI peal, kaob tuju väga tihti. alati tuleb parem idee siis, mida teha. kaotusi proovin piirata -2BI peal, aga kui 2 BI kaotada, siis peab midagi viltu olema, kuigi kui need 2BI lähevad kohe alguses siis see ei häiri, üldiselt on need olnud coinflipd ja see ei ütle veel et halvasti mängisin ja siis on piir -4BI

Mul viimasel ajal pidevalt nii. Eile 2 sessiga +4BI ja päeva lõpetasin +1BI. Täna esimese sessiga +1BI ja praeguse seisuga -2BI. Suht frustreeriv. :-\ Lasen 16k ja ikka breakeven. :-[

timukasr
10.04.09, 18:16
diil oli kohe või mitte kunagi sain aru, ma võin ka harjutada 7aaastat ja siis olla selle limiidi meister ja teha igasuguseid diile

Juulis saab mul lihtsalt 50k kätt täis arvatavasti. Kas sa muidu 2:1 oddsidega minu kasuks oleksid nõus (huvi pärast küsin, ära arva, et ma kohe propbetima tahan hakata)?

Codecci
11.04.09, 15:59
Juulis saab mul lihtsalt 50k kätt täis arvatavasti. Kas sa muidu 2:1 oddsidega minu kasuks oleksid nõus (huvi pärast küsin, ära arva, et ma kohe propbetima tahan hakata)?

Ega sa juhuslikult heads-upist ei räägi?

hotcocacola
11.04.09, 16:13
Ansip või Savisaar ?

timukasr
11.04.09, 17:00

Ei, FR.

Btw, Patrick, kas sina oeld üldse HU mänginud või proovinud ja kuidas läinud on?

variatsioon
11.04.09, 23:41
Do you have updog?

surka
12.04.09, 02:16
misasi on updog?

lenC
12.04.09, 02:18
misasi on updog?

nothing much, what's up with you?

variatsioon
12.04.09, 02:23
misasi on updog?

http://www.maniacworld.com/do-you-have-updog.jpg

ESTPatrick
12.04.09, 15:35

Nii nv lõppes ja tagasi arvuti taga

ilmselt mitte, ma ei ole eriline propbettija ja ei viitsi mingit numbrit juuli kuuni kellegi arvel kinni hoida, teiseks kui sa mängid 10k kätt kuus siis on võimalik see 10bb oluliselt lihtsamalt teha kuna mängid ainult siis ja ainult siis kui on mingi jõhker donkfest.

samas edu laudades ja soovitan tõsiselt rohkem mängida kui biidid nii tugevalt mängu, raha raiskamine on mitte mängida minu arvates.

ESTPatrick
12.04.09, 15:36

ma kunagi isegi mängisin kellegi eestlasega HU, kes kõik suured potid ära hittis mu vastu, aga mängis ka suht hästi, lihtsalt variatsiooni sattusin

ESTPatrick
12.04.09, 15:36
Ansip või Savisaar ?

Ansip

ESTPatrick
12.04.09, 15:37
Ei, FR.

Btw, Patrick, kas sina oeld üldse HU mänginud või proovinud ja kuidas läinud on?

teadlikult väga vähe ja seda väga ammu. kunagi võtan asja käsile igatahes.

ESTPatrick
12.04.09, 15:37
Do you have updog?

ei tunne seda sõna

ESTPatrick
12.04.09, 15:38
nothing much, what's up with you?

kui see on küsimus mulle, siis normaalne on praegu, kuigi oli raske nv

privador
12.04.09, 15:40
Mida sa oma elus teeksid ja kuidas viimaseid p2evi kulutaksid kui tead,et sul on aasta elada?(raske haigus vms)

ESTPatrick
12.04.09, 15:45
Mida sa oma elus teeksid ja kuidas viimaseid p2evi kulutaksid kui tead,et sul on aasta elada?(raske haigus vms)

teeks cash oudi ja tiksuks maailmas ringi

Svenza
12.04.09, 15:46
ROFL
Privadori küsimused teevad selle threadi epicuks :) Muidu jääks pool kino olemata :D

rynno
12.04.09, 18:46
ma kunagi isegi mängisin kellegi eestlasega HU, kes kõik suured potid ära hittis mu vastu, aga mängis ka suht hästi, lihtsalt variatsiooni sattusin

ega see mitte pacificus polnud juhuslikult?

ESTPatrick
12.04.09, 18:53
ega see mitte pacificus polnud juhuslikult?

ei, starsis

CTXrix
12.04.09, 19:24
Kaua su Well kestab?

kurikael
12.04.09, 20:03
1) Kui tõenäoline on, et jätad nt lähema 2 aasta jooksul Texase ja vahetad selle nt Omaha (Hi/Lo), Lowballi või mõne teise mängu vastu?

2) Kas tänaseks päevaks on pokker Sinu jaoks pigem töö, mis toidab või põnev meelelahutus? Emb-kumb.

3) Kui elaksid rantjee elu ning iga päev tiksuks mujalt dividendidena piisavalt raha peale, et vabalt ära elada (st mitte vähem kui pokkerist), kuid aeg-ajalt sooviks siiski mängida pokkerit, siis kas oma lõbuks mängiksid pigem endiselt cashi või jätaksid liinitöö ja lõbustaksid end turniiridega?

leits
12.04.09, 20:06
miks sa eile mastereid ei tarbinud

ESTPatrick
12.04.09, 20:27
Kaua su Well kestab?

lifetime, kuid rahalistele küsimustele hakkan alates 1. juunist kõrvale põikama. ei taha iga oma tulu/kulu elu lõpuni kõigile nähtavaks teha, võib tuua probleeme nii endale kui teistele

ESTPatrick
12.04.09, 20:38
1) Kui tõenäoline on, et jätad nt lähema 2 aasta jooksul Texase ja vahetad selle nt Omaha (Hi/Lo), Lowballi või mõne teise mängu vastu?

