PDA

View Full Version : Pafi jõulukalender: iga päev loosis hunnik auhindu ja reis Havaile



Toimetaja
01.12.12, 10:16
http://www.onlinekasiino.ee/wordpress/wp-content/uploads/2012/12/paf-christmas-calendar.jpg (http://record.pafpartners.com/_z3KfcvjZ5ncTOCh8AsFIQGNd7ZgqdRLk/1)

Täna algas Paf portaalis (http://record.pafpartners.com/_z3KfcvjZ5ncTOCh8AsFIQGNd7ZgqdRLk/1) jõulukalender, kus iga päev küsitakse küsimus ja õigesti vastanute vahel loositakse välja hunnik auhindu. Mängides päevamängu, osaled loosis, mille auhinnaks on reis kahele Havaile.

Enamat, kui lihtsalt Havai

Ja see pole veel kõik. Pafi jõulukalendri kingituste virn on nii kõrge, et see suisa kõigub. Kingihunnikusse mahuvad ka sellised asjad nagu robot-tolmuimejad, mängukonsoolid, tahvelarvutid, kaamerad jne. Iga päev loositakse välja kolm auhinda kõigi vahel, kes saadavad Pafile õige vastuse.

Kuidas jõulukalendri rõõmust osa saada

Kalendril on 24 aknakest, igaüks neist peidab ühte päeva küsimust. Sel aastal on küsimused seotud aasta jooksul toimunud juhtumiste ja sündmustega. Vastates küsimusele õigesti, osaled kolme päevaauhinna loosis. Loosimised toimuvad iga päev kuni jõuludeni.

Kuidas osaleda?


Klõpsa siin ja mine Paf portaali (http://record.pafpartners.com/_z3KfcvjZ5ncTOCh8AsFIQGNd7ZgqdRLk/1)
Registreeri (http://record.pafpartners.com/_z3KfcvjZ5ndoatNFJ2s6tGNd7ZgqdRLk/1) uus konto või logi olemasolevaga
Vali kampaania «Jõulukalender»
Avaneval lehel järgi juhiseid.

Reeglid & Tingimused

Selleks, et osaleda Havai reisi loosis, pead lisaks õigesti vastamisele mängima ka vähemalt korra päeva mängu (demomängud ei lähe arvesse). Päeva mängu nime saad teada, kui oled päeva küsimusele õigesti vastanud.
Juhul, kui otsustad päeva mängu mitte mängida, on Sul siiski võimalus osaleda kolme suurema päevaauhinna loosis, lihtsalt vastates päeva küsimusele. Loomulikult siis, kui sui sa oled õigesti vastanud.
Kui vastasid päevaküsimusele valesti, on sul siiski võimalus võita. Jagame kõigi küsimusele vastanute vahel ära 10 X 50 eurot lisaraha. Üsna helde pakkumine, kas pole?

Head loosiõnne!

ranka
01.12.12, 12:19
Ühte asja rõhutan: päeva auhinnad (tehnika + raha) nende jaoks piisab ainult küsimuse vastamisest. Päevamängu tuleb mängida ainult siis, kui soovid osaleda Havai reisi loosis. Iga päev läheb loosi üks reis + kolm tavaauhinda + valesti vastanute vahel 10 x €50 boonusraha.