View Full Version : ***Libahunt 7 registreerimise teema***
Kahjuks on meist kahekesi vähe. Kohe kui veel kellegi leiad kes reaalselt hääletaks tulen kaasa !
miks omg sulle hunt tundub?
timz pane oma hääl ära nüüd või minek ka
tiigrikutsu
Loodan, et teed tulevikus mängureeglid selgeks
vaata tema 3 posti, ma ipodiga sees ei viitsi otsida hetkel aga tunduvad ka imelikud natuke
vannun, et ei näinud seda!
Senini on vaikijate hulgas huntide % alati kõrge olnud !
Avicii, miks sa korraks Facebooki teema dropisid, tiigrit ründasid ning pärast tasa ja targu tõstsid taas Facebook teema? Kui teema taas tõstsid ei olnud Facebooki poolt vahepeal poste tulnud.
vannun, et ei näinud seda!
wow pole ka hääletanud
Avicii, miks sa korraks Facebooki teema dropisid, tiigrit ründasid ning pärast tasa ja targu tõstsid taas Facebook teema? Kui teema taas tõstsid ei olnud Facebooki poolt vahepeal poste tulnud.
???
wow pole ka hääletanud
Koheselt reageeris muidex !
:cool:
Minu poolest sobib ka tema kahjuks kahte korraga ei saa !
q_q, Karupoeg kas tuleksite kaasa proovimaks olukorda palavaks teha kellelgi kes veel hääletanud pole ?
Facepoker See koht tekitas küsimuse kus Avicii taastas #161 face teema ja marco hiilis kaasa ja põhjuseks tõi, et labane kirja stiil vms. Ma ei tea mingi suur fucking segadus.
väga hea, et wow #1 rongile läks
Facepoker See koht tekitas küsimuse kus Avicii taastas #161 face teema ja marco hiilis kaasa ja põhjuseks tõi, et labane kirja stiil vms. Ma ei tea mingi suur fucking segadus.
Nice post Wow
mul soul read, et wow hunt
let's go
ma võtaks ikka facepokkeri välja, wow tundub rohkem külana
kuna minu hääl Maxil on mõttetu, siis võib kedagi muud jah, muidu hääl raisus.
FP rong tundub solid , wowi kohta kindel arvamus puudub. q_q miks wow?
väga hea, et wow #1 rongile läks
Pingestame Aviciid vä ?
Pingestame Aviciid vä ?
nope, wow hunt
mul soul read, et wow hunt
let's go
Great read +1 minu poolt
Ma ei tea mingi suur fucking segadus.
= hunt
nope, wow hunt
Karu tule kaasa ma siin usun q_qd
Kas oled koos temaga hunt ?
tiigrikutsu
20.02.13, 23:26
Pingestame Aviciid vä ?
Wow ja avicii siis, hmm. Vahet vist eriti ei ole kumb läheb. Jätan Avicii peale.
Wow ja avicii siis, hmm. Vahet vist eriti ei ole kumb läheb. Jätan Avicii peale.
mis krdi vhaet pole
pane wow nüüd
Kas oled koos temaga hunt ?
jah, kuidas ära arvasid?
1. Facepoker 4 (Pumper, Avicii, IamAllin, WowAwiAA, )
2. Jmsnks69 1 ( maxi)
5. tiigrikutsu 2 ( Synfony, timz0333 )
8. timz0333 1 ( Viisl, )
9. WowAwiAA 3 ( q_q, jmsnks69, marcoloco, )
11. Pumper 1 (OuMaiGaad, )
13. Maxi 1 (karupoeg, )
15. Avicii 2 (Facepoker, tiigrikutsu, )
no ma ei tea. ma pigem ei usu wowi.. samas facepokker ei oleks hundina hakanud pokkerit mängima praegu. maxi train mõttetu.. pigem avicii juba siis?
tiigrikutsu
20.02.13, 23:27
Samas nüüd tegi Avicii posti mis kaitseb wow-i, see on suht kahtlane. Samas võib level2 olla, kuna kui üks neist hunt oleks siis see tiriks teise ka kaasa ju.
mis krdi vhaet pole
pane wow nüüd
See ei ole see mees kust mõistlikust otsida ....
maxi train mõttetu, sest keegi ei tule kaasa, kuigi minu arvates ta pigem rohkem kui teised..
omg vaadake ise
nkn facepokeri rong ka minu oma suht, ma ei kaitse kedagi siin
eelmine mäng ma kaitsesin wowi sest sain aru et ta küla
wolf kaitseb teist wolfi?:P wow
Wow on küla, Aviciid ärge clearima hakake kui ma lähen. Ja sellest mis Q_Q korraldab pärige homme aru.
no ma ei tea. ma pigem ei usu wowi.. samas facepokker ei oleks hundina hakanud pokkerit mängima praegu. maxi train mõttetu.. pigem avicii juba siis?
Wow tegi väga hundise liigutuse pannes oma hääle pikimasse rongi kohe kui tema rong liikuma hakkas + q-q soulread !
Wow on küla, Aviciid ärge clearima hakake kui ma lähen. Ja sellest mis Q_Q korraldab pärige homme aru.
ei ole sold for me
Mis ta korraldab tähendab seda, et õhtu lõpuks 2 SOULRIIDI tuli.
Wow tegi väga hundise liigutuse pannes oma hääle pikimasse rongi kohe kui tema rong liikuma hakkas + q-q soulread !
see on kahtlane, aga iga küla teeks täpselt samamoodi, et ennast kaitsta
Miks sa nii hilja ennast kaitsma hakkasid ? Nüüd on mul kahju kui külana välja lähed aga oma häält ei muuda !
sry wow, kui küla oled
eelmine mäng sain aru et sa küla, see mäng ei
enda süü sul :(
eelmine mäng wow ei teinud seda
Miks sa nii hilja ennast kaitsma hakkasid ? Nüüd on mul kahju kui külana välja lähed aga oma häält ei muuda !
Hilja kaitsma, hilja tuli ming itobe rünnak by Q_Q
Külana on üsna nõme päev otsa vait olla teemat jälgida ja siis kiirustades hääletada
Algas ÖÖ! Postitamine keelatud!
9. WowAwiAA 4 ( q_q, jmsnks69, marcoloco, IamAllin, )
1. Facepoker 3(Pumper, Avicii, WowAwiAA, )
15. Avicii 3 (Facepoker, tiigrikutsu, OuMaiGaad, )
5. tiigrikutsu 2 ( Synfony, timz0333 )
2. Jmsnks69 1 ( maxi)
8. timz0333 1 ( Viisl, )
13. Maxi 1 (karupoeg, )
5 mintsi kõlgub enne kui küpse on (saada PM)
Küla poos üles WowAwiAA, kes oli
tavaline külamees
Ootan pme külatargalt ja alfalt
PS. Enne homset päeva võiks mõned mängijad reeglitega tutvuda.
PPS. Hääletades kirjutage terve nimi.
Öösel kadus jäljetult Maxi, kes oli suvaline jorss.
Mängijate nimekiri:
1. Facepoker
2. Jmsnks69
3. Karupoeg
4. q_q
5. tiigrikutsu
6. Synfony
7. IamAllinn
8. timz0333
10. marcoloco
11. Pumper
12. OuMaiGaad
14. Viisl
15. Avicii
Algas PÄEV!
q_q fakk off sina ja sul "sõulriidid" ma arvan, et sa oled hunt
ma ei näe otsest põhjust, miks q_q peaks olema.
Nii Täna siis jätkan Avicii-t Hundiks süüdistamisega. Jmsk69 süüdistamine oli küll lamp. Kahtlust tekitab veel ka Pumper, tundub selline Avicii jooksupoiss.
Tegelikult võiks vaadatata ka põhjuseid miks just Maxi eile ära söödi, äkki sai mõnele nimele pihta?
Nii Täna siis jätkan Avicii-t Hundiks süüdistamisega. Jmsk69 süüdistamine oli küll lamp. Kahtlust tekitab veel ka Pumper, tundub selline Avicii jooksupoiss.
Sa ei ole endiselt mitte ühtegi väidet enda küla tõestuseks toonud, ning samas ei suuda sa ka tuua paremat argumenti minu hääletuseks kui, et ma olen jooksupoiss, cmon mate - ma tahaks sind täna niiväga hääletada sest olen ikka jubedalt kindel, et oled hunt - niiet kui keegi veel oleks minu nõus teda hääletama siis teeksin temast kindlasti ühe rongi
Tegelikult võiks vaadatata ka põhjuseid miks just Maxi eile ära söödi, äkki sai mõnele nimele pihta?
