View Full Version : UEFA Champions League Final
MANU vs BARCELONA
27 mai
http://www.uefa.com/competitions/ucl/index.html
Kellele betite ja palju? Ise olin mõlemas poolfinaalis kaotaja meeskonna poolt(chelsea ja arsenal), nii et kumbagile ei tahaks bettida... Betin siiski Manule, kuna ma ei soovi Ronaldot nutmas näha - loodetavasti mu bet innustab teda pingutama. Huvitav oleks teada, kui suured rahad üldse "high stakes" sportsbettingus käivad?
Barca saab lutti igatahes, playerid on neil noskillerid.
EMil oli enne veerandfinaale üks lahedamaid pakutavaid panuseid:
- Ronaldo nutab pärast mängu
- Ronaldo nutab enne lõpuvilet
Igatahes Barcelona. ManU on rõve.
barca for the win... kuidagi sümpaatsem tundub...kumb tugevam peaks olema?
Barca saab lutti igatahes, playerid on neil noskillerid.
mis kuradi jutt see on?
ise kah usud mida räägid???
ma arvan küll, et nad julmad "noskillerid" ja sellepärast nad finaalis ongi:O
Kumb siis parem on, kas Rock või Kalev...
Kalev!
Rock obv. Finaali võidab ...teenimatult?...United 2-1.
see oli pigem retooriline küsimus, ennetamaks "manu on parem, lollakas" vastuseid ;)
arvan, et panen beti ManU liiga võitjaks, ehk siis ilma viigita, võidab kuidas võidab. Ajalugu on näidanud, et ega need finaalid väga normaalajal ei taha lõppeda. betfairis 1,96 odds. kindel veel ei ole, kas üldse panen. Ja kui ikka panen, siis mitte suurelt. Mingi £60-100 ehk.
mis kuradi jutt see on?
ise kah usud mida räägid???
ma arvan küll, et nad julmad "noskillerid" ja sellepärast nad finaalis ongi:O
see on tõsise ManU fänni jutt :D
see on tõsise ManU fänni jutt :D
jutt käis barcast seal juu:D
aga ma pole manu fänn:D
klubi mille fänn ma olen langes liverpooli käe läbi:D
jutt käis barcast seal juu:D
aga ma pole manu fänn:D
klubi mille fänn ma olen langes liverpooli käe läbi:D
dooh, mine loe veelkord. ManU fänn väidab et Barca on täis noskillereid. ära enam peale võta :D
dooh, mine loe veelkord. ManU fänn väidab et Barca on täis noskillereid. ära enam peale võta :D
lol mix sa mind siis quoted:D?
ma sain aru, et minu jutt on manu fänni jutt:D
srry:D
barca jah sukib.. mingi messi ja iniesta... pls :D
täiega luckivad raisad. Chelsea oleks pidanud kotti panema nad.
barca on overrated!!!2121212121
kahe mängija pärast on unskilled meeskond?:D
või sa ei oska rohkem nimetada kedagi?
Viskan tõenäoliselt normaalse koefiga sotniku ManU-le, sest minu hinnangul on nad favoriidid. Ise olen küll Barca poolt (olen alati hispaanlaste poolt olnud). Samas ManU on üks normaalsemaid Inglise satse, igatahes sümpaatsem kui Chelsea või Arensal.
Tuleb kõva finaal!
Kindlalt Barca poolt, kuid olgem ausad, finaali oleks pidanud pääsema Chelsea. Mängutulemuse peale panustama ei hakka, sest ei oska oodata, kuidas mõjub Barca väga tugev surve ManU keskväljale mõjuma hakkab, kui üldse Barca kavatseb nii mängida, peale Chelsea vastu mängimist. Samas +EV bet juba ainult barca statistikat vaadates on panus panna selle peale, et kas mängu tuleb punane kaart, arvestades, et finaal, siis peaks võimalus ainult suurenema.
täna siis CL finaal. panin £80 @ 1.9 betfairis ManU peale. Loodetavasti tuleb põnev lahing.
Mis kanalid näitavad ja mis kell? Sorry, kui on kirjutatud mängin pole aega lugeda kõike ;D
Ise olen barca poolt kuid arvan, et Manu võidab. Peaasi, et väravaid on ja huvitav mäng tuleb. Mingit 1-0 skoori ei tahaks näha.
tv6-s ja yle2st peaks ülekanded olema
ise loodan ka et tuleb ilus mäng ja 2+ väravat.
papi paneks manu peale
Mina hakkan praegu panuseid sepistama.
Esimene litter läks Barca peale, nii et ManUle 1 värav ette. :D KULD
Tambin veel skoori ja esimese väravalööja kombot.
Tegelt on raske mäng ja palju sõltub õnnest. Keegi palju posti raksatab ja kellele vigu vilistatakse...Paar panust panen skilliga , ülejäänd jummala lampi
obv tahaks ilget skoori ja lammutamist näha, kuid kaldun arvama, et tuleb mingi 1-0 mäng. Kui just esimesel 10-15 minuti jooksul keegi ära ei löö... siis ilmselt läheb vähe rohkem sahmimiseks.
