View Full Version : Libahundu XI MÄNGU TEEMA
Leheküljed :
1
2
[
3]
4
5
6
7
Tsekkasin WoW postid üle ja mina küll teda hundiks ei saa pidada. 2 väga head posti.
Oligi küla.
Oligi küla.
Minu jaoks on WoW ka suht küla....
hundil on kerge nii kirjutada ja pärast küla crediti selle eest saada
Tsekkasin WoW postid üle ja mina küll teda hundiks ei saa pidada. 2 väga head posti.
Oligi küla.
Oligi küla.
Minu jaoks on WoW ka suht küla....
aga kui ta hunt oli siis ta teadis anyway et Maxi küla :D seda ei saa niimoodi võtta
Ma arvasingi juba, et sellises stiilis vastuväited tulevad aga...
Tegelt olen küla ja lahendan õhtuks mängu ära, so hundid ärge spammige niipalju, annate rohkem välja.
Tegelt olen küla ja lahendan õhtuks mängu ära, so hundid ärge spammige niipalju, annate rohkem välja.
ok, jään ootama.
Seniks vaatan NAVI vs ALLIANCE. http://www.twitch.tv/beyondthesummit
Aga seda hiljem, kui leian viitsimist postid ka läbi lugeda.
aga kui ta hunt oli siis ta teadis anyway et Maxi küla :D seda ei saa niimoodi võtta
Aga mu point oli see Wow pole ju algaja mängija.. Kui ta oleks hunt, siis kas ta teeks sellises stiilis postituse, et: mylolo puhul vaadake ringi ja next topic.
Ehk siis hunt ise tuleb ja üritab meid õigetele rööbastele saada?? I dont think so..
See post oli selle kohta, et mylolo oli kõigi profiile kuvanud. Ei tahtnud otse öelda enne kui ta ise ka sõna sekka öelnud.
Nüüd tuleb q_q ja ütleb: JAH TA OLEKS :D
Aga mylolo pidasin külaks küll jah ning visa ka. Suht raske oli kummalegi rongile sp eile hüpata.
pmslt jah nii on visahing
Aga mylolo pidasin külaks küll jah ning visa ka. Suht raske oli kummalegi rongile sp eile hüpata.
kumba sa nendest rohkem külaks pidasid?
julgen q_q ikkagi külade sekka vist panna.
kumba sa nendest rohkem külaks pidasid?
Oleks ma selle välja suutnud mõelda oleksin äkki ka ühe peale neist hüpanud.
See on üsna standardpaly huntidel, et nähes tekkinud rongi ei juleta kaasa tulla, kuna teavad, et külamehega tegu ning siis võidakse ka ise tähelepanu alla sattuda. Seetõttu ka need nimed välja tõin. Kõik nad olid sel ajal teemat vaatamas ja samas hääletasid random venda (siis hea ju järgmine päev tulla välja jutuga "näete poodu oligi küla, told ya").
Eks tuleb nüüd vaadata veits Wowi päeva lõppu. Kui tõesti proovis Simmot suruda, siis muutu ta vähem kahtlaseks küll.
Oleks ma selle välja suutnud mõelda oleksin äkki ka ühe peale neist hüpanud.
hea vastus
tahtsin just öelda et miks siis ikkagi oma top küla päästa ei üritanud hääletades teist venda
miks mu külade sekka panid wow
Okei, lugesin Wowi päevalõpu ära. Proovis tõesti Simmot suruda.
Kuidas ülejäänutele tunduvad siis blizka, jmsknsi ja wowi selgitused? Ma ei oska midagi väga paljut välja lugeda neist. Wowi oma muidugi kõige mõjusam ilmselt. Peab vist uued kahtlusalused otsima...
Pythagoras ma saan aru, et sul on pohmakas aga kui sa oled küla siis tööta selle nimel. Kui täna ka vaikselt istud siis tõused kindlasti hundi listi etteotsa!
miks mu külade sekka panid wow
Hääletusmuster. Ei olnud niisama surumiseks nimede välja toomine vaid võis aru saada, et nii minu, maxi kui kes sa kõik läbi käisid kohta oli sul see moment read. Teiseks kõik järjest osutuvad küladeks, kogu võim on sinu käes sa võiksid päeva jooksul 2 kaashunti välja tuua ja päeva lõpuks küla välja süüa ja oleksid niivõrd, kuivõrd puhas poiss.
Hääletusmuster. Ei olnud niisama surumiseks nimede välja toomine vaid võis aru saada, et nii minu, maxi kui kes sa kõik läbi käisid kohta oli sul see moment read. Teiseks kõik järjest osutuvad küladeks, kogu võim on sinu käes sa võiksid päeva jooksul 2 kaashunti välja tuua ja päeva lõpuks küla välja süüa ja oleksid niivõrd, kuivõrd puhas poiss.
what?
Kuna tegu sinuga siis väga suurt eesmärki ei täida, aga kuna külahääled on sinu liigutada, siis sa võiksid tuleviku jaoks tuua kaashundid päevakeskel pilti, õhtul välja hääletada aga küla. Nagu ütlen, kuna sinu puhul on mängus sees püsimise aeg väga määrav, siis see suuremat eesmärki ei täida.
Keegi nii pro on, et timzi lugeda oskab? Mina ei oska, tee või tina.
ei saa aru mida sa seletad wow
timzi eelmine kord lugesin hundiks kui ta kt oli
ei saa aru mida sa seletad wow
reade timzi postidest...
reade timzi postidest...
what
wow on libahunt
Kindel?? Too head põhjendused välja ja olen nõus votema.
Tahaks simmo arvamust lugeda eilse päeva kohta, aga tal vist läheb aega veel.
wow kes su arust hundid
Ennist kirjutasin võimalusi, mine loe.
wow kes su arust hundid
Too parem wow libahundi argumendid välja, wtf sa küsitled kõiki
Pohuj, olen ma küla, hunt või tark või üldse mängus ei osale, q_q jaoks olen üks suur hunt ikka :D Iga game sama jama.