Mina ei kvalifitseeru selle alla? D:
Tänase kohta mul vahet pole keda hääletada, seega kuna niikuinii on lamp hääletus siis ma võtaks välja mõne kes eelmine mäng veidi feilis, jmsk69, timz natuke ka tiiger, marco või siis mõne venna kes on ülivaikne. Facepokeri rong läheks kah.
suht poh, esimene päev ju
tundub, et ei süüdistanud otseselt kedagi
tõstan oma selle posti esile ja ma ei hääletanud wowi sest ta ei tundunud mulle hunt - ja mis tuli välja? ei olnudki
Samas , kui Avicii oleks hunt siis oleks mina kindlast Huntide poolt välja hääletatud. Hetkeks panebki mõtlema miks just Maxi, good point.
facepoker. Kui avicii oleks hunt, siis oleks sina 100% sisse jäetud. mis loogika sul nüüd on?
miks peaks hundid võtma välja ainukese venna, kellele võimalus kahtlus veeretada
Avicii rong on intrigeeriv
Tänase kohta mul vahet pole keda hääletada, seega kuna niikuinii on lamp hääletus siis ma võtaks välja mõne kes eelmine mäng veidi feilis, jmsk69, timz natuke ka tiiger, marco või siis mõne venna kes on ülivaikne. Facepokeri rong läheks kah.
Aivicii ja facepoker olete m6lemad maxi poolt nimetatud. Samas eitea palju sellest v2lja saab lugeda.
Ma kahetsen, et facepoker rongi pealt maha hyppasin eile.. vaatame, kuhu see t2na liigub. Kui ta hunt, saaks p2ris palju cleared.
Samas , kui Avicii oleks hunt siis oleks mina kindlast Huntide poolt välja hääletatud. Hetkeks panebki mõtlema miks just Maxi, good point.
WRONG tõesti irw, mis asi see oli? Kui ma oleks hunt olnud ei oleks mul mingit mõttet olnud sind ära süüa, suli oli 3 häält eile ja oli võimalus, et sa lähed välja ja see kahtlus usu mind püsib sul kaelas veel tänagi. Vaatasin Maxi poste, alguses oli tal väike sõnavõtlus jmskiga ja hääletas teda ning hiljem mõtles, et mina olen ka hunt. Vbla oligi see jälgede segamiseks, et mind süüdlaseks mängida ja äkki jmsk siiski ongi hunt? Stiil on tal sama jah nagu eelmistes mängudes, kuidagi liiga sama ja kuidagi liialt lihtne oleks tal hunti mängida seekord sama stiiliga. Kuna mina olen kindel küla siis võiks jmsk hunt olla
ahjaa, mian ei laseks q_ql endale pähe istuda, kuna eile oli suht loogline variant facepokkeril välja minna ja kui facepokker peaks hunt olema siis võiks olla q_q ka hunt, sest q_q pani minu peale ka mingi aeg hääle
Kuna ma arvan, et mind söödakse täna ära siis hakkan juba kohe mängu lahendama ja oma eilsed readid ja märkmed mis eilse päeva kohta tegin on:
1. Facepoker - esimene postitus kohe jubedalt hundine, hoiaks silma peal
2. Jmsnks69 - tundub loll valge lammas, samas vbla hea kaitse, aga tundub küla
3. Karupoeg - tundub ka külana, liiga aktiivne
4. q_q - mängija, kellest võiks oodata kõike, samas on aktiivne ja saab paari päeva vältel kindlasti aru, et kas on hunt või küla //read1 - gameplan, on teistsugune kui varem, ei otsi nii aktiivselt hunte, vaid millegipörast üritab külasi clearida//
5. tiigrikutsu - ??? samasugune kahtlane mängija nagu jmsks69 tegelikult, väga ei biidi, ootaks ka temaga, kui on hunt siis raudselt keerutab end sisse
6. Synfony - esimene post rohkem külane, aga igaksjuhuks korjaks veel infot ülesse tema postitustest
7. IamAllinn - ründas mind(avicii) esimeses postis, tundub hundine - kaises esimesel päeval facepokkerit, kes tundus mulle hunt //see mäng kõvasti aktiivsem kui oli eelmine mäng KTna ( aktiivne hunt ehk )
8. timz0333 - mängib aktiivset rolli, aga millegipärast tundub hundine //samas hoiaks silma peal// + hiljem nimetas samu nimesi, kes mulle külad, tundub külane // KUIGI see mäng kõvasti aktiivsem kui oli eelmine mäng KTna ( aktiivne hunt ehk )
9. WowAwiAA - lol @ 1st post - samas meenutab rohkem küla+rohkem külana hiljem ///////////// hääletati välja esimene päev
10. marcoloco - ei oska ka veel midagi öelda samas read oleks vbla, et kui tema hunt siis timz ei ole - hiljemalt tundub ikka rohkem küla
11. Pumper - tundub küla, readis ka facepokkeri esimest posti hundisena
12. OuMaiGaad - esmamulje on imelik, ei miadgi ütlevad postitused, hundine + hääletas pumperit 20:36 peale seda kui pumper oli facepokkerit pressinud //facepokker = hunt / tema = hunt //
13. Maxi - tundub küla, aga samas jmsks69 lambipressimisena tundub imelik ///////////////// söödi ära esimene päev
14. Viisl - esimene post ja kohe pakkus välja 3 nime ning ei põhjendanud+?!??, hilisemalt ründab tiigrikutsut ja väga agresiivselt mis tundub hundisena
15. Avicii - TUNDUB KÜLANA RSK :D
ilus t66 listiga Avicii. Ainult, et kas mitte veidi obvious KT claim katse arvestades eelmise m2ngu kurikuulsat timzi listi.
pluss sinu eilne postitus:
eelmine mäng hundina ma ei julgend liini väga muuta, samas ma ise ei saa aru ka nüüd, et isegi kolmandas mängus postitan ma kuidagi teistsuguselt, vbla seekord olen pilte hakkanud panema, aga lihtsalt ei olnud midagi öelda too moment, ja kuidas see ütlus oligi " pilt ütleb tuhat sõna " vms, haha edu.ee ma lähen ka kohe jalkat vaatama ära ja vbla tsekin enne kella kukkumist siia tagasi kui viitsin. mis kell kinni pandigi 22:30 ?
miks eile selline stiil nagu m2ngust v2ga ei hooliks (.. siis tagasi kui viitsin. mis kell kinni pandigi? 22:30). Samas tegid eile p6hjalikku listi?
Mina leidsin sinu kahtlasena juba enne Avicii-d, uuri täpsemalt poste. Täna ootan kauem ja siis ühinen rongiga oma väljavalitutest. Eilne Wowi.. väljahääletamine oli täitsa lamp.
Eile oli esimene päev, kõik postitasid lambist - kõigil 0 readi ja kõik joonduvad kurikuulsa mängilahendaja "q_q" järgi, kes ma ei taha tegelikult pahasti öelda, oskab väga hästi mängu lugeda ei ole tegelikult viimases 2 mängus huntidele otseselt pihta saanud aga hoolisteb rahulikult oma jüngrite eest ja laseb neil enda "sõulriidide" järgi joonduda. Vaata mis siin toimub, kellegil pole õrna aimugi mis tehakse ja hääletatakse mingite lambireadide järgi, sellepärast tõingi selle listi hetkel välja( kuigi ma veits kahetsen ja oleks pidanud vait olema) aga kui mind täna ära süüakse siis on veits äkki vähemalt vaadata. Kuigi arvatavasti fishivad nad mind KTna mitte readide pärast seega ei tsau seda listi muidugi sulatõena võtta, aga midagi asjalikku ikkagi
Maxi välja hääletamise põhjus oli huntide katse külatark ära killida ja lahti saada mõtlemisoskusega mitte lahmivast külaelanikust. q_q-l ei olnud seekord õnne ja ennast külana clearida tal ei õnnestunud. Avicii needuseks on eelmine suurepärane mäng hundina.
Mina oma tänase häälega ootan kuni IamAllinn on midagi asjalikku öelnud.
See mäng läheb kord korralt keerulisemaks ja nüansirohkemaks ka. Jõudu ja kainet mõistust ausatele külameestest kaasvõitlejatele soovides !
