PDA

View Full Version : Entraction loobub pokkerist ja sulgeb rahvusvahelise võrgustiku



ranka
12.09.12, 20:01
IGT pokkerivõrgustik, mida tuntakse ka Entraction nime all, sulges oma kontorid Rootsis, Stockholmis ja aasta lõpuks suletakse võrgustik praegusel kujul ning jätkatakse ainult teatud teenuste pakkumisega valitud turgudel, vahendab pokerfuse.com (http://pokerfuse.com/news/poker-room-news/entraction-closes-headquarters-network-closure-expected/).

Sulgemise teavitus saadeti juba eelmise nädala lõpus enamustele võrgustikus olevatele pokkeritubadele. Siiski ei ole Entraction veel avaldanud ametlikku teadaannet ning erinevad spekulatsioonid, miks võrk suletakse, on väga tugevas vastuolus.

Täpsed plaanid on siiani teadmata, aga IGT on informeerinud oma partnereid, et tulevikus keskendutakse litsentseeritud turgudele ja ainult teatud teenustega. Tõenäoliselt hakatakse online pokkerit pakkuma ainult Ameerikas, kui turg reguleeritakse. IGT on andnud sisse ka litsentsi taotluse.

iGame, kellele kuuluvad Entractioni suuremad pokkeritoad - 24hPoker.com, Pokerihuone.com ja iGame.com, andis teada, et lahkub lähitulevikus ja ühineb uue suure võrgustikuga, tõenäoliselt Microgaminguga.

ranka
12.09.12, 20:03
Eestlastele see hea uudis, sest meie (eestlased) Entractionis mängida ei saanud, võrgustiku kadumisega otsivad pokkeritoad (iGamel pidi ainuüksi olema 1 miljon mängijat) oma uue «kodu» ja seetõttu kasvab teiste võrgustike aktiivsus, kus eestlased saavad mängida.

metsnik
12.09.12, 21:02
minu arust on IGT-l Eestis Rotermanni kvartalis ka miski kontor arenduse ja/või suppordi inimestega. loodetavasti tööd neile siiski seal jätkub

rasmer
12.09.12, 21:06
minu arust on IGT-l Eestis Rotermanni kvartalis ka miski kontor arenduse ja/või suppordi inimestega. loodetavasti tööd neile siiski seal jätkub

Kontor on Solarises, aga töö ei jätku. Enamus on koondamisteate kätte saanud.

metsnik
12.09.12, 22:41
kui suur see seltskond oli?

rasmer
12.09.12, 22:52
kui suur see seltskond oli?

Tallinna kontor oli minu arust ~50 inimest. Väidetavalt mõned programmeerijad pidid jätkama, aga ma täielikult pole enam kursis. Ise lahkusin 31. august.

metsnik
13.09.12, 01:17
päris korralik seltskond siis. Gamblingu valdkonna arendus on üldse üks huvitav nišš Eestis tekkinud. Playtech+Videobet muidugi eelkõige, kuid nende tuules siis IGT, Triobet ja ehk kedagi veel. Spordiennustuste teemasid ka.

Päris klaster klassikalises mõttes pole, kuna üksteisega ilmselgelt koostööd ei tehta, aga arendab valdkonnaspetsiifilist kompetentsi ja võimaldab uutel tööandjatel turule tulla. Jääme Starsi arenduspundi loomist ootama.

ranka
13.09.12, 01:25
Lisaks Muchos Poker & Rakeback Engine

metsnik
13.09.12, 01:27
just, Muchos kah, tunduski, et midagi jäi mainimata

kuco
13.09.12, 09:47
Kontor on Solarises, aga töö ei jätku. Enamus on koondamisteate kätte saanud.

Woohooo!!!!

Kandideerisin sinna ja otsustasin siis teise kasuks. Nice dodge!

akristjan
13.09.12, 23:22
Rotermannis ka igame ja houne. Solarises oli mupsiku tiim..