View Full Version : Libahundu XI MÄNGU TEEMA
Leheküljed :
[
1]
2
3
4
5
6
7
Reeglid
Foorumimäng LIBAHUNT (käitumis)REEGLID
Seni, kuni mäng käib, on lubatud mängust rääkimine ainult mänguteemas
Millegist rääkimine väljaspool mänguteemat, mis võib mõjutada mängutulemust on reeglitevastane ja üldiselt peaksid üldse hoiduma käimasoleva mängu mainimisest väljaspool mänguteemat. Pea meeles, et mäng käib seni, kuni mängu moderaator on teatanud, et mäng on läbi
Foorumi tarkvara lubab lisada pilte, videosid ja linke teistele lehtedele. Nende postitamine on üldiselt lubatud aga pole mõeldud, et need on peamised suhtlusvahendid. Nende kasutamine info peitmiseks või maskeerimiseks on keelatud. Piltide, videote või helide kasutamine eesmärgiga oma poste varjata otsingu eest on keelatud. Endast video või helide postitamine on keelatud
Postitamine on lubatud ainult siis, kui on päev
Kuna öö algab 20:00 siis postid seisuga 20:00 on OK ja hääled sel ajal loevad
Keelatud on postitamine ja hääletamine 20:01, hääled :01 ei loe ja postid loetakse vigasteks
Kogemata ööpostitamist vahetevahel juhtub aga sinult oodatakse, et püüad ööpostitamist vältida
Postitamine on lubatud ainult siis, kui oled elus
Kui sul on roll, mis lubab suhelda mänguteemaväliselt siis võid seda teha ainult siis kui su roll seda lubab. Ja ainult isikutega, kellega su roll seda lubab
Hundid võivad üksteisega suhelda 24h päevas
Postide muutmine on keelatud, ükskõik mis põhjusel. Samuti ei tohi poste kustutada
Isegi kirjaviga, katkist tagi, jne (nt pilti postidades läheb [img] tag valesti) EI TOHI parandada
Postide muutmine tekitab ebatasakaalus oleva olukorra, nt keegi näeb su orginaal- ja muudetud posti ja see tekitab probleeme mängu aususega. See puudutab kõiki poste, kaasaarvatud neid, mis on tehtud kogemata öösel, valedes teemades, valede kasutajatega, jne
Keelatud on postitada pilti ja tsiteerida oma rolli privaatsõnumit, külatarga peeke ja muud mänguga seotud suhtlust, mis on toimunud väljaspool mänguteemat
Libahunt on mäng, kus tõlgendatakse informatsiooni, mis on mänguteemasse postitatud. Seega ei ole oodatud, et mängijad tõestavad oma rolle postitades otsest tõendusmaterjali oma rollist (privaatsõnumist pilti tegemine, selle otsene tsiteermine, jne)
Keelatud on postitada pilt või otsetsiteerida mängumoderaatori privaatsõnumeid. Kõik informatsioon, mida soovid edasi anda, tuleb panna oma sõnadesse
Võltsitud piltide ja tsitaatide postitamist koheldakse samamoodi nagu päris piltide, tsitaatide postitamist
Kui sa pole kindel, mida postitada võib, konsulteeru mängu moderaatoriga
Kui sa oled liitunud mänguga siis sinult oodatakse selles osalemist
Minimaalselt oodatakse, et postitad vähemalt üks kord iga päev
Kui juhtub midagi, et pead olema away from keyboard ja sa ei saa enam edasi mängida siis tuleb mängu moderaatorile saata privaatsõnum ja paluda oma kohale asendusmängija. Koheselt tuleb lõpetada mänguteemas postitamine. Mänguteemas kirjutamine, et sa otsid asendusmängijat on keelatud
Sinult oodatakse viisakat käitumist
Libahunt on mäng, kus valetamine on lubatud ja isegi oodatud ning on mängijate asi välja selgitada, kes räägib tõtt. Seega vaidlused mängijate vahel on loomulikud aga jälgige, et te üle piiri ei lähe ning kedagi ei solva. Samuti on oodatud, et iga mängija mängib võidu nimel ja oma meeskonda tahtlikult saboteerida ei või
Ülesehitus
Mängul on kaks osapoolt.
3 libahunti, kes kõik teavad üksteist ja võivad teemaväliselt omavahel suhelda.
9 tavalist külaelanikku, kes üksteist ei tea ning kes teemaväliselt ühegi teise mängijaga suhelda ei või ja võivad teemas ainult postitada kui on päev.
1 külatark, kes igal öösel (kaasaarvatud öö enne esimest mängupäeva) saadab mängujuhile (mulle) ühe mängija nime ning saab teada, kas tegemist on libahundi või külaelanikuga.
Libahuntide meeskond võidab siis, kui nad moodustavad vähemalt poole allesjäänud mängijatest. Külaelanikud (koos külatargaga) võidavad siis, kui kõik libahundid on surnud.
Mängul on kaks faasi:
1. Päev, millal kõik elusolevad mängijad võivad teemas postitada ja hääletada ühe mängija vastu. Päev algab tavaliselt kell 09:00 kuni 11:00, aga postitada ei või enne kui ma olen selleks loa andnud. Päev lõppeb 20:00 ja enim hääli saanud mängija eemaldatakse mängust.
2. ÖÖ, mille ajal libahundid saavad endiselt üksteisega suhelda ja peavad mulle saatma ühe mängija nime, keda nad öösel tappa soovivad. Samuti peab külatark saatma mulle igal öösel ühe elusoleva mängija nime, kelle rolli ta soovib teada. Öö algab 20:01 ja öösel keegi teemas postitada ei tohi.