Jmskns69
ilus t66 listiga Avicii. Ainult, et kas mitte veidi obvious KT claim katse arvestades eelmise m2ngu kurikuulsat timzi listi.
pluss sinu eilne postitus:
miks eile selline stiil nagu m2ngust v2ga ei hooliks (.. siis tagasi kui viitsin. mis kell kinni pandigi? 22:30). Samas tegid eile p6hjalikku listi?
ei hoolinudki mängust, sest nii ei saa mängida kui arvatakse kohe, et oled hunt kuna eelmises mängus olin ja terve küla peab siiamaani vimma, ideeliselt oleks uute kasutajatega mäng iga kord palju vingem ja ägedam, sest siis ei oska kedagi rollile panna, mida eelmine mäng mängis. aga hetkel tõmmatakse lambiseid jooni üle kuskilt umbmäärasest kontekstist, et kedagi süüdi lavastada
Avicii tundub minule külana ning mina sellele rongile ei läheks.
Samas on veel mitmeid mängijaid, kes on olnud pm vait. isiklikult selline asi ei meeldi ning sooviks et sellise tendentsi kestmisel astuks sisse ka modereerija. Sellessuhtes Aviciiga nõus, et lampi lennatakse peale aktiivsematele vendadele ja tähelepanuta jäävad need nurgas itsitajad.
Praegu tundub ainuke loogilne valik Facepokker, aga ootaks, et teised räägiks-arvaks ka midagi.
Facepokkeri hääletamisega saaks ka pärispalju selgeks, temaga seotud inimesed eilsete postide põhjal (Q_q) jne.
Mina oma tänase häälega ootan kuni IamAllinn on midagi asjalikku öelnud.
eile ytlesid et l2hed sinna kuhu q_q ja karupoeg l2hevad. Kas sa saad meile iga p2eva alguses teada anda, kelle j2rgi sa t2na joondud ja j22d siis endale kindlaks? v6i on sul mugavam 3 nime kelle j2rgi joonduda vastavalt olukorrale?
aviceega võiks ka nõus olla, pressis liiga jõuliselt Facepokerit
ma oma listis mainisin, et kui facepokker on hunt võiks oumaigaad ka olla, niiet kui face peaks hunt olema siis ma hoiaks sellel ka silma peal. samuti olid mõlema hääled eile minu peal, ja oimaigaad kaitses facepokkerit
Facepokkeri hääletamisega saaks ka pärispalju selgeks, temaga seotud inimesed eilsete postide põhjal (Q_q) jne.
Pumper on tark, tema cleariks ka külana kindlalt
Kui facepokker on küla siis on küla, sitt lugu - emmal kummal moel saate infot ja natuke rohkem nimesi clearida
Kui kõik hääletavad ainult ühte mängijat on sellest kasu ainult siis kui ta hundiks osutub. Mõistlik oleks vast proovida erinevaid ronge korraldada saab lõppmängus häälte liikumisi analüüsida !
eile ytlesid et l2hed sinna kuhu q_q ja karupoeg l2hevad. Kas sa saad meile iga p2eva alguses teada anda, kelle j2rgi sa t2na joondud ja j22d siis endale kindlaks? v6i on sul mugavam 3 nime kelle j2rgi joonduda vastavalt olukorrale?
Inimeste nimetamisega kelle mõtteid kavatsen kuulata proovin enda jaoks infot saada mille põhjal mingeidgi järeldusi teha.
Kuidas sa muidu ikka kedagi hundiks või külaks eraldada saad ?
Kui kõik hääletavad ainult ühte mängijat on sellest kasu ainult siis kui ta hundiks osutub. Mõistlik oleks vast proovida erinevaid ronge korraldada saab lõppmängus häälte liikumisi analüüsida !
v2ga 6ige, Jmskns69
tiigrikutsu
21.02.13, 15:08
Hääletan Avicii jälle, kas saab korra majja või ei?
Poiss üritab ikka päris pingsalt aktiivsust üles näidata, kui avicii oleksime välja hääletanud eile siis oleks palju rohkem infot juurde saanud ju. -.-
tiigrikutsu
21.02.13, 15:09
Hääletan Avicii, krdi boldi unustasin.
Hääletan Avicii jälle, kas saab korra majja või ei?
Poiss üritab ikka päris pingsalt aktiivsust üles näidata, kui avicii oleksime välja hääletanud eile siis oleks palju rohkem infot juurde saanud ju. -.-
NONII RAISK!111 mis infot sa oleks saanud, kui eile oleks mina välja läinud? too nüüd välja oma readid otseselt mitte ära räägi umbkaudselt, anna minna, kui ei suuda siis koritsa heaga oma hääl minu pealt ära ja ära tekita segadust
Hääletan Avicii, krdi boldi unustasin.
näita nüü oma mänguoskusi ma tõsiselt tahan teada, mis reada sa oleks saanud kui ma oleks eile välja läinud, anna minna palun
Sajaks vihma saaks koera haisu järgi teada kes on hundid.
Te ise ka aru saate, kuidas Avicii teid mõjutab siin. Ja Pumper hõiskab iga Avicii lause peale. Kui Avicii ytleks ,et paneme ala tiigri ahju oleks Pumper ka insta seal.
Ja Avicii vastas ise mu eelmise posti kysimisele. Kui ta oleks hunt siis ta poleks mind välja võynud ,sest kyla clearib mind ise ära. Ma ei viitsi selle kohapealt enam vaielda Avicii on Kindel Hunt ja seda näete siis kasvõi hiljemalt m2ngu lõpus.
Te ise ka aru saate, kuidas Avicii teid mõjutab siin. Ja Pumper hõiskab iga Avicii lause peale. Kui Avicii ytleks ,et paneme ala tiigri ahju oleks Pumper ka insta seal.
Ja Avicii vastas ise mu eelmise posti kysimisele. Kui ta oleks hunt siis ta poleks mind välja võynud ,sest kyla clearib mind ise ära. Ma ei viitsi selle kohapealt enam vaielda Avicii on Kindel Hunt ja seda näete siis kasvõi hiljemalt m2ngu lõpus.
HAHA, WRONG. Süüdistad jälle lambist aga ei mingit korralikku põhjendust. Pumper oli see kes sind eile välja pakkus ja mina nõusisin temaga, sest su esimene post oli piisavalt hundine võrreldes teistega, et sind hääletada. See, et meie readid täna kokku lähevad + pluss see, et ta ütles, et sinu pealt saaks vägapalju kasulikku infot on väga õieti öeldud. Mis ma valesti ütlesin? Miks peaks hunt sööma ära isiku kellel on kahtlus peal? Sul ei olnud vägapalju puudu eile minekust ja huntidel pole never mõtet sind räa süüa - ning ilmselgelt ei saagi, kuna sa ise hunt oled
Ja pealekauba oled sa oma mõlemal päeval ainult süüdistanud mind, mingit otsest readi ja põhjust sa pole välja toonud ja ennast külana sa ka ei vaevu ja ilmselgelt ei saagi enam clearida
tiigrikutsu
21.02.13, 15:33
NONII RAISK!111 mis infot sa oleks saanud, kui eile oleks mina välja läinud? too nüüd välja oma readid otseselt mitte ära räägi umbkaudselt, anna minna, kui ei suuda siis koritsa heaga oma hääl minu pealt ära ja ära tekita segadust
Vot täpselt, sinult ei saagi mingeid riide, sest sa peksad segast ainult. xd
Su nö panused(hääled) oleks saanud arvesse võtte vähemalt.
Jätan enda hääle sinu peale hetkel.
tiigrikutsu
21.02.13, 15:35
Ja pealekauba oled sa oma mõlemal päeval ainult süüdistanud mind, mingit otsest readi ja põhjust sa pole välja toonud ja ennast külana sa ka ei vaevu ja ilmselgelt ei saagi enam clearida
Võta oma hundid kokku ja pange hääl minu peale siis. :D
Sind jep, sa olid vaatevinklis, enne kui hakati wow-i jebima. Vaatame kes siis täna välja tuuakse peale sinu.
kahetsen ka, et eile kõikidest võimalustest wowi rongi valisin. Facepoker välja võtta poleks tegelikult üldse halb, kui ta on hunt, siis on ilmselt q_q ka hunt.
To Avicii: Mida sa ajad oma postis, kus tõid mängijate listi välja? Mis mõttes ma olen aktiivsem kui eelmine mäng? Täpselt samamoodi postitan + sinu väide, et olen seekord aktiivsem hunt kui eelminkord KT-na? Lol ma poludki külatark ja vähem aktiivsem ka mitte.
Vot täpselt, sinult ei saagi mingeid riide, sest sa peksad segast ainult. xd
Su nö panused(hääled) oleks saanud arvesse võtte vähemalt.
