PDA

View Full Version : Tony G. Phil: Phil Hellmuth ei ole koer, ta on KITS!



ranka
11.10.12, 16:24
http://www.pokkeriprod.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/10/PhilyGoatGruff590.jpg (http://www.pokkeriprod.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/10/PhilyGoatGruff590.jpg)
Tony G. kirjutas Phil Hellmuthile ta suurepärase võid puhul õnnitluskirja, kus ta üheaegaselt õnnitleb Phili, kahtleb tema vaimses tervises ja kutsub teda mängima rollide peale. Kirja leiab Tony G. blogist (http://www.partypoker.com/blog/tony-g/hellmuth-is-a-goat.html).

Kiri tõlgitud kujul:

Tere Phil!

Kirjutan sulle, et õnnitleda sind 13-nda WSOP käevõru võidu puhul Cannesis. Sa oled elav legend, nii pokkeris kui ka enda peas.

Nägin mõnda sinu finaallauas mängitud kätt ja pean ütlema, et mängisid sarnaselt nende Põhja-Euroopa «idiootidega», keda sa enda sõnade kohaselt väga armastad (Sa isegi kandsid terve aja kõrvaklappe – Kas oled pärit Stockholmist? Phil Roblsson?). Sa olid klass omaette ning pokker on palju parem, kui seda mängib keegi sinusugune, kes viib selle massidesse. Sa teadsid, et ma toetasin heads-upis Sergeii Baranovit, aga ta ei kvalifitseeru, et olla õige Härra G. Kas Ukraina mängijatel on liiga palju ühist venelastega?

Ma nägin kuidas viskusid põrandale finaallauas nagu sa tegid ka toona WPT Bay 101 turniiril. Taaskord ma kahtlen sinu vaimses tervises aga ma eeldan, et tegemist on mingisuguse joogatehnikaga, et tuua esile valge maagia ning kas tõesti on tegu väga eduka tehnikaga?

Ma olen öelnud oma eelnevates intervjuudes, et sa oled dog (koer ingl. k. – toim). Ma eksisin, sa oled goat (kits ingl. k. – toim), ja sellega ma mõtlen G.O.A.T. (Greatest of All Time – parim läbi aegade) . Ära selle pärast ülbeks mine – sa oled parim läbi aegade WSOP No Limit Hold’em turniiridel.

Miks sa nüüd ei prooviks üle kanda neid oskusi rahalaudadesse või High-Roller üritustele? Ma mängin su vastu kõige peale, mis Sul on! Mul on märkmikus kirjas WPT Kopenhaagen ja WPT Montreal, miks mitte teha seda siis?

Armastusega,
Tony x

PS! Ma oleksin väga õnnelik, kui võtaksid ära mu assistendi, sest kõik mida ta teha oskab, on toateeninduse tellimine ja sedagi ta suudab enamus ajast valesti teha.