View Full Version : Libahunt XIV - ainult mängijad võivad postitada!
KristjanLaas
10.10.13, 16:05
Ja ma tahaks haaletamisvoimeline olla telf pealt tana 4sure.
Hetkel saan veel 15 mintsa olla, siis fytega jooksma. Aga minule on kahtlane -andrese- ülesärkamine.
KristjanLaas
10.10.13, 16:20
Ranka kirjuta nii palju kui saad oma motteid selle 15 min jooksul, sest ma lahen 19 teatrisse ja ei tea kuidas wifi variant seal, aga hetkel jaaks mu haal sinu peale.
KristjanLaas teeme otsa lahti.
KristjanLaas
10.10.13, 16:21
Kirjutan ma 14 min. Peale su posti
Kurat! Mõelge nüüd ometi kaasa. Miks mina-ranka elus oleme? Kas q_q sai aidata nightkille valida? Mida te mylolo'st arvate? See lampi hääletamine ei vii kuhugile. Hääletame õhtul rohkema info pealt.
Ranka kirjuta nii palju kui saad oma motteid selle 15 min jooksul, sest ma lahen 19 teatrisse ja ei tea kuidas wifi variant seal, aga hetkel jaaks mu haal sinu peale.
Pole, sest keegi minuga kaasa ei tulnud. -andres- pani +1, aga kordagi ühegi inactive rongi peale ei tulnud. tõnisest ja toomasest ei tea ma mitte midagi, sest nad ei ole postitanud, kuna pidid olema emal külas.
mylolo ägestumine oli minu jaoks imelik - keegi teda, ei süüdistanud.
ehk siiani on tekkinud taaskord olukord, kus hakkame flippama:
- aktiivsed vs mitte-aktiivsed. kolm korda arvake, kes saab suurema tõenäosusega lynchmis-nuga tunda kas tolmuahv, laas, mina, -andres- või mylolo, tõnis või toomas.
ja kas karupoja surm ei võiks olla seotud toomase ja tõnisele alibi tekitamiseks? kui küla suri, kes neid kaitses, siis ei oleks ju põhjust neil hunt olla. ometi on nad väga vaiksed olnud. aga nüüd kaon. 17.00-18.00 vahel olen tagasi terve õhtu.
KristjanLaas
10.10.13, 16:25
Mylolo palun selgita ka, aitah.
mulle ei meeldi need vaiksed inimesed. ei meeldi, ja millegipärast ei tule -andres- sellega kaasa, kui ma ütlen, et läheme. ometi oli nõus. tolmuahv on cleared küla - tema q_q analüüs kinnitab seda. hunt ei tooks sellist riskantset pointi never välja, millel on väga tugev loogikaline põhi all.
Panin praegu hääle ära kuna olen 5-8 arvutist eemal.
ja kas karupoja surm ei võiks olla seotud toomase ja tõnisele alibi tekitamiseks? kui küla suri, kes neid kaitses, siis ei oleks ju põhjust neil hunt olla. ometi on nad väga vaiksed olnud. aga nüüd kaon. 17.00-18.00 vahel olen tagasi terve õhtu.
Karupoja oleks pidanud nagunii ära sööma, ta mõtleb liiga palju ja on külana ohtlik. See t6nise-toomase argument ei päde seal kaugeltki nii palju. See võis olla positive side-effect, aga mitte söömise põhjus. Karupoeg ise on oma söömise põhjus juba.
KristjanLaas
10.10.13, 16:29
T6nise ja toomase kombo kais mul ka vaga tugevalt peast labi
KristjanLaas
10.10.13, 16:32
Tolmuahv ranka combost tolmuahv way kulam.
T6nise ja toomase kombo kais mul ka vaga tugevalt peast labi
Ma ei usu, et T6nis+Toomas on tõenäoline. Nad oleksid sellega kogu mängu alt vedanud räigelt. Kui 2 hunti on põhimõtteliselt täiesti inactive, siis lõpus on kõik väga pettunud, et mängu kui sellist polnudki ja oli vaid q_q solo vs rest of the bunch. Ma ei tunne härrasid isiklikult, aga usun, et nad huntidena mängiksid kasvõi kohusetundest kaasa. Nad ei tahaks asshole-type võitu saada, ma pakun. Aga nende totaalne passiivsus huntidena oleks justnimelt see.
KristjanLaas
10.10.13, 16:35
Samas tolmuahv ilmselt hundina puuakski minule koige rohkem kula olla, sest olen semifollower.
Samas tolmuahv ilmselt hundina puuakski minule koige rohkem kula olla, sest olen semifollower.
I wouldn't care. Eelmises mängus tõmmati sind tänu minule oksa, kui mäletad. Kuigi sa olid ka siis ütelnud, et ma olen külane. Mul pole kindlaid eelistusi, v.a. et ma ei üritaks vist toomas+t6nis combot moosida, sest neid lihtsalt pole kohal.
Overall: Ma ei leia absoluutselt mitte midagi, mis õigustaks mylolo olemasolu. Hüpleb ringi, seni hääletanud vaid külasid, argumente ei kuula eriti ja külana väärtust ei lisa. Ma tahaks sealt kas rohkem kätte saada kui ta küla on või siis kui midagi ei tule, tõmbaks ta oksa.
KL, -andres-, t6nis, toomas on kõik minu jaoks palju softimad cased. Ranka on müsteerium vaid seetõttu, et ta koos minuga elus on täna. Aga seal on nii räigelt palju leveleid võimalik mõelda vs q_q, et enne kui ma ei saa kinnitust, et q_q ei tohtinud nightkille nõustada, ei võta ma ranka suhtes enam seisukohta.
Kurat! Mõelge nüüd ometi kaasa. Miks mina-ranka elus oleme? Kas q_q sai aidata nightkille valida?
Miks läks donkament, kes mitte midagi konkreetselt ei teinud. Üks post oli kus arvad, et tolmuahv on hundine aga kuna ta ei suutnud analüüsida teda siis see jäi sinna. Day1 samamoodi ütleb et tolmuahv on rohkem hunt kui KT. Kuna tee mõlemad clearisite teineteist siis 1 peaks loogika järgi olema hunt. Kas ranka?
mylolo: Vaata mu senist juttu. Keegi peaks q_q vastuse enne andma. Kui q_q võis nightkille korraldada, siis me võime rankaga mõlemad ka külad või hundid olla. Kui ei võinud, siis ma ei usu, et ülejäänud hundid seda levelit välja mõtleks. Kui tahad minu või ranka selga tulla, siis aita enne sellele küsimusele vastus saada.
Aitaks küll aga aga ei tea. Leidsin varasemates mängudest sellise punkti: Postitamine on lubatud ainult siis, kui oled elus
Kui sul on roll, mis lubab suhelda mänguteemaväliselt siis võid seda teha ainult siis kui su roll seda lubab. Ja ainult isikutega, kellega su roll seda lubab
Hundid võivad üksteisega suhelda 24h päevas
Seega q_q ei võinud eilselt nightkilli korralda. Kas ta tegi seda me ei tea.
Hääled seisuga post 700 kuni 773
Öö saabub 05:00:58 pärast
---
HääliLynchHääletajad
1 KristjanLaas mylolo (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549362&postcount=754) (15)
1 mylolo tolmuahv (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549387&postcount=769) (20)
5 ei ole hääletanud Toomasl (0), T6nisL (0), ranka (7), KristjanLaas (17), -andres- (12)
Kas surnud hunt on hunt või ei ole? Ta ei postita siin ofc, sest ei tohi. Aga "hundid võivad suhelda üksteisega 24h". Ma tahaks siin selgust saada kui võimalik. Kuni seda ei ole tuleb eeldada, et q_q juhib endiselt huntide tööd?
Aitaks küll aga aga ei tea. Leidsin varasemates mängudest sellise punkti: Postitamine on lubatud ainult siis, kui oled elus
Kui sul on roll, mis lubab suhelda mänguteemaväliselt siis võid seda teha ainult siis kui su roll seda lubab. Ja ainult isikutega, kellega su roll seda lubab
Hundid võivad üksteisega suhelda 24h päevas
Mis selle posti point on? Noob-claim?
Kui tohib, siis ta obv aitab teisi hunte.
Kas surnud hunt on hunt või ei ole? Ta ei postita siin ofc, sest ei tohi. Aga "hundid võivad suhelda üksteisega 24h". Ma tahaks siin selgust saada kui võimalik. Kuni seda ei ole tuleb eeldada, et q_q juhib endiselt huntide tööd?
IMO võib. Kui ma olen hunt olnud, ja ära söödud, siis wolfchatist ei ole kunagi välja visatud ja ka vastupidi. Iseasi on see, kas ta viitsib peale surma mängu nii pingsalt jälgida, et nõu anda.
KristjanLaas
10.10.13, 17:24
Ta viitsiks kindlalt
IMO võib. Kui ma olen hunt olnud, ja ära söödud, siis wolfchatist ei ole kunagi välja visatud ja ka vastupidi. Iseasi on see, kas ta viitsib peale surma mängu nii pingsalt jälgida, et nõu anda.