2) Kas tänaseks päevaks on pokker Sinu jaoks pigem töö, mis toidab või põnev meelelahutus? Emb-kumb.

3) Kui elaksid rantjee elu ning iga päev tiksuks mujalt dividendidena piisavalt raha peale, et vabalt ära elada (st mitte vähem kui pokkerist), kuid aeg-ajalt sooviks siiski mängida pokkerit, siis kas oma lõbuks mängiksid pigem endiselt cashi või jätaksid liinitöö ja lõbustaksid end turniiridega?

1) ei ole tõenäoline, ca 4%
2) töö ennem, siis meelelahutus
3) high stakes cashi mängiks ,siis LIVE pigem või HU online

ESTPatrick
12.04.09, 20:39
miks sa eile mastereid ei tarbinud

tean, mis on selle toreda kokteili tulemus, kõrgharidus ikkagi

-andres-
12.04.09, 20:57
Suveks mõni suurem plaan/reis ette kavatsetud?

ESTPatrick
12.04.09, 21:00
Suveks mõni suurem plaan/reis ette kavatsetud?

ilmselgelt. mototrip euroopasse ilmselt suht kindel, mõni tavaline peoreis oleks ka tore plaanidesse saada.

-andres-
12.04.09, 21:02
Ma loodan, et pole küsitud.
Kõige meeldivam reisikogemus?

privador
12.04.09, 21:09
Kas sa oled kunagi ka nutma hakanud raamatut,filmi vaadates?

CTXrix
12.04.09, 21:19
Inspireeritud privadori küsimusest: millal sa viimati nutsid ja mille pärast? (II osa pole vaja vastata, kui ei taha)

priit295
12.04.09, 21:24
Kas 4-5 juuli Võrumaale moto-orienteeruma tuled?
www.villamoto.ee

Tarmonator
12.04.09, 21:37
Kas Privadori küsimused tunduvad sulle natuke liiga naiselikud?

;)

Uniquest
12.04.09, 21:55
Kas nutmine on sinu meelest "naiselik"? ::)

RudiTurbo
12.04.09, 22:31
Kas Lõvikuningat oled suutnud ilma nutmata vaadata? :D

Potsataja
12.04.09, 22:34
Kas täis peaga hakkad kergemini nutma, kui kainena ???

timukasr
12.04.09, 22:36
Miks sinu arust mehed üldse nutavad?

ESTPatrick
12.04.09, 22:43
Ma loodan, et pole küsitud.
Kõige meeldivam reisikogemus?

motoreis alpides vist, sai 80ga enne kursi 2. käik sisse laksitud ja pärast kurvi uuesti gaas põhja ja nii mitu päeva. ilus aeg

ESTPatrick
12.04.09, 22:44
Kas sa oled kunagi ka nutma hakanud raamatut,filmi vaadates?

ei

ESTPatrick
12.04.09, 22:44
Inspireeritud privadori küsimusest: millal sa viimati nutsid ja mille pärast? (II osa pole vaja vastata, kui ei taha)

ei mäleta, ilmselt leits sai bäd biidi jälle

ESTPatrick
12.04.09, 22:46
Kas 4-5 juuli Võrumaale moto-orienteeruma tuled?
www.villamoto.ee

absoluutselt ei meeldi offroad tsikliteema, kodus on neid juba mitu aastat mitu tükki olnud (vend-isa sõidavad ja üks neist ikka läheb minumeelest) aga olen vist 1 korra peal istunud. rohkem asfaldi mees

ESTPatrick
12.04.09, 22:47

;)

jah

ESTPatrick
Kas nutmine on sinu meelest "naiselik"? ::)

vaata eelmise küsimuse vastust

ESTPatrick
Kas Lõvikuningat oled suutnud ilma nutmata vaadata? :D

vaata üle-eelmise küsimuse vastust

ESTPatrick
12.04.09, 22:48
Kas täis peaga hakkad kergemini nutma, kui kainena ???

ei, aga jään paremini magama

ESTPatrick
12.04.09, 22:48
Miks sinu arust mehed üldse nutavad?

vaja on naistele meeldida

kuco
12.04.09, 23:58

;)

ma juba ootan Privadori welli

OOTAN!

privador
13.04.09, 00:19
Kas ka kardad oma emotsionaalset poolt,norkusi v2lja n2idata,sest void j22da soprade ja tuttavate ees naerualuseks?

TaaviK
13.04.09, 00:31
Ma millegi pärast arvan, et privador loodab, et mõnele ta küsimusele tuleb JAH vastus. Siis ta ei tunne end siin maailmas üksinda.

ESTPatrick
13.04.09, 01:04
Kas ka kardad oma emotsionaalset poolt,norkusi v2lja n2idata,sest void j22da soprade ja tuttavate ees naerualuseks?

mitte eriti, häbitunne on õnneks üsna nõrk

Tuul
13.04.09, 01:26
Privadori küsimused on parimad peale minu küsimust, millele ma korralikku vastust ei saanud

ESTPatrick
13.04.09, 01:31
ketrasin kerides kogu teema läbi ja sinu küsimust ma ülevaatamiseks ei märganud

lenC
13.04.09, 01:45
Miks sa selle teema tegid?

.

ESTPatrick
13.04.09, 01:52
.

