PDA

View Full Version : Entractioni pokkeritoad iGame ja BetVictor ühinevad Microgaming pokkerivõrgustikuga



ranka
21.09.12, 08:28
Selle kuu alguses andis IGT pokkerivõrgustik teada, et sulgeb oma rahvusvahelise võrgustiku (http://www.pokkeriprod.com/2012/09/12/entraction-loobub-pokkerist-ja-sulgeb-rahvusvahelise-vorgustiku/) ja kõik praegused pokkeritoad peavad aasta lõpuks loobuma Entractioni teenustest. Tänaseks on nii iGame kui ka BetVictor teavitanud oma mängijaid, et ühinetakse Microgaminguga.

iGame koosneb 24hpoker.com, Pokerihuone.com, Casinohuone.com, NoiQ.com ja iGame.com veebilehtedest ning kokku on viie saidi peale üle miljoni mängija. Ühinemine peaks toimuma selle aasta lõpus.

BetVictor, mis on suur UK põhine kihlveokontor, pakkus paralleelselt eelmise aasta juunist netipokkerit ka Microgamingusse. Selle kuu jooksul viiakse kõik online-pokkeriga seonduv Entractionist Microgamingusse.

Kahe suure pokkeritoa ühinemine tõstab Microgamingu aktiivsust veelgi ja lähiajal võib oodata veel uusi liitujaid seoses nii Entractioni kadumise kui ka iPokeri poolitamisega (http://www.pokkeriprod.com/2012/09/04/ipoker-jagati-kaheks-vorgustikuks/).