Jätan enda hääle sinu peale hetkel.
Vaata mu listi ja loe esimese päeva poste palun, ja too välja kus ma seal eksin. Minu küsimusele sa ikka ei vastanud ju, alguses mainid, et kui ma oleks välja läinud saaks palju riide ja nüüd ütled niimoodi?
kahetsen ka, et eile kõikidest võimalustest wowi rongi valisin. Facepoker välja võtta poleks tegelikult üldse halb, kui ta on hunt, siis on ilmselt q_q ka hunt.
To Avicii: Mida sa ajad oma postis, kus tõid mängijate listi välja? Mis mõttes ma olen aktiivsem kui eelmine mäng? Täpselt samamoodi postitan + sinu väide, et olen seekord aktiivsem hunt kui eelminkord KT-na? Lol ma poludki külatark ja vähem aktiivsem ka mitte.
//see mäng kõvasti aktiivsem kui oli eelmine mäng KTna ( aktiivne hunt ehk ) <<<< see peaks timzi taga olema ups
Tehke siis Rong minupeale Lambad. Homme olete samas seisus.
tiigrikutsu
21.02.13, 15:40
Okei, rääkisid ära. Panen hääle facepokkeri peale.
Võta oma hundid kokku ja pange hääl minu peale siis. :D
Sind jep, sa olid vaatevinklis, enne kui hakati wow-i jebima. Vaatame kes siis täna välja tuuakse peale sinu.
see ei olnud sulle vaid facepokkerile, hääleta hääleta mind mul on savi, üksi sa ainult ei jõua kuigi kaugele, ja kui tuleb välja, et facepokker on hunt, võiksid tegelikult olla sina ka ikkagi üks kandidaatidest. see list peaks ikka väga easylt mind clearima, et ma ei ole hunt, liiga avalik ja põhjalik list :)
Ütlen veelkord, et imo Avicii rong sitt rong. Sest ta läheb liigselt närvi hetkel ning sellises olukorras ma panen vähemalt avicii küll pigem küla peale kui hundi.
Facepokeri teooriad on nii sitad kui üldse annab olla. Samas ta mängib esimest korda ning ei saa 100% ka järeldada midagi.
tiigrikutsu- mis readi sa saaksid temast ? pada sõimab katelt... ei?
q_q on natuke erinev eelmistest mängudest (vaiksem)
jmskns on teinud väikese arenguhüppe analüüside näol
hetkel facepoker
Tehke siis Rong minupeale Lambad. Homme olete samas seisus.
/\
Küla üritaks end confrimida, aga tema lihtsalt tahab mõjutada
lol kommentaari tegemise ajal 10 tk vahele tulnud ning rong muutunud
Okei, rääkisid ära. Panen hääle facepokkeri peale.
Ma ei pea kedagi ära rääkima, end of the day on kõigil õigus ükskõik keda hääletada. Aga sinupuhul häirib mind see, et sa hüppasid välja väitega, et kui MINA oleks eile välja läinud oleks saand paremaid reade kui facepokkeri kohta ja kui ma soovisin neid kuulda siis sa põrkasid vastu ja kokkuvõttes neid ei avaldanud ja muutsid hoopis häält. Mida sa väidad asju ma aru ei saa? Oled ikka teema läbi lugenud või kaotasid prillid ära?
tiigrikutsu
21.02.13, 15:45
Facepoker, keda sina hääletaks, ja miks?
tiigrikutsu
21.02.13, 15:46
Ma ei pea kedagi ära rääkima, end of the day on kõigil õigus ükskõik keda hääletada. Aga sinupuhul häirib mind see, et sa hüppasid välja väitega, et kui MINA oleks eile välja läinud oleks saand paremaid reade kui facepokkeri kohta ja kui ma soovisin neid kuulda siis sa põrkasid vastu ja kokkuvõttes neid ei avaldanud ja muutsid hoopis häält. Mida sa väidad asju ma aru ei saa? Oled ikka teema läbi lugenud või kaotasid prillid ära?
Ilmselgelt kui sa teed rohkem poste siis on rohkem infot, ära trolli nüüd filosoof. Mõtle ka.
tiigrile vastuseks, täna hääletas ka mind
tema küsis ja mina vastasin
HAHA, WRONG. Süüdistad jälle lambist aga ei mingit korralikku põhjendust. Pumper oli see kes sind eile välja pakkus ja mina nõusisin temaga, sest su esimene post oli piisavalt hundine võrreldes teistega, et sind hääletada. See, et meie readid täna kokku lähevad + pluss see, et ta ütles, et sinu pealt saaks vägapalju kasulikku infot on väga õieti öeldud. Mis ma valesti ütlesin? Miks peaks hunt sööma ära isiku kellel on kahtlus peal? Sul ei olnud vägapalju puudu eile minekust ja huntidel pole never mõtet sind räa süüa - ning ilmselgelt ei saagi, kuna sa ise hunt oled
tiigrikutsu
21.02.13, 15:50
Oleks tahtnud temalt endalt midagi uut kuulda. Ehk kui tema on hunt siis oled sina küla, ja jmsk69 ka hunt? ... ja pumper küla? :D
Solid.
Oleks tahtnud temalt endalt midagi uut kuulda. Ehk kui tema on hunt siis oled sina küla, ja jmsk69 ka hunt? ... ja pumper küla? :D
Solid.
http://3.bp.blogspot.com/_L-c5JixfV9w/TK2zl-yfCdI/AAAAAAAAAAY/7N-kCNc6p7g/s1600/f66f2863ea97b9966905dda73a9d0909.jpg
tiigrikutsu
21.02.13, 15:54
Karupoeg ka sirvib siin vaikselt, samas tahtis alguses maxit võtta ja sind ka.
Karupoeg ka sirvib siin vaikselt, samas tahtis alguses maxit võtta ja sind ka.
Jup. sest Maxi käitumine äratas kahtlust. Kuna suhteliselt algfaasis oli jmskns69 cleared in my book, siis ma ei saa aru, miks Maxi tahtis teda välja saada ning ta põhjendus oli väga mööda. (midagi stiilis, et tegemist nõrga mängijaga ja võtame kohe välja).
Mees sa poste ka loed, millal ma Aviiciid hõisanud olen? Jubedalt ründad, puhas hundu oled, kui pole on mul kohe teised vennad valida.
Avicii mis kuradi esimest posti sa taga ajad see ,et ma kuulan Aviv
Cii laule teeb mind Hundiks? Dafuq...
To Tiiger:
Mina oma pakkumist ei muuda ja olen 100% kindel ,et Avicii on Hunt. Eile mitte minul ei jäänud natuke välja lendamisest puudu vaid just tema. Õhtused postid olid ka imo kahtlased ,et tal savi ja värki ja kysib millal öö tuleb ??? Mees on kõvasti mänginud ja peaks teadma millal päev läbi saab ja asjad OP ka kirjas. Kui Avicii rongile saab oleks suht clear ,et Pumper ka hunt. Vaadake mu esimest posti ja kust kurat sealt välja loeb hundise teema. Mul polnud Avicii vastu midagi, kuna mängin esimest korda ja apsull ei huvita mis varasemates mängudes oli. Aga esimesed reaktsioonid peale ryndamist olid ikka meeletud ja suht clear ,et pyyab päästa ennast igal võimalusel.
ma võin välja ka logida ja siis sirvida. tahad?
Facepoker sellist lahmimist pole vaja teha, mina ütlesin esimesena et sina oled hunt ja kõik, pole ma tsiteerinud Aviciid jne, olen maininud, et Avicii tundus mulle ka hundine.
ja mina arvan üldiselt üldse, et võiks korra pidurit tõmmata ja värsket õhku hingata.
sest mängus on 13 inimest ning kahe vahel käib liigagi mugavalt see asi. variandid on, et kui avicii või facepoker oleks hundid, siis vähemalt üritataks teiste huntide poolt mingit muud rongi käima tõmmata. praegu aga kõik vait
Täna saab teha ainult ühe järelduse:
1. Avicii, tiiger ja Face ei ole kolmekesi kõik hundid :cool:
Sellest tulenevalt peaks vist proovima sellest pundist kellegi välja võtta saaks pilti selgemaks.
Pakun omalt poolt Tiigrikutsu
ja ikka veel ei ole paar venda pm sõnagi rääkinud.
