View Full Version : *** Arvutimängud ***
Leheküljed :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
Strawberry
11.06.13, 08:18
Mis on praeguse hetke popimad MMORPG-d? Kas on midagi lahedat tulekul lähiajal?
Firefall open beta kõigile soovijatele avatud 9. juuli.
Battlefield 4 Multiplayer [ 64 players.]. Tõotab tulla päris korralik..Vaadake lõpuni välja, keda huvitab.
http://www.youtube.com/watch?v=PK0F73L2lpw
Tom Clancy's The division tundub ka väga kõva graafika ja gamplay-ga
https://www.youtube.com/watch?v=EWJD8DMasCU
Battlefield 4 Multiplayer [ 64 players.]. Tõotab tulla päris korralik..Vaadake lõpuni välja, keda huvitab.
http://www.youtube.com/watch?v=PK0F73L2lpw
Bf 3.5 :(
Bf 3.5 :(
Call of Duty-ga ei anna võrreldagi siiski. CoD aastaid juba ühe kohapeal sammunud. SP gameplay on alati olnud super ja pakkunud pinget. MP jällegi juba suht ajast ja arust juba. Tulid nö. '' uue mootor ''iga ka lagedale, mis tegelikult polegi uus mootor vaid lihtsalt upgraded tiba.
K2okfor_Mey
11.06.13, 22:23
http://www.twitch.tv/d2l/popout NAvi -(mouseports)
Fast & Furious lasi ka mängu välja.. 40$ selle eest? aastal 2002 võib-olla aga 2013?
Tavaliselt filmijärgi tehtud mängud on alati paras bs olnud aga see on küll täielik läbikukkumine.
http://www.youtube.com/watch?v=yhCDtkQETwA
http://www.twitch.tv/d2l/popout NAvi -(mouseports)
pff kui sitt kvaliteet, pokkeriprod ei peaks see 8$ tournament passi eest eriti kõigutama.
päris ebareaalsed vennad ikka. quantic on endine dd, nad ka viimasel ajal päris hoos ja siis tõmmatakse nii räme kott pähe.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=153708980
Strawberry
18.06.13, 17:55
Suht häirib see Dota2 "XXX has PWNED YYY's head for 200 gold." kirjapilt. Jätab sellise põlve otsas tehtud ebaprofessionaalse mulje mängust.
Suht häirib see Dota2 "XXX has PWNED YYY's head for 200 gold." kirjapilt. Jätab sellise põlve otsas tehtud ebaprofessionaalse mulje mängust.
ajab tilti et sa nii noob ja koguaeg tuleb ekraanile kiri "xxx has PWNED Strawyberry's head" v
mida kõike sul ei ole mängu ajal aega lugeda.....
kellel ps3 siis soovitaks mängu The Last of Us. Päris hea elamus.
mida kõike sul ei ole mängu ajal aega lugeda.....
ta sureb koguaeg sellepärast on aega lugeda
Strawberry
18.06.13, 21:09
ajab tilti et sa nii noob ja koguaeg tuleb ekraanile kiri "xxx has PWNED Strawyberry's head" v
why u heff to be so mad ?
koguaeg ignoreerisin seda League of Legendsit, kuidagi oli mulje jäänud, et räige sitt mäng, videosid vaatasid tundus ka räige sitt, aga kurat hakkasin mängima ja hakkas kohe räigelt meeldima..
keegi EU Westis mängib siis võiks koos mingit mängu teha kunagi.
nikitheone
30.06.13, 12:08
zombiemänge keegi oskab soovitada?
tavai foorumist kõik kes cs:go pelavad. saatke mulle pm oma steam. nende venelastega koos competetive mängida on ikka väga halb....
GTA 5 gameplay tuli täna välja:
http://www.youtube.com/watch?v=N-xHcvug3WI
Väga kena jep.. Kardan, et PC-GAMERid jäävad sellest mängust ilma :(
// Või siis esialgu konsoolidele, et pappi tiksuma hakkaks ja mõne-aja möödudes PC-le.
// Või siis esialgu konsoolidele, et pappi tiksuma hakkaks ja mõne-aja möödudes PC-le.
Kõik GTA'd on alguses konsoolidele tulnud ning hiljem arvutitele ümber portitud ja ilmselt pole ka see erand. Tuleb ainult loota, et seekord optimiseeritakse PC versioon kenasti ära (kes GTA 4 PC launchi mäletab, siis see mäng ei jooksnud alguses kehva optimiseerituse tõttu puhtalt isegi high-end masinatel).
Äramärkimist tasub ka see, et antud video on tehtud praeguse generatsiooni konsoolil ning kui asi mingil hetkel PS4/XBone peal välja tuleb, on mäng kindlasti veel kenam.
Kõik GTA'd on alguses konsoolidele tulnud ning hiljem arvutitele ümber portitud ja ilmselt pole ka see erand. Tuleb ainult loota, et seekord optimiseeritakse PC versioon kenasti ära (kes GTA 4 PC launchi mäletab, siis see mäng ei jooksnud alguses kehva optimiseerituse tõttu puhtalt isegi high-end masinatel).
Äramärkimist tasub ka see, et antud video on tehtud praeguse generatsiooni konsoolil ning kui asi mingil hetkel PS4/XBone peal välja tuleb, on mäng kindlasti veel kenam.
Mäletab ikka jah..GTA IV läks isegi ajalukku vist sellega, et võttis kõige kauem aega crackeritel, et mäng ''lahti muukida''.
Mäletab ikka jah..GTA IV läks isegi ajalukku vist sellega, et võttis kõige kauem aega crackeritel, et mäng ''lahti muukida''.
4 päeva läks ainult. Kõige pikem oli vist Assasins Creed 2 või mingi muu Ubisofti mäng.
This sucks... GTA pole konsoolimäng. Spordimänge ja võidusõitu on konsoolil ehk isegi parem kui PC-l, aga tulistamine ja RPG-d PC all the way.
MartinGarcia
09.07.13, 22:19
This sucks... GTA pole konsoolimäng. Spordimänge ja võidusõitu on konsoolil ehk isegi parem kui PC-l, aga tulistamine ja RPG-d PC all the way.
+1. Ei saa ka aru, mis mõnu seal konsoolil GTA taolisi mänge mängida on, ülitilti ajab see harjumine juba. Ja no sõjamängudest ei ole üldse mõtet rääkida.
Ei vaidle vastu aga samas kui suund oleks PC, siis tegeleksid nad heateguvsega. Lõviosa tulust tuleb ikkagi konsoolide pealt.
MartinGarcia
09.07.13, 23:03
Ei vaidle vastu aga samas kui suund oleks PC, siis tegeleksid nad heateguvsega. Lõviosa tulust tuleb ikkagi konsoolide pealt.
Õigust räägid !
Ootan GTA V, kuid olen kõhkleval seisukohal kas tasub selle generatsiooni konsoolide lõpuajal endale uuesti konsool osta. Kui PC release väga kaua peaks edasi lükkuma, siis ootan pigem PS4 ära ja ostan sellele GTA V.
Ootan GTA V, kuid olen kõhkleval seisukohal kas tasub selle generatsiooni konsoolide lõpuajal endale uuesti konsool osta. Kui PC release väga kaua peaks edasi lükkuma, siis ootan pigem PS4 ära ja ostan sellele GTA V.
Alati on võimalik PS3/Xbox360 osta, mäng läbi teha ning seejärel nii konsool kui mäng kellelegi maha lükata. Vähemalt ma ise plaanin nii teha, sest ma kahtlen, et mängu ja konsooli hind umbes kuu aja jooksul nii palju langeb, et ma palju kahjumisse jääksin.
Alati on võimalik PS3/Xbox360 osta, mäng läbi teha ning seejärel nii konsool kui mäng kellelegi maha lükata. Vähemalt ma ise plaanin nii teha, sest ma kahtlen, et mängu ja konsooli hind umbes kuu aja jooksul nii palju langeb, et ma palju kahjumisse jääksin.
kahtlane värk, poest välja viid on juba 20% hinnast läinud. ei ole imo eriti hea mõte, kahjum garanteeritud, ja väga väike kahjum pole.
Järelturul on suht head hinnad uue konsooli ootuses ma usun... Ühe mängu pärast võid ju kasutatud konsooli osta, või üldse mõne sõbra käest laenata.
Kus see kirjas on üldse, et uuele generatsioonile tuleb?
Kus see kirjas on üldse, et uuele generatsioonile tuleb?
Hea tähelepanek. Tegelikult ei olegi kirjas kuskil, on ainult kuulujutud, millekohaselt peaks PS4-jale tulema aastalõpus. Arvatakse ka, et kui tõesti nii ruttu, siis midagi head see endast ei kujuta. Umbes sama nagu oli GTAIV-ga alguses.