Ranka soovitusel nõustusin, enne kui suutsin süveneda millega tegu ja pärast sain teada et oleksin Eesti esimene, siis juba oli insta.

surka
13.04.09, 02:08
miks sa SCOOP ME ei mängi?

ESTPatrick
13.04.09, 02:10
miks sa SCOOP ME ei mängi?

õpin ja kuna praegu on prioriteet nr1 magistritöö valmis saada, siis ei usu, et mängust midagi välja ka tuleks kui töö peale mõtlen. lähen mäkki värskendama ja siis jätkan ilmselt

surka
13.04.09, 10:48
mitu BI on kõige suurem stäkk, millega oled lauas olnud? ja mis limiidis?
kui suur on ajaliselt sul kõige pikem miinusrun olnud?

ESTPatrick
13.04.09, 13:32

http://arion.pri.ee/estpatrick/tonn - 1/2 6max detsember, 2008.
hästi kaua, 44 päeva.

ESTPatrick
13.04.09, 16:07

tegelt meenub et olin mingiaeg 25NL 6max lauas 150$-ga ja seda kahes lauas korraga, aga kuna see microlimiit, siis 1BI vähem ja 200NL on arvestatam

variatsioon
13.04.09, 16:11
miks sa pole kuskil softis ruumis high stakesis gamblinud? :)

Potsataja
13.04.09, 16:13
Mitu kätt NL1K+ mänginud oled ?

ESTPatrick
13.04.09, 16:14
miks sa pole kuskil softis ruumis high stakesis gamblinud? :)

pole gämbler, ei mängi kui ei ole kindlat rolli toetamas. minu mäng toetub fold equityl ja light mahacallimisel suuresti ja seetõttu vajan varusid.

aga õigepea olen liikumas selles suunas, ilmselt ongame 5max

ESTPatrick
13.04.09, 16:15
Mitu kätt NL1K+ mänginud oled ?

täpselt 0

Codecci
13.04.09, 16:37
pole gämbler, ei mängi kui ei ole kindlat rolli toetamas. minu mäng toetub fold equityl ja light mahacallimisel suuresti ja seetõttu vajan varusid.

aga õigepea olen liikumas selles suunas, ilmselt ongame 5max

Krt ma ei saa sellest aru, kuidas graphil non-showdown normaalselt kaotas siis? Enne graphi nägemist arvasin, et su non-SD jõhkralt plussis ja enamus raha sealt tulebki, showdown ehk breakeven ;D

-andres-
13.04.09, 16:41
Mul olid täpselt samad mõtted ja ei saa täpselt samamoodi aru.

ESTPatrick
13.04.09, 16:46
Krt ma ei saa sellest aru, kuidas graphil non-showdown normaalselt kaotas siis? Enne graphi nägemist arvasin, et su non-SD jõhkralt plussis ja enamus raha sealt tulebki, showdown ehk breakeven ;D

ma kasutan oma imidzit 100ga ära. ma olen oma andmebaasi järgi 6. kohal kõige vähem foldija post flop. 5k pluss kätt 100+ mängijat. tihtilugu ei usuta mind ja bluffitakse, mul ei ole mõtet lükata allinn seal for value ja tõsta non-sd üles, ma parem check-callin maha ja võtan ekstra value. fold equityt kasutan ma veidi teistes kohtades kui enamus, ei saa öelda kuidas ja kus, muidu on jama. aga oluliselt suurem kasum tuleb mul riverimängust, selles ma arvan et olen üks parimaid, lihtsalt tuleb teada kuidas ja kelle vastu õige valik teha call/raise. statistik river call total $ on mul 70% kogukasumist näiteks

ESTPatrick
13.04.09, 16:49
Mul olid täpselt samad mõtted ja ei saa täpselt samamoodi aru.

ütleksin et olen pigem station kui bluffija ja proovin mixida seda ehk aegajalt kunstlikult numbreid üles ajada kui lauas on regular kelle kohta mul on read, kõik regularid ei vaata käte analüüsimisel kelle vastu antud käsi on kuidagi mängitud vaid et sedasi on tehtud. VIga.

lenC
13.04.09, 20:45
Kui suur WTSD on 6-maxis/Full-Ringis?

ESTPatrick
13.04.09, 20:57
Kui suur WTSD on 6-maxis/Full-Ringis?

panen 1/2 limiiid kohta ainult, kuna seal mõlemat normaalselt ainult.

6max: 26,3% (89k kätt)
FR: 23,9 (316k kätt)

surka
14.04.09, 21:36
kui tihti mängid laivi?
mis blindidega?
kas laivi tulemusi ka säiltad mingil kujul?
kui purjus sa keskmiselt laivi mängides oled?

ESTPatrick
14.04.09, 22:08
1) kui tihti mängid laivi?
2) mis blindidega?
3) kas laivi tulemusi ka säiltad mingil kujul?
4) kui purjus sa keskmiselt laivi mängides oled?

1) väga harva, kord kuus on ilmselt optimistlik. pigem kord 5-6 nädala tagant toimub tõsisem LIVE mäng, donkamentidest võtan osa tihedamini. sünnipäeva turbo skill 5bb mängud jne.
2) kui käin kasiinos, siis alla 10/20 väga ei motiveeri mängima, pigem 25/50, aga kuna mul kunagi väga palju sula kaasas vedada ei meeldi ja huvitavaid live holdemmänge on vähe suhteliselt, siis on külastatavus madal minupoolt.
3) EI
4) keskmine tallinna trip miski 10 kokteili, tartus keskmiselt 3-4 kokteili läheb enne kui cashi jõuan, turnadesse jõuan tavaliselt 15 minutit varem ja sellega jõuab 1-3 kokteili lasta. üldiselt on LIVE mängude tase nii mage ja pealegi toimub mäng ainult ühes lauas, et isegi üsna purjus peaga on suhteliselt raske halba mängu teha.