Hääletamine: Igal päeval on mängijatel võimalus hääletada ühe mängija vastu. Mängija, kellel on enim hääli mängupäeva lõppedes eemaldatakse mängust. Hääletada võib nii palju kordi kui mängija soovib ning arvesse läheb ainult kõige viimane hääl. Mängija vastu hääle andmiseks postita mängija nimi boldis. Näiteks, kui pastilaa oleks mänguks ja Sa soovid tema vastu hääletada, siis näeb välja nii:
Pastilaa
0 postiga mängijad vahetan võimaluse korral välja. Ärge arutage, keda ja mille eest tuleks modkillida. Kui mõni teine mängija rikub reegleid, siis tuleb sellest mind koheselt teavitada.
Bold kirja võib kasutada AINULT hääletamiseks.
OSALEJAD
q_q
VisaHing
eluvend
blizkaa
camu
timz0333
Pythagoras
Jmskns69
WowAwiAA
Avicii
Simmo
mylolo
Maxi
ON ÖÖ!
HINNAKIRI
5€ - saad valida endale rolli
10€ - KT-na extra peak
25€ - soovitud mängijale modkill
pm teiste pakkumiste jaoks.
SHAGGYD
ÖÖSEL POSTITAMINE KEELATUD!!!
ei viitsi endale mingeid õigusi sebida. see, kes peale ööd postitab, saab karupojalt käpaga modkilli
pm-d saadetud!
Kes ei saanud, see andku teada.
JOJO
ON päev!! võite oma vahel pläkutada
hundid võiks põõsastest välja ajada end, kthxbye
Sirvin teemat juba pikemat aega aga midagi tarka ei ole kohe öelda, õnneks pikk peäv on ees
Tervitused kõigile mängus osalejatele !
Vastupidiselt igasugusele tõenäosusteooriale olen jälle külalollina kohal !
:cool:
Pythagoras
25.04.13, 12:12
Tere
Olen tavaline külaelanik. Nagu registreerudes ütlesin, siis täna ainuke päev, kui pean õhtul eemal olema (alates 15st). Seega kui täna mind välja võtate, siis teadke, et ma küla ja suurt tolku sellest pole.
Tervitused ka minu poolt.
http://i.imgur.com/bPZJ2Qv.gif
****** MA OLEN DAENERYS STORMBORN ******
****** On jälle aeg ******
****** selg sirgu lüüa ******
****** ja heita endalt ******
****** orjarüü ******
****** ULATAGEM KÄED ******
****** ÜHENDAGEM VÄED ******
KÜLAELANIKUD
TE OLETE OLNUD ORJAD KOGU OMA ELU
TÄNA TE OLETE VABAD
IGA MEES KES OTSUSTAB LAHKUDA VÕIB SEDA TEHA, TAGAJÄRGEDETA
MA ANNAN OMA SÕNA
KAS TE VÕITLEKSITE MINU HEAKS?
VABADE MEESTENA?
****** TEADAANNE ******
See mäng on igal külaelanikul on >>>KEELATUD<<< ennast tavaliseks külaelanikuks spewida
see tähendab ei tohi teha poste sisuga "lynchige mind siis savi, homme näete ma tavaline külaelanik" jne
seda tehes kohe annate märku et te ei saa olla külatark ja libahuntidel on lihtsam külatarka leida
MA PALUN igal külaelanikul võidelda viimase hingetõmbeni
Aitäh,
teie Khaleesi
uued mängijad
blizkaa ja mylolo
kui te külad siis proovige palju postitada plz
veel võiksid palju postitada
visahing
jsmksn
wow
ma arvan ma suudan teid kõiki soul readida kui piisavalt postitate
Ette tänades,
teie Khaleesi
Tervitused kõigile mängus osalejatele !
Vastupidiselt igasugusele tõenäosusteooriale olen jälle külalollina kohal !
jsmks lock clearib juba ennast
nice nice
Tere
Olen tavaline külaelanik. Nagu registreerudes ütlesin, siis täna ainuke päev, kui pean õhtul eemal olema (alates 15st). Seega kui täna mind välja võtate, siis teadke, et ma küla ja suurt tolku sellest pole.
don't worry bro
ei juhtu täna midagi sinuga
http://i.imgur.com/6P6idPH.gif
kõik postid so far role neutral
vb mylolo kõige kehvem
Pythagoras
25.04.13, 12:33
lol
harjutan CSis kätt hetkel öiseks hundijahiks, no worries
gl all then, lamp mäng on nii ju. üks vend tuimalt leadib ja tõmbab mingeid lampliine ja siis sada matsu kohe järgi... mida ma spämmin siin vahele? gg olete täna 9 lehte sitta toondud ja edu sellisest pasast reaalse info väljaotsimisega, pigem olen vait kui midagi öelda ei ole
q_q
avicii mis selle mindsetiga juhtus?
ma ei tahaks sind täna lynchida
sa oled täna nii hoolitsev, peekisid et ma KT vä
ajou, panen ka märgi maha
võiksid mulle ka lubada, et mind täna ei lintši (=
Õhtu poole olen aktiivsem, hetkel pean mõne aja arvutist eemal olema
võiksid mulle ka lubada, et mind täna ei lintši (=
Õhtu poole olen aktiivsem, hetkel pean mõne aja arvutist eemal olema
yea see oli viga eelmine mäng
aga kõik tundusid nii külased ja sa tundusid hundine
vähemalt su lynchiga ma enam vähem lahendasin mängu ära aga noh surin ka kohe
ma ei lynchiks täna: eluvend, avicii, pythagoras
kes mu arust tugevad küla mängijad
Enne minekut, teen veel listi, et oleks lihtsam mäng ära hittida.
