View Full Version : NL25, pf 3bet, 3-way flop top pair
Strawberry
14.09.12, 16:08
Hero (BTN): $41.91
SB: $31.78
BB: $27.15
UTG: $26.24
MP: $50.23
CO: $25.35
SB posts SB $0.10, BB posts BB $0.25
Pre Flop: (pot: $0.35) Hero has A:heart: J:club:
fold, MP raises to $0.75, CO calls $0.75, Hero raises to $3.10, fold, fold, MP calls $2.35, CO calls $2.35
Flop: ($9.65, 3 players) A:club: 6:heart: K:diamond:
MP checks, CO checks, Hero bets $5.70, MP calls $5.70, fold
Turn: ($21.05, 2 players) 4:club:
MP checks, Hero checks
River: ($21.05, 2 players) Q:club:
MP bets $15.00, fold
MP wins $20.00
Mul on tunne, et mu enda hand on under-repped, aga samas ma ei usu et villain siin ever bluffiks.
Any ideas ?
Kui sa ei usu, et antud villain siin ever bluffib, siis ei saa ju väga küsimust olla.
jep, aga no ta betsize siin lõhnab value järgi.
Strawberry
14.09.12, 16:21
Kui sa ei usu, et antud villain siin ever bluffib, siis ei saa ju väga küsimust olla.
Mind huvitab terve hand üldiselt. Kas keegi oleks pf, flop, turn või river teistmoodi mänginud ? teise summa betinud vms.
Mis põhjusega sa flopi cbetid ja blank turni maha checkid? Ma ei saa siin väga mänguplaanist aru, millelt sa loodad flopi valuet saada siin kui sa turnis alla annad.
anna siis infi keda sa squeezed siin jne
Mis põhjusega sa flopi cbetid ja blank turni maha checkid? Ma ei saa siin väga mänguplaanist aru, millelt sa loodad flopi valuet saada siin kui sa turnis alla annad.
miks sa arvad, et siin AJga 3 streete saad valuet?
6u maasikas k6ik su teemad siin foorumis on m6ttetud olnud
lihtsalt viskad mingi hh ja kysid mis nyyd teha
siin on k6ik optionid valid
vb 3bet pre halb
vb 3bet hea
vb see bet bet shove (unlikely 200bb deep though)
vb check flop
vb bet turn check river
vb call river
vb fold river
vb raise river
jne jne
ehk siis oleneb t2ielikult vastastest
Kui kitsamalt võtta, siis pocketid>=QQ peaks flopil alla andma ja/või mitte riverit bettima - pole positsiooni ega isegi mitte relatiivset positsiooni (CO on flopis reageerimata). KQ/AQ võib flopi callida, ATs on ranges sees aga sellega vist checkiks riveri (va AcTc) või betiks vähem. Kui teda tõsiselt võtta, siis maas oled temast. Riveri bet on ka liiga pirakas.
Infot vastase kohta? Kui ta on kitsas, siis foldiks. Kui lai (aga see võiks olla ikka kindel info, et on lai, mitte 20 kätt ja statid 30/25), siis calliks.
Infota on odavam uskuda.
Edit: MPd ei squeeziks AJ-ga. Nende range on AT+. Liialt tihti oled domineeritud.
Edi2: Kui siiski squeezen, siis teen ka turni cbeti (13 tugrikut) ja foldin shovele ja checkin riveri järgi.
miks sa arvad, et siin AJga 3 streete saad valuet?
et peaks siis tegema cbeti ja alla andma? burning money suht. Miks mitte bettida turn ja sellega endale suht free river võtta?
et peaks siis tegema cbeti ja alla andma? burning money suht. Miks mitte bettida turn ja sellega endale suht free river võtta?
poker ei k2i nii
aga ok maasikas
ytleme et visatakse mind suvalisse 25nl lauda suvalised 5 vastast
sqz on fine ajo
flopis peaksime nende range vaatama
mp-l on suht tugev range et callida 3bet kui ta kahe vastatse vastu oop, isegi aq on tglt suht loose aga noh ytleme aq,ak,kqs,jj,tt midagi sellist
co-l pigem suited sitt aqs,kqs,ajs jne ja pmslt k6ik pocketid
ok m6lemad callivad
flopis kui vaatame nende range siis betimine ei n2e eriti ahvatlev
esiteks kui isegi neil on at ranges siis see ikkagi at/aq vastu way ahead/way behind ja nkn 3 street valuet pole << mp vastu see
kuna co-l enamus ajast mingi pocket siis 2 outer ei pea kartma et suckoutib
ainuke k2si mille vastu m6tekas bettida on kq niiet pmslt ainuke scare card on queen ja vb aga unlikely et ten
niiet checkiks flop ja vaataks edasi
as played ytleme betimine ei ole mingi v2ga suur viga though, niiet np
as played turn kui saame call siis range pmslt at,aq,kq,ak niiet j2llegi pmslt betimine ei n2e m6tet (ja obv vb kk set v6i 66)
niiet check hea
river nagu enne lugeda v6isid siis halvim kaart sulle on queen ja vastane betib tugevalt niiet easy fold
overall su line pole mingi terrible aga saaks paremini
Strawberry
14.09.12, 16:56
6u maasikas k6ik su teemad siin foorumis on m6ttetud olnud
lihtsalt viskad mingi hh ja kysid mis nyyd teha
Kas ma olen siinse foorumi eesmärgist valesti aru saanud ? Kas see ei ole 6max hand review foorum ?