Hea tähelepanek. Tegelikult ei olegi kirjas kuskil, on ainult kuulujutud, millekohaselt peaks PS4-jale tulema aastalõpus. Arvatakse ka, et kui tõesti nii ruttu, siis midagi head see endast ei kujuta. Umbes sama nagu oli GTAIV-ga alguses.
Arendusplatform on niikuinii ju praegused konsoolid, seega mingit erilist graafilist edasiminekut uute konsoolide peal niikuinii oodata pole.
Ma miskipärast eeldasin, et tuleb, sest tegemist on konsooliga ja kui nad releasevad konsoolile esimesena, et läbimüüki suurendada, siis miks nad ei võiks 2x launchida sama aasta sees (minu poolt väga optimistlik mõtlemine obv)? Nad ei pruugi seda lihtsalt announceda enne kui selle generatsiooni launch on ära olnud ja rekordid purustatud.
http://www.thesixthaxis.com/2013/06/13/whats-the-connection-between-sonys-greatness-awaits-ps4-ad-and-gtav/
Ma miskipärast eeldasin, et tuleb, sest tegemist on konsooliga ja kui nad releasevad konsoolile esimesena, et läbimüüki suurendada, siis miks nad ei võiks 2x launchida sama aasta sees (minu poolt väga optimistlik mõtlemine obv)? Nad ei pruugi seda lihtsalt announceda enne kui selle generatsiooni launch on ära olnud ja rekordid purustatud.
http://www.thesixthaxis.com/2013/06/13/whats-the-connection-between-sonys-greatness-awaits-ps4-ad-and-gtav/
Jah, aga kindlasti mitte ei juhtu see uue generatsiooni väljatuleku ajal. Kui siis, vb kevadel 2014. Muidu tehaks nagu mänguga "Watch Dogs" mis tuleb kõikjale ühel ajal.
elrosmeero
10.07.13, 21:32
GTA IV
PlayStation 3, Xbox 360
29. Aprill 2008
Microsoft Windows
2. Detsember 2008
3. Detsember 2008
Ju läheb umbes samapalju aega, et PC-le tuleks.
Kui kellegil tavalisest GTA 4-st villand ning soovib vaheldust siis soovitaks sellist modi nagu Criminal Russia. Olen vahel ajaviiteks pelanud peale pokkerisessi ja peab tõdema, et kindlasti üks parematest moddidest ever. Team on päris korraliku mapiga välja tulnud.
http://www.moddb.com/mods/unitedrussianmod-criminal-russia
Sealt peaks saama tirida.
Peale beta lõppu ja täiesti tasuta DOTA2 launchi on mängud ikka üpris perses, rigged fucking matchmaking, ma pidevalt mängus mingi 9 vennaga, kellel on 7 võitu lol, nagu üldse ei saa pub lasta. Või mulle ainult tundub ?
Keegi teab mingit saiti soovitada kust võimalikult odavalt Diablo 3 key on võimalik osta?
Leiaks mingi pundi kellega party racesid PoE-s lasta. See mäng jätab iga päevaga mulle ühe sügavama mulje! Tõeline meistriteos IMO.
Peale beta lõppu ja täiesti tasuta DOTA2 launchi on mängud ikka üpris perses, rigged fucking matchmaking, ma pidevalt mängus mingi 9 vennaga, kellel on 7 võitu lol, nagu üldse ei saa pub lasta. Või mulle ainult tundub ?
Ju siis on su tase vastav, ega skilli bracketid siis võtude või mängude arvu järgi ei panda.
Ju siis on su tase vastav, ega skilli bracketid siis võtude või mängude arvu järgi ei panda.
ah sa mait kus nüüd ütles. Lao oma 80-20 ratio letti, et siin loudmouthid krdi maun.
ah sa mait kus nüüd ütles. Lao oma 80-20 ratio letti, et siin loudmouthid krdi maun.
pole sellist ratiot kahjuks ning ratio on ka seal väikse kaaluga. tõin lihtsalt välja ühe põhjuse miks sa võid sellised vennad teami saada. asi ei ole mm-s. minul on matchmaking küll fine.
Tiim on süüdi. Said tänu variatsioonile pasa tiimikaaslase ja tänu sellele pandi hullumaja kamp kokku.
Mul on Diablo 3 üle, kui keegi tahtma peaks.
Nägin, et keegi oli siin Neverwinterist rääkinud. Ühtepidi kahetsen, et mängima hakkasin, teistpidi jälle mitte. Aega on kulnud palju, aga on olnud väga huvitav, endal max gear + kogu hea ja veel parem mant, mis olla saab.
PS: rääkisite, et respec tokenid jne kõik maksab, jah nii on, aga pärisraha eest ostetavat ZEN-i on võimalik vahetada AD(astral diamondite vastu). Ise pole sentigi sinna alla ladunud, kui oleks, siis geari + asjade väärtus oleks vast 200€ ringis. Though kellele MMO ei meeldi, siis pole mõtet asja uuridagi.
Kas see on kuidagi vana neverwinter nightsiga seotud?
Kas see on kuidagi vana neverwinter nightsiga seotud?
Ma jään kahjuks täpse vastuse võlgu, aga ta peaks sarnane olema, muidugi kordi kõvem. Open beta algas just hiljuti. Arendaja ja väljalaskja peaks ka teine olema, hetkel haldab mängu PerfectWorld. Samuti on tore, et kui on patch vms, siis kogu aeg saab facebookist ja mujalt jooksvalt informatsiooni, pidevalt parandatakse buge jne. Muidugi on palju igast abuse veel dungeonistes jne, aga noh eks selleks beta ongi + on hea vahepeal neid "auke" kasutada :)
PS: muidugi funim osa, algab siis kui max lvl (60) käes on.
Keegi WoW'is Outland Alliance kuldab müüb €0.4/1000g?
Saaks mingi normaalse pundi kokku, kellega vahest PoE party races'id teha, siis oleks tore. Ma kardan, et kui teha public party ja siis mingeid randomeid sinna sisse sadama hakkab, siis võib nii juhtuda, et mõni tuleb spetsiaalselt selleks tiimi, et kuskil town portal üles lükata, sind sinna kutsuda ja siis oma kambavennad ootavad seal juba, et maha võtta (cutthroat race puhul). Keegi siit multiboximisega ka tegeleb btw?
Mis mängust jutt Vandalar?
Mis mängust jutt Vandalar?
path of exile
ma diablo3 multiboxisin, poe-d müüsin currency maha mingi 3 kuud tagasi, sain mingi 600$
Strawberry
01.08.13, 21:28
Homme avaldatakse Everquest: Next
Viimasel E3 expol demoti seda ainult kinnisele ringile ja tulemuseks oli see:
Say what? You thought this one wasn’t at E3? Well, really... it wasn’t in any official capacity. But we were treated to an early look at what SOE has planned for the game’s unveiling in August and we were quite simply blown away by every little detail we saw. This is going to sound like a cop-out, but we can't say why we are choosing EQN as our Best of Show because we've been sworn to secrecy until the big debut in August. What we can say is that we saw grand plans for the world's largest sandbox and it was more than enough to stand head and shoulders above any game we saw at E3. When Sony pulls back the curtain later this summer, you will not be disappointed. EverQuest Next is this year's E3 Best of Show, and in just a couple months you'll all understand why. We promise.
Hetkel on teada niipalju, et peaks tulema suurim sandbox ever.
Strawberry
04.08.13, 01:18
Homme avaldatakse Everquest: Next
Hetkel on teada niipalju, et peaks tulema suurim sandbox ever.
*Random generated dungeonid - asukohad muutuvad pidevalt
*Random generated questid, erinevate lõpetamisvõimalustega (a la satud peale orcidele kes rüüstavad farmi, siis võid aidata kas farmeril ennast kaitsta või aitad orcidel rüüstata) - sama quest samas kohas kaks korda järjest ei teki.
*Open world on suurim kõikidest hetkel turul olevatest mmo-dest.
Sony-l on suure budgetiga projektid tavaliselt, eks ole näha mis sealt tuleb.
Beta in 2013, release in 2014.
https://www.humblebundle.com/?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Introducing+the+Humble+Origin+Bundle%2 1&utm_campaign=20130813_m116906115_Introducing+the+H umble+Origin+Bundle%21&utm_term=Humble+Origin+Bundle
https://www.humblebundle.com/?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Introducing+the+Humble+Origin+Bundle%2 1&utm_campaign=20130813_m116906115_Introducing+the+H umble+Origin+Bundle%21&utm_term=Humble+Origin+Bundle
oleks võinud siis juurde ka kirjutada mis teema on, enamik vast ei viitsi lahtigi klõpsata linki.