Külad:
eluvend
kahtlased:
q_q
VisaHing
blizkaa
camu
timz0333
Pythagoras
Jmskns69
WowAwiAA
Avicii
Simmo
mylolo
Maxi
avicii võib vabalt hunt olla though selle spami pärast
q_Q võib vabalt hunt olla though selle spami pärast
yea see oli viga eelmine mäng
aga kõik tundusid nii külased ja sa tundusid hundine
vähemalt su lynchiga ma enam vähem lahendasin mängu ära aga noh surin ka kohe
ma ei lynchiks täna: eluvend, avicii, pythagoras
kes mu arust tugevad küla mängijad
te võite mu kolm draakonit olla täna :D
http://i.imgur.com/DO07rOw.gif
Küll toodab:D
Tuleb jälle qq keelab käseb poob ja laseb mäng?
Küll toodab:D
Tuleb jälle qq keelab käseb poob ja laseb mäng?
ma olen Khaleesi
Tänan q_q soovituste eest.
yo
timz
visahing
mylolo
ma ei viitsi praegu. hu match, siis hambaarst, siis rehvivahetus.
Võtke mind, siis näete et ma küla xd xd xd
Hääled seisuga post 1 kuni 42
Öö saabub 07:00:59 pärast
---
HääliLynchHääletajad
1 mylolo q_q (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=520986&postcount=40) (19)
12 ei ole hääletanud Simmo (0), Pythagoras (2), mylolo (2), WowAwiAA (0), VisaHing (1), timz0333 (2), camu (0), blizkaa (0), Avicii (7), eluvend (3), Maxi (0), Jmskns69 (1)
Tänan q_q soovituste eest.
ma olen palju postitanud
avicii ka suht
mis meist arvad?
proovi palju postitada ja komenteerida kõiki kui sa küla oled
grrr
nimelt xd
ma tean
aga for real küla mängime seekord hästi ja targalt
hundid mitu korda võitnud järjest juba
ma tean
aga for real küla mängime seekord hästi ja targalt
hundid mitu korda võitnud järjest juba
says hunt ja sõi ära 7 kitsetalle.
Kohe karatakse uuele mängijale kõrri. Kahjuks olen küla võistkonnast.
q_q flippis ära lõpuks? oO
mida toodangut siin toimub
http://img.pr0gramm.com/2013/04/1366600237725.gif
Kohe karatakse uuele mängijale kõrri. Kahjuks olen küla võistkonnast.
ära põe sellepärast et sind hääletatakse
eriti nii vara
kui sa küla siis keep posting lihtsalt ja kõik fine
finally jah
http://img.pr0gramm.com/2013/04/1366600237725.gif
Mul ka siuke tunne.. Q_Q pole päris pikalt hunt olnud, statistika kahjuks juba räägib tema kahjuks. Aa okei ma õhtul tagasi.
Cyaz.
Hommik minu poolt kah. Sõidan õhtupoole alates kella 5st maale (3h sõitu), seega selleks ajaks võiks mingi midagi käima tõmmata. Muidu panen q_q järgi mylolo.
Hommik minu poolt kah. Sõidan õhtupoole alates kella 5st maale (3h sõitu), seega selleks ajaks võiks mingi midagi käima tõmmata. Muidu panen q_q järgi mylolo.
väga unlikely et nii juhtub
väga unlikely et nii juhtub
miks?
miks?
sest 17:00 on mid game ja mis vagunid tol hetkel on ei ole kindlasti jäädavad
st viimased 1-2 tundi toimub just enim muutusi
sest 17:00 on mid game ja mis vagunid tol hetkel on ei ole kindlasti jäädavad
st viimased 1-2 tundi toimub just enim muutusi
Aa, seda mõtlesid. Juba kartsin, et kahtled minu sõnades.
Telefoniga üritan tegelt kuidagi siiski vajadusel hääletada.
Hääled seisuga post 1 kuni 58
Öö saabub 06:00:59 pärast
---
HääliLynchHääletajad
1 mylolo q_q (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=520986&postcount=40) (27)
12 ei ole hääletanud Pythagoras (2), WowAwiAA (0), Simmo (0), VisaHing (4), timz0333 (2), Maxi (1), mylolo (3), blizkaa (0), Avicii (7), camu (3), Jmskns69 (1), eluvend (3)
Jojojo. Küla, mina q_q ei usaldaks, vaadake mis blondi tahmanäoga ta getteri asendanud on.
Kena on küll teine, aga suht tänapäeva tuhkatriinu imo, soz. Anyway miks mind sinu tänases puutumatuse listis polnud :(
Kena on küll teine, aga suht tänapäeva tuhkatriinu imo, soz. Anyway miks mind sinu tänases puutumatuse listis polnud :(
sest sa postitad vähe
Endgames postitan rohkem, tuleb võimalus anda, et näha. Muidu mulle ei meeldi su puutumatuse list, tahaks avicii eemaldada sealt ja äkki tänasest mängust.
Visa, kui sa täna valdavalt eemal, siis püüa alati postitada kui kohal, trust me. Anyway mylolo, pc räägib muud aga ega sa juhuslikult kellegi varikonto pole?
Endgames postitan rohkem, tuleb võimalus anda, et näha. Muidu mulle ei meeldi su puutumatuse list, tahaks avicii eemaldada sealt ja äkki tänasest mängust.