Kui q_q on hunt on teised 2 hunti eluvend/simmo, eluvend/avicii. Nüüd küsimus miks avicii täna niiväga surub q_q. Ehk siis oleks q_q/simmo/eluvend, siis miks mitte öine kill mina või avicii? Külatarga jaht? Sorry kui q_q ülehindan aga kui tema on pultis huntidel, siis ei läinud maxi külatarga pähe söögiks.
julgen q_q ikkagi külade sekka vist panna.
siin v
Kuna kõik sind hundiks, tõin välja võimalused, ega sp hundiks pea, samas postis ütlen ka, et ei pea sind hundiks
Sorry kui q_q ülehindan aga kui tema on pultis huntidel, siis ei läinud maxi külatarga pähe söögiks.
Hääled seisuga post 389 kuni 538
Öö saabub 03:00:59 pärast
---
HääliLynchHääletajad
1 WowAwiAA camu (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521654&postcount=477) (15)
1 Pythagoras Jmskns69 (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521579&postcount=420) (13)
1 Avicii blizkaa (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521651&postcount=474) (16)
1 camu Avicii (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521663&postcount=485) (19)
1 blizkaa q_q (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521634&postcount=460) (31)
1 q_q VisaHing (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521606&postcount=440) (21)
5 ei ole hääletanud WowAwiAA (16), Simmo (0), timz0333 (7), eluvend (8), Pythagoras (1)
sa ütled et kui ma hunt siis teised 2 simmo/eluvend/avicii
aga nüüd ütlesid et ma ikkagi küla
niiet kes nüüd su arust hundid on
Too parem wow libahundi argumendid välja, wtf sa küsitled kõiki
küll ma toon
Kui nüüd Pythagoras ka postitama saada, siis on üsna hea aktiivsus. Tema puhul muidugi on ilmselge, et kui täna (või siis nv) postcount ei tõuse massiliselt, on tegemist topkahtlusalusega.
sa ütled et kui ma hunt siis teised 2 simmo/eluvend/avicii
aga nüüd ütlesid et ma ikkagi küla
niiet kes nüüd su arust hundid on
Küll mingi aeg kirjutan.
ma ei sold selle wowi selgitusega
"arvasin visa ja mylolo külad sellepärast ei tulnud vagunile"
vaadake ise eile ta ei öeldnud ühtegi sõna enne päeva lõppu nende kohta
nüüd obv kerge öelda kui mylolo juba küla flippind
wow ja blizkaa praegu most likely hundid
see ma mingi aeg kirjutan / küll ma otsin = fail, hiljem on küsijal meelest ära läinud ja vastust ikka 0
Pohuj, olen ma küla, hunt või tark või üldse mängus ei osale, q_q jaoks olen üks suur hunt ikka :D Iga game sama jama.
HAaa haa +1 mul suht sama tunne, et muudkui tõesta ennast suurele jumalale. qq on teinud oma listid ja kui ta täna öösel alles peaks jääma siis saab homme selged korrektuurid teha.
Wow mida blizkaa-st arvad?
Tahmanäol silmad ka tahma täis, ei taha õiget asja näha.
wow ja blizkaa praegu most likely hundid
kui blizkaa on hunt siis kes veel oleks hundid? Oletame, et Maxi oli mingi readi puhul KT hunt. Siis minu hääl oli terve päeva blizkaa peal, oleks võin nad ka mind KTna ära süüa?
HAaa haa +1 mul suht sama tunne, et muudkui tõesta ennast suurele jumalale. qq on teinud oma listid ja kui ta täna öösel alles peaks jääma siis saab homme selged korrektuurid teha.
Aga mina ju arvan kaa, et see oli eile max. kahtlane muuv neilt tüüpidelt, muuseas ka Wowilt.
blizkaa mu silmis clear. Ma usun, et tal algaja mistaked lihtsalt. Mängib faceup.
Hetke järgi tundub avicii ja wow ka külana, timpz samamoodi. Tahaks simmo või pyta rongi üles võtta.
kui blizkaa on hunt siis kes veel oleks hundid? Oletame, et Maxi oli mingi readi puhul KT hunt. Siis minu hääl oli terve päeva blizkaa peal, oleks võin nad ka mind KTna ära süüa?
kui blizkaa hunt siis ma ei usu et nad arvasid maxi peekind teda
st miks maxi peaks uut mängijat peekima kohe
vb siis arvasid kui neil kedagi paremat mängijat pundis pole
aga pigem arvasid maxi peek camu
aga blizkaa see kahtlane just uue mängijana nii 99% reade panna
Wow mida blizkaa-st arvad?
Ei oska firsttimeritest eriti aru saada. Anyway see post kus ta oli öelnud, et mylololo 99% küla jäi eilsesse või tänasesse päeva? Peab vaatama.
Variant ju on, et Maxi oma esimeses listis hittiski kohe hunti ja see pani nad kahtlustama teda KT'ks. Siis võiks ollla kahtlane näiteks Simmo (kahes postis hundiks tembeldatud).
Ei oska firsttimeritest eriti aru saada. Anyway see post kus ta oli öelnud, et mylololo 99% küla jäi eilsesse või tänasesse päeva? Peab vaatama.
come on obv eilsesse
mylolo sureb flipib küla
järgmine päev "mylolo 99% küla" :D
eilsesse ikka.