Kui ma oleksin olnud hunt, kas mul oleks olnud mõttet sind pressima hakata, mul oleks väga lihte pigem kuhugi rongile ronida ja suu kinni hoida, minu peal ei olnud ühtegi häält ja ma oleks võind rahulikult oma suu õhtini kinni hoida. Kui ma eile sind süüdistasin, ei üritanud sa end clearida vaid hüppasid selle eest mulle kohe turja. Kui ma oleks hunt oleks mul mõttekam pressida mängijaid kes on ohtlikud, ehk pigem marco, karupoeg, q_q oleks saand täna ilusti riidale panna aga ma ei teinud seda, sest ma arvan, et sina oled hunt ja see, et sa ei ürita end clearida vaid üritad mõjutada sõnadega, teeb asja veel kahtlasemaks. Ma kaitsesin eile wowi kui q_q ta rongi ülesse võttis väitega, et ma ei usu et wow on hunt aga q_q pressis oma rada edasi, mina oma häält tema peale ei pannud, kuigi oleks ju jube lihtne olnud? Ja see, et sa minu külaolekust aru ei saa ja üritad mind siin edasi pressida - teebki täna sinust hundi. Pluss see, et eile kui sa oma agresiivse posti minu suunsa tegid ei olnud vist keegi veel sind hääletand, ma oleks hundina sama teinud
Avicii suhteliselt cleared after post 371 imo
Täna saab teha ainult ühe järelduse:
1. Avicii, tiiger ja Face ei ole kolmekesi kõik hundid :cool:
Sellest tulenevalt peaks vist proovima sellest pundist kellegi välja võtta saaks pilti selgemaks.
Pakun omalt poolt Tiigrikutsu
Too välja mis pildid selgemaks saaks ?
sessuhtes, et kogu ta mäng (v.a. võibolla kirjastiil vms) on väga külane. ning hundina nii mängida oleks VÄGA meta.
tiigrikutsu
21.02.13, 16:12
Sellessuhtes, et kes on nõus facepokeri rongiga?
raske südamega arvatavasti oleks, sest no ei tundu nii hundisena.
Murelikuks teeb, et muidu kogu aeg väga tubli ja aktiivne külaelanik q_q on pärast eilset tööünnetust vait kui sukk !
ma tahaks kõigepealt teada, mis q_q räägib.
ma tahaks kõigepealt teada, mis q_q räägib.
q_q tule kapist välja !
viimane snooze siis ärkan, sry
wow oli hea poomine, sest
ainuke post tal eile oli "getu rlz", isegi ei hääletanud
peale seda, kui 4 häält talle tuli läks tal 5-6 minutit aega, et 1 lause oma kaitseks öelda
hundina postitas
Andsin juba mõnda aega tagasi alla, kuna minu jaoks oli vaid must maa. Nüüd puhuvad tuuled selget suunda ja hääletan q_q
ja eile ka samas stiilis "üks suur segadus siin"
niiet see oli fine
q_q fakk off sina ja sul "sõulriidid" ma arvan, et sa oled hunt
tegelt soul readi polnud, vaata eelmine post. ei olnud aega eile seletada lihtsalt
legit. ok aga kes nüüd siis?
tõstan oma selle posti esile ja ma ei hääletanud wowi sest ta ei tundunud mulle hunt - ja mis tuli välja? ei olnudki
eelmine mäng kirjutasid ka mingi hetk "tiigrikutsu rong ei meeldi/ei usu et tiiger hunt" niiet see ei cleari sind päris
küll aga erineb see olukord sellepoolest, et siin oli sul endal ka hääli ja chance, et üles puuakse, niiet hundina ikka suht risky tegelt. samas ikkagi oleksid võinud lõpus wow hääletada, et ennast päästa (mis nii külana kui hundina correct play minusilmis) niiet dunno
igatahes see ei cleari sind
legit. ok aga kes nüüd siis?
ma vaatan ülevalt/loen kõik postid läbi + vastan siis hakkame vaatama
maxit poste võiks keegi quoteda, sest see oli obv kt jaht
mismoodi ma siis hunt olen? ma olin vist teine peale pumperit, kes üldse facepoker hääletas
mingi hetk oli facepokeril 6-7 häält ja see tundus liiga easy sellepärast lagundasingi rongi ära
selline mu mängustiil ongi. pettund teis mõlemais, et nii low level mõtlete
karupoeg, muidu see avicii läks eelmine mäng samamoodi närvi koguaeg
pidid teda isegi hoiatama ju :D
maxit poste võiks keegi quoteda, sest see oli obv kt jaht
Külatargal polnud ju mingit infot eile.
mismoodi ma siis hunt olen? ma olin vist teine peale pumperit, kes üldse facepoker hääletas
mingi hetk oli facepokeril 6-7 häält ja see tundus liiga easy sellepärast lagundasingi rongi ära
Ära ole pettunud, paku parem mõni adekvaatne hundikandidaat välja !
Teda ongi parem killida ennem kui infot saab. Mängude alguses on tavapäraselt vaiksemad hundid ja KT
yep, my bad
tal oli 4 häält max, samuti oli minul 3 häält mingi aeg ja kedagi taheti veel natuke pressida
issand kui hundine sa ka oled
lihtsalt mainisin, kuskil karupoeg ütles vist, et ei usu et avicii hundina nii närviline oleks vms
tal oli 4 häält max, samuti oli minul 3 häält mingi aeg ja kedagi taheti veel natuke pressida
a jah, miskipärast oli meeles, et tal oli enne 4~ ja siis tuli 2 juurde. vahet pole, point remains
ikkagi oli tal 5 häält enne seda, kui ma ära sealt rongilt tulin
ikkagi oli tal 5 häält enne seda, kui ma ära sealt rongilt tulin
tulid algul peale seda siis minu rongile ja tahtsid kaashunti päästa? : )
jah, oli küll, aga siin on see kuidagi teistmoodi imo. eelmine kord ta niisama ropendas veidi, kuid praegu läks veidi leili, kuid samas on väga ok teooriad ka
tulid algul peale seda siis minu rongile ja tahtsid kaashunti päästa? : )
miks ma üldse oma kaashundi rongile peaks minema?
Nalja hakkab siis saama kui hundid täna öösel ei q_q-d ega Aviciid ära ei söö !
Millegipärast ma väga ei usu, et facepoker hunt on. Juhul kui ta täna välja võetakse ja ta hundiks osutub, siis ilmselt mina peamine kahtlusalune, kuna kaitsnud teda, aga mis teha. Hetkel kõige hundisemad tunduvad tiigrikutsu ja pumper. Avicii, q_q - mõlemad tahate väga külast muljet jätta, aga ma millegipärast kahtlustan, et üks teist võib hunt olla. Kõige kindlamad külamehed minu silmis on hetkel imallin ja karupoeg. Teiste kohta ei oska väga midagi arvata hetkel. Vb peaks hoopis mõne vaiksema mängija rongi käima tõmbama, et neilt ka mingit infot saada.
miks ma üldse oma kaashundi rongile peaks minema?
st sa tulid imo ju peale facepokkrit minu peale ja siis alles tekitasid wowi rongi ?
Facepokerist: Esiteks ta kilkas kohe hundise posti välja, st pani kohe kellegi lambist hundiks, siis asus jube ründavalt kaitsma ennast ja kolmandaks olid tema rongis mitu meest, kes lõpuks minema panid ja paar inimest natuke kaitsesid teda, seega saaks tema väljasaamisega asi palju selgemaks, isegi kui ta ei ole hunt - aga et niipalju rahvast tegi kahtlaseid lükkeid temaga seoses siis pean ta välja saama.
st sa tulid imo ju peale facepokkrit minu peale ja siis alles tekitasid wowi rongi ?
yep ma läksin eile facepoker>avicii>wow
sinu peale vahepeal läksin lihtsalt, et "võrdsemaks" neid ronge teha, et vaadata mis juhtub
fyi guys. See "esimene post nii hundine" teooria, mis iga mäng kõigi mängijate kohta aetakse, on veidi kehv, sest täppi ei ole sellega keegi veel pannud. v.a. Lenc ja vapsik. Seega ei tasuks sellele "esimese päeva esimese posti" teooriale nii suurt tähelepanu pöörata kuivõrd järgnevale.
Uitmõte: et KUI FP oleks hunt, siis ta ei oleks seda esimest posti teinud, sest kaashundid oleksid talle õpetanud (sest ta mängib esimest korda), et ei tasu esimesel päeval kohe tähelepanu keskpunkti kahtlase tekstiga lennata. Kuna ta aga uus mängija, siis nt külana ta võib failida küll.