MIKS SA ARVAD ET MA HUNT OLEN OMGGG
OK mul tunnike aega enne kui rehvevahetama, et sirvin vähe, ehk keegi slippis :D
jälle tahaksid avicii välja võtta miks ei hääletada teda siis
eelmist mängu mäletad v
2 korda sama reha otsa?
MIKS SA ARVAD ET MA HUNT OLEN OMGGG
Hundid on mängus, so läheks pimejuhuse peale
ISe oled sa teha, eelmine mäng kui ma seda tegin, tegin etteplaanitult, kui Taavi läks üleelmine mäng sama asja pärast siis ei arvanud, et sa peaksid arvama, et ma nii tähelepanematult mängin.
Ise oled sa reha"tärntärntärn"
ISe oled sa teha, eelmine mäng kui ma seda tegin, tegin etteplaanitult, kui Taavi läks üleelmine mäng sama asja pärast siis ei arvanud, et sa peaksid arvama, et ma nii tähelepanematult mängin.
mis asja sa täpsemalt ette planeeritult tegid?
seleta puust ja punaselt oma eelmise mängu plaan
Jmskns kelle peale minekuks ma eelmine mäng põhjuse kohe leida suutsin, tema peal oli juba 2 häält või enam. SO, kuna ma päris passiivselt kunagi mängu ei ole tulnud, pidin mingisuguse rünnaku tegema, aga järgmise hääle peale lükkamine oleks kahtlane olnud, arvasin. Ja kuna üle-eelmise mängu day1 sai võetud sinu sama readi põhjal keegi välja, arvasin, et annad mulle rohkem credit mängu lugemise jms eest ja aravanud, et selle pealt mind rünnata võid.
Tho, kuna ma vähe postitan, siis hoolimata sellest, et mingi 8 mängu kaasa teinud, suudad sa mind ikkagi only misreadida.
eelmine mäng ei misreadind
aga kes hundid see mäng
Tuginedes eelmistele mängudele, siis alati on uued mängijad osutunud huntideks. Näiteks 8 mäng vist olime mina ja Yolonaator, 9 mäng oli see Lenc ja punanekolmratas keegi kui ma eksi :D.
Nüüd siis ehk blizkaa ja mylolo???????
#kõrvalepõige done#.....
Jmsknsk oleks ka hea rong koos aviciiga.
#kõrvalepõige done#.....
Jmsknsk oleks ka hea rong koos aviciiga.
miks nemad
Readideta head rongid, mis teele panna.
Jmsknsk postitab vähe ja tulutuid poste, avicii on liiga keevavereline selle mängu jaoks, 2 mängu näinud juba.
Kõik mis hiljem tülinaks võib osutuda, see ruttu eest ära.
jmskd on kerge readida
ja avicii keskmisest parem mängija siin eelmine mäng fake kt soft claim bds peekiga oli suht sexy
You say sexy, i say it was a slip.
Visa, kui sa täna valdavalt eemal, siis püüa alati postitada kui kohal, trust me. Anyway mylolo, pc räägib muud aga ega sa juhuslikult kellegi varikonto pole?
Kahjuks ei ole kellegi varikonto. Samal ajal liitunud kui sina.
Vahet ei ole. Praegu uus mäng, las avicii jääb sa boss anyway.
Teeeme mylylololo aasa valmis ja paneme kaela ära kuna esialgne tervitus oli nõrk ja mäng kotis.
Teeeme mylylololo aasa valmis ja paneme kaela ära kuna esialgne tervitus oli nõrk ja mäng kotis.
ok teeme
jmskd on kerge readida
ja avicii keskmisest parem mängija siin eelmine mäng fake kt soft claim bds peekiga oli suht sexy
Mulle ka meeldis xD see. Poleks külaelanikut sellist liigutust oodanudki. Ei uskunud teda nkn seal spotis.
ok teeme
Eiei, see oli kuidas sina asja näed. Ma olen rebel ja kiuste panen muid hääli kui boss.
Mulle ka meeldis xD see. Poleks külaelanikut sellist liigutust oodanudki. Ei uskunud teda nkn seal spotis.
vastupidi
hunt ei teeks kunagi sellist liigutust
vastupidi
hunt ei teeks kunagi sellist liigutust
Vb, vb mitte aga hui teab mis plaan neil oleks võinud olla seal hetkel.
aga okei, oli mis oli. Loll küla nagu ma olen, selleks ka jään.
wow ei pressiks hundina mind nii, pigem sitsiks võsas ja ootaks kuni mõned hääled peal
You say sexy, i say it was a slip.
well, tol hetkel olin ma kindel, et bds oli küla ja nägin paremat võimalust jmski vaitolemise ära karistada
well, tol hetkel olin ma kindel, et bds oli küla ja nägin paremat võimalust jmski vaitolemise ära karistada
Selline fake claim oli seal ka kahe otsaga. Sellele vastu ma vaidlema ei hakka, et hea mängija oled.
Tagantjärgi ma tean jah, et sinu push last day-l oli minu poolt lollus. Eriti kui me omavahel peaaegu ''kaklema'' oleks läinud. Siis sain aru, et gg, sa ilmselt küla. :D Aga krdi kanaaju nagu ma olen, ei suutnud suurt pilti näha.
mylolo tee ka paar posti, sirvid juba päris kaua teemat.
Mul read paigas,
hundid on:
blizkaa
Pythagoras
Simmo
Ei õnnestu siin kedagi lollitada teil enam :)
https://i.chzbgr.com/maxW500/7327324672/hC899F87B/
ülejäänud obviously külad
Ega sa visahing pole nii nüri pliiats midagi
blizkaa
mulle sobib blizkaa
1 vaikselt istuvatest peab hunt olema, see on murphy seadus.