Variant ju on, et Maxi oma esimeses listis hittiski kohe hunti ja see pani nad kahtlustama teda KT'ks. Siis võiks ollla kahtlane näiteks Simmo (kahes postis hundiks tembeldatud).
tavaliselt siiski kui tehakse list siis peek on listi tipus
aga võimatu pole jah
Simmo & Pythi play on liiga legit, et hunt olla, just sayin
Simmo & Pythi play on liiga legit, et hunt olla, just sayin
Mismõttes?
kui blizkaa hunt siis ma ei usu et nad arvasid maxi peekind teda
st miks maxi peaks uut mängijat peekima kohe
vb siis arvasid kui neil kedagi paremat mängijat pundis pole
aga pigem arvasid maxi peek camu
aga blizkaa see kahtlane just uue mängijana nii 99% reade panna
aga minu hääl oli terve päeva tema peal, ilma yhegi muutuseta, seda ma tahtsin öelda, pigem flipiks noob hunt ära ja tõmbaks mind oksa, seega ma ei usu et ta hunt on
come on obv eilsesse
mylolo sureb flipib küla
järgmine päev "mylolo 99% küla" :D
Mõtlesin et küsiti miks mylolo ei hääletanud ja vastas täna, et pidas teda 99% külaks. Muidu jah see on väga hundine tema poolt.
aga minu hääl oli terve päeva tema peal, ilma yhegi muutuseta, seda ma tahtsin öelda, pigem flipiks noob hunt ära ja tõmbaks mind oksa, seega ma ei usu et ta hunt on
yea aga vb jäi märkamata see
ranka ja co ka ei leidnud allini üles kui ta samamoodi hoidis hääle simmo peal
Mõtlesin et küsiti miks mylolo ei hääletanud ja vastas täna, et pidas teda 99% külaks. Muidu jah see on väga hundine tema poolt.
no see oleks suht wolf claim juba
Mismõttes?
Sest pyth mainis, et on afk eile - ja oligi. Kui ma hommikul teda ka kahtlustasin siis tsekkisin profiili tal ja viimane login oli kell 1 päeval eile. See tundub rohkem külane.
Simmo flip vs karupoeg, kuna karupoeg ostis tema osad kuskilt satkest ära ja poisil flippis ära veits ja ei tahtnud alguses mängida vms, ajas mingit teemat, hiljem vist paar posti pandi ja "cleariti" ära...
See on pigem piisav, et neid mitte näppida hetkel
Sest pyth mainis, et on afk eile - ja oligi. Kui ma hommikul teda ka kahtlustasin siis tsekkisin profiili tal ja viimane login oli kell 1 päeval eile. See tundub rohkem külane.
Simmo flip vs karupoeg, kuna karupoeg ostis tema osad kuskilt satkest ära ja poisil flippis ära veits ja ei tahtnud alguses mängida vms, ajas mingit teemat, hiljem vist paar posti pandi ja "cleariti" ära...
nah see role neutral, vaevalt keegi valetama hakkaks nii
hundina võib samamoodi rl issues olla
aga pyth küla jah anyway
mis see tähendab?
maiviitsi vastata sulle, ole foorumiga kursis ja seo puntke, ez
See maxi söömine tundub mulle selline "advanced play" nagu siis kui visa, yolo ja karu pistsid esimene öö avicii nahka. Visa oleks tore kui sellest midagi rääkida teaksid.
Simmo ei flippind karupoja peale ju. Hakkas siin räuskama sellepärast, et 3 häält oli talle liikunud. Või saan ma millestki valesti aru?
mis see tähendab?
tead üleüldse mul hakkab ka kammima natuke see, et sa küstiled kõiki siin, ja siis paned hääli siiasinna? pane ka oma tänanee list mängijatest selgitustega eksole
Seepärast ei usuks q_q hundiks. Teine võimalus, et blizkaa'le saadid pihta ja 2 tagasihoidlikku kaashunti olid iga killiga nõus ja blizkaa pani sp maxi nahka.
nah see role neutral, vaevalt keegi valetama hakkaks nii
hundina võib samamoodi rl issues olla
aga pyth küla jah anyway
Misotsast see pyth anyway küla on ?
Deem vana mul vaikselt hakkab üle viskama see "minul on alati õigus stiil" !
tead üleüldse mul hakkab ka kammima natuke see, et sa küstiled kõiki siin, ja siis paned hääli siiasinna? pane ka oma tänanee list mängijatest selgitustega eksole
http://i.imgur.com/7edBzDt.gif
Ärme intriigitse kutid, lahendame mängu
Misotsast see pyth anyway küla on ?
Deem vana mul vaikselt hakkab üle viskama see "minul on alati õigus stiil" !
peekisin teda
See maxi söömine tundub mulle selline "advanced play" nagu siis kui visa, yolo ja karu pistsid esimene öö avicii nahka. Visa oleks tore kui sellest midagi rääkida teaksid.
Ma olin suht noobhunt ju too game 1.. Day 1 ma ei saanud midagi aru, et mis siin tegema peab..seda, et ma kellegil üldse mingi PM saatma pean õhtul.. Arvasin, et puht hääletuste pealt kukuvad mängijad xd xd...
Avicii ärasöömine oli Karupoja idee ja lihtsalt jobistas ära..
Muud tarka ei oska midagi öelda selle kohta :D.
Karupoeg on kaval ja ma üsna kindel, et ta on selleks mänguks mingi vahva setupi ehitanud... Ala 2 noobhunti + 1 advanced player or somt..
come on need kes külad/hundid/kt on kõik random.org loosiga
come on need kes külad/hundid/kt on kõik random.org loosiga
Oled sa kindel?? Keegi ju ei saaks teada kui ei kasutaks random.org.
Vaatasin teemat ja avicii ei andnud millegagi end seal välja. See pidi olema selline nahaalne minek, et varasemate kogemuste põhjal nägi avicii'd läbi ja läks pmslt flippama. Tegelik advanced player paneb enne punktid kokku kui läheb külatarga jahile, sp nagu ütlesin ehk ülehindan q_q aga vaevalt tema seal nii maxi oleks läinud püüdma.
Ja siit läheks taas selle peale, et avicii/eluvend 1 neist vähemalt hunt peab olema :D
Aga anyway 6ni eemal ja siis hakkan ka tegelikult teemat läbi vaatama mitte niisama lahmima, ehk on abi.
qq surub nagu miskit sooloparaadi. Kust otsast blizkaa hunt on? Algajad on str8forward shooterid. Simpel.