Tarmonator
27.05.09, 19:22
täna siis CL finaal. panin £80 @ 1.9 betfairis ManU peale. Loodetavasti tuleb põnev lahing.
trios on MANU koef 2.63 ja kui mina peale poolfinaali betfairis panin, siis sain koefi 2,82 ::)
panin mingi paarkend eeku viigi peale, lihtsalt et põnevam vaadata oleks.
8 betti lükkasin sisse. Manu võidu peale. Ja täpseid skoore ülejäänud.
trios on MANU koef 2.63 ja kui mina peale poolfinaali betfairis panin, siis sain koefi 2,82 ::)
ah jah, ma panin, et manu tuleb meitriks, kas siis lisaajal või pennaldega.
Praegused koefid: ManU võidab normaalajal 2,9 ja et üldse võidab 1,9. Väga gämbelma ei hakka, viskan $50 mõlemale. Ja olen muidugi Barca poolt! ;D
Etoo lööb esimese ja seis 2-0
Barca võidab 2-0
ManUle 1 värav ette ja Barca võidab
Ja loomulikult olen Barca poolt
Rahakott, rahakottt
RAHAKOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
hotcocacola
27.05.09, 21:58
JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSssssssssssss 1:0 !!!!!! VÕTA VÄLJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VÕTA VÕRGUST
mulle meeldivad mõlemad võistkonnad, ei viidsi bette ka enam toppida ... aga eto ei meeldi mulle vapsjee . t2is manki nou idea why ..
barcale kogu m2ng 2-1 pakun
barca võidab mingi 2-0 jehhhuuuu :P
Tra kui hea pallivaldamine, pisar tuleb silma raisk. Üks päev sai just JK Kalev vs FC Flora vaadatud. Ei tea kas on klassivahe :)
Ilusti valdab palli Barca, omab
Ohhhooohoooo. Ma teadsin et Messi on hea, aga et nii hea. See kuidas ta ta ManU kaitsest üksi läbi purjetas, FANTAST. ManU pole Inglismaal harjund et keegi nendega nii teeks... No ma ei tea, Barca näitab nii head mängu, siin ei tohiks kahtlustki olla. Tõmmake rahakott minu peale.
Tra see Henry ära ei löönud... for fuck sakes
Karistuslöök ka posti. SICK
Tra kui hea pallivaldamine, pisar tuleb silma raisk. Üks päev sai just JK Kalev vs FC Flora vaadatud. Ei tea kas on klassivahe :)
Ilusti valdab palli Barca, omab
meenub see kui noor ja väle olin:)
aga muidu mul betid barca 3:1,3:0,4:0 ja miski oli veel.....
Rahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Ja nüüd röögin kui mul on parem käsi peale turni.
HOOOOOOOOOOOOOLD
Tra, 2-0 peab jääma raisk !
Traaaaaaaaaaaaaaa, 5-1 oli kurss et Ronaldo saab kollase...
mmmm, ilus papp oli soolas
tra kui aeglaselt see aeg läheb, haigeeeeee
hotcocacola
27.05.09, 23:34
tra sul tuleb mõnus papp koju :D
ma ise ei julgenud raha panna :D, aga 1000 oli peaaegu minemas :D + messi lööb värava
TRAAAAAAAAAAAA
your_naked_mom
27.05.09, 23:36
wow, hea read, svenza, palju tiksub nutsuuuuuu?
MIne karu kannniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !
Esimest korda elus kui ei tulnud räme biit riverisse !!!!
Voi vittu, Yle TV pealt vaatan, puhun ise ka suomeksi juba :)
RAHAKOTT
RAHAKOTT!
Hävisin ka 13 betti 14-st. Õnneks rahas vähe.
bb monies, ronaldo paneb vihma obv :D
Ainuke bad beat oli see , et panin Messi ka esimest lööma ja 2-0, sinna 20 alla, oleks 1K saanud, Etoo panin ainult 10, 500 puhast.
Manule värav ette, 100 sisse, 585 välja
Barca võit 200 sisse, 556 välja
skoor 2-0, 30 sisse, 300 väla
Ainuke bad beat oli see , et panin Messi ka esimest lööma ja 2-0, sinna 20 alla, oleks 1K saanud, Etoo panin ainult 10, 500 puhast.
Manule värav ette, 100 sisse, 585 välja
Barca võit 200 sisse, 556 välja
skoor 2-0, 30 sisse, 300 väla
eegud ? polegi siis ju suurt midagi 1,5k ?
Hahhhaaaa, hea on vaadata kuidas Platini kõigile vastu tatti annab kui õnnitleb :D
eegud ? polegi siis ju suurt midagi 1,5k ?
Eurod, herra, eurod
Eurod, herra, eurod
wow, siis on very nice ! gratz!
hotcocacola
27.05.09, 23:55
ma ei kujuta ette, kui oleksin hetkel tõsine barca fänn ja paikneks roma statal :D, mingi tsükkel, nädalane vms :D
rsk, tahaks täiega hetkel möllu panna :D
njaa.. ManU ei üllatanud millegagi.. fcking tüüpiline persestunud finaal..
njaa.. ManU ei üllatanud millegagi.. fcking tüüpiline persestunud finaal..
poleks uskunud sellist barca ülekaalu.. ilmselt keegi väga ei uskunud.. koefitsendid räägivad juba enda eest.