0 posterite hääletamine on hundi tell
maxi/avicii/mylolo
karupoeg viska uus rand
1 vaikselt istuvatest peab hunt olema, see on murphy seadus.
nt sina?
Hääled seisuga post 1 kuni 110
Öö saabub 05:01:00 pärast
---
HääliLynchHääletajad
2 blizkaa Maxi (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521078&postcount=106) (3), Avicii (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521070&postcount=100) (11)
1 WowAwiAA q_q (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521034&postcount=70) (44)
1 Simmo mylolo (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521022&postcount=60) (5)
1 mylolo VisaHing (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521044&postcount=79) (11)
8 ei ole hääletanud WowAwiAA (18), timz0333 (4), Pythagoras (2), Simmo (0), Jmskns69 (1), camu (3), blizkaa (0), eluvend (3)
0 posterite hääletamine on hundi tell
source?
ma võin samahästi öelda, et blondi tšiki endale avatariks panemine enne libahunti ja mängu alguses draakonitest sonimine on hundi tell
source?
ma võin samahästi öelda, et blondi tšiki endale avatariks panemine enne libahunti ja mängu alguses draakonitest sonimine on hundi tell
kogemus
maxi/avicii/mylolo
karupoeg viska uus rand
Et kui üks hunt teeb rongi lahti siis teine hääletab kohe järgi? I dont think so crazy lady
q_q confirmed hunt
ma vaatan maxi teisi mänge mis see over reaction tähendada võib
see mu maxi/avicii/mylolo karupoeg viska uus rand oli obv kolmveerandnaljaga öeldud
miks Timz?
istub vaikselt
suht 0 content postid
libahunt 9 pages 4-5
karupoeg süüdistab maxit
maxi suht samamoodi over reactib
sarnased postid
Ei olegi minu jaoks flip, lähen karupoja välja võtmise peale täna
Maxi on küla imo
kes hundid on
Eriti kino on see, et ma kirjutasin post 124 samal ajal kui wow mulle hääle pani:D
kes hundid on
Hunt ehk hallhunt ehk susi (Canis lupus) on põhjapoolkeral elutsev kiskjaliste seltsi koerlaste sugukonda kuuluv loomaliik.
source: http://et.wikipedia.org/wiki/Hunt
ma vaatan maxi teisi mänge mis see over reaction tähendada võib
see mu maxi/avicii/mylolo karupoeg viska uus rand oli obv kolmveerandnaljaga öeldud
Vaatan q_q eelmisi mäng mis see semi-vabandus/enda posti naljaks pööramine tähendab
kes hundid on
Vara öelda imo, ma pole kunagi esimesel päeval hakanud kellegi peanahka võtma aga nagu öeldud siis 1 kes vaikselt istub on hunt
wow, mida sisukat siis kirjutama peaks?
Spammi trashi, works fine ;)
praegu tekkis tinfoil teooria
ma just ütlesin 0 posteri hääletamine on hundi tell
siis wow kohe simmo
üritab järgmisel levelil olla?
"q_q just ütles hundi tell nüüd kui ma seda teen siis ta arvab hundina ma seda ei teeks kohe niiet teen ikka"
:D
visahing
Palun käitu nüüd nagu korralik hunt, et ma saaks öelda, et eksin
praegu tekkis tinfoil teooria
ma just ütlesin 0 posteri hääletamine on hundi tell
siis wow kohe simmo
üritab järgmisel levelil olla?
"q_q just ütles hundi tell nüüd kui ma seda teen siis ta arvab hundina ma seda ei teeks kohe niiet teen ikka"
:D
Ja häält peale ei panegi mulle? hundi tell ju, q_q
ma ütlesin et see tinfoil
not vote worthy
Ja vastuhääletamine on ka hunditell, aga wow teadis, et ma tean, et see hunditell. Aga ta nüüd nägi, et ma suudan kõrgemal levelil mõelda, ehk siis wow teadis, et ma hammustan läbi selle, et ta teab, et ma tean, et ta mõtleb kõrgemalt, hense ta hunt.
vastuhääletamine pole general hundi tell btw
oleneb inimesest see
Truuu, aga ma kolin Simmo peale tagasi, mõnda aega eemal nüüd.
Hääled seisuga post 1 kuni 141
Öö saabub 04:00:59 pärast
---
HääliLynchHääletajad
2 Simmo WowAwiAA (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521125&postcount=141) (25), mylolo (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521022&postcount=60) (5)
1 blizkaa Avicii (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521070&postcount=100) (11)
1 timz0333 q_q (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521091&postcount=118) (57)
1 q_q Maxi (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521088&postcount=116) (8)
1 VisaHing timz0333 (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521112&postcount=134) (8)
1 mylolo VisaHing (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521044&postcount=79) (13)
6 ei ole hääletanud Pythagoras (2), Simmo (0), Jmskns69 (1), eluvend (3), blizkaa (0), camu (3)
Hommik külamehed!