Samas hundine tundub ta küll ning kuna muid mängijaid nii ei usu, siis...
aga kuna ühtegi kindlat muud kandidaati ei ole, siis facepoker
oleks wow eile paremini/kiiremini reageerinud siis ma oleks timz uue rongi teinud, fwiw
ma ei mäleta enam dünaamikaid ning täpseid poste. Mis värk oli?
Olen ka vaadanud, et Facepoker ei tohiks hunt olla, arvestades tema liini. Samas Facepoker on tekitanud palju segadust ja tema hääletamine aitaks kindlasti asjadele selgust juurde tuua ja võibolla mõnda kasutajat teise pilguga vaadata. Võimalik muidugi, et joppab ja ongi hunt, kuid see võimalus oleks küllaltki väike.
Kõik võiksid nimekirjad teha kes on hunine ja kes külane väikese põhjendustega, see et te ühte kaitsete ja siis järgmisele lambisele rongile ronite, ajabgi segadusse
no see ongi probleem, et praeguse teooria järgi ei ole minul ühtegi kindlat pakkumist.
KUI FP on, siis olete sina ja tiigrikutsu vast cleared. Kui ei ole FP, siis tasub vaadata teie poole. Seega annaks veidi telle. Kui võtame kedagi muud ja osutub külaks, siis oleme homme jälle samas kohas tagasi
ma ei mäleta enam dünaamikaid ning täpseid poste. Mis värk oli?
ka hoidis hääle lõpuks suht jne
karupoeg - külased postid, lahendab mängu jne
jsmks - samamoodi mängib nagu külana ja suht hääletab minu järgi
iamallin - ka väga külased postid
viisl - kui mind öösel süüakse siis viisil on küla
karupoeg - külased postid, lahendab mängu jne
jsmks - samamoodi mängib nagu külana ja suht hääletab minu järgi
iamallin - ka väga külased postid
viisl - kui mind öösel süüakse siis viisil on küla
so-so, pigem slightly rohkem külad, kui hundid:
facepoker
pumper
ülejäänud ei oska kommenteerida
Millegipärast ma väga ei usu, et facepoker hunt on. Juhul kui ta täna välja võetakse ja ta hundiks osutub, siis ilmselt mina peamine kahtlusalune, kuna kaitsnud teda, aga mis teha. Hetkel kõige hundisemad tunduvad tiigrikutsu ja pumper. Avicii, q_q - mõlemad tahate väga külast muljet jätta, aga ma millegipärast kahtlustan, et üks teist võib hunt olla. Kõige kindlamad külamehed minu silmis on hetkel imallin ja karupoeg. Teiste kohta ei oska väga midagi arvata hetkel. Vb peaks hoopis mõne vaiksema mängija rongi käima tõmbama, et neilt ka mingit infot saada.
see post on ka väga külane
Selita mulle miks on facepokker sulle rohkem küla kui näiteks mina olen?
Olen ka vaadanud, et Facepoker ei tohiks hunt olla, arvestades tema liini. Samas Facepoker on tekitanud palju segadust ja tema hääletamine aitaks kindlasti asjadele selgust juurde tuua ja võibolla mõnda kasutajat teise pilguga vaadata. Võimalik muidugi, et joppab ja ongi hunt, kuid see võimalus oleks küllaltki väike.
Ega meil väga palju eksimisruumi ei ole käikudeks mis aitavad asju selgemaks teha aga samas külasid tapavad !
Selita mulle miks on facepokker sulle rohkem küla kui näiteks mina olen?
sest ma tean sa oskad leveldada
so-so, pigem slightly rohkem külad, kui hundid:
facepoker
pumper
ülejäänud ei oska kommenteerida
Teen ettepankeu Pumper oksa tõmmata !
Teen ettepankeu Pumper oksa tõmmata !
miks?
sest ma tean sa oskad leveldada
ok tegelt ka, palun hääleta mind välja
Facepokker ei ole suutnud tuua ühtegi ennast kaitsvat argumenti, mida näiteks mul on mitu. Tema ainukene selgitus on see, et mina pean hunt olema. Ta ei ole üritanud ennast clearida vaid mängib mind hundiks. Tal on mitu häält peal olnud ja igaüks tuleks siia ennast kaitsma või küla aitama, üritades midagi välja readida. Aga tema on ainult mind ja pumperit pakule toonud, et meie oleme hundid ja tahame vasele külale liiga teha.
Avicii
mis su kaitsvad argumendid on?
Ega meil väga palju eksimisruumi ei ole käikudeks mis aitavad asju selgemaks teha aga samas külasid tapavad !
Täpselt. Samas peale FP ei oska ma ise kedagi välja tuua hetkel kelle välja hääletamine midagi suurt lahendust/muudatust tooks. Mõni isik võibolla oleks a la mängu aktiivne lahendaja q_q , kuid tema on hetkeseisuga küll liiga külane, et teda välja võtta. Avicii hääletamine ei annaks ka vägapalju infot, kuigi ta on paljudele pinnuks silmas ja arusaadav ka miks :D. Btw IamAllin tundub ka minujaoks hetkel täiesti solid küla.
OuMaiGoodi kohta ei oska mitte midagi öelda ja kui ta jääbki nii ebaaktiivseks siis peab tema nimele pushima, et ta vähemalt midagi ütleks, mitte ei käik päevalõpus kuskile häält lükkamas.
wow oli hea poomine, sest
ainuke post tal eile oli "getu rlz", isegi ei hääletanud
peale seda, kui 4 häält talle tuli läks tal 5-6 minutit aega, et 1 lause oma kaitseks öelda
hundina postitas
ja eile ka samas stiilis "üks suur segadus siin"
niiet see oli fine
HAHA, MAIVIITSI SA TOOD SELLISE PÕHJENDUSE? Samamoodi on 0ütlevat postitust teinud see Viiisl vms ja oumaigaad kes üritas täpselt samamoodi koos facepokkeriga mind rünnata. Nüüd üritad ennast välja vabandada sellega, et ta ei kaitsnud ennast piisavalt kiirelt. Obv sa korjasid 10 min enne hääletuse lõppu ta rongi ülesse ja oligi kõik, mida ta teha sai?
HAHA, MAIVIITSI SA TOOD SELLISE PÕHJENDUSE? Samamoodi on 0ütlevat postitust teinud see Viiisl vms ja oumaigaad kes üritas täpselt samamoodi koos facepokkeriga mind rünnata. Nüüd üritad ennast välja vabandada sellega, et ta ei kaitsnud ennast piisavalt kiirelt. Obv sa korjasid 10 min enne hääletuse lõppu ta rongi ülesse ja oligi kõik, mida ta teha sai?
