PDA

View Full Version : [2NL] (KK) Flop: Js Td As -> c-bet?



jossix
27.05.09, 13:13
Tervist, alustaksin algusest. Olen kuni 2$/4$ FLHE, 6-max võitev mängija. Aasta poolteist olen seda ka mänginud ("spetsialistina") kuid hing igatseb vaheldust ja tunnen, et mandun, kui ühe ja sama mätta otsas liiga kaua kükitan. Niisiis alustan tasa ja targu ning ei kasuta NLHE mängimiseks FLHE rolli, kuna usun mängu suhtumise jõudu, mis kaasneb rolliga, mille oled laudade ääres teeninud. Vahe aga nende kahe mängu vahel on suur ning mu NL mängus on paljutki, mida ma üritan rakendada oma FL teadmistest (elu on näidanud, et enamasti need NL-is ei rakendu). Oma saamatuses pöördungi teie poole lugupeetud kaasmaalased. Käsi on kahtlemata lihtne, kuid palun mind mitte sellepärast hukka mõista.

Enda mõtteid käesoleva käe kohta: lappan praegu kunagi ammu soetatud Brunsoni raamatut "Super system" ning ta on öelnud broadway pocket paaride kohta (ennekõike AA ja KK), et nendega võib juhtuda üks kahest järgnevast: 1) sa võidad väikse poti 2) kaotad suure poti. Kuna olen FL "transitioner", siis on mul mõnevõrra raske selle mõttega harjuda. Küll aga antud käe osas oleks minu põhiline huvi sellel, et kas üldse on mõtet vaevuda sellise flopi tekstuuriga tegema continuation betti või lihtsalt "alla anda" kuna tulenevalt selle taseme [2NL] vastastest on c-bet nagu vastu tuult ku***ine?

Ise leian, et bet/fold line flopil oleks siinkohal optimaalne...

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.02 BB (9 handed) - Poker-Stars (http://www.flopturnriver.com/reviews/Online-Poker-PokerStars.php#converter) Converter Tool from FlopTurnRiver.com (http://www.flopturnriver.com)

MP3 ($0.97)
CO ($3.07)
Button ($3.35)
SB ($6.34)
BB ($2.48)
Hero (UTG) ($4.48)
UTG+1 ($2.84)
MP1 ($4.98)
MP2 ($1.71)

Preflop: Hero is UTG with Khttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/heart.gif, Khttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/club.gif
Hero bets $0.08, 4 folds, CO calls $0.08, 2 folds, BB calls $0.06

Flop: ($0.25) Jhttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/spade.gif, 10http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/diamond.gif, Ahttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/spade.gif (3 players)
BB checks, Hero bets $0.14, CO raises to $2.99 (All-In), 1 fold, Hero calls $2.85

Turn: ($6.23) Jhttp://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/heart.gif (2 players, 1 all-in)

River: ($6.23) 7http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/diamond.gif (2 players, 1 all-in)

Total pot: $6.23 | Rake: $0.30

alaska
27.05.09, 13:20
Kindlasti cbet, kuna nad callivad preflop igasuguse saastaga ja üldjuhul kardavad Ahigh floppe. Kui kellelgi on A, siis sul on 6 outsi (QQQQKK). Teine asi on flopi overshove, mis suuremates limiitides on tõmme aga madalamates liigagi tihti nuts, kuna nad saavad väga tihti calli, nagu sinagi tõestasid. Cbet on ok, isegi suurus on minuarust hea, shove call on halb. Kui vastane on silma jäänud drawde jammimisega, siis võid callida kah.

tdx
28.05.09, 09:29
Kui sa olid 2/4 FL v6itev m2ngija, siis soovitan NL25'st alustada, meibi isegi k6rgemalt.
Samuti DeucesCrackedis on paar head seeriat, kus FL m2ngijat koolitatakse ymber NLi m2ngijaks, soovitan seda vaadata. Seal NL2's sa raiskad aega ainult.

As played, tahaks teada mis on su cbeti eesm2rk. Value? Bluff? Info? Vastavalt sellele v6ib hakata edasi teoretiseerima. Cbet lihtsalt cbeti p2rast on m6ttetu.

bounce
28.05.09, 09:38
probably oled beat, sellel limiidil oli omal halvad kogemused selliste shovede callimistega. kas Ax või set isegi vastas.

pikk28
28.05.09, 09:44
ma mõtlen ka, et NL2-st alustada on nüüd küll suht pointless. nii suur vahe ka ei ole fixedil ja nõulimitil.
Kui veidi harjutada tahad siis alusta min NL10-st ja kui sa FR mängid, siis pole ka kõikumine suur. saan aru, et rolli probleemi sul ju pole.

jossix
28.05.09, 12:11
Mõlemad villainid 30% käte ulatuse peal on equity nibin nabin break-even... ja pealegi, vaatamata sellele, et tegemist on 2NL-iga siiski "wishful thinking". Ühesõnaga ei ole siin kindlasti value. Bluffida ma ka ei ürita ning ka üldiselt ei ole seda vast vaja teha sellel tasemel. Pigem siis ikkagi info, kuna ma (võib-olla eksin siin, kuid) ei ole veel valmis sellest käest lahti laskma... kas peaks (a.k.a. c/f)? Vaakumis/readideta on see arutelu võrdlemisi sisutühi, kuid kas tasub standardina siin c-bet sisse lükata või mitte? Info pärast tõstmine on ka kuidagi kahtlane, sest ma ei oska saadava infoga midagi peale hakata, kuna ei tunne vastast. Kuna ma ei saa saadava infoga midagi peale hakata, siis ei tasu -EV c-bet ära. Tuleb välja, et ma bluffisin... aga miks? Oodates, et kumbki laseb selle peale on ässapaarist või paremast lahti? Don`t think so... ehk siis c/f hoopis, arvestades, et mingi "table image" kujundamine on võrdlemisi kasutu veel esialgu/algaja mängijana peaksin keskenduma teistele aspektidele?

Tänan ka tagasiside osas taseme kohta, kus mängida ning võtan selle kindlasti arvesse. Mängin pigem naudingu pärast, mida saan oma ajukurdude liigutamisest ning võistlusmomendi pärast, mitte raha pärast.

Palju pikkasid küsimusi, millest palju tegelikult ei ootagi vastust. Pigem hinnangut aset leidnud mõtteprotsessidele, et mul oleks võimalik ümber hinnata, kui ma kuskil eksisin.

tdx
28.05.09, 12:39
Info pärast tõstmine on ka kuidagi kahtlane, sest ma ei oska saadava infoga midagi peale hakata, kuna ei tunne vastast. Kuna ma ei saa saadava infoga midagi peale hakata, siis ei tasu -EV c-bet ära. Tuleb välja, et ma bluffisin... aga miks? Oodates, et kumbki laseb selle peale on ässapaarist või paremast lahti? Don`t think so...

V2ga hea analyys, m6tteprotsess sul 5+.
Vaakumis vs 2 villains ma betin siin protectioni ja info m6ttes, et mitte anda erinevatele t6mmetele tasuta kaarte, pushi peale peaks siiski foldima imo - sul on ainult 2nd pair, 4 outs to the nuts.

Sama situatsioon headsup vs BB oleks imo perfektne koht MITTE Cbettimiseks, kuna meil vaja v2hem protectida ja induceme n6rgematelt k2telt turni beti.

jossix
28.05.09, 14:06
Protection päris aus olla ei tulnud pähegi aga suur aitäh Sulle.