Eelistan turniire cashile LIVEs (ka sellepärast et cashis on purjuspeaga võimalik rohkem kaotada) , sest kasiinos käin 75% ajast pokkerisõpradega kokkusaamas (foorumirahvas näiteks), kui raha teenimise eesmärgil ja tavaliselt teenin selle käigus kokteilide raha tagasi pluss natuke peale. kui tase tõuseb hakkaksin kainemalt asjasse suhtuma.

viimased 6 kasiino külastust on lõppenud vist 1 korra cashi mängimisega, v-o kaks.

lebovend
15.04.09, 23:45
Kelle "Kaevu" sooviksid sina järgmisena näha?

ESTPatrick
16.04.09, 00:42
Kelle "Kaevu" sooviksid sina järgmisena näha?

krazye või Tigrano, peaksid huvitavad olema ja nendest tean üsna vähe

sada
19.04.09, 08:37
Lifetime keskmine tunnihinne ja ütleme alates NL 100 kuni tänaseni ;D Ja mitu tundi üldse kokku Holdemi andmete järgi mänginud oled?

tõstan vanat küsimust ;D

marguzz22
19.04.09, 13:19
6max lifetime graafikut näitaksid?

CTXrix
19.04.09, 15:59

Mis mõttes, kas näitaksid?!!!! ;D Krt, kaevul oleme ju. Võtab kätte ja näitab! ::)

ESTPatrick
19.04.09, 18:16
tõstan vanat küsimust ;D

hea et tõstsid, pikk eemalolek arvutist pani selle unustama.

1162,6h kokku ja 47,16$/h, alates nl100 siis

ESTPatrick
19.04.09, 18:18
http://arion.pri.ee/estpatrick/6max.jpg

tonis
20.04.09, 13:25
Mis on Su lifetime bb/100'le? Ei tea kas on küsitud aga ei jäänud silma, kui teemat lappasin.

ESTPatrick
20.04.09, 14:31
Mis on Su lifetime bb/100'le? Ei tea kas on küsitud aga ei jäänud silma, kui teemat lappasin.

4,66bb/100 või 2,33PT/100 üle 840k käe õle

sada
20.04.09, 17:52
Kirjutasid et oled "light mahacallija" ja foldid harva Mida see täpsemalt tähendab, kas callid järgi nagu ehku peale (tõmbed mida iganes) või pidasid silmas seda, et sul on mingi kõva käsi ja sa lihtsalt enne riverit ei raise ise vaid ainult callid kui vastane betib?

MM
20.04.09, 18:16
opel sõidab eiffeli torni pikali millest tekib mäss ja power rangersid ei suuda maailma kaosest päästa, mida külvavad võimalust ära kasutavad tulnukad Star trekist

unreal imo

Mis saab peale surma?

ESTPatrick
20.04.09, 18:41
Kirjutasid et oled "light mahacallija" ja foldid harva Mida see täpsemalt tähendab, kas callid järgi nagu ehku peale (tõmbed mida iganes) või pidasid silmas seda, et sul on mingi kõva käsi ja sa lihtsalt enne riverit ei raise ise vaid ainult callid kui vastane betib?

lasen vastasel bluffida pooltugevate käte vastu boardidel kus lihtsalt ei saa midagi olla ja üldjuhul ei ole see ehku peale, v-o flopil callin ehku peale et vaadata mida vastane turnis teeb, millest ka minu madal flopi Agro faktor. aga turnis on mul juba suht plaan kindel mis teen ja seal ei ole enamasti midagi ehku peale minemisest.

ESTPatrick
20.04.09, 18:41
unreal imo

Mis saab peale surma?

sammumine tunneli lõppu kus on valgus

vapsik
22.04.09, 00:03
Sorri kui see küsimus juba oli, aga mida arvad sellistest saidiest nagu TableRatings? Ja kas Stars ja teised toad peaks nende vastu midagi tegema?

Milline on selle nädala suurim suckout käsi?

ESTPatrick
22.04.09, 01:02
1)Sorri kui see küsimus juba oli, aga mida arvad sellistest saidiest nagu TableRatings? Ja kas Stars ja teised toad peaks nende vastu midagi tegema?

2)Milline on selle nädala suurim suckout käsi?

1) veidi häirib, kuid mitte nii palju, et hommikuti nutaksin
2) ei tule otseselt meelde, neid on liiga tihti et süveneda ja kurta. mitu outi on suckout üldse?

täna oli 1 ilus käsi muidu, mis tulenes mu korduvatest raisidest ühe onkli vastu, kelle võtsin sihikule kohe kui lauda sattusin.