Või siis on qq/avicii/eluvend ja ühtki tegelikult lahendavat playerit polnud ja maxi oli lihtsalt parim eine.
See, et avicii niiviisi q_q täna kukkus suruma võib seda nii ümber lükata kui siduda, kuna q_q pikki päevi nagunii ei kesta ja mida paremat veel on kui endale coverit ehitama hakata.
Külamehe hinge võiksin näha wow, camu, visahing...
Oled sa kindel?? Keegi ju ei saaks teada kui ei kasutaks random.org.
ise küsid ja ise vastad ju
ma ei saa kindel olla sest keegi ei saa teada aga jah see on ikkagi random ja ära tee mingeid sellised teooriaid
Külamehe hinge võiksin näha wow, camu, visahing...
Wowi on siin suht tugevalt kahtlustatud, millega teda clearid?
Q_Q ja WoW ja Blizkaa...
Mulle meeldiks selline list.. See oleks suht loogiline imo kui mõelda eilset päeva..
q_q mis sa hommikul tegid, et nii hilja peole jõudsid?
See, et avicii niiviisi q_q täna kukkus suruma võib seda nii ümber lükata kui siduda, kuna q_q pikki päevi nagunii ei kesta ja mida paremat veel on kui endale coverit ehitama hakata.
ma ei julgeks Isandale vastu hakata, päriselt ka :D
Ärme intriigitse kutid, lahendame mängu
Veel vaja midagi öelda?
q_q mis sa hommikul tegid, et nii hilja peole jõudsid?
magasin
ja miks see oluline on kuna ma people jõudsin blizkaa?
people = peole
yes, no people no party
mul ka 1 draakon nüüd, pisike aga tugev!
mul ka 1 draakon nüüd, pisike aga tugev!
http://www.animationbuddy.com/Animation/Animals/Dinosaurs/pteradactile.gif
Avicii, mis sulle draakon räägib? Mis suunda peaks liikuma, keda suruma kedakahtlustama?
ja miks see oluline on kuna ma people jõudsin blizkaa?
Mul ajakirjaniku/maksuametniku/politseiniku hing-vaja ikka küsitleda...
hunt-kriimsilm, sina vää?
jmsk on maru vaikseks jäänud
Oled sa hunt või inimene!?!
OKei ma ilmselt quit tänaseks... Muud ka teha kui seda libahundi mängu mängida.
Mu hääl jääb Q_Q peale ja juhul kui keegi muu läheb söödaks, siis vaadake, et pihta saate.
http://i314.photobucket.com/albums/ll410/jorge13_13/dragon/FlippedB-flying-dragon.gif
hunt-kriimsilm, sina vää?
Sel härral ju 9 ametit, mul 3 kirjas. Pigem ühesilmaga küla...
Ei julge palju möliseda, tõmbate jälle lolli külamehena oksa ja jääb endgame revanshh ja rehabilitatsioon saavutamata !
:cool:
jmskns, kui lugemise lõpetad, siis pliis tule räägi ka oma mõtteid.
Avicii, muidu jmsknsil ju suht tavapärane, et hommikul postitab ja siis õhtul ka veits, vahepeal on vait.
Ei julge palju möliseda, tõmbate jälle lolli külamehena oksa ja jääb endgame revanshh ja rehabilitatsioon saavutamata !
Päeval küll julgesid. Mind süüdistada ja q_q'd hääletada ja. Õhtuks sai lõvikonserv otsa? :)
Päeval küll julgesid. Mind süüdistada ja q_q'd hääletada ja. Õhtuks sai lõvikonserv otsa? :)
Olen just tööpäeva lõpetamas hakkan varsti kodu poole liikuma ei saa provokatsiooni õhku visata muidu naine ei lase kodus kohe arvutisse ja siis olengi välja hääletatud ilma võimaluseta ennast kaitsta !
Ega häid ja kirjapanemist väärivaid mõtteid ka just pole !
Aga ilma naljata nüüd. Kõik vinguvad, et q_q suunab ja kõik järgivad.
Ma annan võimaluse teil nüüd mõtteid avaldada ja võtaks korralike argumentide puhul ka vedu, kõik teie teha! Kui kõik vait istuvad ja oma teooriad letti laduda ei julge, siis ei tulegi uusi vaatenurkasid ja mõtteid ning võibki minna edasi vana rada mööda
Mul praegu suht multitasking käsil, aga sisetunne ütleb, et 1 huntidest on kuskil väheste postide hulgas...
Ise olen praegu veel avicii peal, sest eile pani maru savilt, täna mingi hetk hakkas sõna võtma. Kindel ei ole ja vaatan kuidas asi areneb...
Ma annan võimaluse teil nüüd mõtteid avaldada ja võtaks korralike argumentide puhul ka vedu, kõik teie teha! Kui kõik vait istuvad ja oma teooriad letti laduda ei julge, siis ei tulegi uusi vaatenurkasid ja mõtteid ning võibki minna edasi vana rada mööda
hea post
arvata on kui te mingi 15 korda aint postitate siis te ei saagi kontrollida keda lynchitakse
jsmks on mingi 2% ajast hunt see mäng
iga mäng olete lõpuks lynchind ta minge vaadake noid mänge
vend kirjutab täpselt samamoodi kuulake mind
Hääled seisuga post 389 kuni 613
Öö saabub 02:00:58 pärast
---
HääliLynchHääletajad
2 WowAwiAA q_q (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521733&postcount=546) (54), camu (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521654&postcount=477) (17)
1 Pythagoras Jmskns69 (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521579&postcount=420) (16)
1 q_q VisaHing (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521799&postcount=603) (27)
1 Avicii blizkaa (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521651&postcount=474) (23)
1 camu Avicii (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521663&postcount=485) (29)
1 blizkaa timz0333 (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521735&postcount=548) (8)
4 ei ole hääletanud Simmo (0), WowAwiAA (28), Pythagoras (1), eluvend (19)
Kindel?? Too head põhjendused välja ja olen nõus votema.
