PDA

View Full Version : all inn või fold?

kyylik666
20.10.12, 21:58
PokerStars - Hold'em Tournament - $700/1400 Blinds - 8 Players
Hand Converter (http://www.pokerhand.org/hand-converter.aspx) by Pokerhand.org (http://www.pokerhand.org)

XxxUrsuxxX (BB): $28,151
DVSC22 (UTG): $36,942
exculibrus (UTG+1): $71,530
HERO (MP1): $10,095
tolstys (MP2): $26,088
syrus2 (CO): $35,539
KNYAGHE (BTN): $32,656
luccaspie (SB): $48,874

Pre-flop: Dealt to HERO K:spade: J:spade:
DVSC22 raises to $3,080, (1 folds)

timz0333
20.10.12, 22:27
Oeh jah...
Ma ei tea turnadest midagi aga
ole hea inimene ja anna nüüd see info ka edasi mis sul lauas oli teiste mängijate kohta kes siin olulised on, et mõni pädevam mees oskaks ehk örlda mis siin parim on.

Ecuador13
20.10.12, 22:35
mul ei ole infot vaja, fold;)

kyylik666
20.10.12, 22:38
ma ei kasuta hud'i ja mingeid erilisi reade mul teiste mängijate kohta ei ole.

kas nii short stack olles oleks all in käik õigustatud?

kyylik666
20.10.12, 22:39
mul ei ole infot vaja, fold;)
kas sa trollid või räägid tõsiselt?

qbj0hn
20.10.12, 22:46
Sinuni folditakse siis ma panen küll nuppe, aga atm foldin.

Ecuador13
21.10.12, 00:03
+1

yolpa
21.10.12, 01:27
UTG callib sind nagunii ja kõige paremal juhul saad flipi, 99, TT, muidu oled taga

bi0hazard
21.10.12, 16:20
wow, imo see küll nii snapfold ei ole kui te räägite..

romario
21.10.12, 17:28
wow, imo see küll nii snapfold ei ole kui te räägite..

BvB oleks call, aga praegusel juhul suht lihtne fold kui just gamblida ei taha. Ees ei ole me mitte millestki ning taga veel 5 härrat.

sorm
23.10.12, 00:05
Taga või eesoleku üle pole siin üldse mõtet arutleda. Sul on 7BB stack ja sa loodad eesolles sisse saada!? Nitid ootad AA? Kuskil tuleb spot flippamiseks / gamblimiseks valida. Iseasi kas see on see koht.

Kui folditakse meieni, siis on easy snapshove!

Samas see, et ees on tõste ei ole ka just väga halb, sest rohkem raha on ju potis juba.

Mingid anted peaks ka sees olema. Seega me investeerime 10k, et võita 23k pott. FE antud juhul on suht nullilähdane (alati on shants, et vastane teeb msiclicki). Me vajaks umbes 45% equity avaja range vastu, seda me mudugi ei saa. Kui ta avab seal 66+ AJ+, siis on meil natuke üle 35%. Sitt flipp ja matemaatiliselt oleks nagu fold OK.

Samas kui nüüd arvestada, et tõenäolislet me ei saa value kätt enne, kui pimedad meist üle käivad, siis oleks tegelikult shove ju hea. Kui pimedad käivad üle ja me saame button/CO pushida, siis oma 8k stackiga meil puudub FE BB vastu. Ühesõnaga fodlime ennast surnuks.

Kui ma siin ei shoveks, siis ma arvan, et shoveks UTG any2... BB ei saa endale enam näkku lasta.

C-3PO
16.01.13, 17:35
Kui ta avab seal 66+ AJ+, siis on meil natuke üle 35%.
Kas selle jaoks on kuskil kalkulaatorit?

rasmer
16.01.13, 17:37
Kas selle jaoks on kuskil kalkulaatorit?

Pokerstove või Pokerstrategy.com equilab näiteks.

privador
16.01.13, 18:15
mine jah allinni saad AA vastu, paremini saab nuppe sisse
Ma foldiks ka AJ vast...

privador
16.01.13, 18:20
Taga või eesoleku üle pole siin üldse mõtet arutleda. Sul on 7BB stack ja sa loodad eesolles sisse saada!? Nitid ootad AA? Kuskil tuleb spot flippamiseks / gamblimiseks valida. Iseasi kas see on see koht.

Kui folditakse meieni, siis on easy snapshove!

Samas see, et ees on tõste ei ole ka just väga halb, sest rohkem raha on ju potis juba.

Mingid anted peaks ka sees olema. Seega me investeerime 10k, et võita 23k pott. FE antud juhul on suht nullilähdane (alati on shants, et vastane teeb msiclicki). Me vajaks umbes 45% equity avaja range vastu, seda me mudugi ei saa. Kui ta avab seal 66+ AJ+, siis on meil natuke üle 35%. Sitt flipp ja matemaatiliselt oleks nagu fold OK.

Samas kui nüüd arvestada, et tõenäolislet me ei saa value kätt enne, kui pimedad meist üle käivad, siis oleks tegelikult shove ju hea. Kui pimedad käivad üle ja me saame button/CO pushida, siis oma 8k stackiga meil puudub FE BB vastu. Ühesõnaga fodlime ennast surnuks.

Kui ma siin ei shoveks, siis ma arvan, et shoveks UTG any2... BB ei saa endale enam näkku lasta.

huvitav mõttekäik iseenesest ju KJ-ev aga pikemat perpektiivi vaadates? Mulle tundub, et võib siiski blindid läbi lasta ja tõesti olen jäänud ka ise blindi nn lõksu kus olengi 1BB ennast foldinud pm, sest 27o ju raisi vastu sõtta ei lähe kui fe on 0

H2O
16.01.13, 18:25
Ilmselt foldiks, kui olen short siis tahaksin olla ise see kes esimesena pushib mitte kellegi raise vastu KJs-iga minna.

reggie
16.01.13, 18:28
Ega ei ole ka oluline, kas turbo või mitte, kas itm, buble vms.

Me vajaks umbes 45% equity avaja range vastu, seda me mudugi ei saa.
Kui ta avab seal 13%(umbes antud väärtus) siis saame 43% KJs mis polegi kõige hullem, kuigi ma eeldan by default, et utg avab siiski kitsama rangega.

evari1
17.01.13, 08:12
Otsus oleks natuke lihtsam, kui teaks, mis stiili utg viljeleb ja kui agressiivne laud on. Aga parema kaardi ootamiseks aega ei paista eriti olevat.

vsiu100
17.01.13, 09:18
folding happily all day long.
miks? - UTG, käsitsi kirjutatud bet - ei ole reeglina kala, vs oletatav range - fcked, kolmveerand lauda on taga.
need on imo tegurid, mida tuleb arvestada, mitte "omg, mul on nii vähe, pohhui gamblin". miks sul on nii vähe? kui pole hiljuti suurt panka kaotanud, et oled 7bb peal, siis on viga varem tehtud.
kui utg on lagtard, siis võiks kaaluda sisse vajutamist.