Ma ei tea kui kõrgelt ranka hetkel viitsib mõelda, aga hundina ta seda posti ei teeks imo.
Küsimus: Kas surnud hunt tohib teiste huntidega kommunikeeruda?
Vastus: Kindlasti mitte.
Kui on küsimusi, siis privaatsõnum mulle.
KristjanLaas
10.10.13, 17:28
Andres, motle selle peale, et 1 kombist ranka ja tolmuahv on palju suurema toenaosusega hunt kui ukskoik mis muu combo. Seega kui sa ei kahtlusta tolmuahvi siis ara cleari rankat nii lihtsalt enda jaoks
:D
Kas oled näinud, et ma oleks kedagi spets välja toonud või reaalselt ka clearinud?
Hmm. Ma pean ütlema, et -andres- on täna küla suhtes olnud tähelepanelik ja helpful. Ta on toonud välja asjalikke mõtteid ja see ranka-asi on ka üks neist. Ma täna kindlasti täna ei hääletaks.
Kui q_q on endiselt pukis huntidel, siis ma kardan, et see minu-ranka eluspüsimine võib vabalt olla tema setup, et me täna üksteist kahtlustaksime. See oleks hea mängija käekiri küll.
Mina täna -andrese-, poolt kindlasti ei hääleta. Ranka peaks olema locked clear, aga seal on liiga palju leveleid. Ma lähen ja vaatan selle olukorra veelkord üle peale seda posti.
Üldiselt, -andres-, see ranka post ei pruugi olla mingi eriti high level idee rankal either way. Kui ta on hunt, siis ta tahab ellu jääda. Kui ta on küla, siis ta tahab ka ellu jääda. See post aitab tal ellu jääda, seega ei ütle see midagi ranka kohta. Aga mulle meeldis su post, sest see analüüsis mängu küla perspektiivist.
Aga see ebatähtis hetke seisu arvestades.
lenCi vastus muutis just olukorda. Kas me võime nüüd eeldada, et nightkillid on valitud ilma q_q abita? Sel juhul ma vaatan praegu enda ja ranka suunas küll üsna viltu.
Aga see ebatähtis hetke seisu arvestades.
See oli obv laasile veel vastuseks.
Minu mõtted
1. toomas & tõnis ei ole midagi postitanud
2. mylolo teeb fake claime ja agresiivne
3. tolmuahv analüüsib mängu. kuna tema tõi välja q_q pointi, ja q_q osutus libahundiks, siis tolmuahv on 100% cleared küla
4. kristjanlaas - tüüpiline spämmer, lähen teatrisse jne. minu jaoks on see ka üks hundikandiaad
5. -andres-: äktib kohati, kui külatark. aga kuna KT ei ole, ja esimestel päevadel oli vagusi, siis nüüd peale suuremat öösõda muutus aktiivseks. tunne nagu oleks peidetud hunt, kes nüüd peale eduseisu peab hakkama sõna võtma.
Siiski küsimus:
1. miks me ei tee ronge toomase ja tõnise peale? me ei pea ju neid võtma kui hundina, aga paneme pressure peale. saame ikka edasi arutada oma mõttedi, aga nii kaasame sunniviisiliselt diskussiooni nad.
Mureks ongi eile karupoja claim. Nad oma ema sünnal ja oleksid aktiivsed, kui nad oleksid hundid. Ma olin aasta alguses aasias olles ka hunt, kes ei postitanud päevas mitte midagi. Mind söödi ära Camu idiootsusele, et "ranka ei oleks nii vait", aga reaalsuses ma ei olekski saanud mitte kuidagi rohkem postitada.
Seega minu arvates aktiivsus ei päde. Teiseks mäletan ma mängu, kus Simmo oli küla, ja väga pasiivne ning lõppfaasis, kui q_q küsis: miks sa simmo enne mängu peitsid oma staatuse ära, siis ei vastanud ta mitte midagi ja hakkas imejuttu ajama. Ta ei olnud küll toona hunt, aga mängis väga lollikülameest ja see sai ka mängule saatuslikuks.
Seega loo point on, et ka inactive külamehed on mängule ohtlikud või hunt võib olla ise inactive. Seega mina ütlen kolmandat päeva järjest, et miks me ei pushi inactive mängijaid - me ei pea neid välja hääletama, aga seame pressure peale.
Tegelikult on nüüd hilja ja sama muster on absoluutselt igas mängus. Samuti iga mäng hakkab karupoja sõnadega: jajaj, nüüd jälle saan ma pasarahe kaela, aga selle asemel, et tuua välja urust inactive külamehed kohe mängu algul, hakkab sõdima aktiivsete mängijatega, kes teeksid nii või naa 30+ posti päevas.
Kas tõesti siis alati mu strateegia olnud vale? Hetkel mulle tundunud, et IGAS mängus mängib iga vend enda eest, kuigi tegelt küla PEAB võitlema ühtse tiimina ning iga mängija peab postitama nii tihti kui võimalik, et oma perse päästa - kas siis külamehe, külatarga või hundina.
PS! Eile ei olnud meil ka riski külatarka risk-lynchida.
ranka: Täna oleme me inactive mängijatest toonud välja mylolo. Which is good. Ja ta on suhteliselt nõrgalt esinenud. Minu arust on ta hea kandidaat õhtuks puu otsa ja väljendasin end ka häälega. Ma soovitan enda häälega kaasa tulla. Ei soovita hääletada andrest täna, sest evidence on vähe ja aktiveerumine võib toimuda nii küla kui hundina. Ei soovita hääletada ka rankat, sest sõltuvalt levelist pole ta minu jaoks 100% cleared. See conclusion oleks otsustav ja mängu kaotav viga ja ma ei julge seda teha praegu. Toomasl+T6nisl võiksid kivi alt välja tulla küll. Vähemalt üks neist on küla imo. Aga see näitab ka patterni, et nad võivad inactive olla nii küla kui hundina. Aga ma ei usu, et nad mõlemad hundid on, nagu ka varem välja tõin.
KristjanLaas
10.10.13, 17:37
See ei tahenda, et ta seda ei teeks, kuigi qq tundub mulle uleuldiselt suht honorable ja pigem mitte.
Tbh tolmuahv suur osa selleest, miks sa minu jaoks kula oled on see, et ma sain enda jaoks readi, et sina ja kp cheatite ja raagite valjaspool mangu. Ara solvu nuud, aga tugevalt jai selline mulje mulle.
KL, ma solvun küll selle peale veidi. Ma ei tee seda. See rikuks mängu ära. Mul pole isegi karupoja kontakti ja ma ei tea, mis ta nimi on irl, kes ta on vms. Ma ei tea tema kohta absoluutselt mitte midagi peale selle, et ta elas vist kunagi Hawaiil kui õigesti mäletan.
Siit foorumist on mul skype kontaktides üldse vaid ranka, ESTPatrick, Codecci, ok2aa, privador, coca, udikaz.
ranka: Täna oleme me inactive mängijatest toonud välja mylolo. Which is good. Ja ta on suhteliselt nõrgalt esinenud. Minu arust on ta hea kandidaat õhtuks puu otsa ja väljendasin end ka häälega. Ma soovitan enda häälega kaasa tulla. Ei soovita hääletada andrest täna, sest evidence on vähe ja aktiveerumine võib toimuda nii küla kui hundina. Ei soovita hääletada ka rankat, sest sõltuvalt levelist pole ta minu jaoks 100% cleared. See conclusion oleks otsustav ja mängu kaotav viga ja ma ei julge seda teha praegu. Toomasl+T6nisl võiksid kivi alt välja tulla küll. Vähemalt üks neist on küla imo. Aga see näitab ka patterni, et nad võivad inactive olla nii küla kui hundina. Aga ma ei usu, et nad mõlemad hundid on, nagu ka varem välja tõin.
Minu jaoks on nad hundikandidaadi ka seetõttu, et nad on vennad ja saavad analüüsida poste ning tegusid IRL. Mina hundina oleksin küll karupoja ära söönud.
Ilus puhas lähenemine, kus KP nad clearis ning eemaldaks kahtlusevarju. Teiseks ei ole nad ka postitanud ehk siis teisisõnu ei saa mitte kuidagi ka ühegi posti põhjal neid kahtlasega lugeda.
Lisaks on neil alibi olemaks inactive ning kui asjad mustad, siis "oh ema lasi lõpuks meid koju ära, sorry aga meil ei olnud aega". Just seepärast ei meeldinud mulle ka karupoja IRL telli välja ütlemine. Kahele mängijale, kes ei ole teinud poste, annab ta väga suure credibility.
Oleks mylolo näiteks seda sama öelnud, kas me usuks tema sõnu ja telli samapalju kui karupoega?
KristjanLaas
10.10.13, 17:46
Kogu mulje jai kp kaitumise parast.
ranka: Ei usuks. Esiteks sellepärast, et mylolo ei oskaks nii hästi telli leida ega seda tõlgendada. Teiseks tal poleks meie silmis reputatsiooni, mis karupojal on. Kolmandaks pole ta külamehena surnud ja ei saa respecti, et rääkis igal juhul tõtt.
