View Full Version : Märtsikuu trenniajad.
Märtsis lähme siis uuesti välja treenima, ja kuna teeme trenni kuu vältel kolmes erinevas kohas, siis panen täpsemalt kirja ajad ja kohad:
03.03, 06.03 - Männikul, kell 20:30.
10.03, 17.03, 24.03, 31.03 toimuvad sõprusmängud (vt. mängude teemat või FB)
12.03, 19.03, 26.03 teisipäeviti - Wismaris (Wismari 15a), kell 20:00
14.03, 21.03, 28.03 neljapäeviti - SPK-l (Peterburi tee 1), kell 19:00
Aprillis jätkame tõenäoliselt samamoodi nagu poole märtsi pealt - teisipäeviti Wismaris ja neljapäeviti SPK-l (samad ajad). Vaatan veel, mida see Kotka staadion pakub, seega kindel ei ole. Märts jääb nii nagu on, annan teada kui miskit muutub.
21 ja 28 SPK-l on ikka märts või aprill???
21 ja 28 SPK-l on ikka märts või aprill???
Märts, ikka märts. 21 ja 28 aprill on meil esimesed liigamängud juba.
I heard at 7pm in Wismari on Tuesday upon end of game today with Kalju III, which is the correct time?
BTW, I found a pair of gloves that belong to one of you, will bring to training. If someone misses a pair, come to me ;)
Forum times are the correct ones. Allways trust the allmighty foorum
Forum times are the correct ones. Allways trust the allmighty foorum
Ahahah alright :D
Hopefully I will manage for tomorrow, it seems I got this stomach virus who´s going around now.
kuidas seal wismaris parkimisega on?
kuidas seal wismaris parkimisega on?
Parkla on täiesti olemas.
Teadmiseks kõigile, et täna on siis trenn Wismaris kell 20.00
Kurk valus pask olla, ehk pühapäevane ilm sai võitu
Neljapäevane trenn ka see nädal toimub kell 20.00. Wismaris
Olge kohal, eile mängisime kuuekesi. :P
yehaa, ma järgmisest nädalast trennides tagasi - selgus, et opi asemel saan aprilli keskel mingi spets süsti hoopis esialgu. jalg korras pole, aga spordiarsti jutu järgi võin praegu esialgu edasi mängida - lihtsalt valu lööb sisse.
yehaa, ma järgmisest nädalast trennides tagasi - selgus, et opi asemel saan aprilli keskel mingi spets süsti hoopis esialgu. jalg korras pole, aga spordiarsti jutu järgi võin praegu esialgu edasi mängida - lihtsalt valu lööb sisse.
Hea uudis!
Hea uudis!
super uudised pastilaa.
Kas saad oma esimesed botox süstid? viimasel ajal ravitakse selle imelise asjaga muid vaegusi peale kortsude.
Mul läheb veel 2 nädalat enne kui julgen platsile tulla. Täna sai Tartus libedal teel külg maha pandud ja kõik kohad on veel eelmisest paugust ikka haiged :S
Homne trenn toimub SPK-l, kell 19:00.
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.