View Full Version : Võistkonna mängijate seos pokkeriga.
Tere jälle.
Antud sektsioon FB-s on juba paari aasta vanune, et ongi paras aeg seda uuendada. Kõik võistkonna liikmed kirjutage mulle 1-2 lausega lühidalt, milline on teie seos pokkeriga või kuidas suhestute antud valdkonnaga (võib ka huumorit kasutada), ala "Mis asi see pokker on ?" jne. Sobib foorumisse PM-na või FB sõnumina.
nikitheone
16.04.13, 13:29
aastaid nühkinud microt ja jätkan passiivselt sellega
olen ranka ja muruga saunas käinud.
Pargi parm ja netis vaevleb isegi 7stega
Kas tõesti hakkame nii hullu panema ? :D
Paneme ikka limiidi ka taha, kasvõi sulgudesse (mul siis $30 6max hyper SNG'd ja kuni NL200 live)
olen ranka ja muruga saunas käinud.
pics or it didn´t happen!
kui mängiks pokkerit riiete peale, võiksin avada kaltsuka!
Käisin ükskord kasiinos, sain pokkeriturnal teise koha, ostsin uued riided endale. Nüüd püüan mängida nii vähe kui võimalik, et jääda võitvaks mängijaks.
Martin T
Kui õhtuti igav on siis mängin 3,5$ 6-max 1-table turnasid. Eriti mängida ei oska ning raha sellega ei teeni, aga lõbus on..." Kes käib kalal jõe ääres, kes pokkerilauas" ;D
Põhimõtteliselt nl2 limiidist kõrgemale ei liigu, isegi kui suudaks!
Pooltel senimaani saatmata. Ei ole raske paari lausega kirjutada, tõesti ei viitsi eraldi igalt ühelt küsima hakata.
Kunagi sai ajaviiteks free rolli tehtud. Raha peale ei mängi, aga ajaviiteks sõpradega võib mängida.
Raha peale ei mängi, aga ajaviiteks sõpradega mängida, iga kell.:cool:
raha peale ei mängi ( ei ole mille peale mängida ) , sõpradega vahest ikka tuleb ette .
mängin free rolle ja feilin pidevalt
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.