Kogu mulje jai kp kaitumise parast.
Kui tahad, võid rankalt tellida mu personal messagete checki peale mängu. Me vahetasime paar rida peale esimese mängu lõppu, peale seda pole rääkinud ega kontakte vahetanud. Cheatimine on siin fucking stupid, me ei mängi ju millegi peale, v.a. võit. Ja mis võit see oleks?
ranka: Ei usuks. Esiteks sellepärast, et mylolo ei oskaks nii hästi telli leida ega seda tõlgendada. Teiseks tal poleks meie silmis reputatsiooni, mis karupojal on. Kolmandaks pole ta külamehena surnud ja ei saa respecti, et rääkis igal juhul tõtt.
Viimane on väga hea point.
Kui tahad, võid rankalt tellida mu personal messagete checki peale mängu. Me vahetasime paar rida peale esimese mängu lõppu, peale seda pole rääkinud ega kontakte vahetanud. Cheatimine on siin fucking stupid, me ei mängi ju millegi peale, v.a. võit. Ja mis võit see oleks?
Ma ei saa kellegi PM-e checkida. Ainus võimalus on vahetada ära parool või minna andmebaasi, aga see on kasutaja räige privaatsuse rikkumine ning selliseid viise kasutan ainult siis, kui nõuavad seda võimuorganid, kellegi elu/vara on suures ohus või tõesti on tegu väga spetsiifilise põhjusega, et kontrollimine on üheselt ja tugevalt põhjendatud.
Näiteks ma ei anna isegi PM-e välja kasutajale endale, kui ta on bännitud ja tahab näha PM-e või mingil põhjusel ei saa PM-idele ligi. Või näiteks põhjendatud otsus ei ole see, kui naine soovib näha, et mis ta mees rääkis kellegagi vms.
Kuna editida ei saa, siis aastate jooksule ei ole mitte keegi kolmas isik näinud PM-e v.a. juhul, kui kasutaja ei ole seda ise näinud. PM-idele saab ligi ainult mina või siis meie serveri omanik väga suure tahtmise korral.
Okei, aga proovime siis vahepeal vendadele ka aktiivsust sisse puhuda. Ma saan aru, et nende minek hetkel pmst midagi ei anna, aga kui nad rääkima hakkavad, siis see juba annaks kindlasti.
toomasl
toomasl ühinen. ühine sina ka toomas meiega! teeme ära!
Btw, ma olen 18.15-19.30 mobiiliga sees vahelduva eduga. Siis checkin veel korra enne 20.00 ja siis tulen tagasi 21.30 uuesti ja jälle mobiiliga. Seega enam siit põhjalikku teksti ei tule eriti. Kui keegi midagi tahab, siis shoot now.
Hääled seisuga post 700 kuni 802
Öö saabub 04:00:58 pärast
---
HääliLynchHääletajad
2 Toomasl ranka (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549445&postcount=800) (15), -andres- (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549444&postcount=799) (18)
1 KristjanLaas mylolo (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549362&postcount=754) (15)
1 mylolo tolmuahv (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549387&postcount=769) (29)
3 ei ole hääletanud Toomasl (0), T6nisL (0), KristjanLaas (21)
Muuseas, ma olen veits annoyed, et keegi pole mylolo rongiga kaasa tulnud. Enda arust olen ma täiesti normaalselt põhjendanud ja paremat kandidaati pole näinud. Nii et ausad külamehed, kui te midagi paremat välja ei mõtle ja mind ei kahtlusta, siis bettige sellele, et minul on õigus.
KristjanLaas
10.10.13, 18:05
Mina olen tulnud kaasa, aga ootasin, et keegi veel seda teeks, et ma hundine ei tunduks..
Ma hetkel eemale ja täna edasi ainult telefoniga. Ärge siis midagi lolli tehke vahepeal. Kui vaja, paneme toomasl flippi koos mylolo-ga õhtul.
Ma hunt ei ole. Esimene ja teine päev kohe algusest peale q_q peal olnud. Oli tema vastu enda arust riidid, mida ka varem kuskil selgitasin põgusalt. Ise oleks täna Wowa pukki pannud, aga ta rsk sai modkilli. Hetkel tunduvad tolmuahvi põhjendused mylolo vastu asjalikud ja üsna hästi argumenteeritud, seega enda hääl samuti mylolo vastu. (võib näida enda päästmisena, sest meil mõlemal nö. tuli peal, aga see ei ole seda.
Kedagi väga välistada ei oska, vast kõige rohkem T6nisl ja tolmuahv. Lisaks mylolole tundub miskipärast ranka pisut hundine.
ranka point selle live readi koha pealt õige, ei meeldi ka, et KP selle välja tõi ja samuti ei saa vaid selle põhjal meid välistada, aga muude varem välja toodud faktorite põhjal küll. a la, esimene mäng, ei oleks esimene päev nii passiivsed jne.
Krt see hea teema postide kogumiseks :d.
Igaljuhul, vabandan, et väga active ei ole mängus. Lugesin preflop kaarte valesti, ei arvanud, et asi võtab nii palju mõtlemist, keskendumist ja aega :)
Ma hunt ei ole. Esimene ja teine päev kohe algusest peale q_q peal olnud. Oli tema vastu enda arust riidid, mida ka varem kuskil selgitasin põgusalt. Ise oleks täna Wowa pukki pannud, aga ta rsk sai modkilli. Hetkel tunduvad tolmuahvi põhjendused mylolo vastu asjalikud ja üsna hästi argumenteeritud, seega enda hääl samuti mylolo vastu. (võib näida enda päästmisena, sest meil mõlemal nö. tuli peal, aga see ei ole seda.
Kedagi väga välistada ei oska, vast kõige rohkem T6nisl ja tolmuahv. Lisaks mylolole tundub miskipärast ranka pisut hundine.
lol ranka. Töötab!
TÖÖTAB!
Miks sa T6nisl välistad?
Ja miks ma hundine olen? Põhjenda.
Teeb süüa, lol. Ilmselt varsti tuleb ja postitab ka midagi.
Välistamiseks on põhjuseid mitmeid, aga ütleme, et readin teda hästi, muud midagi.
Teeb süüa, lol. Ilmselt varsti tuleb ja postitab ka midagi.
Välistamiseks on põhjuseid mitmeid, aga ütleme, et readin teda hästi, muud midagi.
Olete omavahel mängust ka rääkinud?
Hääled seisuga post 700 kuni 814
Öö saabub 03:00:59 pärast
---
HääliLynchHääletajad
2 Toomasl ranka (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549445&postcount=800) (19), -andres- (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549444&postcount=799) (18)
2 mylolo Toomasl (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549457&postcount=807) (4), tolmuahv (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549387&postcount=769) (31)
2 ei ole hääletanud T6nisL (0), KristjanLaas (22)
Sisuliselt mitte. Mingid random sõnavahetused vahepeal, aga ei midagi, mis mängu oluliselt mõjutaks.
Ausalt ei oska isegi põhjendada, miks sa tolle posti hetkel hundine tundusid. See hetkel kadunud ja eelistusi peale mylolo ei ole. Ei üllataks pmst mitte ükski huntide kombo.
Sisuliselt mitte. Mingid random sõnavahetused vahepeal, aga ei midagi, mis mängu oluliselt mõjutaks.
Ausalt ei oska isegi põhjendada, miks sa tolle posti hetkel hundine tundusid. See hetkel kadunud ja eelistusi peale mylolo ei ole. Ei üllataks pmst mitte ükski huntide kombo.
Reegleid lugesid?
Sõnu tohivad vahetada ainult hundid. Miks te varem teemasse ei tulnud - kohe kui hääled sinu peal, hakkad vastama. Kas see ei pruugi tähendada seda, et teemat jälgisite pidevalt ning kui rong peale tõmmatakse, siis tulevad ka postid.
See teeb süüa "lol" ja saab "poste koguda" on ka minu jaoks kahtlane. Kui ma peaks praegu valima kaks hundikandiaati, siis olete teie kaks.
Lisaks huntidena on teil väga lihtne mängida, kuna olete koos, ja see aitab koostööd tunduvalt paremini kordineerida.
Toomasl on nii väheveenev, et mind küll veenis praegu. Hunt ei tuleks vast nii nôrga ettevalmistusega peale. Switchige parem t6nisele kui kahest ühe valime.
Reegleid lugesid?
Sõnu tohivad vahetada ainult hundid. Miks te varem teemasse ei tulnud - kohe kui hääled sinu peal, hakkad vastama. Kas see ei pruugi tähendada seda, et teemat jälgisite pidevalt ning kui rong peale tõmmatakse, siis tulevad ka postid.
See teeb süüa "lol" ja saab "poste koguda" on ka minu jaoks kahtlane. Kui ma peaks praegu valima kaks hundikandiaati, siis olete teie kaks.
Lisaks huntidena on teil väga lihtne mängida, kuna olete koos, ja see aitab koostööd tunduvalt paremini kordineerida.
