PDA

View Full Version : Poker tracker omaha



privador
29.10.08, 03:42
Ühesõnaga tulen ka kiviajast väja ja mõte oli muretseda Omaha tracker.Ma ei maksnud midagi.
Et ma mujal oma arvutiga mänginud polnud(va triobet),siis proovisin importida midagi sisse.
Selleks määrasin ka faili asukoha gamehistory.dat vms peale seda hakaks programm pilti eest kaotama ja tundus nagu jookseks kokku.Ühesõnaga importimine ebaõnnestus
erroriks pani midagi sellist"File contains no Omaha hands or unable to determine what poker site this file came from."
Ühesõnaga see võttis mul täielikult juhtmed kokku.

lenC
29.10.08, 03:59
Kontrolli kas on uusim versioon, viimane peaks olema 1.13.02

privador
29.10.08, 11:41
Kodulehelt tõmmatud ja tõesti versioon 1.13.02
Ma saan aru ,et trial versioon peaks ikka mingid 1000 kätt sisse importima,seega maksmisega lugu ei peaks probleem olema.
Ma saan aru,et triobet salvestab sinna .dat faili kõik omaha texases cashgamed,MTT-d ja tracker peaks ise sortima vajalikud cashtabeld välja?
Kuidas reaalajas tracker töötab?

ranka
29.10.08, 14:52
Tervist Privador!



....hakaks programm pilti eest kaotama ja tundus nagu jookseks kokku.

See on täiesti normaalne nähe, et importimise aeg tunduks nagu PT (või PTO) oleks "kokku jooksnud". Tuleb varuda kannatust ja oodata, et ta käed ära impordiks. Peale importimist hakkab PT (või PTO) jälle kenasti tööle.




Ühesõnaga importimine ebaõnnestus
erroriks pani midagi sellist"File contains no Omaha hands or unable to determine what poker site this file came from."

See viga tähendab seda, et su failis ei olnud Omaha käsi või siis PTO ei tunne su käsi ära. Nüüd on kaks võimalust:
1) Sul ei ole Omaha käsi failis. Kas sa oled kindlasti mänginud viimati Omahat? Kui sa ei ole päris kindel, siis mine mängi 10 kätt micro-limit Omaha CASHI ning proovi siis importida.
2) Prima on muutnud oma HH formaati ja PTO pole end uuendanud; Reeglina versiooni viga aga järgnevatest postidest selgub, et versioon on sul õige.



Ma saan aru ,et trial versioon peaks ikka mingid 1000 kätt sisse importima,seega maksmisega lugu ei peaks probleem olema.

Ma ei ole kindel, kuna pole kunagi trialiga mässanud aga maksmise korral peaks ta sind hoiatama juba siis, kui avad trackeri, et bbalabalabala 1000 kätt imporditud ja nüüd kebi maksma.



Ma saan aru,et triobet salvestab sinna .dat faili kõik omaha texases cashgamed,MTT-d ja tracker peaks ise sortima vajalikud cashtabeld välja?

Jah saad õigesti aru.



Kuidas reaalajas tracker töötab?

Mis mõttes? Et kuidas reaalajas impordib?

Ja minu soovitus: Mängi 10 kätt Omahat ja proovi uuesti importida. Kui ikka ei impordi, siis anna teada ja kopeeri ka veateade siia. Olen järgmised ~16 tundi olemas ja saame probleemi lahendatud.

Ilusat päeva,
Ranka.

Keiss
29.10.08, 17:42
Ranka sa võiks omaha nurga eraldi teha kuskile. Novembrist algab trios OMAHA kuu. Päris kenad auhinnad ja liigad jne.

ranka
29.10.08, 17:47
Ranka sa võiks omaha nurga eraldi teha kuskile. Novembrist algab trios OMAHA kuu. Päris kenad auhinnad ja liigad jne.

Tere Keiss!

Hetkel on see esimene Omaha teema ja täpselt null Omaha kätt on strateegiasse postitatud :S Seega hetkel ei näe omaha alafoorumil mõte, kui aga omaha teemasid rohkem tekib ja on ilmselge vajadus nõudluse järgi, siis selline alafoorum ka tekib.

Parimat soovides,
Ranka.

