PDA

View Full Version : Muchos Revolution on tagasi



ranka
15.11.12, 16:19
http://www.pokkeriprod.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/11/muchos-revolution-lobby.jpg (http://rakeback.pokkeriprod.com/est/offers/offer_details/offer-muchos-revolution)


Muchos Poker alustas eelmisel nädalal koostööd Revolution Gaming (Cake) pokkerivõrgustikuga. Hetkel vahendatakse pokkerit läbi PokerXRC pokkeritoa, kuniks valmib Muchos pokkeri enda disain.

Kõikidele endistele PIV Revolution mängijatele anname uude Muchos Revolution pokkerituppa täpselt sama rakebacki ja boonuse, mis oli enne PIV'i lahkumist. Rakebacki uuendamiseks palun kontakteeruge aadressil: http://rakeback.pokkeriprod.com/est/support

Erinevalt vanast PIV Revolutionist on Muchos Revolutionis ka kuldsete kaartide ja kuld zetoonide programm. Kõik boonused ja rahalised auhinnad, mis tulenevad läbi kuld-programmi, võetakse mängija rakebackist maha.

Näide: Teenisite oktoobris rakebacki $500. Saite kuld zetoonide kaudu $100 boonuseid, mis on nüüd teie Muchos Revolution kontol. $100 läheb rakebackist maha ehk rakebacki kontole tuleb $400. Kokku saate ikka $500
rakebacki.

Ülekanded

Hetkel rahade kandmine ühest pokkeritoast või Muchos Walletist Revolutionisse on tasuta aga kahjuks ei toimu kanded momentselt. See võtab aega kuni üks tund.


Muchos Revolutioniga liitumine & lisainfo ››› (http://rakeback.pokkeriprod.com/est/offers/offer_details/offer-muchos-revolution)