PokerStars No-Limit Hold'em, $2.00 BB (6 handed) - Poker-Stars (http://www.flopturnriver.com/reviews/Online-Poker-PokerStars.php#converter) Converter Tool from FlopTurnRiver.com (http://www.flopturnriver.com)

UTG ($227.20)
Unreal kui ilus leht (MP) ($451.25)
CO ($99)
Button ($138.10)
SB ($206.95)
BB ($55.60)

Preflop: Unreal kui ilus leht is MP with Khttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/heart.gif, Ahttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/diamond.gif
UTG bets $6, Unreal kui ilus leht raises to $22, 4 folds, UTG raises to $48, Unreal kui ilus leht raises to $451.25 (All-In), UTG calls $179.20 (All-In)

Flop: ($457.40) Jhttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/heart.gif, Jhttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/diamond.gif, Khttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/spade.gif (2 players, 2 all-in)

Turn: ($457.40) Khttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/club.gif (2 players, 2 all-in)

River: ($457.40) 3http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/heart.gif (2 players, 2 all-in)

Total pot: $457.40 | Rake: $3

Results:
UTG had 3http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/spade.gif, Ahttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/spade.gif (two pair, Kings and Jacks).
Unreal kui ilus leht had Khttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/heart.gif, Ahttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/diamond.gif (full house, Kings over Jacks).
Outcome: Unreal kui ilus leht won $454.40

ja tegemist oli INSTA calliga

vapsik
22.04.09, 01:06
1) veidi häirib, kuid mitte nii palju, et hommikuti nutaksin
2) ei tule otseselt meelde, neid on liiga tihti et süveneda ja kurta. mitu outi on suckout üldse?

Näiteks 2-oudine river või siis flopi AI puhul mõni haige runner-runner.

privador
22.04.09, 01:13
millal sa komisjonile pead lõputöö esitama?
Millal on kaitsmine?
Kardad ka kaitsmist?

ESTPatrick
22.04.09, 01:13

MINU TEHTUD, flopil oli misclick, mille tõttu ka turnis allinn läksin kuna seal ei saanud midagi olla peale 22 ja JQ või AJ (Jx käed siiski väga unreal), mis kahjuks ka oli, millest ma taga olin

PokerStars No-Limit Hold'em, $2.00 BB (5 handed) - Poker-Stars (http://www.flopturnriver.com/reviews/Online-Poker-PokerStars.php#converter) Converter Tool from FlopTurnRiver.com (http://www.flopturnriver.com)

MP ($40)
Button ($200)
SB ($576.85)
unreal notbeliver (BB) ($227)
UTG ($274.30)

Preflop: unreal notbeliver is BB with 7http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/heart.gif, Jhttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/diamond.gif
2 folds, Button bets $7, SB calls $6, unreal notbeliver raises to $30, Button calls $23, SB calls $23

Flop: ($90) Jhttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/spade.gif, Khttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/diamond.gif, Khttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/club.gif (3 players)
SB checks, unreal notbeliver bets $4, Button calls $4, SB calls $4

Turn: ($102) 2http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/heart.gif (3 players)
SB checks, unreal notbeliver bets $32, 1 fold, SB raises to $86, unreal notbeliver raises to $193 (All-In), SB calls $107

River: ($488) Khttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/heart.gif (2 players, 1 all-in)

Total pot: $488 | Rake: $2

Results:
SB had 2http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/diamond.gif, 2http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/spade.gif (full house, Kings over twos).
unreal notbeliver had 7http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/heart.gif, Jhttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/diamond.gif (full house, Kings over Jacks).
Outcome: unreal notbeliver won $486

MULLE TEHTU

PokerStars No-Limit Hold'em, $2.00 BB (5 handed) - Poker-Stars (http://www.flopturnriver.com/reviews/Online-Poker-PokerStars.php#converter) Converter Tool from FlopTurnRiver.com (http://www.flopturnriver.com)

SB ($224.70)
BB ($233)
UTG ($40)
MP ($560.10)
unreal cooler (Button) ($311.70)

Preflop: unreal cooler is Button with Qhttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/club.gif, Jhttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/club.gif
2 folds, unreal cooler bets $6, 1 fold, BB raises to $20, unreal cooler calls $14

Flop: ($41) 8http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/heart.gif, 6http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/club.gif, 4http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/club.gif (2 players)
BB bets $24, unreal cooler calls $24

Turn: ($89) 2http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/club.gif (2 players)
BB checks, unreal cooler bets $46, BB raises to $189 (All-In), unreal cooler calls $143

River: ($467) Ahttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/spade.gif (2 players, 1 all-in)

Total pot: $467 | Rake: $2

Results:
unreal cooler mucked Qhttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/club.gif, Jhttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/club.gif (flush, Queen high).
BB had Khttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/club.gif, 9http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/club.gif (flush, King high).
Outcome: BB won $465

ESTPatrick
22.04.09, 01:15
millal sa komisjonile pead lõputöö esitama?
Millal on kaitsmine?
Kardad ka kaitsmist?

ei tea täpselt, pole viitsinud konrtollida, kuid vist oli 15.mai
eelkaitsmine on Reede
nope, kuigi tuli kõige karmim retsensent, kuid kuna ma teda mõjutada ei saa siis pole midagi karta, mis tulema peab see tuleb

ESTPatrick
22.04.09, 01:19

tulid need käed kuna olen sitaks vähe mänginud viimasel ajal, suure tõenäosusega jooksva aasta kõige väiksema volumiga kuu tulemas.

sada
25.04.09, 11:43
1.Palju pokkeris võitnud oled?(won hand =true) Oi siit tuleb ilmselt üks suur number;D ;D
2.Kui suure osa % või summa sinu pokkerisissetulekust on moodustanud rake ja muud boonused?

ESTPatrick
25.04.09, 12:07
1.Palju pokkeris võitnud oled?(won hand =true) Oi siit tuleb ilmselt üks suur number;D ;D
2.Kui suure osa % või summa sinu pokkerisissetulekust on moodustanud rake ja muud boonused?

1. HEM andmetel 982 893.18$, veits alla miljoni seega
2. pakun et ~20%, peaks üsna reaalne olema

vsiu100
25.04.09, 15:09
kas oled plaaninud/mõelnud kunagi rutska põhja keerata, kui viibutavat saua näed? miks?

