PDA

View Full Version : NLHE is not the greatest poker game in the world, professor, that's my answer!



sepik
22.01.13, 12:40
The first step in solving any problem is recognizing there is one – NLHE is not the greatest poker game in the world anymore. (adapteeritud "The Newsroom" opening speech)

Ma olen võrdlemisi vilets pokkerimängija, kes aastaid tagasi suutis üheksa istekohaga mängus Gaussi kõveral olla sektoris, mis tagas kasumi, kuid viimasel paaril aastal olen kõveral asukohta muutnud ja nüüd on kasum asendunud lihtsalt raha pokkeriringlusse paiskamisega.

Probleemiga tegelemiseks on erinevaid lähenemisi, mis algavad formaadimuutustest ja lõppevad kõige tavalisema tuupimisega, kuid pole saladus, et NLHE konkurents on muutunud selliseks, kus hobimängijatel on raske pinnal püsida.

Viimased 21 päeva olen katsetanud üht lahendust, mis lõpuks teistest esile kerkis: Double The Trouble, Twice The Fun ehk PLO. Teema loonu selgeks miinuseks on küll matemaatilise tausta puudumine, kuid nagu 1992. aasta telesaates, pole siingi eesmärgiks lunida kaastunnet, vaid näidata teekonda. Kas jõutakse ka kedagi valgustada või ise valgustusse, on öelda liiga vara.

Senise 22 päeva jooksul on matk andnud väga palju lootust, viinud peaaegu krahhini ja nüüd oleme jõudnud alguspunkti, et uuesti ja (loodetavasti) mõistlikumalt startida.