OKei ma ilmselt quit tänaseks... Muud ka teha kui seda libahundi mängu mängida.
Mu hääl jääb Q_Q peale ja juhul kui keegi muu läheb söödaks, siis vaadake, et pihta saate.
alguses oled nõus minuga koos hääletama nüüd ma su suurim hundi lean?
since when
Ühte hunti otsiks heameelega sealt nelikust, kes häält pole andnud!
Ühte hunti otsiks heameelega sealt nelikust, kes häält pole andnud!
wow on top vagun
VisaHing on minu jaoks "ebaselge" küla-tundub, nagu ta üritaks oma peaga hullult mängu lahendada, rapsib väga palju=ei ole hundine
ma tõenäoliselt täna linna peal läppariga ei seikle, et saan paremini suunda muuta. Saan aru, et ta top vagun.
Aga vaata seda posti, millele ma viitan-ei viici praegu otsida (Kas on hundine??)
pythagoras
jmskns
pole lõplik list
camu
eluvend
simmo
avicii
visahing
timz
blizkaa
wow
ma tõenäoliselt täna linna peal läppariga ei seikle, et saan paremini suunda muuta. Saan aru, et ta top vagun.
Aga vaata seda posti, millele ma viitan-ei viici praegu otsida (Kas on hundine??)
Tal on mingi 3-4 sellist päris head ja usutavat postitust, mis külased. Ja siis tuleb mingi sigakahtlane tekst, mis tekitab jälle küsimusi :D
Seepärast kutsungi üles ju kõiki kaasa mõtlema, et kes võiks veel olla kahtlusalused, proovime vaadata laiemat pilti ja mitte keskenduda vaid ühele nimele
wow olen selgitanud
blizkaa see uue mängijana 99% readimine jne
timz lihtsalt kuidagi märkamatult liigub ringi liiga under the radar
Kui q_q on hunt on teised 2 hunti eluvend/simmo, eluvend/avicii. Nüüd küsimus miks avicii täna niiväga surub q_q. Ehk siis oleks q_q/simmo/eluvend, siis miks mitte öine kill mina või avicii? Külatarga jaht? Sorry kui q_q ülehindan aga kui tema on pultis huntidel, siis ei läinud maxi külatarga pähe söögiks.
Selle posti järgi on qq täna hea rong, saab tema esiemse päeva listid üle vaadata ja mängijad ekda ta rohkem pushis (wow oli üks neist)
Lisaks jäi ta tugevalt maxile eile ette, et qq on sul midagi enda kaitseks veel öelda või oled nõus võlla minema?
cleared küla
pythagoras
jmskns
pole lõplik list
camu
eluvend
simmo
avicii
visahing
timz
blizkaa
wow
Seleta valgele iniemsele ka oma list lahti plz
üleval külad all hundid
game solved
selle Q_q ga see jama, et kui me teda täna välja ei võta öeldes, et kui ta küla siis ta läheb öösel anyway on sellega jama, et hundid saavad adjustida siis ja ei söö ära juhul kui ta ongi küla, see on natuke jama praegu
samas mulle enne väga camu väited ei istunud ja üks tema post tundus slipina, mis on väga hundine. aga kui camu oleks hunt siis ma ei usu, et maxi oleks läinud
q_q-su list ei tundu loogiline
1. Oma eilse viimase postiga üroian faceup küla olla-sa loed hundiks. Mõtle nüüd veidi, kas hundi chatis taoline muuv kiidetaks heaks??? Ole nüüd mõistlik ja ära arva, et maapeal ainult idioodid on... Ma rohkem seda teemat ei tahaks kommenteerida...
q_q-su list ei tundu loogiline
1. Oma eilse viimase postiga üroian faceup küla olla-sa loed hundiks. Mõtle nüüd veidi, kas hundi chatis taoline muuv kiidetaks heaks??? Ole nüüd mõistlik ja ära arva, et maapeal ainult idioodid on... Ma rohkem seda teemat ei tahaks kommenteerida...
kui sa oled nii hea mängija et oma esimeses mängus suudad mylolo 99% külaks readida
siis oskaksid kindlasti hundina ka külaseid poste teha
kui sa arvad keegi 99% küla siis sa peaksid rohkem karjuma ja proovima tema asemel keegi lynchida
lõpus ma läksin visahing keda sa tahtsid tappa sa ei tulnud kaasa
yea ok sa kolisid oma läppariga aga vb tahtsidki et mylolo sureks kuna sa kutsusid teda 99% külaks ja nüüd saad sellega küla punkte?
timz on selline 50 50, vaatasin ta poste just ja seal on senimaani väga külane maik, kuni tuli mängu q_q tõetamine ja q_q üleolev actimine mingi multikakangelasena.. :)
Minu rongid täna oleks qq ja blizkaa. Blizkaa viimane post on ka selline nagu qq-i poolt kokku kirjutatud leveldamine kõik see hundichati jutt jne.
See ei ole küla. Külana sa püüad ikka tuua argumente ja päästa kaaskodanik, mitte ei kaaguta "ma 1005% kindel, et ta pole"
Lisaks q_q-sul on visahing kuskil vapsee kohas!!! Mis värk sellega on? Ma olen VisaHinges ka juba sarnaselt kindel mylolo-ga. Ükski hunt ei rabeleks nii palju. Pool päeva pusis, lõi närvi läbi ja tõmbas uttu.
Lisaks q_q-sul on visahing kuskil vapsee kohas!!! Mis värk sellega on? Ma olen VisaHinges ka juba sarnaselt kindel mylolo-ga. Ükski hunt ei rabeleks nii palju. Pool päeva pusis, lõi närvi läbi ja tõmbas uttu.