EGERT
25.04.09, 16:24
Kas oled kunagi käinud nö pokkeritripil - reisind ringi ja külastanud võimalikult palju kasiinosi, et mängida? Kui jah, siis ehk kirjeldad mõne sõnaga.

ok2aa
25.04.09, 16:54
mitu päeva (nädalat) on su pikim tsükkel kestnud?

ESTPatrick
25.04.09, 17:23
kas oled plaaninud/mõelnud kunagi rutska põhja keerata, kui viibutavat saua näed? miks?

mõelnud olen , teinud pole.

hea põhjus miks mootorrattad võiksid veidi kiiremini kulgeda (tean et poleks eetiline teiste sõidukite vastu ja seetõttu seda kunagi vastu ei võeta), on et mootorratta pidurdusteekond on sitaks lühem.

ESTPatrick
25.04.09, 17:25
Kas oled kunagi käinud nö pokkeritripil - reisind ringi ja külastanud võimalikult palju kasiinosi, et mängida? Kui jah, siis ehk kirjeldad mõne sõnaga.

eelmine suvi Priiduga (EPT cashijaga) käisime euroopas puhkamas, lõpp kujunes suht pokkeritripiks. Mängisime Budabestis, Viinis ja Riias 5 päeva järjest pakun.

Live mängus on hea jätta ärimehe mulje, dongi mulje on väga liuhtne jätta, lihtsalt calli korra odavas potis lõpuni ja ega keegi ei foldi kui pott suur enamasti.

See aasta tahaks uuesti minna, aga kindlat plaani ei ole. Eelmine kord oli pigem puhkusereis, seekord tahaks päris pokkerile keskenduda ehk kainena mängida jne.

ESTPatrick
25.04.09, 17:26
mitu päeva (nädalat) on su pikim tsükkel kestnud?

nimetaks seda "stressist vabanemiseks" ja see oli eelmine suvi Priiduga euroopas puhkamas ja pokkerit mängimas ja see reis oli üsna selle tsükli sarnane ja see kestis 11 päeva.

2 korda aastas ikka proovin 3+ päeva kuskil puhkamas käia, jube hea on pärast reisi uuesti pokkerile ja asjadele keskenduda

lebovend
25.04.09, 19:22
1. et kui tuleks v6itvale pokkerim2ngijale(kusjuures tal l2ks selle saavutamiseks kaks aastat aega) s6jav2ekutse, ta läheks sinna s6jav2kke, oleks aasta eemal pokkerist, kaua tal umbes aega v6iks
minna, et uuesti beatima hakata, kas lisa 2 aastat?

2. mida yldse arvad s6jav2est ja sellest, et see kohustuslik on? (saadavad ju yle kogu maailma riigid
oma poisse s6jav2kke 6pet saama, et kaitsta end teiste riikide eest, how fucked up is that?)

ESTPatrick
25.04.09, 20:21
1. et kui tuleks v6itvale pokkerim2ngijale(kusjuures tal l2ks selle saavutamiseks kaks aastat aega) s6jav2ekutse, ta läheks sinna s6jav2kke, oleks aasta eemal pokkerist, kaua tal umbes aega v6iks
minna, et uuesti beatima hakata, kas lisa 2 aastat?

2. mida yldse arvad s6jav2est ja sellest, et see kohustuslik on? (saadavad ju yle kogu maailma riigid
oma poisse s6jav2kke 6pet saama, et kaitsta end teiste riikide eest, how fucked up is that?)

1. kui praegu minna siis ma usun et kuu max, kuna tänapäeval saab ju pärast 3 kuud kohe koju, unustada nii kiiresti ei ole võimalik, pigem tasub limiiit alla poole minna ja kohe võidukas olla.

2.võiks vabatahtlik olla, kuigi jah. keegi ei läheks siis sinna, ise ma minna ei tahtnud ja ka ei läinud seega häirib vähem kui võiks.

Häid õppusi!

sada
02.05.09, 18:37
Mida soovitaksid pokkeritoa valikul algajale tähtsamaks , kas halba taset, head boonust või midagi muud näiteks suur laudade valik, hea soft või muu põhjus?

ESTPatrick
03.05.09, 20:58
ilusat softi, kuna see on kõige olulisem päeva lõpuks. vähemalt mulle

viva loca!

Arcticman
09.05.09, 20:24
Võidetud raha kuhugile investeerinud pole (v.a. Triumph), kuhugile hoiustesse vms ? :D

privador
09.05.09, 21:25
Miks peab lõputöö olema 40 lehekülge pikk?Kui saad kõik vajaliku ära öelda 5 lehega!

ESTPatrick
10.05.09, 00:03
Võidetud raha kuhugile investeerinud pole (v.a. Triumph), kuhugile hoiustesse vms ? :D

ei pole seda nii palju

ESTPatrick
10.05.09, 00:04
Miks peab lõputöö olema 40 lehekülge pikk?Kui saad kõik vajaliku ära öelda 5 lehega!

kui sa kirjutad 5lk-ga, siis sa ei näita haridusele vastavat juurdelmisoskust ja uurimishimu.

Olen 100% kindel et kui sa just mingit uut teooriat välja ei mõtle, siis sinu teema on liiga kitsas või oled ise laisk/loll, et 5lk peale mahutada

Marks111
10.05.09, 03:03
Miks ei ole 5 lehekülge piisav ;) ??? ???