Heategevuse korras hetkel ~5$ eest võimalik saada legaalselt korraliku paki arvutimänge 8 tk kokku. (Sh battlefield 3 ja sims 3 ja dead space 3).
Võimalik 2 keyd ühe hinnaga saada. Saab nii originis kui ka steamis aktiveerida st saate sõbrale ka key :=)
Ostke ikka kallimalt, heategevus ju
http://www.youtube.com/watch?v=hvoD7ehZPcM GTA V viimane trailer.
Lugu:Chain Gang of 1974 - Sleepwalking
GTA 5 leakis eile konsoolidele.
redddman10
17.09.13, 22:59
ostsin täna ära siis. 6 tundi mängitud ja pole midagi öelda.Epic mäng.
Kust ostsid? Tallinnas saab kuskile sisse jalutada ja kohe tuua?
Tellisin sõbrale sünnipäevaks klickist, peab ise rocca klicki järgi minema. Võid homme helistada sinna ja uurida kas on seal kohapeal midagi.
Rocca Euronicsil peaksid küllalt suured varud olema ja sealt peaks ka saada olema nii Xbox/PS3.
redddman10
17.09.13, 23:33
Kust ostsid? Tallinnas saab kuskile sisse jalutada ja kohe tuua?
tellisin andricost.netist siis.tuuakse koju kätte ilma lisakuludeta
elrosmeero
17.09.13, 23:54
Eeltellisin Gamestarist kulleriga, ei tulnud täna :mad: . Eks homme siis saab...
Hinnavaatluses sain aru, et Klickis pidi olema küll.
redddman10
18.09.13, 00:21
Eeltellisin Gamestarist kulleriga, ei tulnud täna :mad: . Eks homme siis saab...
Hinnavaatluses sain aru, et Klickis pidi olema küll.
ma samuti eeltellisin ja isegi kihnu jõudis kohale täna:D
Keegi BF4 juba pelanud `?
rohelinekonn
30.10.13, 01:13
mul beta nussis natuke nüüd ei raatsi lampi osta pärast ei saa mängida
saad ju proovida niisama ka ilma ostmata ( lahest )
Beta oli väga bugine ja lagis erinevatel põhjustel ka heade arvutega pelades. Nüüd palju parem, a eks neid parandusi alguses ikka oodata ole. Gameplay poolest suur samm edasi võrreldes eelmise bf-ga ja tõenäoliselt muutub ka competitive mänguks. Vaatamata sellele, et release pmst 24h vms tagasi, on nädala pärast toimuvale väikesele turniirile reganud juba üle 100 tiimi.
Ma mängisin eile päev läbi PathOfExile'i ja tegin Nemesis league's omale Duelisti. Kahjuks kiirustasin liialt lõpubossiga ja leidsin oma lõpu level 38 peal :(
Call of Duty Ghosts-RELOADED on siis väljas. Size: 28.623 GB
Miinimum nõuded on lihtsalt ebareaalsed. Min ram: 6GB wtf?
Eelmised CoDid jooksid high/ultra peal pmst puhtalt. Hea kui see ultra-low peal ära jooksutab vaadates spece.
elrosmeero
06.11.13, 02:32
See 6GB on mingi fuckup. Vähem RAMi on ei lähe käima väidetavalt, aga mäng pidi tegelikult max seadetel ~2GB kasutama ainult.
See 6GB on mingi fuckup. Vähem RAMi on ei lähe käima väidetavalt, aga mäng pidi tegelikult max seadetel ~2GB kasutama ainult.
RamFix on saadaval muidu. Endal lahendas probleemi. Aga noo ei jookse eriti hästi ausaltöeldes. Hääl krabiseb kohati ja fps ka suht madal. Aga siiski mängitav :)
Muidu tundub nagu üks halvemaid CoDe mis vist eales tehtud.
Nad võiks WW teemadele tagasi pöörduda, kuigi need suht ära leierdatud teemad juba. Aga ajalooliselt nauditavad, samas suht nuts oleks ka praegune afqaani/iraagi/põhja-aafrika teema :)
http://www.ski-challenge.com/en/
hakkab hooaeg jälle pihta
Ei viitsi otsida, aga kas keegi sellist mängu veel mängib nagu League of Legends.
omal siin tuttavad said mind seda mängima ja olen nüüd mingi poolteist aastat vangis olnud ja oma vaba aja sinna investeerind.
tra, ei mõelnudki, et ma oceanias ja teie mujal
Ei viitsi otsida, aga kas keegi sellist mängu veel mängib nagu League of Legends.
omal siin tuttavad said mind seda mängima ja olen nüüd mingi poolteist aastat vangis olnud ja oma vaba aja sinna investeerind.
Isegi mitte ei julge seda LoLi proovida. Nii paljud mängivad ja soovitavad, et väga nuts mäng proovi ära. Videosid vaadates tundub megamõttetu aga kardan, et kui ära proovin siis võib hakata meeldima ja kukun enda aega uputama sinna. :D
Strawberry
01.12.13, 14:08
Hearthstone is where it's at. Arena on nii addictive. http://www.twitch.tv/directory/game/Hearthstone%3A%20Heroes%20of%20Warcraft
Üks streameritest, Trump, on btw edukas pokkerimängija ka.
sai muretsetud endale cs:go, mis värk nende kastide ja relvadega on mida saab vahest, need midagi väärt ka ?
sai muretsetud endale cs:go, mis värk nende kastide ja relvadega on mida saab vahest, need midagi väärt ka ?
Pointless shit millega steam üritab teenida, kastide avamiseks vaja keysid miks maksavad jne.
Hearthstone is where it's at. Arena on nii addictive. http://www.twitch.tv/directory/game/Hearthstone%3A%20Heroes%20of%20Warcraft
Üks streameritest, Trump, on btw edukas pokkerimängija ka.
kuidas invite saada sinna?
hearthstone closed betas atm, open beta tuleb varsti prolly. ise ostsin key miski 16 naela eest ebayst
hearthstone closed betas atm, open beta tuleb varsti prolly. ise ostsin key miski 16 naela eest ebayst
on mingit aimu millal open beta tulla võib? selles suhtes, et ma ostaks kohe omale selle key, aga kui teades, et mingi nädal avamiseni, ootaks ära? ja kas accoundid jäävad alles?
olen isegi hearthstone streame jälgind päris palju ja paljud loli streamerid mängivad seda ooteajal
blizzard lubas detsembris open betat aga teades blizzardit siis pakuks 2014 algus. accid jäävad alles ja mingit reseti ei tule.
relvi saad marketis müüa ja saadud raha eest uusi mänge soetada :) kastide seest saab reeglina pas*a aga võib jopata ka mõni rare item mille eest makstakse ka 500€+
Ise siiani pole midagi kallist saanud ja vaid mõned eurod teeninud.
Strawberry
02.12.13, 20:09
Novembri Blizzconil öeldi, et detsembris Hearthstone open beta. Ühtegi täpset kuupäeva ei antud though. Ise sain oma key blizzardilt lihtsalt beta signupi eest (kunagi ammu sai regatud)
Strawberry
03.12.13, 11:41
"Quote from Originally posted by Blizzard (Blue Tracker / Official Forums)
Odds are the same regardless of when the account opts in. With that said, we are still planning on inviting all players that opt into the Hearthstone closed beta test into the beta test before open beta hits."
Nii et tehke battle.net konto ja opt-in to beta-test ja saate mängida.
ma tegin mingi 2 kuud tagasi selle ja siiani pole midagi
rohelinekonn
04.12.13, 03:02
avastasin et oli kah kood saadetud aga ei oska midagi veel asjast arvata :p eks peab veidi uurima asja
Strawberry
05.12.13, 21:22
Soovituseks Hearthstone alustajatele. Ärge kulda deckide ostmiseks kulutage, vaid hoidke arena piletite jaoks.
Niisama decki ostmine on 100g. Arena pilet on 150g ja garanteerib rewardiks 1 decki + 4 random prize, mille kvaliteet sõltub sellest kui edukalt sul läks (0-9 võitu).
Sain just esimese 9win streaki arenas, rewardiks 1 deck, 250g ja 1 epic kaart. Booyah.
rohelinekonn
05.12.13, 23:54
oleks siis varem teadnud ma juba paarsotti panin hakkama aga ty. nüüd tean vähemalt. Miskit infi veel?
kardaanirist
06.12.13, 00:41
kui kellelgi on hearthstone key, mida ta ei taha, siis võtan väga hea meelega vastu.
ei jõudnud oodata ja ostsin ära omale.
kas tasub kõik herod ära proovida ja maxida või piisab ainult paarist, et teisi unlockida?
tahate kiirelt kulda siis tehke achievementsid ära
http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/1no3x0/1time_achievements_a_guide_to_earning_gold/
Strawberry
06.12.13, 14:49
ei jõudnud oodata ja ostsin ära omale.
kas tasub kõik herod ära proovida ja maxida või piisab ainult paarist, et teisi unlockida?