Esimese hooga tundub suht random lahmimine, aga siin lubati soulreadida, et saan ka esimese postiga maha. Kuidagi palju müra on taustal, konstruktiivsemalt head kaaskodanikud!
yo blizkaa
kes hundid su arust
Praegu oleks suht puusalt tulistamine, muidugi brausisin suht kiirelt poste. Viskan kiire kordupilgu.
timz033, visahing ja maxi on mu esimesed wild guess pakkumised...
minu arust on hundid, simmo, timz0333 ja maxi. las kõik külad kirjutavad kes hundid on.
q_Q võib vabalt hunt olla though selle spami pärast
Ma pigem usun, et te mõlemad hundid seekord !
võiksite kirjutada mõne sõna ka selgituseks miks te arvate nad hundid
yo jsmks
lock cleari ennast plz
yo jsmks
lock cleari ennast plz
Kui lock clearimine tähendab sinu hääletamist siis seda ma teen alati heameelega !
q_q
:p
haha wp
jsmks väga likely küla jälle täpselt sama jutt
haha wp
jsmks väga likely küla jälle täpselt sama jutt
Sa ütle parem mis kellaks sa esimese hundi üles leiad, siis ma tean online tulla ja ta välja hääletada !
pythagoras
jmskns
eluvend
avicii
visahing
blizkaa
camu
wow
maxi
mylolo
timz
keskel väga close kõik
et ma olen hunt vä
ma arvan et hea võimalus et oled
lihtsalt jätka postitamist kui küla oled
ütle q_q mis tegema pean et sa mind hundiks ei pea.
ütle q_q mis tegema pean et sa mind hundiks ei pea.
tee sarnaseid poste nagu sul kolm viimast
need head
hästi palju peab späämima siis oledki küla obv :D
maxi lendas suht lampi rongi pääle, timz ja visa postid olid sellised, et saaks midagi öeldud ja täpike kirja...
Üldiselt tundub mõistlik veidi vaadelda kellegi pakkumisi, ja küsida iseendalt miks... Kui selgust ei saa, siis avalikult küsida...
ja pmslt jah nii mida rohkem "spamid" seda parem
huntidel tihti raskusi postitamisega sest pole midagi öelda
ja mida rohkem postitad seda suurem võimalus kuskil slippida
Mul on kohe anne esimesel päeval endast kahtlane mulje jätta kõik mängud kus osalenud olen, olen ka leidnud fänne. qq sina ka alati tõukad mind alguses. Mitu korda ma hunt olen olnud tee nüüd oma kõva reasearch.
Mul on kohe anne esimesel päeval endast kahtlane mulje jätta kõik mängud kus osalenud olen, olen ka leidnud fänne. qq sina ka alati tõukad mind alguses. Mitu korda ma hunt olen olnud tee nüüd oma kõva reasearch.
vb aga mul liiga palju külasid jälle
pythagoras
jmskns
eluvend
avicii
visahing
blizkaa
camu
wow
maxi
mylolo
timz
keskel väga close kõik
Arvestades kui tihti sa lampi ahmid tuleb hunte vist ikka otsida sinu nimekirja keskelt. Eluvend, maxi ja camu oleks minu valikud. Wow mängib seekord teisiti kui tavaliselt hundina. Avicii puhul ei saa midagi välistada.
Uued tulijad visahing ja blizkaa on ebaselged.
Miks simmo oma listist välja jätsid ?
sest simmo pole postitanud kuidas mul ta kohta read saaks olla
Simmo tule tee häält muidu tõmmatakse oksa ju !
camu/simmo võib vabalt hunt(e/i) sisaldada
Camu on küla, Simmo võib hunt küll olla
Kas ma asjast valesti aru saanud, et visa on BDS?
Arvestades kui tihti sa lampi ahmid tuleb hunte vist ikka otsida sinu nimekirja keskelt. Eluvend, maxi ja camu oleks minu valikud. Wow mängib seekord teisiti kui tavaliselt hundina. Avicii puhul ei saa midagi välistada.
haha, mismoodi minupuhul ei saa midagi välistada? igamäng kus ma nüüd viimasel ajal sees olen olnud, siis kõik pressivad mind :D ja otsivad põhjuseid, et mind hääletada aga ometigi olen ma 0 neid andnud, just sayin. pole vaja hakata ülemõtlema kõik, ainult Q_q oskab 456ndal levelil mõeldad ja meid kõiki soulriidida ja suunata ! THE MASTER
Pole uus tulija. Tähelepanu kõigile jah, kes veel ei tea. Ma olin BACKDOORSEX! Nüüd VISAHING!!
visahing
Palun käitu nüüd nagu korralik hunt, et ma saaks öelda, et eksin
What?? Ma pole hunt btw. Nii väga oleks tahtnud olla aga fortuuna ei naeratanud mulle.
haha, mismoodi minupuhul ei saa midagi välistada? igamäng kus ma nüüd viimasel ajal sees olen olnud, siis kõik pressivad mind :D ja otsivad põhjuseid, et mind hääletada aga ometigi olen ma 0 neid andnud, just sayin. pole vaja hakata ülemõtlema kõik, ainult Q_q oskab 456ndal levelil mõeldad ja meid kõiki soulriidida ja suunata ! THE MASTER
Mul on selgelt meeles kuidas sa mu endgames hundina ümber sõrme keerasid !
Siis oli mingi külatarga fakepost ka veel mängus !
Camu on küla, Simmo võib hunt küll olla
Simmo kohta + 1 eelmine mäng juba lasime huntidel rahulikult nurgas passida ja 1 suur hunt tegutses. Prolly praegu sama case Aviicii, aviici, qq, wow need kõik suured regularid ja ei maksa väga kedagie simesel päeval uskuda, eks hääletustulemustest on homme pilt selgem juba.
Maxi, miks camu küla on?
