View Full Version : Kas keegi saaks buddy transferi teha
tere.
Kas keegi oleks nõus tegema mulle full tildis buddy transferi 13$
Kannan kohe pangaülekandega arvele raha ära, ise ei saa sellepärast panna raha et miinimumdeposiit pangaülekandega on 50$ ja moneybookersi kaudu ei jõua raha 2 tunniga kohale.
Tahaks mängida 21.05 algavat 100k guaranteed :-[
Sa mulle pokerstarsi ei taha vastu kanda!?
Väike ääremärkus - mulle meeldiks, kui originaalpostitaja saadaks rahad esimesena ükskõik, kellega ta kaubale saab.
ma teeksin seda aga raha ei jõua pühapäeva õhtul vist nagunii ohale vaid homme hommikul..
swedist swedi ja seb-st seb-sse läheb insta igal ajal minu teada. Anna teada, mis pank sul on ja võibolla keegi saab aidata.
hotcocacola
17.05.09, 19:19
swedist swedi ja seb-st seb-sse läheb insta igal ajal minu teada. Anna teada, mis pank sul on ja võibolla keegi saab aidata.
lenc sa võix teha sellest Buddy Transferi topicu :)
siis tulevikus ei ole koguaegu uusi topicuid, et kes tahab starsi, kes triosse jne
mul endal sebis.
A kui väga vaja siis vbla saaks lasta kellelgi kanda swedist ka.
siis tulevikus ei ole koguaegu uusi topicuid, et kes tahab starsi, kes triosse jne
panen selle arutlusele bossidega.
Done.
See teema läheb lukku, uue rahavahetuse ametlikku teema leiab: http://foorum.pokkeriprod.com/index.php/topic,1548.0.html
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.