Arenas lammutamiseks tasuks teada igast herost midagi, eriti secret kaartide kohta.
Ranked mängudes on nii, et osad herod saavutavad oma kõrgtaseme ainult expert kaartidega ja basic deckiga on väga raske (rogue ntx).
Basic deckiga kõige lihtsam on vast mage ja priest.
rohelinekonn
06.12.13, 18:39
mis teil need nimed seal on vbl lisab saab nats chatida vahepeal
Ma võtaks ka key kui kellegil üle :D.
Kas sellest sõltub tulemus ka, et mis auhinnaks saad, kui vastane alla annab vs tema hävitamisega?
rohelinekonn
07.12.13, 00:03
milliseid kaarte peaks Disenchantima. Ja kas on mingeid soovitusi deckide koostamisel?
milliseid kaarte peaks Disenchantima. Ja kas on mingeid soovitusi deckide koostamisel?
Disenchante'd neid, mida sul ülearu on
rohelinekonn
07.12.13, 00:32
Disenchante'd neid, mida sul ülearu on
aaa siis küll.
No krt ma ei tea ju mille järgi arvestada kas on ülearu v mitte. Aga vahet pole pigem selliste soovituste peale las see teema jääb.
mis teil need nimed seal on vbl lisab saab nats chatida vahepeal
yolpa
Strawberry
07.12.13, 09:00
Kui sul on mingit kaart rohkem kui 2 (ranked deckis võib ühte kaarti olla max 2), siis tekib Crafting mode-s nupuke "Disenchant excess cards" vms. Kui mingit konkreetset kaarti tahad craftida ja dusti on puudu, siis pead omal valikul millestki loobuma.
Minu tugevaim deck hetkel on murloc rush warlockiga. Kõik murloc kaardid mis olemas, lisaks warlockilt blood impid (hoiad stealthis et vastane rünnata neid ei saaks, +1 health aura kõigile), void walkerid odavateks tankideks ja frostwolf warlordid (Battlecry: +1/+1 for every friendly minion) Kui 6 murloci juba laual, siis lajatad 5. käigul 10/10 warlordi.
Päris mitu korda on õnnestunud mäng juba 5. käigul ka ära lõpetada, eriti kui vastane on lategame oriented ja ei suuda earlygames midagi olulist kaitseks panna.
Kui custom decki ehitad, siis võta arvesse, et class specific cardid on suurema budgetiga kui neutral kaardid (ntx void walker on 1 mana, 1/3 taunt. Neutral Goldshire footman on 1 mana, 1/2 taunt).
minbetmillionaire
07.12.13, 20:19
Kogu mäng koosnebki sellest et laote kaarte üksteisele vä?
ennustame
Kui siin teemas hakati sellest mängust rääkima, mõtlesin kah, et vb äge mäng, peaks kah uurima. Kui gameplay'd nägin, siis pikalt mõtlesin, et äkki vaatan mingit valet mängu. Aga no võta näpust... sama, mis monopoli arvutis mängida imo :D
ubisoftilt midagi ilusat, 6ndast minutist hakkab gameplay
http://www.youtube.com/watch?v=fAAy_bVbqnA&feature=youtu.be&t=6m
Strawberry
10.12.13, 21:25
Battletag: Htstuff #2785
Kui keegi Hearthstones lisada tahab
kardaanirist
10.12.13, 21:51
ei oska decke koostada vist. mul üks rogue deck, millega üle 50% winrate kindlasti. aga arenas läheb kõik ikka nii metsa. okse maik tuleb suhu. neli runni siiamaani olnud 1-3, 2-3, 1-3, 0-3. veits videosid vahtinud jne ja tundub, et mul tihtipeale liiga spell heavy deck. aga peaks tegema midagi sarnast nagu rogue deck. lihtsalt kõvasti 2 ja 3 drop minione igasuguste buffide ja battelcrydega jne. nüüd ostsin uue arena ticketi, aga kolm herot on hunter, shaman ja paladin. ei julge midagi pickida ka, sest ei oska nende deckidega eriti. hunter tundub suht kerge, aga nõrk. shaman vist üks sitemaid decke üldse (?). paladin tundub norm, aga kogemust eriti pole.
ubisoftilt midagi ilusat, 6ndast minutist hakkab gameplay
http://www.youtube.com/watch?v=fAAy_bVbqnA&feature=youtu.be&t=6m
:heart:thanks for the post!
kardaanirist
11.12.13, 02:57
tegin siis paladiniga 1-3. okse. samas sain pakist Nozdormu (legendary). minu rogue decki ehk isegi mingi aeg satub.
ma sain magega üks päev 6-3, siiani parm skoor, aga samas nopin 2-4 võitu suht alati. ja no mu custom warlocki deck on nii haige lihtsalt, mingi 90% winrate. sain päris mitu head kuldkaarti kui ostsin omale arena ticketeid mingi 15 daala eest ja need stackivad sitaks hästi warlockiga
Strawberry
11.12.13, 14:50
Mu parim arena 9-2 tuli druidiga. Btw, pärast selle nädala patchi saab 12 võiduni mängida.
Parim ranked deck hetkel on mul murloc rogue. Põhiline on shadowstep (Return a friendly minion to your hand. Reduce cost (2)) + Coldlight Seer (Battlecry: Give all murlocs +2 health).
Saad 3-4 murlocit lauale kohe alguses ja siis lajatad Seer + shadowstep + Seer uuesti + shadowstep + Seer uuesti.
2 Seeri + 2 shadowstepi = +8 health laual olevatele murlocitele. Siis vaatad kuidas vastane vigiseb ja naerad.
Töötab ka effektiivselt mage, freezing decki vastu?
Strawberry
11.12.13, 23:13
Töötab ka effektiivselt mage, freezing decki vastu?
Freezing deck on pretty gay indeed.
Parim success selle vastu on mul olnud warrior charge deckiga. Ainult Charge minionid ja paar tavalist heavy hitterit koos warriori Charge buffiga (0 mana) (ntx core hound 9/5). Spellideks relvad ja heroic strike/mortal strike, millega tuimalt clearid tema minione (hp pärast ära muretse, sest mäng saab läbi enne kui tal tekib piisavalt mana pyroblasti jaoks). Kui kõik su minionid teevad damaget samal käigul kui sa nad välja mängid, siis mage-i frost control ei ole cost effective ja ta sureb juba umbes 6.-7. käigul.
Hearthstone beta key üle, kes tahab?
http://images.retecool.com/uploads/reet-And_its_gone_original.jpg
KristjanRawk
17.12.13, 00:43
Dayz Standalone out
http://dayzgame.com/
Ostsin ka ära, aga mängimsiega peab natuke ootama kuni lõputöö valmis.
Ega sa millestki ilma ei jää, ülimalt alpha on veel.
keegi hearthstone keyd tahab?
nvm, sri et pakkusin, aga minu key on NA serveri jaoks, kuna battl.net aadress aussie
makes sense. ega see kaartidega minionite hävitamine ei tundugi väga lõbus, aga olex lihtsalt ära proovinud:p
Sain 17 aastasele naabripoisile ära antud, kes sellest eufooriasse sattus, niiet läks õigesse auku, serveerisin muidugi jõulukingina, et naabritelt respecti saada:P
Oskab keegi soovitada mingit võitlusmängu a la Mortal Kombat stiilis?
Strawberry
28.12.13, 04:05
Kes veel ei tea, siis Blizzardi korea lehelt saab Hearthstone beta key-sid niipalju kui tahad.
http://kr.blizzard.com/promo/ko/hearthstone/betakey/form
esimene väli on e-mail
teine väli on security code
24h jooksul tuleb e-mailile key millega saab Hearthstone konto teha (töötab ka euroopa regionis)
Edit: promo kestab kuni 29.dets.
Strawberry
08.01.14, 22:43
DayZ (open world zombie apocalypse multi-player survival game).
Keegi role-playib serial killerit. Solid stuff. Video footage ingame öösel, seega turn off those lights.
http://www.youtube.com/watch?v=s2N8kMbqsbI
Haha
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mWZLa4AnN5k
Strawberry
15.01.14, 12:37
Kõigil, kes olid battle.net-s Hearthstone beta opt-in teinud, lülitati täna konto aktiivseks. Ehk kes veel kätt proovinud ei ole, siis saate Hearthstone-i lammutama minna.
...We have now directly flagged most Battle.net accounts...
