PDA

View Full Version : PIVi võlad viisid Muchos Pokeriga lepingu lõpetamiseni



ranka
01.11.12, 19:44
http://www.pokkeriprod.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/11/egr-muchos-interview.jpg (http://www.pokkeriprod.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/11/egr-muchos-interview.jpg)
Selle nädala alguses lõpetasid PIV (PIVGame Ltd, Poker in Venice) ja Muchos Poker (Muchos Gaming N.V) lepingu. Kerkinud skandaalist andis Muchos Pokeri tegevjuht Tim Heath veebilehele EGR Magazine (http://www.egrmagazine.com/news/pivgame_and_muchos_poker_in_legal_dispute) intervjuu.

Intervjuus räägib Heath, et osapoolte suhted halvenesid pärast seda, kui PIVil ebaõnnestus oma süsteemiga liita 888 pokkerituba. Kuna Muchos Poker toona juba opereeris 888poker’iga iseseisvalt, käskis PIV Muchosel see pokkerituba sulgeda, viidates viimase ebaausale konkurentsieelisele.

Lisaks väidab Heath antud intervjuus, et PIV ei ole maksnud neile mitme kuu tasusid. Viimase kolme kuu vältel on Muchos aktiivselt tegelenud ettevalmistustega, et saada tagasi rahad, mida neile võlgnetakse ja see nädal oldi valmis lõpetama leping, aga PIV jõudis ette.

«Tagantjärgi vaadates oleme [Muchos Poker] rahul, et nad [PIV] tühistasid lepingu esimesena, sest kui meie oleks seda enne teinud, siis me oleks pidanud ootama vähemalt 30 päeva, et võtta ühendust meie mängijatega ja saada tagasi rahad, aga nüüd saame seda teha koheselt,» selgitas ta.

Lõpetuseks märkis Tim Heath: «Meil ei ole midagi selle vastu, kui mängijad jätkavad mängimist PIV keskkonnas, aga me tahame olla kindlad, et neile, kes soovivad kanda välja oma raha, see ka võimaldatakse õiglaselt ja mõistliku aja vältel»

ranka
01.11.12, 19:46
Selle artikli arutelu paluks aadressile: http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php/11304-***-Ametlik-Muchos-Poker-teema-rakeback-%C3%BClevaade-k%C3%BCsimused-***