PDA

View Full Version : Facebook hakkas tänasest pakkuma pärisraha mänge



ranka
07.08.12, 22:13
http://ranka.pokkeriprod.com/pildid/muu/bingo-friendzy-facebook-foorum.jpg

Alates tänasest on Facebooki kasutajatel võimalus mängida esimest korda pärisraha mänge, teha panuseid, kui ka võita pärisraha, maailma suurimas sotsiaalvõrgustikus.

Gamesys, mis on Suurbritannia suurim bingo ja mänguautomaatide pakkuja avas Facebookis «Bingo Friendzy» pärisraha rakenduse, mida saavad mängida ainult Suurbritannia mängijad, kes on vähemalt 18 aastased.

Kuni eelmise aastani Facebook ei lubanud hasartmängu ega loterii s.h. kasiinod, spordiennustuse ja pokkeri reklaame. 2011. teisest poolaastast muudeti poliitikat ja esimest korda varem keelatud reklaamid lubati.

Täna astutu samm võis olla mõneti loogiline, sest tasuta mängud kõndisid tihti nn. hallil alal. Näiteks Zynga Pokeris sai osta pärisraha eest mängumärke ning Rocket Frog pakkus reaalseid auhindu oma mängijatele nii pokkeris kui ka kasiinos.

Facebooki pressiesindaja ütles: «Pärisraha mängud on populaarsed ja väga hästi reguleeritud Ühendkuningriikides ja me lubame oma partneril pakkuda neid mänge ainult täisealistele kasutajatele Facebookis.»

Ka Zynga on öelnud, et nad soovivad hakata pakkuma pärisraha mänge. Juuli lõpus Zynga tegevjuht Mark Pincus rääkis investotoritele mõeldud esitluses, et nende esimesed pärisraha «tooted» on juba väljatöötamisel ja kavatsetakse töösse rakendada järgmise aasta esimesel poolel.

Zynga Pokeris on üle 7,5 miljoni igapäevase mängija, mis on tunduvalt rohkem, kui kõikide teiste tubade mängu - ja pärisraha mängijaid kokku. PokerScout.com andmetel on Zyngas korraga mängimas keskmiselt 120 600 mängijat.

ristik
08.08.12, 00:25
päris kena fishimeri :)