poker ei k2i nii
ei viitsi vaielda, bet flop fold turn on vist kõige kehvem gameplan mis olla saab
Ma ei ole veel teiste kommentaare lugenud aga minu arvates on see ideaalne koht (flop + poti suurus + vastased + positsioon) järgi checkimiseks.
ei viitsi vaielda, bet flop fold turn on vist kõige kehvem gameplan mis olla saab
ma kirjutasin kuidas mina m2ngiks seda k2tt readless
flopi bet kyll v2ga halb ei ole sest m6lemad m2ngivad eeldatavasti v2ga ausalt st mingi floate jne sellisel boardil pole
ja see on thin value at,kq vastu pmslt
ja obv fold turn on k6ige kehvem sest v6imalus checkida lol
Oleks vastaste kohta veits infot, oskaks kah ehk midagi arvata.
Kui MP on regular siis teine barrel oleks imo raha põletmine kui just 3ndat barrelit ei taha panna ja kätt bluffiks pöörata, aga see oleks jällegi suht kole...
E: nvm, pot nii suur, et turni bluff toimiks ka ilusti, aga ikkagi ei usu et foldib tihti siin
samas võime me üldse arutleda kas pre 3bet on üldse mõistlik siin või mitte. kui hero enda mõttekäiku ja reade ei kirjuta siis pole sellest teemast siin mitte mingit kasu
Minu arust huvitav käsi, isegi vaakumis. Ja mängiks ise vist samamoodi.
Flopis ei taha kahe vastase vastu tasuta kaarti anda, niiet betiks.
Turnis läheb vbet juba üsna õhukeseks, niiet check meeldib rohkem.
Riveris KQ hittis + ei näe villainit AT vbettimas, niiet c-f on okei.
EDIT: Ärge virisege, vaakumis käsi võib sama hästi analüüsida kui readidega käsi
Tdxga täitsa nõus. Qqga ka. Maxi mõtest ei saa aru.
Mulle meeldib qq mõte, checkida flop järele, bettida/callida turn ja ilmselt river check back, nõrgemalt sa nagunii valuet ei saa mitu tänavat...
Ma ei tea nüüd kellega Maxi küll pokkerit mängib, aga vaakumis bet flop & turn tundub väga optimistlik (retarded) liin.
oletame, et river tuleb täielik blank, näiteks 3s, ja villain panustab 2/3, kas siis on ka fold? minu jaoks on turni bet/fold ja riveri check/fold palju kergem mängida, kas just +EV, aga kergem igaljuhul. Meie käsi näeb välja nagu AK, KK, AA, AQ, et villain riveri leadiks peaks ta meie bottom range beatima. Turni check minu jaoks näitab, et me ei kavatse riverit shoveda ja meil on semikõva Ax tüüpi käsi. Qc on muidugi kõige kehvem kaart riveriks aga KQ viskaks ta 2nd barreli peale maha niikuinii
Võimalik, et on idiootne liin, aga poh
oletame, et river tuleb täielik blank, näiteks 3s, ja villain panustab 2/3, kas siis on ka fold? minu jaoks on turni bet/fold ja riveri check/fold palju kergem mängida, kas just +EV, aga kergem igaljuhul. Meie käsi näeb välja nagu AK, KK, AA, AQ, et villain riveri leadiks peaks ta meie bottom range beatima. Turni check minu jaoks näitab, et me ei kavatse riverit shoveda ja meil on semikõva Ax tüüpi käsi. Qc on muidugi kõige kehvem kaart riveriks aga KQ viskaks ta 2nd barreli peale maha niikuinii
Võimalik, et on idiootne liin, aga poh
Noo sees suhtes et herol on decent hand ju, ja vastastel päris palju nõrgemaid ranges(postflop), me tahame neist valuet saada, mitte välja bettida ja üritada tugevamaid foldima saada(milleks väike shanss)
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.