Ouuu. Kus kadusid. Esimesele küsimusele ootan kindlasti vastust.
Reeglid lugesin läbi jep. Mänguga seotut sisuliselt pole arutanud ja reegleid pole rikkunud. See, et sattusin siia just pärast seda kui heat peale pandi on täielik kokkusattumus. Pärast tööd ja trenni jõudsin foorumisse st. Huntidena oleks tõesti lihtne ja tõesti arvan, et üritaks vähemalt pisut aktiivsem olla hundina.
Laivis olen seda mängu mitmeid ja mitmeid kordi teinud. Väga tihti on jäänud mulje, et hundid otseselt ei süüdista kedagi, vaid ootavad enne teiste pakkumisi. See võib olla ka põhjuseks, miks ranka hundine tundus/tundub. Pärast Andrese minekut minu peale, läks kohe kaasa. Muidugi see eelmainitud mulje on sageli veidi algajamte mängijate kohta, seega ei pruugi olla vettpidav.
Proovin veel enne üheksat korraks foorumist läbi tulla, aga sellega tänane päev ilmselt ka piirdub.
Reegleid lugesid?
Lisaks
See "teeb süüa, lol" võib küll tunduda kahtlane, aga on lihtsalt tõsi. Vastasin küsimusele, et kus Tõnis on.
Reeglid lugesin läbi jep. Mänguga seotut sisuliselt pole arutanud ja reegleid pole rikkunud. See, et sattusin siia just pärast seda kui heat peale pandi on täielik kokkusattumus. Pärast tööd ja trenni jõudsin foorumisse st. Huntidena oleks tõesti lihtne ja tõesti arvan, et üritaks vähemalt pisut aktiivsem olla hundina.
Laivis olen seda mängu mitmeid ja mitmeid kordi teinud. Väga tihti on jäänud mulje, et hundid otseselt ei süüdista kedagi, vaid ootavad enne teiste pakkumisi. See võib olla ka põhjuseks, miks ranka hundine tundus/tundub. Pärast Andrese minekut minu peale, läks kohe kaasa. Muidugi see eelmainitud mulje on sageli veidi algajamte mängijate kohta, seega ei pruugi olla vettpidav.
See, kui ma arutaksin kellegagi mängust, mis ei muuda mängu, ei paranda ju seda. Aga las see teema jääb. Hundikahtlusest saad ehk vabaks :)
Keda ma esimesel päeval hääletasin?
Hääled seisuga post 700 kuni 824
Öö saabub 02:00:59 pärast
---
HääliLynchHääletajad
2 Toomasl ranka (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549445&postcount=800) (23), -andres- (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549444&postcount=799) (18)
2 mylolo Toomasl (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549457&postcount=807) (8), tolmuahv (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549387&postcount=769) (32)
Okei. Tundub, et peab järgmise kallale minema.
T6nisL
Sest mina küll üle tunni aja süüa ei tee, kui just väga suur õhtusöök pole.
Hääled seisuga post 700 kuni 827
Öö saabub 01:00:59 pärast
---
HääliLynchHääletajad
2 mylolo Toomasl (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549457&postcount=807) (8), tolmuahv (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549387&postcount=769) (32)
1 T6nisL -andres- (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549490&postcount=826) (20)
1 Toomasl ranka (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549445&postcount=800) (23)
Liigutan ka T6nisL peale. Äkki saab enne õhtut jutud ja rongid veerema.
Ja see peaks koka köögist välja tooma
Viimane lause mulle meeldib. Kui te mind täna välja hääletate siis saan respecti, sest olen küla. Võibolla jah ei ole mu tellide otsimine ja tõlgendamine just väga tugev aga harjutamine teeb ju meistriks.
Hääled seisuga post 700 kuni 831
Öö saabub 00:30:59 pärast
---
HääliLynchHääletajad
2 T6nisL ranka (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549501&postcount=829) (25), -andres- (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549490&postcount=826) (20)
1 KristjanLaas mylolo (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549362&postcount=754) (16)
Idee pigem ju selles, et Karupoeg on confirmed küla ja tema väited saavad selle arvelt respecti, et külana polnud tal põhjust valetada. Sinu puhul me ei saa aga hetkel kindlad olla.
Õnnestus. Lugesin varasemat ja praegust. Toomase julgen välistada, esimestel päevadel päris ei välistanud(k.a. ema juures), nii live kui online readid. Hetkel hääletan mylolo vastu. Nagu tolmuahv välja tõi pole ta erilist aktiivsust näidanud, kuid kui ma postituse editimise vea tegin, oli ta üsna kiire mind mu vigadest teavitama (selle eest suur tänu). Näeb välja nagu mängu jälgiv, kuid liigset tähelepanu vältiv hunt. Mitte, et mina samale kirjeldusele ei pruugi vastata. Argumenteerimata rääkides, ajas ta mind juba varem sügelema. Mylolo. Söök õnnestus üsna hästi, kuid mitte väga hästi. Toomas võib confirmida.
T6nisL vaatame kas hundid tahavad flipi.
Hääled seisuga post 700 kuni 835
Öö saabub 00:15:59 pärast
---
HääliLynchHääletajad
3 mylolo T6nisL (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549510&postcount=834) (1), Toomasl (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549457&postcount=807) (8), tolmuahv (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549387&postcount=769) (32)
3 T6nisL mylolo (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549512&postcount=835) (17), ranka (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549501&postcount=829) (25), -andres- (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549490&postcount=826) (21)
1 ei ole hääletanud KristjanLaas (22)
:00 loeb :01 ei loe
Küla, koondume palun mylolo peale. Ega me toomase-tonise käest hetkel rohkem infot ei saa.
Hääled seisuga post 700 kuni 837
Öö saabub 00:10:58 pärast
---
HääliLynchHääletajad
3 mylolo T6nisL (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549510&postcount=834) (1), Toomasl (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549457&postcount=807) (8), tolmuahv (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549387&postcount=769) (33)
3 T6nisL mylolo (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549512&postcount=835) (17), ranka (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549501&postcount=829) (25), -andres- (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549490&postcount=826) (21)
Btw, kui ma suren öösel, siis ranka on ikkagi homme confirmed küla. Kui ma homme elus, siis üks meist on hunt. KL on pigem küla.
Küla, koondume palun T6nisL peale. Ega me tema käest rohkem kui 1 posti päevas ei saa. Öösel suuakse tolmuahv ära ja siis ranka ja ....... võidavad
Ei lase flippi! Hääletage raisk!
Oukei. Need toomasele ja tõnisele häälte andmised õigustasid minu arust küllaltki hästi end ära, et confirmida seda, et nende puhul pole tegemist huntidega.
Toomasl jutt+karupoja tekst tema kohta confirmib tema külalisust kindlasti hetkel rohkem kui teiste oma.
Tõnisl readiksin samamoodi külaseks, usun et hundina lihtsalt oleks rohkem isu mängida ning ta ei viivitaks postiga nii kaua. Õhkõrn kahtlus võib muidugi jääda, et mõtleb niipalju ette, et just niiviisi saaks ta ise cleari, aga ei usu seda hetkel.
Samuti imo kui oleks üks neist hunt, siis oleks mängule ka suht vesi peale tõmmatud, sest inactive hunte püüda on suhteliselt lootusetu, kui pole millestki kinni haarata ning kindlasti selline võit poleks ka endale rahuldav.
Seega pean pickima täna mylolo, laasi, ranka, tolmuahvi vahel.
Viimast pole ma seni kahtlustanud, mis võib obv viga olla, aga risk to take.
Rankat ja Laasi ma kumbagi hetkel clearida ei oska, vb pole nad oma jutuga nii veenvad olnud + hetke seisu arvestades peab selles neljases seltskonnas olema 2 hunti, seega keegi lihtsalt peab olema.
Ise valiksin homme Ranka ja Laasi vahel. Kogu külal seega homme aktiivne olla ja neid kahte kõvasti küsitleda, obv mitte unustada ka Tolmuahvi.
See öeldud, siis mina flippi täna võtta ei taha, sest kui arvan, et t6nisl siin kordades vähem hunt kui mylolo, oleks loll ka hääl temale jätta.
mylolo
Aga valime täna ranka milleks tappa küla
Kui flip tuleb hetkel, siis homme vaadake kôige kogenuma mängija otsa, kes tonise peale jäi. Ta peab aru saama, et mylolo on parem kui random pick.
Hääled seisuga post 700 kuni 845
Öö saabub 00:05:59 pärast
---
HääliLynchHääletajad
4 mylolo -andres- (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549522&postcount=842) (22), T6nisL (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549510&postcount=834) (1), Toomasl (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549457&postcount=807) (8), tolmuahv (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549387&postcount=769) (36)
1 ranka mylolo (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549523&postcount=843) (19)
1 Viga ranka (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549525&postcount=845) (26)
Küla oli tore aga see mäng võidavad hundi. TSAU
Laas palus ka, et 100% ta hääl lenCi poolt bolditaks ja arvestataks muide, ta telefonis ei oska [b ] [/b ] kirjutada.