Kõigil, kes olid battle.net-s Hearthstone beta opt-in teinud, lülitati täna konto aktiivseks. Ehk kes veel kätt proovinud ei ole, siis saate Hearthstone-i lammutama minna.
Olin just 8-0 spreel ranked mängudes ja kohe kohe rank 5, kui hommikul ärgates olin kana jälle. Olgugi teadsin, et see juhtub aga ikkagi ajas suht marru. Ja nüüd on kõik ahvid kohal, kes varem ainult streame vahtind ja 70% mängudest on murlocki deckide vastu, võin ennast ise ka selle deckiga üles saada, aga imo on see üli igav lihtsalt
Strawberry
16.01.14, 22:54
Olin just 8-0 spreel ranked mängudes ja kohe kohe rank 5, kui hommikul ärgates olin kana jälle. Olgugi teadsin, et see juhtub aga ikkagi ajas suht marru. Ja nüüd on kõik ahvid kohal, kes varem ainult streame vahtind ja 70% mängudest on murlocki deckide vastu, võin ennast ise ka selle deckiga üles saada, aga imo on see üli igav lihtsalt
http://wow.zamimg.com/images/hearthstone/cards/enus/original/NEW1_020.png?4442
see clearib boardi täitsa kenasti
või siis see on ka hea, vastane topib 7 murloci lauale, siis lajatad selle ja naerad, sest ei saa üle ega ümber board clearist
http://wow.zamimg.com/images/hearthstone/cards/enus/original/EX1_097.png?4442
kardaanirist
17.01.14, 00:17
mõlemad kaardid on aga tavadeckis suht kehvad (eriti viimane) ja niisama decki neid toppida lihtsalt selle pärast, et kardad murlocke, on veits tobe. anyway, blood imp sai nerfitud ja nüüd suht unplayable kaart. young priestessi aga pole stealth hero. üleüldse enamus murlock deckidest suht lolbad. tihtipeale näed ikka kõvasti kaarte, mis sinna decki ei sobi ja iga solid deck peaks suutma nende vastu mängida (jutt käib siis low lvl ranked mängust, kus tehakse kõvasti vigu jne). muidugi kui murlock deckil tuleb perfect kaarditõmme, siis suht võimatu.
mõlemad kaardid on aga tavadeckis suht kehvad (eriti viimane) ja niisama decki neid toppida lihtsalt selle pärast, et kardad murlocke, on veits tobe. anyway, blood imp sai nerfitud ja nüüd suht unplayable kaart. young priestessi aga pole stealth hero. üleüldse enamus murlock deckidest suht lolbad. tihtipeale näed ikka kõvasti kaarte, mis sinna decki ei sobi ja iga solid deck peaks suutma nende vastu mängida (jutt käib siis low lvl ranked mängust, kus tehakse kõvasti vigu jne). muidugi kui murlock deckil tuleb perfect kaarditõmme, siis suht võimatu.
jep, hetkel mainin 3 decki- rouge, druid ja warlock, warlocki deckil on mul hellfire, niiet sellega võidan murlocke mingi 80-20 kui nad jumallikult ei draw, druidi deckiga pole ka väga palju probleeme kui saan varased swipe ja starfalli kätte, sellega mängin võibolla 50-50 murlockite vastu. Aga oma lemmiku rouge deckiga on küll jama(see deck millega enne betat end rank 6ks mängisin), pmst pole mul olnud mitte ühtegi probleemi mitte ühegi muu decki vastu(ainult havlad drawd), aga vot need väiksed värdjad murlockid käivad üle jõu, kuna mu combot pole väga mõeldud 1-3 minionitele ja kui early game backstabe või fan of knives(samas väga halb kaart kuna saan ainult impi maha ja kaotan korra). Igatahes, ega suurt probeelmi polegi, enesekindlust on küllalt, et varsti olen tipus tagasi.
Aa, ja abomination ei sobi mulle kuskile, aga pyromanceri võibolla panen isegi druidi decki
Strawberry
17.01.14, 13:13
Ei ole rogue expert, aga mu murloc deck kaotab üsna tihti roguede vastu, sest rogued rushivad mu täpselt 1 käigu võrra kiiremini surnuks.
Rogue on vist ka ainus class mängus, kes suudab mängu 4 käiguga lõpetada. (Tegelt üks priesti combo suudab ka).
http://wow.zamimg.com/images/hearthstone/cards/enus/original/NEW1_021.png?4442
+
http://wow.zamimg.com/images/hearthstone/cards/enus/original/EX1_128.png?4442
Solid 3mana board clear.
Teine hea combo koos Concealiga on
http://wow.zamimg.com/images/hearthstone/cards/enus/original/EX1_044.png?4442
See võimaldab questing adventureri juba varakult välja mängida, conceal hoiab järgmise turnini elus ja siis saad uuesti buffida teda ning selleks hetkeks on ta juba 5/5 or better ja muudkui kasvab.
Doomslayerit küll rouge decki sisse ei tahaks tuua, kuna ise käin ka väga palju välja, samas conceal peale pole mõelnudki varem ja questioning adventureri asemel on mul S1:7 agent, kes töötab isegi paremini. Muidugi nüüd kui uue patchi peal mängisin, et näinud ühtegi warlock decki enam haha:D
Strawberry
17.01.14, 13:43
Mm... dem combos..
http://www.youtube.com/watch?v=1jDl6bsoNF4
kardaanirist
17.01.14, 14:51
ise olen priesti vastu murlock deckiga turn 4 killi teinud. a muidu doomsayer on sitaks hea kaart. point ei olegi ilgelt minione ära tappa vaid lihtsalt võimalikult varakult välja käia, et vastane ei saaks oma käigul minione käi ja võidad niiviisi ühe turni. conceal on ok kaart, kasutan ka ühes rogue deckis. murlock rushi vastu aitab ka blade flurry. niisama on weap muidugi 1/2, aga kui deadly poisoni saad sinna otsa, siis clearib boardi ära kah. : D
ise olen priesti vastu murlock deckiga turn 4 killi teinud. a muidu doomsayer on sitaks hea kaart. point ei olegi ilgelt minione ära tappa vaid lihtsalt võimalikult varakult välja käia, et vastane ei saaks oma käigul minione käi ja võidad niiviisi ühe turni. conceal on ok kaart, kasutan ka ühes rogue deckis. murlock rushi vastu aitab ka blade flurry. niisama on weap muidugi 1/2, aga kui deadly poisoni saad sinna otsa, siis clearib boardi ära kah. : D
asi ongi selles, et blade flurry combo ei aita, kuna seda saab teha suht hilja, okei, võibolla läksin ka liiale, et üldse vastu ei saa, aga ajudesse viskab küll, et kõigil sama deck ja mingi redeli ronimine käib
kardaanirist
23.01.14, 20:26
https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/B3M40CN4MAIT1390338227260.jpg
Kakahirmutis
28.01.14, 18:20
Online football manager, teksti põhine ja tundub fun kuna mängud kord päevas :) pm 1 RL päev on 1 mängu nädal
Eestlasi suht vähe , võiks rohkem olla :)
http://rockingsoccer.com/en/soccer/invitation?ref_id=30223&chk=fccb3b44e8
No mulle Hattricki 1+1 mängudest nädalas piisab. Ei viitsikski rohkem tegeleda asjaga.
huvitav kas mingit imemoodi on oma hattricki kontot saab tagasi kui pole ca ~10a sisse logind :D?
Kakahirmutis
28.01.14, 18:44
huvitav kas mingit imemoodi on oma hattricki kontot saab tagasi kui pole ca ~10a sisse logind :D?
Botiks muutub peale paari nädalat ja on kadunud :D Uue võid alati teha , aga hattrickis on see IRL mitu aastat tegemist et tippu jõuda tänapäeval
Botiks muutub peale paari nädalat ja on kadunud :D Uue võid alati teha , aga hattrickis on see IRL mitu aastat tegemist et tippu jõuda tänapäeval
Nu alla 3 aasta kindlasti kuhugi ei jõua :D Kui muidugi mingit trademist ei harrasta. Mul oli ka mingi 5 aastane konto aga mingi hetk lasin ära kustuda kui mott ära läks. Nüüd aastakese jälle mänginud. Äkki saab seekord kaugemale ka :D
Jumbuna sai ka ennast äkki viiendast liigast kolmandasse või isegi teise veetud. Tore meelelahutus oli kunagi, terve sõpruskond mängis. Mingi aeg jäi soiku muidugi.
Kakahirmutis
28.01.14, 19:38
Ma mängin veel hattricki aga suht half assed , liiga kaua mänginud juba
Jumbuna sai ka ennast äkki viiendast liigast kolmandasse või isegi teise veetud. Tore meelelahutus oli kunagi, terve sõpruskond mängis. Mingi aeg jäi soiku muidugi.