Kui Maxi ütleb, et on küla siis on ka !
yeaa aga 0 posterit ei saa kah välja hääletada
Hääled seisuga post 1 kuni 181
Öö saabub 03:00:58 pärast
---
HääliLynchHääletajad
3 Simmo Jmskns69 (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521168&postcount=169) (8), WowAwiAA (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521125&postcount=141) (26), mylolo (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521022&postcount=60) (8)
1 blizkaa Avicii (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521070&postcount=100) (13)
1 timz0333 q_q (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521091&postcount=118) (73)
1 q_q Maxi (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521088&postcount=116) (9)
1 Maxi blizkaa (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521140&postcount=148) (5)
1 VisaHing timz0333 (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521112&postcount=134) (10)
1 mylolo VisaHing (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521044&postcount=79) (15)
4 ei ole hääletanud camu (3), eluvend (3), Simmo (0), Pythagoras (2)
camu/eluvend/simmo vähemalt 1 hunt plz
Ärge võtke Simmot... Ma küll sellepoolt ei ole, et 0 post vend välja tõmmatakse. Päev veel pikk aga ikkagi.
Ärge võtke Simmot... Ma küll sellepoolt ei ole, et 0 post vend välja tõmmatakse. Päev veel pikk aga ikkagi.
ära põe ma ei lase sel juhtuda anyway
Mul on selgelt meeles kuidas sa mu endgames hundina ümber sõrme keerasid !
Siis oli mingi külatarga fakepost ka veel mängus !
:')
Jään oma random teooria peale, et uutest nimedest on igamäng olnud keegi hunt. Hetkel panustan mylolo peale ja nii ka jääb i guess. Ei oska midagi tarka öelda täpsusteks :(
Mis see Karupoja TÄHELEPANU tähendas btw?
mylolo - Mis põhjusel sa seda lehekülge oled külastanud http://foorum.pokkeriprod.com/member.php/103-blizkaa
trolololo Pidasite väikse hundichati maha blizkaa-ga xd ?
mylolo - Mis põhjusel sa seda lehekülge oled külastanud http://foorum.pokkeriprod.com/member.php/103-blizkaa
trolololo Pidasite väikse hundichati maha blizkaa-ga xd ?
https://www.youtube.com/watch?v=cWihNBmupdI
timz033, visahing ja maxi on mu esimesed wild guess pakkumised...
minu arust on hundid, simmo, timz0333 ja maxi. las kõik külad kirjutavad kes hundid on.
pmslt kaks samasugust posti 5 minuti vahedega :D
tundub nagu chatis läbiräägitud postid
korralik FBI töö, clearisid ennast minu jaoks. Liskas on veel külased maxi, eluvend, pyth ja maby camu.
tundub nagu chatis läbiräägitud postid
Oleme õigetel jälgedel?
Minu post siis eks BDS-ile
Oleme õigetel jälgedel?
vb
hahaha, sa näed korralikult tonti seal, kus seda pole...
Üldiselt ma hakkan juba aru saama, kuidas siin mängus saab kenasti tilti minna...
Hundina muidugi suht decent post...
VisaHing-ma ei tea mis maailmas on argument, et mul on random teooria. Sul aju, lugemisoskus, mõtlemisoskus-kasuta seda...
hahaha, sa näed korralikult tonti seal, kus seda pole...
Üldiselt ma hakkan juba aru saama, kuidas siin mängus saab kenasti tilti minna...
Hundina muidugi suht decent post...
VisaHing-ma ei tea mis maailmas on argument, et mul on random teooria. Sul aju, lugemisoskus, mõtlemisoskus-kasuta seda...
No lugesin postid läbi, ei oska otseselt kuskilt kinni haarata veel.. ( selleks meil q_q kes loodetavasti still on the good side ) Teooriaid võib ju ikka välja käia, egas neid siis praktikasse ei pea viima veel.
mylolo selgitused ootame ära obv
blizkaa mu arust külane olnud ja ta pole midagi valesti teinud
st selle hundi readid posti tegi esimesena
Selle mylolo asjus, vaadake ringi. Ja next topic imo.
next topic
kas camu on libahunt?
Üldiselt, keda ma külaks hetkel pean, on just mylolo, hundina kuuluks kategooriasse meta-deep thinker...
Ma algataks praegu maxi rongi-claimis camu põhjendamata külaks ja hüppas ise suht kiirelt rongile. Camu kohta ma veel arvamust ei avalda...
enne käis teemat lugemas küll
aga ma tean ta mängib dotat ja alt tabib jne
ta külana samamoodi käitunud
aga mul liiga palju külasid keegi vaiksetest peab hunt olema
eluvend ka kaua lurkind :(
vaatasin kõikide mängijate profiile enne mängu ja leidsid ka sealt palju huvitavat. Sellepärast mu hääl on Simmo peal.
Avicii oli üks nendest kes oli vähemalt pooli kasutajaid vaadanud.
vaatasin kõikide mängijate profiile enne mängu ja leidsid ka sealt palju huvitavat. Sellepärast mu hääl on Simmo peal.
praegu vaatasin suvaliselt enda, camu, wowi profiile ja story adds up jah
Olen küla, ei viitsi vist mängida ka vist. Solvunud, et hobuse tort ära söödi. :(
mylolo selle posti kus sa 3 hunti tõid tegid nö enda peaga või tegid nimelt blizkaaga sarnase posti?
yo simmo
viitsi ikka plz kui sa küla
Camu on hetkel 60-40 ja minu 60 läheb Hundile, krt, isegi 70. Põhjendada on maru keeruline...
selgitad äkki?
Nojah eks ma kohe loen läbi need kümme lehte normaalselt tiltis ikka. T*ra kuidas ma juba kolm häält saanud olen üks neist kolmest lambast on raudselt hunt.
tegin enda peaga
ma mõtlen
kas sa nägid tema posti ja siis mõtlesid
"hmm peaks ka mingeid reada panema"
ja siis tegid selle?