Hääled seisuga post 700 kuni 848
Öö saabub 00:02:59 pärast
---
HääliLynchHääletajad
4 mylolo -andres- (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549522&postcount=842) (23), T6nisL (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549510&postcount=834) (1), Toomasl (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549457&postcount=807) (8), tolmuahv (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549387&postcount=769) (36)
1 ranka mylolo (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549523&postcount=843) (20)
1 Viga ranka (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549525&postcount=845) (26)
Samuti imo kui oleks üks neist hunt, siis oleks mängule ka suht vesi peale tõmmatud, sest inactive hunte püüda on suhteliselt lootusetu, kui pole millestki kinni haarata ning kindlasti selline võit poleks ka endale rahuldav.
HALLO!!
Kas mu postid on tõesti loetamatud kõik mängud? Seda ma olen kõikides ja ka selles mängus ESIMEST PÄEVAST PEALE RÕHUTAN ja iga päev, et me ei tohi lasta inactive mängijaid viimastesse päevadesse. Kui inactive hundid jäävad sisse, siis tekib pm. flipp ja kuna meta-mäng on surutud aktiivsete mängijate pelae, hakkab väga suur level game: hunt ei oleks inactive jne jne.
Miks kurat keegi sellest aru saada ei taha. Ja olen korduvalt küsinud ,et kas see on halb strateegia? Siiani ei ole ühtegi korda vastust saanud. Selline tunne nagu jooksen peaga vastu seina.
Hääled seisuga post 700 kuni 850
Öö saabub 00:01:59 pärast
---
HääliLynchHääletajad
4 mylolo -andres- (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549522&postcount=842) (23), T6nisL (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549510&postcount=834) (1), Toomasl (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549457&postcount=807) (8), tolmuahv (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549387&postcount=769) (36)
1 ranka mylolo (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549523&postcount=843) (20)
1 Viga ranka (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549525&postcount=845) (27)
Ranka ja andres on hundid.
See võib kõlada hundiselt, aga mul poleks isegi eriti kahju, kui mind üles poodaks. Peaksin end külale mõeldes küll kaitsma. Viimasest minu peale tulekust võib hundipaar olla mylolo ja -andres-. Võibolla on see huntide jaoks liiga läbinähtav viimasehteke liikumine tho. Igaljuhul head flipiõnne. :)
Hääled seisuga post 700 kuni 854
Öö saabub 00:01:18 pärast
---
HääliLynchHääletajad
5 mylolo ranka (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549534&postcount=852) (28), -andres- (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549522&postcount=842) (23), T6nisL (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549510&postcount=834) (2), Toomasl (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549457&postcount=807) (8), tolmuahv (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549387&postcount=769) (36)
1 ranka mylolo (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549523&postcount=843) (21)
ja loodan, et tõnis ja toomas on hundid. juhul kui ära süüakse. irvitan karupoja ja küla üle.
ja tema geniaalse mägnu sittumise ja irl telli üle. üks on köögis ja teine ema juures.
Hääled seisuga post 700 kuni 857
Öö saabub 00:00:38 pärast
---
HääliLynchHääletajad
5 mylolo ranka (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549534&postcount=852) (30), -andres- (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549522&postcount=842) (23), T6nisL (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549510&postcount=834) (2), Toomasl (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549457&postcount=807) (8), tolmuahv (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549387&postcount=769) (36)
1 ranka mylolo (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549523&postcount=843) (21)
Hääled seisuga post 700 kuni 858
On öö
---
HääliLynchHääletajad
5 mylolo ranka (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549534&postcount=852) (30), -andres- (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549522&postcount=842) (23), T6nisL (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549510&postcount=834) (2), Toomasl (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549457&postcount=807) (8), tolmuahv (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549387&postcount=769) (36)
mylolo tavaline külaelanik
Hundid tapsid tolmuahvi
Allesjäänud mängijad:
-andres-
KristjanLaas
ranka
T6nisL
ToomasL
On päev!
Laas palus ka, et 100% ta hääl lenCi poolt bolditaks ja arvestataks muide, ta telefonis ei oska [b ] [/b ] kirjutada.
Miks sul laas nii hinge läheb? Minule see hääl küll nii meelde ei jäänud.
ja kust sa üldse tead, et ta ei oska telefonis ja postitada. tundub nagu oleks hundichatine lugu.
esimestele päevadel olid vaikselt, kui q-q kordineeris. kui ta suri, siis muutusid sa aktiivseks ja kunagi ei pakkunud kedagi ise välja, vaid läksid vaikimis rongidega kaasa, et ok proovime, ok panen ka jne.
-andres-
see ja bolditult on kuna [ b] ja [ /b] postitasin kokku. sorry ei mõelnud nii.
ja kust sa üldse tead, et ta ei oska telefonis ja postitada. tundub nagu oleks hundichatine lugu.
esimestele päevadel olid vaikselt, kui q-q kordineeris. kui ta suri, siis muutusid sa aktiivseks ja kunagi ei pakkunud kedagi ise välja, vaid läksid vaikimis rongidega kaasa, et ok proovime, ok panen ka jne.
-andres-
Minu kohta pole terve mängu jooksul selgeid vihjeid, on oletused mis on tehtud ja üsna selgelt mitu korda ka ümber lükatud. Pole kordagi teinud ühtegi hundist posti, mida keegi tooks esile või ära märgiks. On olnud üksikud hõiked ja vihjed läbi terve mängu ja neid on teinud 2 inimest. Inimesed kes on öelnud, et ärge veel enda jaoka andrest ära clearige.
Väitena, et esimestel päevadel istusin vaikselt ning elavnesin järgmistel. Peab ideaalselt paika, kuid kui läheneda loogiliselt, siis täpselt nii see olema peabki. Esimese mänguna ei oska otseselt alguses sõna võtta, eriti praeguse esimese päeva puhul ning mängu arenedes, kui on isu mängida, siis loomulikult osakaal suureneb.
Miks sul laas nii hinge läheb? Minule see hääl küll nii meelde ei jäänud.
Miks see hetkel üldse oluline on või miks selle välja tood. Kui järjest kõiki poste lugeda ja mängus olla, siis pigem obv et jääb meelde.
Btw, kui ma suren öösel, siis ranka on ikkagi homme confirmed küla. Kui ma homme elus, siis üks meist on hunt. KL on pigem küla.
Saan aru, et tolmuahv kirjutas eile lõpetuseks sellise lause, kuid arvestades, et tõnist ja toomast huntideks ei tembelda, siis pole lihtsalt valida kedagi peale ranka&kristjanlaasi.
Kui võtta nüüd aga kokku olemasolevad faktid, siis ainukesed, kes minu poole süüdistavaid vihjeid teinud, on ranka ja klaas. Ükski küla, kes on nüüdseks väljas ja confirmitud pole kordagi mind hundina välja toonud. Seega nüüd eelkõige t6nisl'le ja toomasl'le ütlen, et valige täna sama mis mina ehk ranka&laas ning kui see peaks täppi minema, siis homme 3kesi jäänuna lihtsalt teine ette võtta.
Nüüd lihtsalt ongi see hetk, et kui toomasl või tõnisl peaks olema hunt, siis ongi hetkel mäng gg ja võidetud huntidele. Kui siiski külad, siis hetkel veel võimalus ranka ja laas välja võtta.
ranka
HALLO!!
Kas mu postid on tõesti loetamatud kõik mängud? Seda ma olen kõikides ja ka selles mängus ESIMEST PÄEVAST PEALE RÕHUTAN ja iga päev, et me ei tohi lasta inactive mängijaid viimastesse päevadesse. Kui inactive hundid jäävad sisse, siis tekib pm. flipp ja kuna meta-mäng on surutud aktiivsete mängijate pelae, hakkab väga suur level game: hunt ei oleks inactive jne jne.
Miks kurat keegi sellest aru saada ei taha. Ja olen korduvalt küsinud ,et kas see on halb strateegia? Siiani ei ole ühtegi korda vastust saanud. Selline tunne nagu jooksen peaga vastu seina.
Nõustun, aga tagantjärgi, sest minul puudus kogemus inactive mängijatega. Kui ütled, et tõid seda esimesel päeval välja, siis nt mina ei pannud seda pmst tähelegi, sest esimene päev oli nagu ta oli, kui veel mäletad. Järgmistes mängudes võiks kindlasti rohkem arvestada sellega ja vast leidub inimesi, kes kindlasti ka active oleksid.
Hetkel ongi seis, kus kui peaks välja tulema, et üks vendadest on tegelikult hunt, siis gg&lamp, aga selle vastu enam midagi parata ei saa.
KristjanLaas
11.10.13, 11:59
Pmslt flipp ja küla kaotanud ja wp kui linnamäed hundid, sest ongi võimatu hääletada teie poolt. Veits väga angleshootimisena tundub.
Ma oleks lihtsalt veidi pettunud, kui vendadest oleks 1 hunt, kuid järgmisteks mängudeks hea teada. Ja ei ütleks ju, et wp, sest kui hunt oled, siis loodaks veidigi rohkem inputi.