Sama siin. Olin ka kolmandas. Sai igasugustel kokkutulekutel käidud jne. Päris paljud tollased aktiivsed tegelased mängivad praegu pokkerit ka. muttaja, runnar, treix. Ja neid on ilmselt veel ja veel.
Ahjaa. Ma lõpetasin sellepärast, et kuidagi häkiti kontosse sisse ja pandi kõik mehed müüki. Sellega kadus kogu mott uuesti alustada.
Kakahirmutis
28.01.14, 19:47
Sama siin. Olin ka kolmandas. Sai igasugustel kokkutulekutel käidud jne. Päris paljud tollased aktiivsed tegelased mängivad praegu pokkerit ka. muttaja, runnar, treix. Ja neid on ilmselt veel ja veel.
Ahjaa. Ma lõpetasin sellepärast, et kuidagi häkiti kontosse sisse ja pandi kõik mehed müüki. Sellega kadus kogu mott uuesti alustada.
Ma mõtlen et vast kogun seal raha lihtsalt tükk aega ja teen ühe korraliku karika runi kunagi , muud väga ei viitsi
Ma mängisin ka kunagi üsna aktiivselt ja sai isegi paaril kokkutulekul käia. Vist veits hiljem kui Sina.
Ma mõtlen et vast kogun seal raha lihtsalt tükk aega ja teen ühe korraliku karika runi kunagi , muud väga ei viitsi
Lol ma kogusin mingi 2 a raha vist :D Logisin siis sisse kui meili peale saadeti sõnum et konto hakatakse sulgema kui sisse ei logi. Vanasti oli see minuaarust mingi 3 kuud? Krt ja siis mingi hetk sai hoti postkast täis ja sinna see hati konto ka läks. Seda ma mäletan et mitmeid miljardeid oli kontol küll(Nüüd mõeldes ei tea kas oli reaalne 6 tiksudes nii palju raha saada? Äkki luiskan.). Sel ajal oli veel kroon imo valuutaks mängus.
Kakahirmutis
29.01.14, 07:44
Lol ma kogusin mingi 2 a raha vist :D Logisin siis sisse kui meili peale saadeti sõnum et konto hakatakse sulgema kui sisse ei logi. Vanasti oli see minuaarust mingi 3 kuud? Krt ja siis mingi hetk sai hoti postkast täis ja sinna see hati konto ka läks. Seda ma mäletan et mitmeid miljardeid oli kontol küll(Nüüd mõeldes ei tea kas oli reaalne 6 tiksudes nii palju raha saada? Äkki luiskan.). Sel ajal oli veel kroon imo valuutaks mängus.
Võimalik võimalik , 1e = 20 krooni ka seal ehk ainult 50 mil euri mis pole enam seal midagi erilist
sai ka seal paar korda miljard kokku aetud ja teine liiga jäi laeks
ma quittisin peale seda kui mu tai noortekoondise värvavavaht sai +8 v +9 nädalat ..
Kakahirmutis
29.01.14, 17:24
ma quittisin peale seda kui mu tai noortekoondise värvavavaht sai +8 v +9 nädalat ..
hepatiit?
Hearthstone authentication servers juba kolmandat päeva maas ja sisse ei saa...Blizzard on tõsiselt alla käinud imo.
hmm, ma olen küll ilusti mängida saanud
kardaanirist
31.01.14, 03:56
saan ka ilusti mängida. vahepeal mingid jamad olid/on, aga need üldiselt hetkelised.
Neil endal ka logimislehel warning, et teavad, et probleeme osadel.
We are aware of an issue affecting our authentication servers, which may result in slow or failed login attempts. We are currently investigating the cause and will provide updates as they are available.
Please follow @BlizzardCSEU_EN on Twitter for further updates.
Strawberry
06.02.14, 12:29
curse.com jagab ära 500000 Elder Scrolls Online beta key-d.
http://www.curse.com/betas/teso-beta-key-giveaway
Kui keegi hiljaks jääb, siis ma genesin seal webpagel mõned key-d juba ära ning pasten siia foorumlastele kasutamiseks:
KRP5XFDW9EN6D3F73MG5
Tänud!!! The Elder Scrolls: Skyrim kindlasti mu top 3 mängudest of all time, loodan, et online variant tuleb ka tip-top :P
Tänud!!! The Elder Scrolls: Skyrim kindlasti mu top 3 mängudest of all time, loodan, et online variant tuleb ka tip-top :P
Ma olen selle online versiooni kohta ainult halba kuulnud :D praktiliselt. Downloadin ikkagi.
elrosmeero
07.02.14, 23:02
Mis summadega võiks arvestada, kui tahaks PC kokku panna, mis näiteks BF4 põhjas välja veaks ? Aint kast
Hattrick ikka veel populaarne? :o Sai kunagi selline Eesti koondis kokku farmitatud, kes mingi periood kogu Hattricki maailma domineeris. Olid ajad..
Mis summadega võiks arvestada, kui tahaks PC kokku panna, mis näiteks BF4 põhjas välja veaks ? Aint kast
siin tuleb sulle appi kurikuulus hdtanel.
https://www.youtube.com/watch?v=ba1olgGG61E&feature=c4-overview-vl&list=PL6xQI74ElakkiyreYnXC0-m-FSH-7_Q9v
kui midagi paremat tahad siis vaata sealt edasi mõnda teist videot.
Ma olen selle online versiooni kohta ainult halba kuulnud :D praktiliselt. Downloadin ikkagi.
algus on suht paljulubav.
esimesest suuremast loading screenist edasi ei saa.
kui mäng uuesti käima panna kukun surnuks sealt lae alt kuhu mind tõsteti :D
Beta ikkagi ju. Kaks loading screeni, mis mul on olnud, on ikka üsna pikalt aega võtnud, kuid loadib lõpuks ikka ära. Võimalik, et nad kasutavad mingit sellist meetodit, kus laetakse rohkem asju ette ära vms, et mäng sujuvam oleks, aga vbl lihtsalt beta teema.
no tuli 2 korda teade peale 5 min et lõpetas töö, kolmandal korral laadis ära
Tegelt ei tohi selle üle arutledagi, tea kas peaks postid ära koristama?
Jah, sest Bethesda loeb PP foorumit...
Nemad (esialgu) mitte, kuid google küll. Suur, kuri google.
Keegi grupis ka juba mänginud on seda?
Hakkasime sõbraga Rusti pelama. Siuke survivor - adventure pela. Pole Zombiesid, mis on +EV. Ülivilland juba, et iga mäng või film mis välja tuleb sisaldab zombisid. Veits käest läinud.
Aga muidu mängitakse siis üksteise vastu ja siuke minecraft stiilis pela- maja ehitamine, küttimine, ressursside sebimine, craftimine, üksteise killimine jne. Pmst võid ka oma tiimi teha ka kellega koos siis mässate ringi. Mäng ise veel alphas. Soovitan.
http://www.youtube.com/watch?v=HMTJ4EtPJLA
// Surma saad, siis pmst kõik kui sul just oma kindlust polnud ehitatud kus sul asju varutud.
Kakahirmutis
12.02.14, 03:15
Too much penis imo
Too much penis imo
Me alustasime, siis peeniseid polnud :D. Mingid kaltsud ikka seljas. Inventorys. tõrvik, kivi millega toksida puid ja teisi kive, esmaabikarp. Mäng alphas veel ja MAPi nagu pole. Seega kerge ära eksida. Seiklesime umbes 3h ja ei saanud enam lõpuks muffigi aru, kus kohas me oleme. Tuli välja, et mapist väljas ja tagasijõudmiseks umbes 2-2,5h kõndimist. Liiga julm ja tegime enesetapu. Fun pela.
Pole Zombiesid
lol zombied surid välja just natuke aega tagasi.
Me alustasime, siis peeniseid polnud :D.
steam käskis ära tsenseerida
elrosmeero
16.02.14, 01:23
Keegi Titanfalli beta võtit tahab, saatke lihtsalt e-mail supporti, annavad küsimise peale. Ise panin tõmbama just
Kui kedagi peaks huvitama Age of Empires ja HOMMi sümbioos browseris mängimiseks, siis enda jaoks olen avastanud sellise mängu nagu Forge of Empires. Nägin reklaami History Channelilt ning viskasin pilgu peale. Linna ehitamine ning tehnoloogiate research on AOE moodi ja combatid on turn based HOMM stiilis. Panen ka ref lingi mille võib ka eemaldada, kui ei sobi. http://us.forgeofempires.com/?invitor_id=1436467&world_id=us6&ref=player_invite_link
Me alustasime, siis peeniseid polnud :D. Mingid kaltsud ikka seljas. Inventorys. tõrvik, kivi millega toksida puid ja teisi kive, esmaabikarp. Mäng alphas veel ja MAPi nagu pole. Seega kerge ära eksida. Seiklesime umbes 3h ja ei saanud enam lõpuks muffigi aru, kus kohas me oleme. Tuli välja, et mapist väljas ja tagasijõudmiseks umbes 2-2,5h kõndimist. Liiga julm ja tegime enesetapu. Fun pela.