üks hetk minuga nõus hääletama järgmine paneb mind lukku ja läheb afk
ütle ise mis värk sellega on
visahing decent ja võib igat moodi leveldada
loe kahte eelmist mängu
Kui ma tahan end clearida külana, siis ma võingi sellise posti teha. Ei ole mõtet otsida metat seal, kust seda pole.
visahing decent ja võib igat moodi leveldada
loe kahte eelmist mängu
mis mulle sinu bdsi hääletamise juures on see, et ta läks ära afk ja jätis oma hääle sinupeale, easy ära killida hundina ju?
Visahing on decent????
hundina jah
külana mitte :D
juures ei meeldi on see peaks olema :D
mis mulle sinu bdsi hääletamise juures on see, et ta läks ära afk ja jätis oma hääle sinupeale, easy ära killida hundina ju?
ma pole bds hääletanud
oot blizka, kes sul kahtlusalused olid? sry ei mäleta
yea blizkaa kes siis hundid
Aus vastus-ma olen suht lost...
Eilne valik oleks ka sinnasamusesse lennanud...
Ma võin öelda, keda ma ei taha hääletada...
Visahing
siuke asi ajab tilti :D
Teha maha teiste teooriaid ja arvamusi, kui enda contribution on 0
Panen veel kedagi clear listi: eluvend, mööndustega wow (viitab enne eluvenda, et lahendame asja ja ärme vaidle), camu.
eluvend kes hundid
Annan 30 min veel aega atra seada, siis ütlen (ootan tglt neilt actionit, et mind ümber veenda)
Okei?
Simmo oli eile kõvasti defensive-täna pole pildis...
blizkaa oli eile väga külane mida ka ütlesin
ainult see 99% read kahtlane mis isegi pole nii kahtlane kui sa midagi teinud ka oleks et oma külaelanik päästa
ma oleks karjunud/palunud et võtke keegi teine mylolo nii obv küla vms
blizkaa võib küla olla siis ok
bwhahaha, tegin enne laia žesti, et õhtuks mängu ära lahendan. Nüüd asusin uurima ja ka tegelikult lahendama ja 11 küla koos nagu naksti :D
11 küla siis mäng lahendatud jah
Hääled seisuga post 389 kuni 655
Öö saabub 01:00:59 pärast
---
HääliLynchHääletajad
2 WowAwiAA q_q (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521733&postcount=546) (69), camu (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521654&postcount=477) (18)
1 Pythagoras Jmskns69 (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521579&postcount=420) (16)
1 q_q VisaHing (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521799&postcount=603) (27)
1 Avicii blizkaa (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521651&postcount=474) (34)
1 camu Avicii (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521663&postcount=485) (34)
1 blizkaa timz0333 (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521735&postcount=548) (12)
4 ei ole hääletanud WowAwiAA (29), Pythagoras (1), Simmo (0), eluvend (24)
võime avicii või timzi ka lynchida
timzi mitte, avicii sobiks.
wow sul pidi mäng lahendatud olema
kes hundid
gawd, mis ma just kirjutasin?
bwhahaha, tegin enne laia žesti, et õhtuks mängu ära lahendan. Nüüd asusin uurima ja ka tegelikult lahendama ja 11 küla koos nagu naksti :D
This. Sa veel vastasid ka.
haha ma arvasin sul läks sassi
blizkaa olen vast ka nõus võtma.
Ma ei ole kidnel, et jõuan täna ennem päeva lõppu siia ja annan hääle qq Proovime ta võtta ennem kui ta veel külasid lynchib .
Ma ei ole kidnel, et jõuan täna ennem päeva lõppu siia ja annan hääle qq Proovime ta võtta ennem kui ta veel külasid lynchib .
Sa ju ise tead ka, et q_q ei võeta välja. Milleks nii teha? Ei julge lihtsalt mingeid nimesid pilti tuua? :)
ise hääletasid mylolo
ma mitte
ta ainuke lynched küla so far
good work son
Sa ju ise tead ka, et q_q ei võeta välja. Milleks nii teha? Ei julge lihtsalt mingeid nimesid pilti tuua? :)
samas ma ei usu et timz julgeks mind hundina hääletada arvestades bds sai just sama move' eest heati
No seda teab iga külaloll, et sina ei lähe nkn, seega safe bet see. Samas ei pea kedagi tanki lükkama (praegu suht palju mängijaid kelle hääletamine pole päevakorral ja ei tule ilmselt jutuks).
Varasemalt oled tänu sinu hääletamisele clearinud ka tüüpe. Et miksmitte.
Whatever ta mõte oli, see loll.
ise hääletasid mylolo
ma mitte
ta ainuke lynched küla so far
good work son
aga sina olid seal rongil 2x ja olid alustajaks :)
Hei uuesti,
vaatasin postid läbi ja panen siia oma tänase listi: Timz-kohati põhjendab, aga ei lahenda mängu, Avicii-sogab vett (astub küll korra minu kaitseks välja, et ma pole hundu, aga siiski kahtlane), Simmo (täitsa out täna). 1 on veel kindel-QQ ja Wow-st on 1 100% küla.
aga sina olid seal rongil 2x ja olid alustajaks :)
ma olen vist kõigil rongidel korra olnud
ja enamus mu alustatud
Blizkaat ma ei hääleta. wow võin panna vist, samas ta tundub külane nüüd, aga pohhui. qq ka ei hääleta. Avicii on nii ja naa. Kõik, kes mind kahtlustand, on alati hundid olnd, mingis mängus ristik ja keegi veel surusid iga päev.
Timpz tundub küla aga pole kindel.
Läen korra välja ja mingi poole tunni pärast tulen tagasi ja vaatan kuhukohta on rong liikunud.
Simmo võib ka võtta, eile pääses. Aga see ka selline,et niikui hääled tema peale läksid hakkas ennast ilgelt kaitsma. TÄna pole mitte midagi postitand. kasu ka sittagi pole nii.
kõik külad, tsekkige kuidas minu rong käima tõmmatakse, saate homme head infot : )
Ma muidu enne pidasingi silmas Avicii'd. Ta tänased postid on meele jäänud kui ultraneutraalsed ja mitte midagi ütlevad. KEdagi välja ei too ja tiksub niisama.