KristjanLaas
11.10.13, 12:12
-andres-. Linnamäed tegelt cleared sellega, et ütlesid, et on rääkinud mängust, aga see pole mängu mõjutanud. Selline vestlus saaks toimuda ainult siis kui mõlemad külad.
KristjanLaas
11.10.13, 12:15
Nende hääl läheb minu vastu 2min enne mängu lõppu ja nad on võitnud, on väga oluline, et te mõlemad ka hääletaks, Tõnis ja Toomas.
Minu kohta pole terve mängu jooksul selgeid vihjeid, on oletused mis on tehtud ja üsna selgelt mitu korda ka ümber lükatud. Pole kordagi teinud ühtegi hundist posti, mida keegi tooks esile või ära märgiks. On olnud üksikud hõiked ja vihjed läbi terve mängu ja neid on teinud 2 inimest. Inimesed kes on öelnud, et ärge veel enda jaoka andrest ära clearige.
Väitena, et esimestel päevadel istusin vaikselt ning elavnesin järgmistel. Peab ideaalselt paika, kuid kui läheneda loogiliselt, siis täpselt nii see olema peabki. Esimese mänguna ei oska otseselt alguses sõna võtta, eriti praeguse esimese päeva puhul ning mängu arenedes, kui on isu mängida, siis loomulikult osakaal suureneb.
Miks see hetkel üldse oluline on või miks selle välja tood. Kui järjest kõiki poste lugeda ja mängus olla, siis pigem obv et jääb meelde.
Saan aru, et tolmuahv kirjutas eile lõpetuseks sellise lause, kuid arvestades, et tõnist ja toomast huntideks ei tembelda, siis pole lihtsalt valida kedagi peale ranka&kristjanlaasi.
Kui võtta nüüd aga kokku olemasolevad faktid, siis ainukesed, kes minu poole süüdistavaid vihjeid teinud, on ranka ja klaas. Ükski küla, kes on nüüdseks väljas ja confirmitud pole kordagi mind hundina välja toonud. Seega nüüd eelkõige t6nisl'le ja toomasl'le ütlen, et valige täna sama mis mina ehk ranka&laas ning kui see peaks täppi minema, siis homme 3kesi jäänuna lihtsalt teine ette võtta.
Nüüd lihtsalt ongi see hetk, et kui toomasl või tõnisl peaks olema hunt, siis ongi hetkel mäng gg ja võidetud huntidele. Kui siiski külad, siis hetkel veel võimalus ranka ja laas välja võtta.
ranka
Nõustun, aga tagantjärgi, sest minul puudus kogemus inactive mängijatega. Kui ütled, et tõid seda esimesel päeval välja, siis nt mina ei pannud seda pmst tähelegi, sest esimene päev oli nagu ta oli, kui veel mäletad. Järgmistes mängudes võiks kindlasti rohkem arvestada sellega ja vast leidub inimesi, kes kindlasti ka active oleksid.
Hetkel ongi seis, kus kui peaks välja tulema, et üks vendadest on tegelikult hunt, siis gg&lamp, aga selle vastu enam midagi parata ei saa.
Su jutt on nosense. Juba eile olid tõnis ja toomas karupoja readi põhjal "clearitud", aga ikkagi väga agaralt soovisid tõnise ja toomase rongi peale hüpata ning tegid ka alguse lahti. Nüüd sa tõesti tundud neile, kui "lipupäästja", et loobusid neist.
Miks siis nüüd järsku, kui sinu peale hääl tuleb, hakkad paluma abi neilt, kui eile olid esimene kõrrikargaja? Tesiseks su lase "hääletage seda venda, nagu ma teen" tundub appikarje. Küsimuseks jääb, kes on teine hunt.
Minu jaoks olete te kõik hundid ja andres on hetkel kõige suurem. Kui üks vendadest on hunt, siis imo peaks karupoeg eluks ajaks bänned siit mängust saama, sest tema keerab tõsiselt selle mängu perse, kus kaks inactive venda claimis oma readi põhjal.
Riskima mina täna ei hakka ning jään -andrese- poole kindlaks. Teiseks laas on under the radar - on sul andres ta kohta mõtteid?
Kaldun ranka külasust uskuma. Kirjutage veel ja las laisk mina loen. Prolly olen ka täna ebaaktiivne ja lugeda jõuan pigem õhtul. Vabandan ka ebktiivsuse ja väikese panuse eest, regades ei teadnud, mida oodata.
-andres-. Linnamäed tegelt cleared sellega, et ütlesid, et on rääkinud mängust, aga see pole mängu mõjutanud. Selline vestlus saaks toimuda ainult siis kui mõlemad külad.
Ma lihtsalt tahaks sinu arusaama sellest, kuidas järsku jutt ei hõlma enam rankat, mitte nagu eile. Ehk millega ranka end clearis ja mina mitte? Linnamäed ka võtke õhtul see tunnike ja lugege mu poste, mul pole ühtegi hundist viidet peale ranka oletuste.
Tolmuahv, peale eilset vaga kulast paeva sinu poolt, miks hundid su ikka sisse voisid jatta? That being said sama kusimus rankale. Ma vaataks peale eilset ranka kulaks clearimist tegelt isegi palju rohkem tema kui tolmuahvi suunas.
Tolmuahv ja ranka, nightkillide jargi ei ole lihtsalt voimalik, et 1 teist ei ole hunt
Andres ja ranka kui peaks kohe pakkuma.
Andres, motle selle peale, et 1 kombist ranka ja tolmuahv on palju suurema toenaosusega hunt kui ukskoik mis muu combo. Seega kui sa ei kahtlusta tolmuahvi siis ara cleari rankat nii lihtsalt enda jaoks
Miks mu oletused siis ei ole viited? Sa isegi ei kaitse end vaid pyyad veenda et mu oletused valed. Miks?
KristjanLaas
11.10.13, 15:31
Miks tolmuahv oosel ara tapeti teie arust ranka ja andres
Et tuli mu peale tommata. Tana oleksid tuld saanud koik peale tolmuka.
KristjanLaas
11.10.13, 15:38
Arme palun vaheta oma haalt keegi. Meie ainus voimalus on uhe inimese poolt koik haaletada, kui meie haaled on hajutatud muudavad hundid viimane sec haali ja voidavad. Me ei saa teha lihtsalt midagi muud kui koik uhe inimese poolt tana haaletada ja lihtsalt loota, et ta on hunt. See seoks ka huntidel kaed kinni ja sellele puudub igasugune vastuargument.
KristjanLaas
11.10.13, 15:46
Palun kuulake seda ja see on koige tahtsam praegu uldse, et me koik uheselt haaletaks. Isehi huntidel oleks see best play praegu, sest muu oleks liiga suspicios.
KristjanLaas
11.10.13, 15:48
Linnamaed, kui vahemalt 1 teist seda luges postige, et lugesite ja oelge teisele ka edasi. Kuni te pole teinud seda, siis palun quotege seda posti kuniks nad on confirminud ja aru saanud kui oluline nende haal praegu on. 12% akut alles.
KristjanLaas
11.10.13, 15:53
Haaletame palun andrese tana. Ta on ainuke kes sobib actioni jargi koigiga hundiks. Ranka tundub ka hundine, aga erineval andresest on asju mida ta imo hundina ei teeks ja mingid kahtlused veel pusivad.
KristjanLaas
11.10.13, 15:54
Ehk siis ranka jatab liiga strong feelinguid, aga andres on tapselt nii neutraalne pusinud, et ta poleks kordagi kellegi esimene hunt.
KristjanLaas
11.10.13, 15:55
Andres lihtsalt peab olema hunt see mang.
-andres-
Haaletame palun andrese tana. Ta on ainuke kes sobib actioni jargi koigiga hundiks. Ranka tundub ka hundine, aga erineval andresest on asju mida ta imo hundina ei teeks ja mingid kahtlused veel pusivad.
Ehk siis ranka jatab liiga strong feelinguid, aga andres on tapselt nii neutraalne pusinud, et ta poleks kordagi kellegi esimene hunt.
Andres lihtsalt peab olema hunt see mang.
Kuidas ma hundine tundun? Minu suurimaks probleemiks ongi KT life-tell, mis lükkas mängu dünaamika paigast + järjekordne algne passiivsus, et nüüd ei tea me neist mitte midagi. Sisimas ma loodan, et üks neist on hunt ja järgnevates mängudes karupoeg ei oleks enam nii ego "aga ma ju lahendasin selle ja selle ära" baklaba "ma olen hea mängija balabala" ning siis ehk lõppude lõpuks hakatakse mõtlema loogiliselt ning kjoos mängu mängima, mitte sittuma.
Tänu sellele on minu jaoks kõik hundised.
Aga mõelge veel korraks, miks ma oleksin pidanud öösel tolmuahvi tapma. Pmst terve mängu temaga enim nõustunud ja tolmuahv most active playerina pidanud mind pidevalt külaks, hundina mind mitte esile tuues. Minu jaoks oleks VÄGA KERGE öökill olnud ranka või laas. Kas te ei nõustu sellega? Öelge üks pluss minu jaoks, miks tolmuahv>>>ranka/laas öökillina võtta?
