PDA

View Full Version : Kas PokerStars peaks lubama nime vahetust?



ranka
24.05.12, 01:11
Kuu aega tagasi alustas PokerStars juriidilist sõda tõkestamaks andmete (http://pokkeriprod.com/est/strategy/item?id=8081) kogumist ja selle tulemusena eemaldas pokertableratings.com (PTR) oma leheküljelt kõik PokerStarsi mängijate profiilid (http://pokkeriprod.com/est/strategy/item?id=8109). Mängud on muutunud puhtamaks aga siiski annab PTR veel natuke tunda, mis ajendas Two Plus Two foorumite kasutajaid tõstatama küsimust: kas PokerStars peaks lubama vähemalt ühekordset pokkerinime vahetamist?

Mängijad põhjendavad nime muutmise vajalikust sellega, et siiani teatatakse, kes ja kui palju võitis või kaotas. See muudab mänge kuivemaks kuna inimesed ei soovi mängida teiste võitvate mängijate vastu, eriti kõrgetes limiitides, kus üldine regulaarsete mängijate arv on väga väikene ja nimesid teatakse peast. Muudatus peaks tõstma mängijate ja mängude aktiivsust ning kaotama ära kalade jahtimise ehk nn. bumhuntingu või vähemalt vähendama selle efektiivsust.

Teiseks oluliseks küsimuseks on, et kas peaks saama ka oma asukohariiki peita, sest see on kohati väga reetlik. Kui viiaksegi PokerStarsi poolt sisse muudatus, et nime saab vahetada siis näiteks andu_andu nime vahetamine ei annaks suurt efekti. Tema limiitidel on ainult üks Eestist pärit regulaane mängija ja isegi pärast nime vahetust oleks koheselt teada, kellega on tegu.

Two Plus Two teema: http://forumserver.twoplustwo.com/29/news-views-gossip/x-post-hsnl-should-stars-allow-one-time-name-change-1202005

Mida arvad sina nime vahetusest?

lenC
24.05.12, 06:44
Kindlasti vastu, nüüd kui trackinglehed on maha võetud. High-stakes mängud ja HU üleüldine süsteemikorraldus on iseseisvad probleemid ja ma usun, et neid saab lahendada ka ilma ülejäänut 95% playerpooli torkimata. Praegu saaksid need mängijad karistatud, kes on teinud head tööd info kogumisel ja see on vastuolus pokkeri üleüldise mentaliteediga, las luuserid jäävad luuseriteks.

Pealegi, ma leian, et see 2p2 teemaalustaja on liiga optimistlik hinnates selle potensiaalse muudatuse tagajärgi - praegustel bumhunteritel tuleks lihtsalt mõni nädal laudu lahti hoida, et aru saada, kes on kes ja iga openlimbi peale jesusseatida, peale seda oleks kõik ju vanaviisi. Palju loogilisem oleks tahta regulaarset nimemuutust.

Priidix
24.05.12, 06:51
5 inimest juba "jah" pannud, ei no well played.

qbj0hn
24.05.12, 07:07
praegustel bumhunteritel tuleks lihtsalt mõni nädal laudu lahti hoida, et aru saada, kes on kes ja iga openlimbi peale jesusseatida, peale seda oleks kõik ju vanaviisi. Palju loogilisem oleks tahta regulaarset nimemuutust.

Esimene mõte kui teemat lugesin.
Super ajutine oleks see vahetus ja pmst midagi ei muudaks.