Tho uurisin veits ja päeva alguse põhjalik töö q_q eilse hääletamise kohta on preemiat väärt, seega peab vist kahtlse maha võtma.
See, et wow peale minu "ahvardavat lubadust" välja hüppas on juhus, ma loodan. :d Samas tema ka pole mingit erilist lahenduskäiku ega ideed pakkunud, mis võiks olla tõsiseltvõetav.
Sellised "raske mäng on" "kõik ju külad" postid on minu jaoks kui punane rätik, et see natuke mõjutab mu hinnangut ka.
mulle see 0 postitajate asi ei meeldi, sellessuhtes et nende väljahääletamisega on 0 infot, kui homme ka sõna ei võta siis võiks hääletada, aga täna ma võtaks kedagi kellelt saaks mingit infot ja võiks olla rohkem hunt kui 0 posti vendadega flippama minek
Astun avicii päält maha
Simmo
VisaHing on minu tähelepanu alt üldse pääsenud. Absoluutselt ei tea midagi arvata
VisaHinge qq pushimine ei oleks hundina kuigi mõistlik imo
jouuuuu mis toimub ma näen ainult viimasel lehel minu peal jälle mingit häält. Jätke jama ma olen küla aga tänast teemat pole veel lugenud, mõnusad kakskümend lehte... :D
Astun avicii päält maha
Simmo
jouuuuu mis toimub ma näen ainult viimasel lehel minu peal jälle mingit häält. Jätke jama ma olen küla aga tänast teemat pole veel lugenud, mõnusad kakskümend lehte... :D
nice summoning skills
minu kasuks räägib veel see, et miks ma küla olen on see, et ma pole reegleidki veel läbi lugenud lol...
Vat kui kiirelt reageeris!!!
nice summoning skills
DOTA's õppisin
see su kolmas mäng come on
Hääled seisuga post 389 kuni 687
Öö saabub 00:30:59 pärast
---
HääliLynchHääletajad
2 WowAwiAA q_q (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521733&postcount=546) (78), camu (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521654&postcount=477) (20)
2 q_q timz0333 (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521873&postcount=665) (13), VisaHing (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521799&postcount=603) (27)
1 Simmo blizkaa (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521887&postcount=678) (38)
1 camu Avicii (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521663&postcount=485) (37)
4 ei ole hääletanud Simmo (4), WowAwiAA (34), Pythagoras (1), eluvend (28)
ma ärkasin just tola
at blizka
ma paneks kõhutunde pealt ära wow'i hundiks jälle.
Viimane pooltund läheb käima. Kõik keda täna siin kahtlustatud on, teil oleks nüüd aeg tuua oma arvamus välja.
Kui olete külad, siis tasuks panna kasvõi oma listid, tähelepanekud või muud arvamised kirja, et ei juhtuks et lõpetate võllas. Eriti oluline just külana, sest ilmselgelt pole hetkel midagi kindlat ja iga kaasa rääkiv külamees on mängu lahendamise aspektist ülioluline!
alguses oled nõus minuga koos hääletama nüüd ma su suurim hundi lean?
since when
Loe päevaalgust ka.. Juba seal tõin su välja ju. Ma ei viitsi kedagi ülistada siin mängus ja olla kellegi teenijanna.
Minu tänane guess on Q_Q ja kui keegi tahab rongiga liituda, siis liitub. Kui rahval paremad ideed, siis laske käia :).
OKei nüüd Tartu minek, cyaz kutid.
Lol @ Simmo. 2 päeva jutti sama teema.. Tuleb viimasel minutil live ja ütleb, ou kotid oodake ma ei ole hunt, wait wait :D
aga tavaiz.
mees ilmub nagu kummitus välja, kui ta nimi boldi satub... Good enough for me...
mees ilmub nagu kummitus välja, kui ta nimi boldi satub... Good enough for me...
Korraks oli võimalus online tulla, kus kohas mu hääl bolded?
qq, teed sama asja mis eile?
Loe päevaalgust ka.. Juba seal tõin su välja ju. Ma ei viitsi kedagi ülistada siin mängus ja olla kellegi teenijanna.
Minu tänane guess on Q_Q ja kui keegi tahab rongiga liituda, siis liitub. Kui rahval paremad ideed, siis laske käia :).
OKei nüüd Tartu minek, cyaz kutid.
Lol @ Simmo. 2 päeva jutti sama teema.. Tuleb viimasel minutil live ja ütleb, ou kotid oodake ma ei ole hunt, wait wait :D
aga tavaiz.
Kuule ma alati tulen hilja wtf, aga poo üles mind siis yolo ei viitsi iga päev samat juttu üle korrata.
Kuule ma alati tulen hilja wtf, aga poo üles mind siis yolo ei viitsi iga päev samat juttu üle korrata.
Said valesti aru.. Ma ei mõelnudki halvaga vaid pigem naljaga.
Ja btw sellise jutuga ei tohi lagedale tulla, et pooge mind mul pohh. Mul 0 reads su kohta, ma juba day1 ütlesin, et ei vote kedagi 0postega. aga jah nüüd pean minema le8rs.
wow pliis anna põhjusi kedagi teist hääletada!
Blizkaa mis sind üldse clearis, et su "good enough for me" peaks tähtis olema.
Said valesti aru.. Ma ei mõelnudki halvaga vaid pigem naljaga.
Ja btw sellise jutuga ei tohi lagedale tulla, et pooge mind mul pohh. Mul 0 reads su kohta, ma juba day1 ütlesin, et ei vote kedagi 0postega. aga jah nüüd pean minema le8rs.
a sorri mul juhtmed ka pikad ma mõtlesin, et sul põhiprobleemiks, et ma hilja tulen :)
wow pliis anna põhjusi kedagi teist hääletada!