ta browsis teemat, oleks ma insta 4 häält saanud ma oleks 10 sekundiga midagi kirjutanud
yep, my bad
neid mybade juhtub sul ikka päris tihti peaks mainima, küll ei oska hääli õieti lugeda ja siis ei saa aru, et Kt ei saanud eile veel kedagi peekida, alles täna on tal esimine nimi
Samamoodi on 0ütlevat postitust teinud see Viiisl vms ja oumaigaad
mis see siia puutub? ma tõin välja, et ta 1 post oli külane
neid mybade juhtub sul ikka päris tihti peaks mainima, küll ei oska hääli õieti lugeda ja siis ei saa aru, et Kt ei saanud eile veel kedagi peekida, alles täna on tal esimine nimi
ise ka ei oska ju
"max 4 häält" kle tal oli 5
avicii täna läheb mul pohui
täiesti ajufdsjkfhkjdshfkjdshfdinvsdjfkdsjfliid
ise ka ei oska ju
"max 4 häält" kle tal oli 5
tead käi *****
hääletage kõik mind palun ja, ja pange tähele, et q_q on hunt
TULE SÕULRIIDI MIND NÜÜD AH
1. Facepoker - esimene postitus kohe jubedalt hundine, hoiaks silma peal
2. Jmsnks69 - tundub loll valge lammas, samas vbla hea kaitse, aga tundub küla
3. Karupoeg - tundub ka külana, liiga aktiivne
4. q_q - mängija, kellest võiks oodata kõike, samas on aktiivne ja saab paari päeva vältel kindlasti aru, et kas on hunt või küla //read1 - gameplan, on teistsugune kui varem, ei otsi nii aktiivselt hunte, vaid millegipörast üritab külasi clearida//
5. tiigrikutsu - ??? samasugune kahtlane mängija nagu jmsks69 tegelikult, väga ei biidi, ootaks ka temaga, kui on hunt siis raudselt keerutab end sisse
6. Synfony - esimene post rohkem külane, aga igaksjuhuks korjaks veel infot ülesse tema postitustest
7. IamAllinn - ründas mind(avicii) esimeses postis, tundub hundine - kaises esimesel päeval facepokkerit, kes tundus mulle hunt
8. timz0333 - mängib aktiivset rolli, aga millegipärast tundub hundine //samas hoiaks silma peal// + hiljem nimetas samu nimesi, kes mulle külad, tundub külane //see mäng kõvasti aktiivsem kui oli eelmine mäng KTna ( aktiivne hunt ehk )
9. WowAwiAA - lol @ 1st post - samas meenutab rohkem küla+rohkem külana hiljem ///////////// hääletati välja esimene päev
10. marcoloco - ei oska ka veel midagi öelda samas read oleks vbla, et kui tema hunt siis timz ei ole - hiljemalt tundub ikka rohkem küla
11. Pumper - tundub küla, readis ka facepokkeri esimest posti hundisena
12. OuMaiGaad - esmamulje on imelik, ei miadgi ütlevad postitused, hundine + hääletas pumperit 20:36 peale seda kui pumper oli facepokkerit pressinud //facepokker = hunt / tema = hunt //
13. Maxi - tundub küla, aga samas jmsks69 lambipressimisena tundub imelik ///////////////// söödi ära esimene päev
14. Viisl - esimene post ja kohe pakkus välja 3 nime ning ei põhjendanud+?!??, hilisemalt ründab tiigrikutsut ja väga agresiivselt mis tundub hundisena
15. Avicii - TUNDUB KÜLANA RSK :D
postitan selle eiletehtud listi taas siia veelkord juhul, kui mind tõesti väljahääletatakse, sest ma olen 100% kindel, et kui ei hääletata siis süüakse ära
avicii täna läheb mul pohui
täiesti ajufdsjkfhkjdshfkjdshfdinvsdjfkdsjfliid
laku panni tont, sai ei biidi mängu !111
pohui mul pole öelnudki et biidin
ei viitsi mingi närvihaigega mängida/vaielda siin
pohui mul pole öelnudki et biidin
ei viitsi mingi närvihaigega mängida/vaielda siin
no ilmselgelt ju, kui sa ei suuda mu tänastest postitustest välja lugeda, et ma küla olen ja sinujaoks on facepokker kes ei ole ennast clearinud ja ainult mind hääletanud rohkem küla siis, tegelt ka :D mis mängu võitmisest saab siin külale juttu ollagi. Hääletad saad teada, et mina olen küla ja edasi? mis readid sa minu pealt saad? sina olid see vend kes eile küla rongi ülesse võttis ja wowi välja hääletas jõhkrate readidega, fakk mõtle ka vahepeal natuke
miks?
Sinu poolt pakutud kahest variandist on minu jaoks hundisem !
Ja poisid ärge kulutage kogu energiat omavahelisele nääklemisele see küll ainult huntidele kasulik !
tõsiselt arvad, et ma viitsiks siin hundina spämmida ja kaista ennast ühe hääle eest? nonsense
Ja poisid ärge kulutage kogu energiat omavahelisele nääklemisele see küll ainult huntidele kasulik !
üks meist 2st on hunt ja see ei ole mina
Facepokker>q_q>oumaigaad on hundid !1111111111
said valesti aru :D
nad pigem külad
said valesti aru :D
nad pigem külad
lasete ennast dikteerida väga valel inimesel ikka, peaks ka ilusa naise pildi avatariks panema huvitav kas saan ka endale siis mõned jügrid, kes mulle ustavad oled :PPPPPPP
Facepokker>q_q>oumaigaad on hundid !1111111111
Kas oled valmis järgmisena surema kui see pole nii ?
ütlen kohe ära, et aviici jääb seniks kuni ta mängust väljas
never changing
Kas oled valmis järgmisena surema kui see pole nii ?
luban, et kui facepokker pole hunt panen homme ise endale hääle ja võite kõik teised ka panna ja mina oma häält ei muuda
ütlen kohe ära, et aviici jääb seniks kuni ta mängust väljas
never changing
tahad ma teen sulle ja su boyfriend jennyle getteri piletid välja vä, et ainult mulle andestaks : ((((((
EMOPALL
luban, et kui facepokker pole hunt panen homme ise endale hääle ja võite kõik teised ka panna ja mina oma häält ei muuda
sunds nice ! Aga miks just Face aga mitte Oumaigaad ?
tahad ma teen sulle ja su boyfriend jennyle getteri piletid välja vä, et ainult mulle andestaks : ((((((
EMOPALL
Ootan kõigi ausate külaelanike sõnavõtte teemal "kas tõesti on võimalik, et Avicii teist mängu järjest aktiivne hunt ?"
no minu soulread on, et Avicii ei ole siin hunt. Samas on tekkinud siin q_q soovil mingi suurem vajadus Avicii välja saada. mis on minu arvates nii kahtlane. 10 teist venda, kes mängus isegi ei räägi midagi..
sunds nice ! Aga miks just Face aga mitte Oumaigaad ?
Sa ei ole ka kogu teemat läbi lugenud vä? Esiteks sellepärast, et kui peaks facepokker hunt olema, saab tõmmata ka riidale oumaigaadi, kes pole samuti midagi asjalikku öelnud peale seda nüüd kui facepokker veits tule alla jäi, et ta ns kaitses teda. Samuti pole ta toonud üldse mingit korralikku pointi sellekohta, et ta ei ole hunt - enne vaid kirjutas, et ok hääletage välja saate teada ja hiljem kahetsege ( MIS TUNDUB VEEL ÜHE KORRA HUNDINE ) ja peale selle saaks kindlasti mõned nimed veel selgemaks
no minu soulread on, et Avicii ei ole siin hunt. Samas on tekkinud siin q_q soovil mingi suurem vajadus Avicii välja saada. mis on minu arvates nii kahtlane. 10 teist venda, kes mängus isegi ei räägi midagi..
ma olen 101% kindel, et mind süüakse öösel ära sellepärast kirjutan veel ühe korra
Facepokker>q_q>oumaigaad
***INFO***
Ma tõesti lootsin, et ei pea seda teed minema, aga mulle edastatud info tõttu tuli mängust kõrvaldada Avicii, kes oli tavaline külaelanik.
Ma tõesti lootsin, et ei pea seda teed minema, aga mulle edastatud info tõttu tuli mängust kõrvaldada Avicii, kes oli tavaline külaelanik.
Natuke rohkem selgitusi paluks ?
Kas keegi solvus ? Politsei teatas, et ta on pideva narkolaksu all ?
Või mõni muu põhjus ?
Ja kas tohiks teha ettepaneku, et selle uudisega lõpetaks ka tänase päeva ja annaks sõna huntidele ka KT-le !
tiigrikutsu
21.02.13, 19:16
Nu, kes on nõus facepokeriga? :)
Aviciid nkn ära ei sööda kuna ta liiga aktiivne. :D
q_q
q_q
Ja kordan ettepanekut, selleks et mitte huntidele liiga suurt eelist anda võiks tänase päeva lõpetada justkui oleksime Avicii välja hääletanud ja algaks öö!!
miks?
Seni kuni pole teada miks Avicii ellimineeriti toetan ka mina Karupoega !
miks?
sest Avicii selgitas, et ta ei ole hunt. mina tõin selle mitu korda välja ning ta ei olnud ülemäära hundine, et sa peaksid nii kindlalt talle truuks jääma. reeglina sa oled veidi tasakaalukamalt mänginud.
gg
Põhjalikult teemat jälgiva ja kaasamõtleva külamehe postituse supernäide !
sest Avicii selgitas, et ta ei ole hunt. mina tõin selle mitu korda välja ning ta ei olnud ülemäära hundine, et sa peaksid nii kindlalt talle truuks jääma. reeglina sa oled veidi tasakaalukamalt mänginud.
no siis me ilmselgelt ei mõtle sarnaselt
kui teile meeldis kuidas see närvihaige siin räuskas siis w/e
kui teile meeldis kuidas see närvihaige siin räuskas siis w/e
Ta on seni kõik mängud enam vähem ühesgugune olnud. Siin teemas on vähe inimesi kelle keelekasutus ja suhtumine teistesse minule meeldiks aga nii ülevõlli see vast ka ei olnud !
***INFO***
Mäng jätkub tavapäraselt ja päev lõpeb 22:30
Mängijate nimekiri:
1. Facepoker
2. Jmsnks69
3. Karupoeg
4. q_q
5. tiigrikutsu
6. Synfony
7. IamAllinn
8. timz0333
10. marcoloco
11. Pumper
12. OuMaiGaad
14. Viisl
Mittemidagi ei saa aru, miks Avicii lahkus?