ESTPatrick
10.05.09, 03:16
Miks ei ole 5 lehekülge piisav ;) ??? ???

sa ei suuda lahti seletada asju, mida sa uurid esiteks. Teiseks peab töö sisaldama oma osa ja ma ei kujuta ette kui sa suudad koguteooria ära katta 3lk-ga ja siis 2lk anda täielik panus enda poolt, keskmised kodutööd on ka ülikoolis mahukamad ja mõnel korral isegi sisukamad.

ega ta lihtne ei ole, aga uurida kirjandust siis saab kopeerida teiste mõtteid teooria osas ja pärast sellest tulenevalt ka oma osa anda.

Aga olge esimesed kes seda suudavad ja ma teen teile õlle välja kui teil see õnnestub, oleksite staarid lõputöö kirjutajate seas.

mul on näiteks sissejuhatus + kokkuvõte juba ca 5lk

Marks111
10.05.09, 03:50
siis ma ei lähe ülikooli :'(

ESTPatrick
10.05.09, 03:58
siis ma ei lähe ülikooli :'(

tuleb õige eriala võtta, siis ei pea nii palju kirjutama. näiteks IT, teed proge valmis ja kirjutad kuidas see töötab ja korras, saad miski 20lk hakkama. Easy. Kui asi huvitab, siis tulevad lk-d kiiresti.

Tarq666
10.05.09, 07:15
Ma ei tea kas see küsimus on juba olnud aga mainisid kuskil, et soovitad Bratislavas ära käia. Kuna mul tuleb varsti Euroopa tripp, siis mis seal Bratislavas mind ees ootab või mis kohtades konkreetsemalt soovitad käia seoses selle linnaga?

masterpuppet
10.05.09, 14:29
Ning näiteks juuras on nüüd alates sellest aastas bakilõpueksam mitte lõputöö.

privador
10.05.09, 15:19
Mul endal on ka 5AP lõputöö.Aga haige on see,et ma olen tunduvalt rohkem aega kulutanud,kui see "5AP".
Mõni aine on juba 5AP suur.

ESTPatrick
10.05.09, 17:08
Ma ei tea kas see küsimus on juba olnud aga mainisid kuskil, et soovitad Bratislavas ära käia. Kuna mul tuleb varsti Euroopa tripp, siis mis seal Bratislavas mind ees ootab või mis kohtades konkreetsemalt soovitad käia seoses selle linnaga?

kui vanalinna jõuad sellest peaks piisama, eriti nädalavahetusel. melu on meeletu ja rahvast ja välikohvikuid igale maitsele sitaks, söögid-joogid on head ja mis kõige tähtsa, väga odavad.

http://www.malecon.sk/ minu lemmik õhtune puhkamiskoht, 200+ kokteili ja loomulikult õlled ja asjad juurde jne. parim teenindus ja ilus muusika. SEAL TULEB ÄRA KÄIA ESIMESEL ÕHTUL! asub kesklinna kõrval suure platsi juures, nime küsides võimatu eksida

isiklikult meeldib puki peal baaris istuda, üks väheseid kohti maailmas, kus mulle niimoodi meeldib.

ESTPatrick
10.05.09, 17:09
Mul endal on ka 5AP lõputöö.Aga haige on see,et ma olen tunduvalt rohkem aega kulutanud,kui see "5AP".
Mõni aine on juba 5AP suur.

ole efektiivsem

vsiu100
11.05.09, 09:42
kui vanalinna jõuad sellest peaks piisama, eriti nädalavahetusel. melu on meeletu ja rahvast ja välikohvikuid igale maitsele sitaks, söögid-joogid on head ja mis kõige tähtsa, väga odavad.

http://www.malecon.sk/ minu lemmik õhtune puhkamiskoht, 200+ kokteili ja loomulikult õlled ja asjad juurde jne. parim teenindus ja ilus muusika. SEAL TULEB ÄRA KÄIA ESIMESEL ÕHTUL! asub kesklinna kõrval suure platsi juures, nime küsides võimatu eksida

isiklikult meeldib puki peal baaris istuda, üks väheseid kohti maailmas, kus mulle niimoodi meeldib.

lol, n1

privador
12.05.09, 16:28
Kaua sul lõputöö vormistamine aega võttis?

ESTPatrick
12.05.09, 16:30
Kaua sul lõputöö vormistamine aega võttis?

pole teinud veel täielikult seega ei tea, kuid TÜ-s on juhend miski 70lk pikk,seega eeldan et selle läbi lugemine +töö lugemine ja vormistuste tegemine peaks miski 6-8h piisama, ise olen jooksvalt teinud ja vigu teada saanud, seega eriti pole jäänud. Ilmselt küsin pädeva kursavenna abi, et ta viimased iluvead eemaldaks.

lebovend
12.05.09, 16:33
Tuleta veel korra rahvale meelde, kust NL50 põhikasum tuleb?

privador
12.05.09, 16:42
Millal sa lõputöö esitama pead ja millal on kaitsmine?

ESTPatrick
12.05.09, 16:48
Tuleta veel korra rahvale meelde, kust NL50 põhikasum tuleb?

limparite isoleerimine POSITSIOONIST

ESTPatrick
12.05.09, 16:49
Millal sa lõputöö esitama pead ja millal on kaitsmine?

Reede, 15. mai tuleb köidetud materjal esitada, kaitsmine oli 23-25 mai, täpselt ei mäleta, mis päeval minu instituut oli

your_naked_mom
12.05.09, 16:56
mis on positsioon?

