PDA

View Full Version : Everleaf «varastab» Ameerika pokkerimängijate raha?



ranka
24.05.12, 04:04
Pärast Musta Reedet oli Everleaf veel üks väheseid pokkerivõrgustikke, mis jätkas ameeriklastele netipokkeri pakkumist. Veebruaris USA justiitsministeerium astus tõsise sammu konfiskeeridest vähemalt ühe Everleafi makseoperaatori rahad (üle $27 000 dollari) ning alates sellest hetkest taandus pokkerikääbus USA turult.

Ameerika mängijatele lubati rahad tagasi maksta ja teoreetiliselt peeti lubadusest kinni aga kahjuks praktikas on asjad hoopis vastupidi. Raha välja kandmiseks on kolm võimalust: kasutada Netellerit, Skrilli (Moneybookers) või avada pangakonto väljaspool Ameerika Ühendriike.

Reaalsuses on aga asi nii, et nii Skrill kui Neteller ei paku oma teenuseid ameeriklastele. Pangakonto avamine mõnes muus riigis on utoopiline nõudmine ja kindlasti osadele mängijatele ei ole see ka majanduslikult mõttekas. Eriti neile, kellel on kontol 400-500 dollarit, sest ainuüksi teise riiki reisimine tähendab suuremaid kulusid kui kontol olev raha väärt. Kuulduste põhjal on väljamaksetega probleeme ka ülejäänud maailma mängijatel. Väljamaksed võtavad tihti aega päevi või isegi nädalaid, olenemata mängija asukohariigist.

Everleaf on väga väikene võrgustik, mis koosneb umbes sajast pisikesest pokkeritoast. Pärast Musta Reedet jätkati ameeriklastele teenuse osutamist aga erinevalt konkurentidest ei suudetud väga suurt kasu sellega saada. Aktiivsus tõusis kõigest 20%, samal ajal Merge mängijate arv kahekordistus ja Yatahai koges vähemalt 50% tõusu.

Loe ka: http://forumserver.twoplustwo.com/28/internet-poker/minted-everleaf-official-where-our-money-thread-1201527/