Rsk see oli küll nüüd sitasti :D Soulread in my ass
tead käi *****
laku panni tont, sai ei biidi mängu !111
EMOPALL
Selliste postituste pärast ma pakun.
timz ja macroloco on minujaoks kahtlased
tiigrikutsu
21.02.13, 19:52
Ta oli küla siis?
Ta oli küla siis?
***INFO***
omg :D
Mulle ka marcoloco kahtlane, lugesin ise just teema läbi ja peale qq ja aviici sõneluse suurt midagi ei silma ei jäänud.
Kuskil 21.00 jõuan koju siis analüüsin veel vähe ja vaatab kes jääb, oumaigaad/marcloco/pumper
1. Facepoker 3 (Pumper, tiigrikutsu, IamAllin, )
2. Jmsnks69 1 (marcoloco,)
3. Karupoeg
4. q_q 2 (karupoeg, Jsmnks69, )
5. tiigrikutsu
6. Synfony
7. IamAllinn 1 (facepoker, )
8. timz0333
10. marcoloco
11. Pumper
12. OuMaiGaad
14. Viisl
angleshoot või tiiger küla? :D
q_q sa pressisid Aviciid liigselt imo. tavaliselt sa ei kasuta selliseid maneere a la "100% lukus" keset päeva, vaid oled otsinud telle. minu arvates on see sinu puhul hundilisus. rääkimata sellest, et mina sain väga hästi aru, et Avicii on küla ning samuti olid tema postitustes toodud põhjendused vägagi usutavad. FP omad näiteks aga mitte - samas mängib tema esimest korda ning ma ei ruttaks seda viga tegema. Ma ei saa otseselt aru, miks sa Aviciit niimoodi ründasid ning tema põhjendusi kuulda ei võtnud? selgita palun seda.
q_q sa pressisid Aviciid liigselt imo. tavaliselt sa ei kasuta selliseid maneere a la "100% lukus" keset päeva, vaid oled otsinud telle. minu arvates on see sinu puhul hundilisus. rääkimata sellest, et mina sain väga hästi aru, et Avicii on küla ning samuti olid tema postitustes toodud põhjendused vägagi usutavad. FP omad näiteks aga mitte - samas mängib tema esimest korda ning ma ei ruttaks seda viga tegema. Ma ei saa otseselt aru, miks sa Aviciit niimoodi ründasid ning tema põhjendusi kuulda ei võtnud? selgita palun seda.
Kui qq oleks hunt siis ta claimiks aviicid külana ja pistaks ta öösel nahka.
ja taipohh kui sa qq nüüd hunt oled :D
yep saan aru. oota ma panen mingi posti kokku
Kui qq oleks hunt siis ta claimiks aviicid külana ja pistaks ta öösel nahka.
mõtlesin ka sellele, kuid q_q on veidi parem mängija ning kõikides mängudes on ta saanud endale mitu järgijat, kes temaga koos hääletavad. seega oleks temale kui hundile max EV saada praegu välja tugev konkurent avicii ja öösel keegi teine.
Facepokker ei ole suutnud tuua ühtegi ennast kaitsvat argumenti, mida näiteks mul on mitu.
nii selge,
siis küsin talt:
mis su kaitsvad argumendid on?
ja vend hakkab mingi vapsee x teemal seletama (vaata post #426)
see vend karjub mingi caps lockiga sitta ja obv valesid asju (nt mingi hakkas oumaigaadi kohta seletama kui ma olin ainult öelnud, et 1 tema post tundus külana, ei midagi muud)
tõsiselt ei viitsind sellise närvihaigega üldse vaieldagi sp panin hääle lukku
ilmselgelt ta ei oska mõistlikult mängu lahendada proovida
Mäng alustasime siis tõmbasin lihtsalt ühe lause maha ja siis olin Avicii silmis kohe Hunt, närvi ajas see vend. Aga noh eks see närvitsemine siin süvenes ja süvenes ning hakkasin seda enam uskuma ,et ta hunt. Nüüd pole üldse aimu kes võiks see olla.
Samas q_q poleks ka paha pakkumine aga hetkel vara midagi öelda.
nii selge,
siis küsin talt:
ja vend hakkab mingi vapsee x teemal seletama (vaata post #426)
see vend karjub mingi caps lockiga sitta ja obv valesid asju (nt mingi hakkas oumaigaadi kohta seletama kui ma olin ainult öelnud, et 1 tema post tundus külana, ei midagi muud)
tõsiselt ei viitsind sellise närvihaigega üldse vaieldagi sp panin hääle lukku
ilmselgelt ta ei oska mõistlikult mängu lahendada proovida
arusaamatuks jäigi see, et MIKS sa seda küsisid talt, sest ta varasemates postides on põhjendanud. Ja see näitabki mulle seda, et sind tegelikult ei huvita ta põhjendused vaid sa soovid teda lihtsalt välja ja loodad oma imagole (based on previous games)
selle teise poolega olen ma nõus, et nii ei tasu käituda ning põhjendus tundub loogiline.
tiigrikutsu
21.02.13, 20:10
Aa lol, ma ei näinud sellist Luuk-i posti. xd
Aga no, ma sain ennem aru juba, sp ära muutsingi avicii pealt anyway.
Facepoker jääb hetkel,
arusaamatuks jäigi see, et MIKS sa seda küsisid talt, sest ta varasemates postides on põhjendanud. Ja see näitabki mulle seda, et sind tegelikult ei huvita ta põhjendused vaid sa soovid teda lihtsalt välja ja loodad oma imagole (based on previous games)
selle teise poolega olen ma nõus, et nii ei tasu käituda ning põhjendus tundub loogiline.
aga too ta põhjendused uuesti välja. vaatame üle koos uuesti ja näed, et mul oli väga põhjust küsida neid
Aa lol, ma ei näinud sellist Luuk-i posti. xd
Aga no, ma sain ennem aru juba, sp ära muutsingi avicii pealt anyway.
Facepoker jääb hetkel,
no loodame, et see angleshoot polnud ja oled küla
loodan, et siin valesid reade pole, külad: karupoeg, jsmks, tiigrikutsu, iamallin
kellegil vastuväiteid? siis oleks suht tugev vundament olemas juba :D
aga too ta põhjendused uuesti välja. vaatame üle koos uuesti ja näed, et mul oli väga põhjust küsida neid
Kui ma oleksin olnud hunt, kas mul oleks olnud mõttet sind pressima hakata, mul oleks väga lihte pigem kuhugi rongile ronida ja suu kinni hoida, minu peal ei olnud ühtegi häält ja ma oleks võind rahulikult oma suu õhtini kinni hoida. Kui ma eile sind süüdistasin, ei üritanud sa end clearida vaid hüppasid selle eest mulle kohe turja. Kui ma oleks hunt oleks mul mõttekam pressida mängijaid kes on ohtlikud, ehk pigem marco, karupoeg, q_q oleks saand täna ilusti riidale panna aga ma ei teinud seda, sest ma arvan, et sina oled hunt ja see, et sa ei ürita end clearida vaid üritad mõjutada sõnadega, teeb asja veel kahtlasemaks. Ma kaitsesin eile wowi kui q_q ta rongi ülesse võttis väitega, et ma ei usu et wow on hunt aga q_q pressis oma rada edasi, mina oma häält tema peale ei pannud, kuigi oleks ju jube lihtne olnud? Ja see, et sa minu külaolekust aru ei saa ja üritad mind siin edasi pressida - teebki täna sinust hundi. Pluss see, et eile kui sa oma agresiivse posti minu suunsa tegid ei olnud vist keegi veel sind hääletand, ma oleks hundina sama teinud
punasega osa. ta ei oleks never hundina esimesel päeval pidanud kedagi kaitsma hakkam (v.a. teist hunti, aga wow ei olnud). hunt ei pea seal niimoodi möllama sellises olukorras. ja see käitumine minu silmis üsna clearis avicii
avicii vastab vist FP-le selles olukorras
yep aga avicii on more than capable nii leveldama
eelmine mäng ta hundina, suht järjest postid:
ma olen suht kindel, et tiiger on küla - aga väga pointless küla, kuid teda täna ei hääletaks
tiigrikutsu
tiigrikutsu
tiiger on +ev rong täna, saame kardaani ja luuki kohta infot
tiigrikutsu
Fair enuff, loodame,
Mismoodi on tiiger +ev rong kui ta küla on? fuck sake
on see esimesest päevast?
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.