Millises serveris mängite?
Millises serveris mängite?
Hinnavaatluse servus alustasime ja praegu kerge quit sellest pelast. Väga paljud asjad ajasid niivõrd tilti, et tuli tahtmine arvuti aknast välja visata aegajalt.
Nii kui suuremat sorti maja püsti saime väljaspool safe villaget ei olnud enam võimalik mängida. Iga natukese ajatagant käisid erinevad tegelased majale raidi korraldamas. Mul oli ikka päris hästi ära kindlustatud. 6-e korruseline, ümbermaja tohhuja spike, sees oli oma 15 metall-ust. Tipus oli siis parim kraam ja 360 vaade, et kui keegi peaks tulema siis hea kaitsta end.
Mitu päeva üritati aga ei saadud sisse. Lõpuks käidi salaja sees ära kui offline olime. 24/7 ka ei jõua ju valvata enda kindlust. Peksti isegi kastid ja voodid katki nii, et terve üks korrus oli asjadest konkreetselt tühi. Üleval olid asjad alles ja arvasin, et vb tegu mingi bugiga. Seinad nagu olid alles ja tundus nagu keegi polnud C4-jaga lammutas käinud. Aga kus sa sellega. Vitud lasid seinad eest ja ehitasid need pärast ette tagasi :D.
Pmst oli soov tegelastele tagasi teha aga 1) C4 kogumiseks läheb ülikaua aega ja kui oled 24/7 tule all siis väga raske ikka. 2) Enamus majad safe villages millest väga aimu polnud alguses. Lõpuks tehti 1:0 ära ja lasti kõik seinad eest + mitmepäeva kraam tuuri. Läksin safe village ja kukkusin tapma neid vendi ja siis banniti ära :D.
Nüüd laseme juba DayZ. Aga kui oled huvitatud, siis võiks mingi hea rusti servu võtta ja maja koos hakata ehitama ja areneda koos?
DayZ üks huvitav video, mis leidsin. :D
http://www.youtube.com/watch?v=csBUcmiXwxc
No Rustis käib mäng kogu BR peale koguaeg :D. Saadan sulle PM I oma Skype
Kui kedagi peaks huvitama, siis siin on natukene dota2 lähiajalugu. usun, et see võistlus hakkas tooma esportsi suuremaid summasi.
https://www.youtube.com/watch?v=UjZYMI1zB9s
Ärge Euro Truck Simulator 2 installige. Never gona grind again...
Ärge Euro Truck Simulator 2 installige. Never gona grind again...
Kui igav peab inimesel olema, et ta neid truck simulatoreid mängiks... :D It's like watching paint dry
It's like watching paint dry
Been there done that. Ma olen ise nii huvitav, et suudan igavad olukorrad põnevaks teha.
Kakahirmutis
20.03.14, 10:51
Ega solitaire huvitavam pole
Waat. Üks parimaid kaardimänge ever made :D
Ostsin mudas peaga omale Everquest Next Landmark founder pack, mängida ei viitsi eriti. Kui kedagi huvitab see toksimine siis pm.
Mingitel kolmepostimeestel palun mitte tülitada.
Astralscape
28.03.14, 21:46
Täna kell 21.00 algab eesti suurima võrgupeo, TTÜ e-Spordi, CSi ja DOTA mängude ülekanne eesti keeles!
www.twitch.tv/soits www.twitch.tv/eestidota
Võistlused kestavad pühapäevani, vaata täpsemalt: http://esport.th3f0x.com/lan/3/
Keegi oskab soovitada kust saidilt võimalikult odavalt vanilla Diablo 3 key osta?
elrosmeero
29.03.14, 01:19
Prolly tead seda , aga just to be safe http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-diablo-3/
CSi on päris huvitav jälgida aga sellest Dota2st ei saa küll midagi aru. Nonstop clicking madness.
Astralscape
29.03.14, 18:39
Täna jätkub eesti suurim võrgupidu, TTÜ e-Sport!
Mängud juba laivis!
Võistlused kestavad pühapäevani, vaata täpsemalt: http://esport.th3f0x.com/lan/3/
MartinGarcia
29.03.14, 18:57
Täna kell 21.00 algab eesti suurima võrgupeo, TTÜ e-Spordi, CSi ja DOTA mängude ülekanne eesti keeles!
Jõledalt tahaks ise friikida seal
Jõledalt tahaks ise friikida seal
Sul mitmendat korda juba sama probleem, diskuteeri ja põhjenda siis vähemalt oma arvamust, miks arvutimängude mängimine on friikidele, aga samas joomine ning muude meelemürkide tarbimine norm.
Sul mitmendat korda juba sama probleem, diskuteeri ja põhjenda siis vähemalt oma arvamust, miks arvutimängude mängimine on friikidele, aga samas joomine ning muude meelemürkide tarbimine norm.
Mul ei ole absoluutselt mitte midagi mängurite vastu, aga arvestades kui palju keskmine inimene arvuti/mobla taga aega päevas veedab, siis ei tundu liiga mõistlik seda oma vabast ajast ja tervisest veel enam teha, või mis? Sotsiaalse aspekti puudumise tõttu e-gamingut pidudel käimisega võrrelda kuidagi ei tahaks.. või mis sorti naiskad neis viimases siis end näitavad?
heh päris mitu tuttavat kasutajanime seal. obv kedagi neist isiklikult ei tea, aga eks koos mängida on ikka saadud. eesti keskmine tase on ikka päris nõrk selles valdkonnas:)
Astralscape
30.03.14, 11:22
Eesti suurima võrgupeo, TTÜ e-Sports, finaalid! Otseülekanne Tallinna Tehnikaülikoolist! Mängivad Team Redeye vs aquiraL ning evilnine.
Kommenteerivad Soits ja Season
www.twitch.tv/soits
Mul ei ole absoluutselt mitte midagi mängurite vastu, aga arvestades kui palju keskmine inimene arvuti/mobla taga aega päevas veedab, siis ei tundu liiga mõistlik seda oma vabast ajast ja tervisest veel enam teha, või mis? Sotsiaalse aspekti puudumise tõttu e-gamingut pidudel käimisega võrrelda kuidagi ei tahaks.. või mis sorti naiskad neis viimases siis end näitavad?
Räägime üksteisest hetkel veidi mööda.
WeThePeople
30.03.14, 11:41
what whaaat
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=y_49BxJuGR0#t=2217
DOTA2 keegi siit mängib? Ise olen kerge noob ja mängin veel bottidega.
Natuke teisel teemal- kas keegi siit on kunagi omaenda mängu loonud mõne mängumootori abil? Ise proovin praegu UDK 3 ja väga põnev tundub, kuid pole veel suutnud otsusele jõuda idee osas, et mis tüüpi mäng teha jne. Päris suvalist asja ei tahaks ka tegema hakata- võiks olla lihtne, kuid originaalne siiski, et ei teeks midagi sellist, mida nii kui nii juba 1000x enne mind tehtud on. Just selle idee väljakirjutamise ja väljamõtlemise puudumise tõttu on vist motivatsioon midagi nullist ehitama hakata ka madalam...
Vandalar, sa ikka viitsid koguaeg mingit mäda ajada.
Astralscape
10.04.14, 15:27
League of Legendsi online turniir eestlastele:
https://www.facebook.com/events/601521583275050/
Astralscape
11.04.14, 02:36
TTÜ lani finaalmängud: http://youtu.be/LyoZjtrJmGY
Keegi siit Ghost Recon Phantomsit ka mängib? Võiks mingi tiimi luua and shit.
Keegi siit ISS kah mängib ?
Kui keegi DayZ laseb ja soovid meiega liituda, siis PM. Umbes 12 pealine tiim meil hetkel ( kõik 18+ ) , kellest igaõhtu umbes 6-7 alati online. Olemas ka oma server, kus saab kiirelt gear-up-ida.