Keiss
29.10.08, 17:56
Igastahes pean mainima, et olen lootusetu loll Omahas, korra sain trios 200$ freerollil küll 2. koha, aga eks vahest ka donkid võidavad. Kuigi mäletan, et ootasin ainult AA-xx ja KK-xx käsi ja panin siis olenemata flopis alati kõik sisse ja uskumatu, aga ei kohanud sete ja straighte ning runner-runner maste jne. Kui keegi mõne lingi leiab omaha stardikäte kohta ning lihtsa strateegia kohta siis oleks tore. Ilmselt kavatsen toweri kõrvalt ka trios omaha liigat harjutada ning mingid eelteadmised poleks ju paha seda enam, et enamus nagunii ei jaga seda mängu.

privador
01.11.08, 02:20
Ühesõnaga mul see trackeriga asi ei edene.Praegu tunnen tõesti ennast kivipallur Jürtona.
Vead ikka importimisel.Omaha käed on seal sees(st omahat olengi viimasel ajal mänginud)
Foorumis soovitati Help-Getting started(et see pidavatki idiootidele olema,kes midagi aru ei saa)
Igatahes lugesin selle osa tähe-tähe haaval läbi,midgai targemaks ei saanud.
Et tekkis nn "teaduslik" huvi,et kas pokeritrackeri 3 ja HEM-ga ka midagi juhtub.
PT3 oli importimisel pea sama probleem.Hem-l üllatus üllatus importis,aga ma ei näinud käsi ja statistikat,aga samas sain ma aru,et käed on kuskil "sees"
Seega minu seiklused ja otsingud selles vallas jätkuvad.

kapiuksehing
01.11.08, 02:55
mul igastahes omaha tracker täitsa funkas... paar päeva tagasi, nii et prima HH formaati küll muutnud

lmina soovitaks niimoodi katsetada..
vajutaks reset DB (autoimport aknast)

proovid käsi sisse lugema peaks andma teate

There are no new hands in the database.

mängid paar kätt ja proovid siis neid transportida...

sa võid enable logging kah sisse ülitada... vb sealt saab mingit asjaliku infi pärast..



Nüüd meenub, et mingi värk on regional setingsitega... sul muudab ikka PO kella aja AM/PM süsteemseks? vb pole see üldse oluline ja ma panen bambust... aga head katsetamist

ranka
01.11.08, 11:13
Ühesõnaga mul see trackeriga asi ei edene.Praegu tunnen tõesti ennast kivipallur Jürtona.
Vead ikka importimisel.Omaha käed on seal sees(st omahat olengi viimasel ajal mänginud)
Foorumis soovitati Help-Getting started(et see pidavatki idiootidele olema,kes midagi aru ei saa)
Igatahes lugesin selle osa tähe-tähe haaval läbi,midgai targemaks ei saanud.
Et tekkis nn "teaduslik" huvi,et kas pokeritrackeri 3 ja HEM-ga ka midagi juhtub.
PT3 oli importimisel pea sama probleem.Hem-l üllatus üllatus importis,aga ma ei näinud käsi ja statistikat,aga samas sain ma aru,et käed on kuskil "sees"
Seega minu seiklused ja otsingud selles vallas jätkuvad.


HEM ja PT3 ei toeta Omaha käsi ja võid kohe alla anda.

Aga ole nii kena ja kopeeri Trackerist (PTO) see veateade, mis tracker pärast importimise lõppu annab.

Küsin ka ühe rumala küsimuse - kas on sul ikka Poker Tracker Omaha!?

ranka
01.11.08, 11:14
Nüüd meenub, et mingi värk on regional setingsitega... sul muudab ikka PO kella aja AM/PM süsteemseks? vb pole see üldse oluline ja ma panen bambust... aga head katsetamist


Voh jah!

Privador proovi seda. See vist oli PTO->Utililites->Regional Settings ja sealt pane kolmas punkt, kus ütleb, et jah muuda mu regionaal settingud ära.