Aga mõelge veel korraks, miks ma oleksin pidanud öösel tolmuahvi tapma. Pmst terve mängu temaga enim nõustunud ja tolmuahv most active playerina pidanud mind pidevalt külaks, hundina mind mitte esile tuues. Minu jaoks oleks VÄGA KERGE öökill olnud ranka või laas. Kas te ei nõustu sellega? Öelge üks pluss minu jaoks, miks tolmuahv>>>ranka/laas öökillina võtta?
Miks ma oleks kerge öökill olnud? Miks laas? Miks sa alati mainid laasi? Kas te olete pundis? Kas te olete hundid? Kõik ju viitab sellele. Sa täpselt teadsid, et laasil ei tööta bold märgid ja mainsid laasi hääle asja. Suure tõenäosusega teie eesmärk: laas hoiab hääli kellegi teise peal ja õhtul sujuvalt tõstab mu peale: ma siiski arvan, et ranka on hunt. Eriti kui linnamäed ei ole aktiivsed teeb ta seda viimasel sekundil, et võit kindlustada.
Kui linnamäed ärkavad, siis suunate kahekesi tule mu peale.
Küsimusele, et miks sa mind ei söönud on vastus imelihtne: mida ma siin mängus teinud olen ja sa tead, et ma olen "offline" ja seda sa ka mainisid juba siin teemas. Sul on kole palju "outside" infot ja sellist infot ei peaks külal niipalju olema.
Sa oled cleared wolf mu jaoks. Teine on laas.
Ja tõnn ja tomm palun aidake. Siis on meil võimalus võita. Hommiku seisuga ma seda enam ei arvanud.
Miks ma oleks kerge öökill olnud? Miks laas? Miks sa alati mainid laasi? Kas te olete pundis? Kas te olete hundid? Kõik ju viitab sellele. Sa täpselt teadsid, et laasil ei tööta bold märgid ja mainsid laasi hääle asja. Suure tõenäosusega teie eesmärk: laas hoiab hääli kellegi teise peal ja õhtul sujuvalt tõstab mu peale: ma siiski arvan, et ranka on hunt. Eriti kui linnamäed ei ole aktiivsed teeb ta seda viimasel sekundil, et võit kindlustada.
Kui linnamäed ärkavad, siis suunate kahekesi tule mu peale.
Küsimusele, et miks sa mind ei söönud on vastus imelihtne: mida ma siin mängus teinud olen ja sa tead, et ma olen "offline" ja seda sa ka mainisid juba siin teemas. Sul on kole palju "outside" infot ja sellist infot ei peaks külal niipalju olema.
Sa oled cleared wolf mu jaoks. Teine on laas.
Väga ümmargune jutt taaskord. Aga mis siin ikka seletada, keegi peale meie vestlusesse ei sekku ja nii hundina ka mäng võidetud teil, sest teised kas ikka pimesi ei taju või taha aru saada.
Väga ümmargune jutt taaskord. Aga mis siin ikka seletada, keegi peale meie vestlusesse ei sekku ja nii hundina ka mäng võidetud teil, sest teised kas ikka pimesi ei taju või taha aru saada.
Ümmargune? Jube kaval vastuargument, aga see ei tööta. Sinu argument on ümmargune. Lisaks olid terve päeva vait, ja kui nüüd tegin 2-3 posti, siis insta kohe oled online ja vastus olemas.
Well, well, well.... Ootan juba, et Laas online tuleks.
Iseendale on raske vastata ju :d. Nüüd sulle sain vastata lõpuks ju. Sa pole ükski päev kedagi otseselt süüdistama hakanud, aga nüüd täna peab kellegi võtma, et ise mitte tule all olla.
:)
Iseendale on raske vastata ju :d. Nüüd sulle sain vastata lõpuks ju. Sa pole ükski päev kedagi otseselt süüdistama hakanud, aga nüüd täna peab kellegi võtma, et ise mitte tule all olla.
:)
Sest ma ei ole lugenud poste sirvides, kuna algul tuli neid sadu peale - su read oli õige, et ma olen "offline". Nüüd, kui vähem mängijaid, on ka vähem poste, ja lihtsam mõelda.
KristjanLaas
11.10.13, 20:32
Ranka isegi kui sa pead mind hundiks, siis on ka selles combos andres sees. Toomas ja tonis ka, tana haaletsme andrese koik
Hääled seisuga post 861 kuni 891
Öö saabub 01:08:55 pärast
---
HääliLynchHääletajad
3 -andres- Toomasl (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549622&postcount=871) (1), KristjanLaas (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549609&postcount=868) (11), ranka (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549593&postcount=863) (11)
1 ranka -andres- (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549602&postcount=865) (6)
1 ei ole hääletanud T6nisL (1)
Hääled seisuga post 861 kuni 892
Öö saabub 01:00:58 pärast
---
HääliLynchHääletajad
3 -andres- Toomasl (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549622&postcount=871) (1), KristjanLaas (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549609&postcount=868) (11), ranka (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549593&postcount=863) (11)
1 ranka -andres- (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549602&postcount=865) (6)
anyway. ma arvan, et andres ja laas võivad end ära outida, et nad hundid. see mängukulgu anyway ei muuda. sest täna läheb andres, kes on hunt ja homme laas. isegi kui tõnn ja tomm ei mängi homme, loen mina mängu võitnuks.
GG küla.
Hääled seisuga post 861 kuni 894
Öö saabub 00:30:58 pärast
---
HääliLynchHääletajad
3 -andres- Toomasl (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549622&postcount=871) (1), KristjanLaas (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549609&postcount=868) (11), ranka (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549593&postcount=863) (12)
Mul ei ole vist enam mõtet isegi mitte üritada, sest kui ranka&laas koos, siis nemad hääletavad mind ning vendade hääli nagunii ei saa, sest nad pole mängu süvenenud ja ei saa mind ära clearida. Samuti Toomasl ainuke post täna minu nimi, Tõnisl posti pole ise tähele pannud. Midagi nad mulle vastuseks kirjutanud pole, seega ei näe mõtet pingutada.
Hääled seisuga post 861 kuni 896
Öö saabub 00:15:58 pärast
---
HääliLynchHääletajad
3 -andres- Toomasl (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549622&postcount=871) (1), KristjanLaas (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549609&postcount=868) (11), ranka (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549593&postcount=863) (12)
1 ranka -andres- (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549602&postcount=865) (7)
-andres-. Kerge kahtlusega. Kui ranka ja KL koos, siis läks lõpp neil küll väga lihtsaks...
Hääled seisuga post 861 kuni 898
Öö saabub 00:10:58 pärast
---
HääliLynchHääletajad
4 -andres- T6nisL (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549722&postcount=898) (2), Toomasl (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549622&postcount=871) (1), KristjanLaas (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549609&postcount=868) (11), ranka (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549593&postcount=863) (12)
1 ranka -andres- (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549602&postcount=865) (7)
Hääled seisuga post 861 kuni 899
Öö saabub 00:05:57 pärast
---
HääliLynchHääletajad
4 -andres- T6nisL (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549722&postcount=898) (2), Toomasl (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549622&postcount=871) (1), KristjanLaas (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549609&postcount=868) (11), ranka (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549593&postcount=863) (12)
Hääled seisuga post 861 kuni 900
Öö saabub 00:02:58 pärast
---
HääliLynchHääletajad
Hääled seisuga post 861 kuni 902
Öö saabub 00:02:00 pärast
---
HääliLynchHääletajad
1 ranka -andres- (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549602&postcount=865) (8)
Hääled seisuga post 861 kuni 903
Öö saabub 00:01:20 pärast
---
HääliLynchHääletajad
1 ranka -andres- (http://foorum.pokkeriprod.com/showpost.php?p=549602&postcount=865) (8)
Hääled seisuga post 861 kuni 904
Öö saabub 00:00:39 pärast
---
HääliLynchHääletajad
Hääled seisuga post 861 kuni 905
On öö
---
HääliLynchHääletajad
Unustasin ära teid, jäin jalgpalli vaatama, sorry.
Well played, KristjanLaas ja ranka.
Mäng läbi.
miks karupoeg modkilli sai?
Ei oska külatark olla olin hoopis külaloll. Oleks pidanud ikka teadma, et karupoeg nussib niisama day KT rolli :/
WP küla! aga jah hoidke vaiksed vennad sees edaspidi neist on "palju" abi nagu näha
Tolmuahv kah suudab juba laasi ilusti ära põhjendada aga ikka kaob ära see hint ja tekib 10 uut asemele.
öö peek oli donkament ja gg
Tänud neile kes kaasa tundsid ja lohutasid :)
Pakun, et sünnipäeval käimise eest?
Olingi surnud seisus lihtsalt viimane päev. Aga ei hakka tagantjärgi halama. Rankal tegelikult õigus selles suhtes, et inactive mängijatega on võimatu lõpus mängida ja kas tuleb valida, kes mängu võtta või siis kohe alguses blind killida.