ESTPatrick
12.05.09, 17:08
mis on positsioon?

position definitsioon Internetis inglise keeles:

the particular portion of space occupied by something; "he put the lamp back in its place"
military position: a point occupied by troops for tactical reasons
a way of regarding situations or topics etc.; "consider what follows from the positivist view"
the arrangement of the body and its limbs; "he assumed an attitude of surrender"
status: the relative position or standing of things or especially persons in a society; "he had the status of a minor"; "the novel attained the status of a classic"; "atheists do not enjoy a favorable position in American life"
a job in an organization; "he occupied a post in the treasury"
the spatial property of a place where or way in which something is situated; "the position of the hands on the clock"; "he specified the spatial relations of every piece of furniture on the stage"
the appropriate or customary location; "the cars were in position"
(in team sports) the role assigned to an individual player; "what position does he play?"
placement: the act of putting something in a certain place
situation: a condition or position in which you find yourself; "the unpleasant situation (or position) of having to choose between two evils"; "found herself in a very fortunate situation"
a rationalized mental attitude
side: an opinion that is held in opposition to another in an argument or dispute; "there are two sides to every question"
place: an item on a list or in a sequence; "in the second place"; "moved from third to fifth position"
cause to be in an appropriate place, state, or relation

marguzz22
13.05.09, 08:35
millal leitsi lakbox korda saab?

your_naked_mom
13.05.09, 09:02
aitäh, priit

ESTPatrick
13.05.09, 11:44
millal leitsi lakbox korda saab?

Ei saagi, minul peab ju jääma. Karma summa peab 0 olema.

Fortune
14.05.09, 01:53
Davai, stake'i oma luckboxi, muidu võib tulevikus kehvasti minna :D

leits
14.05.09, 01:56
kas must saab asja K. T. 'ga :D? Sa kuivana karmameister pead teadma

ESTPatrick
14.05.09, 02:59
Davai, stake'i oma luckboxi, muidu võib tulevikus kehvasti minna :D

raha ma tuulde ei loobi

ESTPatrick
14.05.09, 03:00
kas must saab asja K. T. 'ga :D? Sa kuivana karmameister pead teadma

abiellud suve lõpuks

alaska
19.05.09, 12:38
Kui õnnestub saada WSOP pakett, kas lähed mängima, mis plaanidega ja kas müüd ka osakuid?

privador
19.05.09, 17:20
Kas sa oled karjärist?
Sinu juttu analüüsides sul on kindel siht silme ees kuhu tahad jõuda.Kadetsen seda omadust.
Liisaks ka piisavalt annust nahaalsust "üle laipade minna"

ESTPatrick
19.05.09, 17:48
Kui õnnestub saada WSOP pakett, kas lähed mängima, mis plaanidega ja kas müüd ka osakuid?

arvan et paketi saamise tõenäosus on kuskil 75%, kuna on plaanis mängida neid satikaid 24 mai, väikse tõenäosusega ka 31 mai, siis 7 ja 14 juuni. Lisaks plaanin, kuid tõenäosus teostumisel on väike, osaleda ka 475$ satikatel edaspidi, konks on selles et satikad on ainult 11:30 ja 13:30 ja main satikas kell 9 hommikul. ja kui peaksin mõnel päeval kaks väikest satikat saama siis hakkan ka 225$ satikaid to 1050 satikale mängima.

kuna nüüd koolis KÕIGI ainetega korras ja jäänud ainult kaitsmine, siis peaks oluliselt rohkem aega neid satikaid mängida olema ja keskendumine ja siht on niikuinii silme ees pärast seda bubble'sse jäämist.

Osakuid müüksin kui huvi suur, kindlasti annaksin 1% foorumile.

ESTPatrick
19.05.09, 17:50
Kas sa oled karjärist?
Sinu juttu analüüsides sul on kindel siht silme ees kuhu tahad jõuda.Kadetsen seda omadust.
Liisaks ka piisavalt annust nahaalsust "üle laipade minna"

Siht on olemas, eriti kui selle jaoks motivatsiooni on, mida kahjjuks on siiski üsna väheste asjade jaoks ja tavaliselt saab see alguse ebaõnnestumisest või peaaegu ebaõnnestumise ajel.

Üle laipade minekut väga ei ole täheldanud, kuid seda ongi raske tähele panna.

Karjärist vist olen jah, paigalsammumine eriti ei paelu.

PokerDevil
19.05.09, 18:06
Mis sa arvad supermotost?

ESTPatrick
19.05.09, 18:08

vend ja isa sõidavad sellisega, endal pole kunagi huvi tekkinud sellise asja vastu, rohkem tavarataste austaja.

vsiu100
19.05.09, 21:45

devil, kas 424 on tuttav nr?

partick, see kuu tb live mängid, osakuid myyd :)?

ESTPatrick
19.05.09, 22:44
devil, kas 424 on tuttav nr?

partick, see kuu tb live mängid, osakuid myyd :)?

Eesti oma ei mängi 99% tõenäosusega, plaan euroopas olla siis.
Riia oma mängin ilmselt

Helmps
09.07.09, 21:30
miks see topic ära on unustatud?

ranka
09.07.09, 21:35
miks see topic ära on unustatud?

Sest kõik on ära küsitud. Kaua sa ikka ühte lugu leierdad.

Helmps
09.07.09, 21:46
Sest kõik on ära küsitud. Kaua sa ikka ühte lugu leierdad.

repeat the truth and fuck a black

muruntau
09.07.09, 21:53
kelle welli sa järgmisena lugeda tahakksid? :)

Svenza
09.07.09, 21:53
Ma ei tea kas seda on küsitud juba... aga kumma käega sa perset pühid? (Peale peldikus käimist)

ranka
09.07.09, 22:05
Tundub, et kõik asjalikud küsimused on ära küsitud ja seetõttu teema lukku.

(Kui ESTPatrick soovib, võib ta lukustuse maha võtta)