Mõned pildid ka ( mäng ise näeb parem välja kui piltidel ) . Mängin suht very low peal, kuna vana i3 läppar. Mäng ise veel alpha ja pole nkn väga hästi ära optimiseeritud veel. Võib juhtuda ka, et high end masinad kukuvad linnades läägama.
http://i.gyazo.com/5fa3f98acc5fa30ae568cca313b9eb15.png
http://i.gyazo.com/fae18b07fb9fd018a64a8bf1e0965536.png
http://i.gyazo.com/b8e3916b27fb27b227ad98e3468e95a1.png
http://i.gyazo.com/a278fa2d2b310f108f78333a14a185a8.png
http://i.gyazo.com/15a9719129526012654c870a28cd4b31.png
http://i.gyazo.com/6cc26afbe6f687c6e66ac5673ab71258.png
http://i.gyazo.com/d927aacebce9a9fd61a969f6dfee6336.png
http://i.gyazo.com/307aed4ea36c698130d5cb7239da875b.png
http://i.gyazo.com/30e620c4d30a3c38a93f04fcf47cb59f.png
http://i.gyazo.com/944b3c74b870f77f97463234c1d37765.png
http://i.gyazo.com/5fdca6b2adec559a96f627fd0d065169.png
http://i.gyazo.com/c12166c11cbacf03b36f0fe7f044c252.png
http://i.gyazo.com/995067ae230f8225a222c418ae29944a.png
http://i.gyazo.com/6f87d4f6130a3409227121379409da2d.png
https://www.youtube.com/watch?v=PLveMFmNTmw
Üks väga hea video.
nah kohe tuleb h1z1 välja :D
trasadonkad
28.05.14, 03:48
Kui keegi mingist väiksest CSGO grindist huvitatud siis PM :spade:
Ei ole küll päris arvutimäng, aga hiljuti sai läbi tehtud WiiU peal Super Mario 3D World, mis [digis] sai eelmise aasta #1 mängu tiilti GTA V ees. Ise küll hindaks GTA V-e esimeseks, aga peale selle parim mäng mis viimasel ajal mänginud. Muidugi üksi mängides on see mäng vast palju igavam kui 3+ mängijaga (2 ka vast ok), kui sõpru pole siis ei soovita väga nagu pmst kõigi Nintendo mängudega :D
Ja veel - kas Need for Speed: Rivals on väärt mäng? Pole ammu ühtegi NFS-i mänginud ja vanast ajast mäletan, et need olid seinast seina - mõni normal, mõni ikka päris halb liinitöö.
redddman10
16.06.14, 11:55
South Park.Stick of Truth
algul tundus imelik, kuid mida edasi mängisid seda haigemaks ja naljakamaks see mäng muutus. Hea ajaviide imo :D Sarjaga võiks ka sina peal olla, muidu paljud tegelased vb jäävad arusaamatuks. Aga mõnus ajuvaba meelelahutus :)
redddman10
16.06.14, 11:56
Ei ole küll päris arvutimäng, aga hiljuti sai läbi tehtud WiiU peal Super Mario 3D World, mis [digis] sai eelmise aasta #1 mängu tiilti GTA V ees. Ise küll hindaks GTA V-e esimeseks, aga peale selle parim mäng mis viimasel ajal mänginud. Muidugi üksi mängides on see mäng vast palju igavam kui 3+ mängijaga (2 ka vast ok), kui sõpru pole siis ei soovita väga nagu pmst kõigi Nintendo mängudega :D
Ja veel - kas Need for Speed: Rivals on väärt mäng? Pole ammu ühtegi NFS-i mänginud ja vanast ajast mäletan, et need olid seinast seina - mõni normal, mõni ikka päris halb liinitöö.
Rivalsit pole mänginud aga peale Most Wantedi pole väga midagi head tulnud imo. Vana most wantedi, mitte remake siis
Vanad uudised aga GTAV PC peal umb 4 kuu pärast :)
HDTanel sends his regards:
https://www.youtube.com/watch?v=vVbxrjYowJc
Astralscape
06.07.14, 03:32
HKHK lanparty kokkuvõttev video, kajastatud on nii CS:GO’d kui ka LoL’i mänge.
https://www.youtube.com/watch?v=8UtRxyMZ1jw
Lisaks veel: 19ndal juulil toimub otseülekanne Starcraft2 lanparty’st Tallinnas. Lisaks streamime kohapeal ka Mortal Kombat 9 ja Persona Arena 4 turniiri millest on kõigil võimalus ka osa võtta!
Jälgi www.twitch.tv/soits
Rohkem infot üritusest: www.facebook.com/events/1469602846617176/
Far Cry 3 - great f*cking game. Olin juba ~ aasta tagasi ostnud, aga siiamaani polnud ette võtnud, sest pole suurem asi FPS-ide sõber... Nüüd võtsin ette ja selgus, et polegi eriline FPS - open world ja seiklemine isegi suurem osa mängust kui täristamine.
Ainuke soovitus - ärge easyga mängige, liiga easy.
Kas siin on EU alliance World of Warcrafti mängijaid, kes oleks huvitatud challenge mode-ide kuldade tegemisest?
Kellel tilt peal pokkerist, siis ostke Steamist '' The Room '' 5 eur või torrentige. Üks 2 tunnikest sisustatud :) Väga mõnus puzzle pela. Soovitan mitte walkthroughsid vaadata ja ise ragistada. Ise mõnda üksikut kohta pidin ikka peekima.
Kas siin on EU alliance World of Warcrafti mängijaid, kes oleks huvitatud challenge mode-ide kuldade tegemisest?
AH-s teeb kõvasti rohkem kulda, ghostlandis vahepeal grindin
AH-s teeb kõvasti rohkem kulda, ghostlandis vahepeal grindin
Ma mõtlesin mitte kulla kui valuuta teenimist vaid seda: http://www.wowhead.com/achievement=6378/challenge-conqueror-gold
Ma mõtlesin mitte kulla kui valuuta teenimist vaid seda: http://www.wowhead.com/achievement=6378/challenge-conqueror-gold
Ma pärast sain pihta, aga ei viitsinud editida :D
keegi csgo-d laseb ajaviiteks ?
keegi csgo-d laseb ajaviiteks ?
Tiimi otsid kellega pelada, siis tule TS3-me
IP: taavi.pw
Channel: DayZZZzzzZZ Standalone - Fap center
parool: lamp2
CSGO channeli parool: lamp3
CS:GO subchannel olemas ja seal meil õhtuti 4-5 venda alati mängimas. Astu sisse ja võtavad omaks.
Seal on päris palju heeliume ainult :D
Seal on päris palju heeliume ainult :D
Sa oled vist üks neist :D
Kuidas cs:go on võrreldes 1.6? Mängule peab ikka tegema oma custom confi koos ratede jms. asjadega?
Võiks uuesti csi küll mängima hakata :D, need codid ja battelfieldid pole pooltki nii huvitavad, kui mixide mängimine oli 1.6 :D
Avastasin sellise paar aastat vana mängu nagu LIMBO.
http://en.wikipedia.org/wiki/Limbo_(video_game)
Hea platvormikas, mõnus graafika, müstiline atmosfäär.
Keegi LoL-i mängida tahab, siis ma olen lvl 21 vist praegu ja põhiliselt olen Ashe mänginud. Et saaks mingi normaalse pundi kokku, kes päris põmmpead ei oleks nagu seal draftis vahest tulevad.
Avastasin sellise paar aastat vana mängu nagu LIMBO.
http://en.wikipedia.org/wiki/Limbo_(video_game)
Hea platvormikas, mõnus graafika, müstiline atmosfäär.
Hea pela indiid.
Endapoolt soovitaks Trackmania 2. For free on saadaval demo, kus sitaks mape. Seega ei näe põhjust osta. MP-s väga fun :)
https://www.youtube.com/watch?v=-WD5zLphMzo
Tegin ka ühe väikse video. Kohati hang sees, mis on salvestamise kala/servu lag :(. 1080p
https://www.youtube.com/watch?v=KucTvTdpbSQ
Nice vid, finishi augule ei saand pihta vahel :=
Kas keegi on kunagi CS:GO (või mõne teise mängu kui need peaks sarnased olema) serverit majandanud? Ma ei saa mitte sittagi aru...
Pmst ostsin www.gameservers.com serveri, aga hetkel on seal mingi default sitt pommimäng ja tahaks selle Deathmatchiks muuta, parooli peale panna ja vb veel nipet-näpet teha. Nime oskasin vahetada ainult lol. Keegi biidib seda asja ja viitsib väikest juhendamist anda?
https://developer.valvesoftware.com/wiki/Counter-Strike:_Global_Offensive_Dedicated_Servers ise küll pole, aga äkki see aitab :)
Seda lingitakse jah igalpool, ei biidi selle järgi :(
Õpetuse järgi peaks dm olema nii:
srcds -game csgo -console -usercon +game_type 1 +game_mode 2 +mapgroup mg_allclassic +map de_dust
Passwordi jaoks autoexec config failis
hostname "Counter-Strike: Global Offensive Dedicated Server"
rcon_password "yourrconpassword"
sv_password "" //Only set this if you intend to have a private server!
Või see ei tööta?
A kuhu ma selle DM teksti panen?
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.