Ei oska külatark olla olin hoopis külaloll. Oleks pidanud ikka teadma, et karupoeg nussib niisama day KT rolli :/
WP küla! aga jah hoidke vaiksed vennad sees edaspidi neist on "palju" abi nagu näha
Tolmuahv kah suudab juba laasi ilusti ära põhjendada aga ikka kaob ära see hint ja tekib 10 uut asemele.
öö peek oli donkament ja gg
Tänud neile kes kaasa tundsid ja lohutasid :)
Day 1 oli amazing, 4 inimest mängivad hunti ja külatark tõmmatakse oksa.
Pakun, et sünnipäeval käimise eest?
kus ma modkilli sian
sry, arvasin, et said. Siis tore kui ei saanud.
Day 1 oli amazing, 4 inimest mängivad hunti ja külatark tõmmatakse oksa.
ei oleks tolmuahviga lõpus üleleveldamiseks läinud, oleks day 1 söödud hunt.
Enda süü külal, et ei hiljem kaasa mõelda ei viitsita ja modkille küsitakse. Tolmuahv ka üksi kõike ära teha ei saa
lenc sa uutsid oma day 3 päeva alguse postitust? Seal nüüd kirjas selgelt, et hundid tapsid minu ja donkamendi.
aga 3 venda arvasid, et ma sain modkilli alguses. k.a. mina. Natukene imelik...
Põhjus miks day1 qq panin oli se, et arvasin, et akrupojal mingi eriti kõva read kuskilt ridade vahelt, et selle avalduse tegi aga siis pidin afk olema ja oligi perses see mäng.
Suht solvunud tegelt, et paljud teadsid, et ma kolmas mäng järjest day üks nuga saan ja ei päästetud ära mingi lambi vaguniga.
Põhjus miks day1 qq panin oli se, et arvasin, et akrupojal mingi eriti kõva read kuskilt ridade vahelt, et selle avalduse tegi aga siis pidin afk olema ja oligi perses see mäng.
Suht solvunud tegelt, et paljud teadsid, et ma kolmas mäng järjest day üks nuga saan ja ei päästetud ära mingi lambi vaguniga.
oligi kõva read. miks ma muidu külana sellist asja tegema hakkasin?
Aga kui küsida mille pealt, siis ma ei oska vastata. flow oli selline. Alguses ma kalastasin, aga tema reaktsioon oli see, millest piisas tol hetk.
See on muidugi arguable, kas ma oleks pidanud, kuid enne claimimist vaatasin kõik postid üle ka ja tolmuahvi bolditud q_q alguses andis juurde kindlust. TOlmuahv eelmine mäng rääkis, et ta peegiks q_q vms.
Seega lootsin siiralt, et võtame q_q hundina välja ja tolmuahvile anname ühe päeva juurde.
GG. Sorry, mindsetis tuli lühis.
KristjanLaas
11.10.13, 23:22
Donkament ja kp laksid randiga ja see oli lopuks perfy
Karupoja thought process:
q_q mõtleb, et tolmuahv mõtleb, et q_q mõtleb, et karupoeg claimis kt sellepärast, et ma boldisin q_q, niiet ma pean claimima, sest q_q arvab, et ma oleks kt-na vait niiet kui ma claimin siis q_q arvab, et ma pole kt
KristjanLaas
11.10.13, 23:26
Gg, ja vendasi ei saa suudistada siin, nad juba day1 claimisid, et ei ole aktiivsed ja kula oleks pidanud sellega arvestama.
Btw te 3 oleksite ilusti skeemi sobinud, mis ma alguses kahtlustasin. See poole persega hard claimide tegemine pole eriti ratsionaalne, näe mis siit tuli.
Karupoja thought process:
q_q mõtleb, et tolmuahv mõtleb, et q_q mõtleb, et karupoeg claimis kt sellepärast, et ma boldisin q_q, niiet ma pean claimima, sest q_q arvab, et ma oleks kt-na vait niiet kui ma claimin siis q_q arvab, et ma pole kt
nah
nah
Jah, sa claimisid KT, sest arvasid, et tolmuahv on KT aga peale seda kui tolmuahv KT claimis peaks sulle obv olema, et tolmuahv ei saa KT olla.
Tolmuahvi claim on täis mõttetu seal, ranka ja klaas võivad skypest message copyda kus ma sama minut ütlesin, et 0% chance, et tolmuahv KT.
Kui tolmuahv peekiks q_q hunt ja sa fake claimid sama peekiga siis on täiesti mõttetu tal claimida KT-na, sest kui sa ei unclaimi siis q_q puuakse üles ja karupoeg tapetakse öösel ära.
Jah, sa claimisid KT, sest arvasid, et tolmuahv on KT aga peale seda kui tolmuahv KT claimis peaks sulle obv olema, et tolmuahv ei saa KT olla.
Tolmuahvi claim on täis mõttetu seal, ranka ja klaas võivad skypest message copyda kus ma sama minut ütlesin, et 0% chance, et tolmuahv KT.
Kui tolmuahv peekiks q_q hunt ja sa fake claimid sama peekiga siis on täiesti mõttetu tal claimida KT-na, sest kui sa ei unclaimi siis q_q puuakse üles ja karupoeg tapetakse öösel ära.
mis sa ikka seda musta pesu siin avalikult pesed. homme skype
Btw te 3 oleksite ilusti skeemi sobinud, mis ma alguses kahtlustasin. See poole persega hard claimide tegemine pole eriti ratsionaalne, näe mis siit tuli.
Muidugi ei ole see ratsionaalne!
Kõik mis ma rääkisin day1 oli siiras, karupoeg rikkus kõigi jaoks day1 ära.
Ma näen kustutatud poste.
Muidugi ei ole see ratsionaalne!
Kõik mis ma rääkisin day1 oli siiras, karupoeg rikkus kõigi jaoks day1 ära.
ma ei viitsi.
Ma ei ole nõus sellega.
day 1 öösel te oleksite most likely tapnud minu.
Seega küla ja enda jaoks tegin ma parima asja. Readisin välja parima mängija hundina ja võtsin enda peale KT claimi. Eeldusel, et ma most likely nagunii suren day 1 öösel, siis see ei olnud halb käik.
Halb oli tõesti see mis õhtul veel toimus day 1. Oleksid sa surnud, siis oleks day 2 2vs9 ja KT elus. q_q surnud ja KP monster readi teinud. Elu nagu lill.
Aga nii ei juhtunud. Juhtus see, et leveldasime üle tolmuga ja wowa võttis külalt 1 päeva ka ära. + juurde, et 3 venda andsid umbes täpselt 0 panust.
Nii et kutid stfu minu süüdistamisega.
Ma näen kustutatud poste.
.D
Allinall, päris mahlakalt huvitav mäng oli. Tnx Lenc ja tnx playerid.
Last day tajusin ära tegelt, et KristjanLaas ja Ranka on tiimis. Rankas polnud ma 100% kindel aga KristjanLaasis küll.
Ranka 'under the radar' jutt oli kuidagi maru hundine.
Ei ürita nüüd peale resultse tark näida :D Aga nii tundus kõrvaltvaatajana.
Thx hostile ka muidugi.
karupoja irl tell oli ikka bshit. siiani fuck you man. ja siiani küsin: MIKS EI SURU ALGUSES INACTIVE MÄNGIJAID? miski keskerakondlased olete w?
aga q_q ja KP on retardid, kui arvavad, et nad mängu oskavad hästi. see on sama, kui keppida litsi ja ta ütleb sullle vaikimisi kõrva: "I love you", ja siis arvata ,et sa oled voodis best.
mõlemad on nope ja nope. tulge maapeale.
+1000 ranka mõlemale postile, olles WW13 kaasa teinud ja WW14 railinud.
See irl tellide värk peaks instant modkill olema in my book. Üldse reaalsest elust/foorumlaste isiklikest suhetest väljaspool mängu peaks rääkima nii vähe kui võimalik ja seda mitte ettekäändeks tooma.
karupoja irl tell oli ikka bshit. siiani fuck you man. ja siiani küsin: MIKS EI SURU ALGUSES INACTIVE MÄNGIJAID? miski keskerakondlased olete w?
See IRL "tell" oli päris naljakas, ma siiani ei saa aru, et miks need vennad lock clearid olid.
Vaatame karupoja posti:
Kasutajad TÕNISL ja TOOMASL on siin külad läbi minu IRL telli. Nad olid eile afk ema juures terve õhtu, kuid nad ei oleks elusees oma esimeses mängus olnud huntidena nii, et nad kordagi ei vaataks ega tegutseks! Liiga uus spot.
Miks nad ei mängiks huntidena nii? Kas teil läks juba meelest, et karupoeg claimis kell 5 KT hundi peekiga?
See tappis terve päeva. Terve hundi tiim arvas, et KT on q_q peekinud ja enam midagi teha pole, niiet võib vabalt terve päeva vabaks võtta ja ema sünnle minna.
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2025 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.