PDA

View Full Version : Phil Hellmuth kopeerib ESTPatrickut?



ranka
29.03.13, 13:29
http://www.pokkeriprod.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/03/phil-hellmuth-wpt-venecia.jpg (http://www.pokkeriprod.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/03/phil-hellmuth-wpt-venecia.jpg)
Foto: Phil Hellmuth WPT Veneetsia põhiturniiril oma uue pokkerinäoga. Allikas:pokerlistings.com (http://www.pokerlistings.com/grand-entrance-early-exit-for-hellmuth-on-wpt-venice-day-1b-72373)

13. kordne WSOP võitja Phil Hellmuth üllatas järjekordselt pokkerikommuuni, sisenedes Veneetsia WPT peaturniirile gondliga (lameda põhjaga üheaeruline Veneetsia paat kanalitel ja laguunidel sõitmiseks) ning olles ise riietatud traditsioonilisse Veneetsia kostüümi.

Phili mäng polnud aga sel korral tema toretseva kostüümi vääriline ning «Poker Brat» andis juba pärast esimest taset oma mängumärgid hilisemale päeva liidrile Fernando Cimagliale.


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SJB3bJmVV4s

Ka mõnel eestlasest pokkerimängija tähelepanuvajadus on Phil Hellmuthi omaga peaagu samal tasemel. Kuulsa lauljanna Tina Turneriga sarnast nime kandev pokkerimängija Priit «ESTPatrick» Türner on mitmetel turniiridel oma välimusega inimesi lummanud.Pärnu Meistrivõistlustel 2011. aastal sisenes maskeeritud mees turniirialale mitte midagi ütlevas pidžaamas (http://ee.pokernews.com/live-reporting/parnu-meistrivoistlused/parnu-meistrivoistlused-2011/day1/post.26853.htm). Näo oli Priit katnud suviselt kirju rätikuga ning rambivalgust vähendasid moodsad päikeseprillid.


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JCyAqRRs0dY

2009. aasta Kiievi EPT-l rõhutas ESTPatricku riietus tema rahvuslikku kuuluvust ja tegi uhkeks paljud pokkeriturniiri jälginud Eesti vanaprouad. Priit oli kaela pannud uhke sinise Eesti jalgpalli koondise salli ja pähe sinise peavõru kirjaga «Björn in Estonia». Vot sellised mehed on Priit Türner ja Phil Hellmuth.


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LgZow8DFOV8

Huvitav, kes on järgmine kostümeeritud pokkerimängija? Kas äkki kirevat musta-valge triibulist vanglavormi kandev ning 10kg raskust jalapommi lohistav Koogi-Karli (http://www.pokkeriprod.com/2012/05/27/koogi-karli-tordiroov/) või hoopis poriste tanksaabaste, suure seljakotiga ja laigulisi matkariideid kandev Matka-Madis (https://www.google.ee/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCsQFjAA&url=http%3A%2F%2Ffoorum.pokkeriprod.com%2Fshowthre ad.php%2F2521-Madis-Erit-kahtlustatav-pettus(t)es-Rahad-tagastamata-valetamine-jpm&ei=CXpVUZ_bFZKM4gTQhYCIDg&usg=AFQjCNEUnaMSTaOdlucBwNQVkHJn8HUOjQ&sig2=OOxRJOzdpxlm_0cT_KQZNQ)?