Ma ei usu, et sa avatud silmil mind hundiks näed, probably oled ise hunt. Külale teadmiseks see.
q_q
anna mõni hea põhjus, äkki liitun siis.
Mind clearib mu roll naljamees...
ei soovita mind hääletada
Ma ei usu, et sa avatud silmil mind hundiks näed, probably oled ise hunt. Külale teadmiseks see.
Oled küla wow?
Hääled seisuga post 389 kuni 707
Öö saabub 00:21:48 pärast
---
HääliLynchHääletajad
4 q_q Avicii (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521918&postcount=706) (38), WowAwiAA (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521916&postcount=704) (35), timz0333 (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521873&postcount=665) (13), VisaHing (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521799&postcount=603) (30)
3 WowAwiAA eluvend (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521917&postcount=705) (30), Simmo (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521903&postcount=692) (10), camu (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521654&postcount=477) (20)
1 Avicii q_q (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521906&postcount=695) (82)
1 Simmo blizkaa (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521887&postcount=678) (41)
1 ei ole hääletanud Pythagoras (1)
:00 loeb :01 ei loe
CLueless külamees mul ei ole kombeks nsm heietada et raske mäng on, fuck on küll noh.
ok, ootab veel veidi...
ja pytale peaks ka modkilli panema, tra kui tilti ajavad sellised.
anna mõni hea põhjus, äkki liitun siis.
olen täna terve päeva neid siia välja toonud, ma küll parema meelega näeks täna camu minemas, aga keegi teda ei taha hääletada siis olen q_q'ga ka rahul.
1. kuna maxi hääl jäi eile tema peale, ja maxi seda ei muutnud siis q_q võis arvata et maxi kt ja sõi öösel ära.
2. esimesel päeval lõi 101 rongi, ma tõis yhes postis ka tema hääled ja listid välja täna hommikul, seal oli liiga palju muutusi.
3. pressib suht kõiki, ja väga ei anna selgitusi ( enamus, ah ta on enne nii teinud ja seal näe tegi niimoodi, ja ma arvan ja sõulriidin on, ah näe 3mas draaon sosistas kõrva ja LOL KAHLEESI APPROVED LISTID)
Mille alusel qq üldse hunt nüüd on bljät peab ikka turbolt läbi lugema tänase teema vist, miks päev nii vara läbi saab üldse :(
Avicii ja Wow, külamehed ei hääletaks never q_q clueless. Readid välja!
no minu pärast võib qq ka minna. Kui külaks osutub, siis avicii, timpz, wow hundid ja gg.
ma ei taha q_q sisse jätta ehkupeale, et äkki süüakse öösel ära vms, seda saavad hundid angleshootida ja kokkuvõttes oleme ikka 0punktis.
olen täna terve päeva neid siia välja toonud, ma küll parema meelega näeks täna camu minemas, aga keegi teda ei taha hääletada siis olen q_q'ga ka rahul.
1. kuna maxi hääl jäi eile tema peale, ja maxi seda ei muutnud siis q_q võis arvata et maxi kt ja sõi öösel ära.
2. esimesel päeval lõi 101 rongi, ma tõis yhes postis ka tema hääled ja listid välja täna hommikul, seal oli liiga palju muutusi.
3. pressib suht kõiki, ja väga ei anna selgitusi ( enamus, ah ta on enne nii teinud ja seal näe tegi niimoodi, ja ma arvan ja sõulriidin on, ah näe 3mas draaon sosistas kõrva ja LOL KAHLEESI APPROVED LISTID)
camu veel vähem hunt. minu jaoks täitsa küla.
Aga q_q poomine on kindlalt VÄGA negatiivse väärtusega küla jaoks. Soovitan ümber mõelda
camu mu teine peek kui ma kt
väljamõeldud põhjused.
Esimene on absurd. Teine ka. Väga hea et pressib.
Paneks aviciile tala?
ma ei taha q_q sisse jätta ehkupeale, et äkki süüakse öösel ära vms, seda saavad hundid angleshootida ja kokkuvõttes oleme ikka 0punktis.
Hundile oleks ka kasulik ju ühest külamehest hetkel lahti saada ja siis teine öösel ära süüa. Homme kaks lahendajat vähem
negatiivne or not, aga camu ja q_q on täna minujaoks kõige hundisemad olnud, 0posterite flippamine ei anna ka midagi
camu imo ka küla. Kas tõesti on mingi siuke setup nagu blizkaa, pyth ja simmo w?
Hääled seisuga post 389 kuni 734
Öö saabub 00:15:59 pärast
---
HääliLynchHääletajad
4 q_q Avicii (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521918&postcount=706) (41), WowAwiAA (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521916&postcount=704) (40), timz0333 (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521873&postcount=665) (13), VisaHing (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521799&postcount=603) (30)
3 WowAwiAA eluvend (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521917&postcount=705) (33), Simmo (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521903&postcount=692) (15), camu (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521654&postcount=477) (24)
1 Avicii q_q (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521906&postcount=695) (88)
1 Simmo blizkaa (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521887&postcount=678) (42)
1 ei ole hääletanud Pythagoras (1)
:00 loeb :01 ei loe
pyta saab niikuinii modkilli
avicii
väga kergelt haaras kinni võimalusest mind hääletada/lynchida kui bds, timz jätsid hääled mulle
ei pea öökilli mu peal raiskama
Paneks aviciile tala?
Kui jääb valik q_q ja kellegi teise vahel (va camu), siis ma pmtslt nõus ilmselt igaüht hääletama :(
pyta saab niikuinii modkilli
ei saa ühe päeva pärast
ja see mode otsustada mängijatel pole vaja rääkida sellest
wow ja avicii mõlemad head
wow/avicii võivad vabalt hunt/hunt olla ka
läksid yoloma et mind lynchida
ja mõlemad praegu vait ka
yea mida rohkem mõtlen seda more likely
ühe minutiga mõlemad hääletavad mind ja jäävad vait
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.