Barca oli selgelt üle jah, ei tekkinud küsimustki. Väga rahul :)
Krt, aga millal ma ükskord õpin ära, et tuleb panustada nendele, kelle poolt sa oled, mitte nendele, keda "arvad" olevat favoriit ;D
Panin ise ka natuke nutsu mangu, 3 betti, et barca voidab 1,88 konf, et barca voidab teise poolaja 2,95 konf ja et teise varava loob barca 3,2 konf... rahakott :)
Ronaldo oli konkreetselt tiltis :)
Alguses lahmis suht kehvade kätega AI, hiljem ei antud enam kaarte ja siis tuli TILT.
Edit
Svenza, wow hea töö!
Mul oli lives 3 sidebeti, kõik pakkusin Barca võidule. Väga hea.
hotcocacola
28.05.09, 00:47
see oli puhas omang
nalja sai kõvasti :D, eriti kui ronaldo hakkas seletama puyolile, et ära teeskle :D, isegi tv6 kommentaatorid rääkisid:"noo ronaldo ei tohiks küll hetkel sõna võtta" ;D ;D ;D
Müstiline mida mõni vend suudab palliga teha( Messi ). Pall oli nagu jala külge kleebitud.
Hea mäng, ootasingi, et Barcelona jookseks üle ManU'st.
Järgmine aasta jälle:D
Müstiline mida mõni vend suudab palliga teha( Messi ). Pall oli nagu jala külge kleebitud.
Hea mäng, ootasingi, et Barcelona jookseks üle ManU'st.
Järgmine aasta jälle:D
minu meelest tuleb au anda just iniestale:)
väga hea ja tehniline vend:)
Keskväli oli über nuts. Pallivaldamine, täpsed söödud, hea tehnika... superlux lihtsalt.
olin barca poolt ja ladusin sinna bette asju, aga Carles Puyol Saforcada ,krdi mämmerdis oleks pidanud oma 2-3 surmkindlat kolli ära taguma oma puu peaga...aga ei tulnud riverisse......
mul betid barca 3:0(3k eek saamata), 4:0(11k eek saamata), 4:1 jne.
olin barca poolt ja ladusin sinna bette asju, aga Carles Puyol Saforcada ,krdi mämmerdis oleks pidanud oma 2-3 surmkindlat kolli ära taguma oma puu peaga...aga ei tulnud riverisse......
mul betid barca 3:0(3k eek saamata), 4:0(11k eek saamata), 4:1 jne.
Lammas :D
See oli ju näha, et 2-0 tuleb
Lammas :D
See oli ju näha, et 2-0 tuleb
esiteks, kesse piuksub?
teiseks, post, kivipalluri 2 ülitugevat pealööki sülle, henry võimalus jne
riverisse sobis pool pakki......
Herr-Buttermilch
28.05.09, 15:01
Lükkasin 1000.- Manu peale. Olin üpris kindel nende võidus, aga et ma sellist mängu pidin nägema.. Suht sõnatuks võtab, Iniesta ja Xavi domineerisid täiesti keskvälja, palli valdas enamjaolt barca ja kui manu vahepeal sai palli ei suutnud nad sellega midagi teha. Kahju, et Fletcher oli puudu, tema oleks olnud võtme mängija segades keskväljal Iniesta ja Xavi tööd ning rikkudes sööte Eto'le ja teistele ründes olevatele murjamitele. Kokkuvõttes oli üpris **** finaal, ootasin enamat, aga Barcelonalt muidugi ilus esitus.
Ja ma ei saaaa aru miks oli vaja SIR ALEXIL 35 aastast Giggsi 30 kraadise soojuse kätte jaurama panna, kuidagi väga pehme otsus.
Ma just imestasin seda kuidas lõpus viimased 10 minutit Barca palli valdas ja seda mitte oma poolel vaid vastaste värava all jne.
barca oli see aasta parim, midagi ei ole öelda, teenintud võit ka mitte pendlid ega midagi ;)
Ennustasin täppi (2-0) aga sõpradega aint oleks pidanud kuskile ikka raha ka panema :)
http://www.soccernet.ee/news.php?id=25987
rassistlikuks muutumata on seda lugu raske kommenteerida.
hotcocacola
29.05.09, 01:43
mida V***u :S
haiged inimesed seal aafrikas :D
minu meelest tuleb au anda just iniestale:)
väga hea ja tehniline vend:)
Mõlemad on ühtmoodi hullud, seda muidugi heas mõttes
hotcocacola
29.05.09, 11:45
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=331458
ma pidin hetkel toolilt maha kukkuma, hahe ;D
Naeran nende peale, kes raha Manu peale panid ja tõesti arvasid, et Manu võidab. :D FORCA BARCA! 8)
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.