Nojah eks ma kohe loen läbi need kümme lehte normaalselt tiltis ikka. T*ra kuidas ma juba kolm häält saanud olen üks neist kolmest lambast on raudselt hunt.
Sa ei lähe täna, usu mind :D. Mingi lambi rong tõmmati käima aga puht sellepärast, et 0 post = hunt kellegijaoks.
eluvend ka kaua lurkind :(
ahoi! Nüüd ja edaspidi, et teaksite: kui ma olen pikemalt eemal olnud, siis alati siia tulles loen eelneva läbi ning alles siis postitama. Nii ka seekord ;) Aga no worries, päeva lõpuni nüüd siin!
readid olid just enne mängu vaadatud profiilide pealt.
readid olid just enne mängu vaadatud profiilide pealt.
selgita neid reade
kuidas sa lugesid välja sealt et simmo hunt nt
Kui nad koos hundid, siis peab kolmas vend olema AFK või samuti vähekogenud mängija. Just selle postituse pärast:
Üldiselt, keda ma külaks hetkel pean, on just mylolo, hundina kuuluks kategooriasse meta-deep thinker...
what?
Miks sa üldse tuled mängu kui esimesel päeval oma meestele nuga tahad anda?
Obv me hakkame sind pushima simmo kui sa nurgas istud, see super stadard ju
Obv me hakkame sind pushima simmo kui sa nurgas istud, see super stadard ju
not really
ma küll kunagi 0 posterit ei hääletaks
Ma loen hetkel telefoniga. Ja tyytu midagi kirjutada.
Aga laske edasi. See my võib olla kahftlane. Qq paneb vanaviisi.
a mul tuli nüüd meelde camu ju sõitis 3h kuhugi
vb telefoniga lurkis
ma üleeelminemäng tegin sama sest telefoniga sitt postitada ja ta ütles et ta paneks aint hääli vb
ei tea WOW Eelmine mäng hundina tegi ka mustmiljon posti muidu külana passiivne olnud.
LOL camu
samal ajal kirjutasime ausõna
what?
Miks sa üldse tuled mängu kui esimesel päeval oma meestele nuga tahad anda?
Yo timz ma olen hoopis teisel mandril ja mul on 7 tundi kell taga teist, vaikselt istun kuna ma magan -_-
not really
Sa pole kunagi esimesel päeval hundiel pihta ka saanud, next page plz.
Srsly?
See ju hea motivaator, kuidas tagasihoidlikumad kutid postitama saada :)
Sa pole kunagi esimesel päeval hundiel pihta ka saanud, next page plz.
taavile sain ja pmslt üksi pwnisin ta
Haa haa simmo wp seda oleks võinud muidugi ennem ka mainida ju :/
Srsly?
See ju hea motivaator, kuidas tagasihoidlikumad kutid postitama saada :)
kui ma näen et keegi lurkib siis vb
aga lihtsalt mitte
see kui ma hääle panen ei saada talle mingit signaali üle universumi et nüüd foorumisse vaja tulla
Ma iga mäng seda vähemalt korra maininud. :)
Hääled seisuga post 1 kuni 236
Öö saabub 02:00:59 pärast
---
HääliLynchHääletajad
3 Simmo Jmskns69 (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521168&postcount=169) (8), WowAwiAA (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521125&postcount=141) (27), mylolo (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521022&postcount=60) (12)
1 VisaHing timz0333 (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521112&postcount=134) (16)
1 blizkaa Avicii (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521070&postcount=100) (14)
1 WowAwiAA Simmo (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521249&postcount=227) (6)
1 timz0333 q_q (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521091&postcount=118) (96)
1 q_q Maxi (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521088&postcount=116) (9)
1 Maxi blizkaa (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521140&postcount=148) (8)
1 mylolo VisaHing (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=521190&postcount=187) (22)
3 ei ole hääletanud camu (4), Pythagoras (2), eluvend (6)
eluvend kes hundid
Ma ausalt ei oska vastata. day1 ei oska ma eriti mängida (ei suuda alguse postitamistest midagi välja lugeda)
Ma ei tea kui olete külad Jmskn, Wow ja myolo siis hakake oma hääli muutma kuidagi naljakas on näha seda top 1 kohta külana.
Veel parem 3 hunti kõik istute mu peal :)
Simmo tundub aus nüüd. Pole praegu ühtegi korralikku kandidaati ja tunni aja pärast pean hääle lukku panema.
äkki
visahing
on libahunt
Veel sitemat hommikut ei saagi ette kujutada, ärkad ülesse mõtled, et kannad hobusele raha ära ja kõik korras ja siis loed välja, kuidas karupoeg juba kiirelt value check-raise'i riveris ära tegi. :)))))))))))))))))))))))))) Ja siis top 1 hääletuses ka veel no ma ei tea, lauad peab vist üldse kinni jätma täna...
wow
ütleme et simmo on küla
kes siis su arust hunt on
äkki
visahing
on libahunt
Temal üks post oli küll selline, mis natuke tekitas küsimusi. Aga ülejäänusid ma ei mäleta, et oleks midagi erilist või silmatorkavat
see uus vend võib vabalt hunt olla myyolo or whatever. Huntidele meeldib sellistel hetkedel rongide peale hüpata, ei loe ma mingeid asjalike poste talt ka välja.
See "teen sellise liigutuse, mida hunt ju ei julgeks teha"-tüüpi postina jäi minule veits silma.
See "teen sellise liigutuse, mida hunt ju ei julgeks teha"-tüüpi postina jäi minule veits silma.
ma ise tegin selliseid poste külana eismene mäng koguaeg muidu. BDS ennegi selliseid poste külana teinud nii, et ma ei usu hetkel.
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.