Anna teada, kuidas edeneb.

privador
01.11.08, 16:24
Ühesõnaga olen jälle sammukese edasi astunud importimine õnnestus.
Crypto lauad sain ludinal sisse,kuid Ongame ja prima omad mitte.Erroiks siis ütles,et mul pole ODBC sqlite driverit.
Ei leidnud kuskilt seda "downlaadi" ka omahatrackeri lehelt ,küll aga google aitas välja
http://www.ch-werner.de/sqliteodbc/
Nüüd on uus probleem otsustasin maksta krediitkaardiga ,siis see leht tegi sellise triki,et valin küll maksmisvahendiks krediitkaardi,aga ta saadab mind millegipärast mingi sitase paypali reg-se vormile(millest ma ilmsselgelt huvitatud pole!).Seekord leidsin foorumist ka saatusekaaslasi
http://www.pokertracker.com/forums/viewtopic.php?f=15&t=4344&st=0&sk=t&sd=a&hilit=credit+card+paying&start=10

ps Kuda graafikuid saab PTOmahaga näha.Pean ma mingi eraldii vidina installima?
Lisaks olen veel sven2-l näinud mingit EV graafikut,mis siis näitab suht täpselt,kas sa oled oma õnnelimiidist ees või taga.

ranka
01.11.08, 16:40
Nii segaselt kirjutasid ja seega esimene kommentaar oli vale (tegelt õige aga sul importimise probleem ju parandatud). Kohe võinud öelda, et ODBC draiver puudu.

Maksmise koha pealt saada sellele PTPati'ile (või kes iganes PTO arendaja oli) kiri, et kuidas saaksid maksta. Ehk laseb sul maksta läbi mõne pokkeritoa.

Ja see vidin, millega graafikuid saab on PokerGrapher. See on tasuta programm, mille saad tõmmata siit: http://downloads.sourceforge.net/pokergrapher/PokerGrapher-v1.5.0.msi?modtime=1174253729&big_mirror=0

lenC
01.11.08, 17:51
EV graafik asub www.pokerevsoftware.com (http://www.pokerevsoftware.com), toetab HE-it, Omahad ja O8-t.

ment52
03.11.08, 19:57
Ühesõnaga olen jälle sammukese edasi astunud importimine õnnestus.
Crypto lauad sain ludinal sisse,kuid Ongame ja prima omad mitte.Erroiks siis ütles,et mul pole ODBC sqlite driverit.



http://www.pokertracker3.com/products/PTH/files/sqliteodbc_new.exe
Tõmba see

ranka
03.11.08, 22:31
http://www.pokertracker3.com/products/PTH/files/sqliteodbc_new.exe
Tõmba see


Tal see juba olemas :) Kirjutas natuke keeruliseks aga lõpus ikka sain aru, et ta sellest pähklist oli jagu saanud.

privador
11.11.08, 00:44
Kas keegi oskab öelda kuda importida käsi,mida ma ei mängi.
Nt ma kavatsen osaleda mõnel rakeracel .Jooksvat seisu aga ei avaldata.Samas mul on vaja teada nn konkurentide seisu.
Üks võimalus oleks siis lihtsalt iga nn paari tunni jooksul lauad lahti hoida ja et tracker peaks arvet,aga see tunduks nagu tylikas.
Ja aga kas on paremaid võimalusi andmete saamiseks.Äkki on nt mõned saidid,kes pakuvad nt sellist teenust.
Nt ajavahemikul x vastavate laudade kohta saadud infofail.
Või nt tahad starsis Nl100 grindima hakata ja ostad mljardi käelise faili.

ranka
11.11.08, 02:15
Kas keegi oskab öelda kuda importida käsi,mida ma ei mängi.
Nt ma kavatsen osaleda mõnel rakeracel .Jooksvat seisu aga ei avaldata.Samas mul on vaja teada nn konkurentide seisu.
Üks võimalus oleks siis lihtsalt iga nn paari tunni jooksul lauad lahti hoida ja et tracker peaks arvet,aga see tunduks nagu tylikas.
Ja aga kas on paremaid võimalusi andmete saamiseks.Äkki on nt mõned saidid,kes pakuvad nt sellist teenust.
Nt ajavahemikul x vastavate laudade kohta saadud infofail.
Või nt tahad starsis Nl100 grindima hakata ja ostad mljardi käelise faili.


Primas ainus ja kõige lollikindlam viis Omaha kätte trackimiseks ongi dataminemine.

EDIT: Ja muideks netis on mitu saiti, kes müüvad käsi aga tõenäoliselt Prima omaha käsi ei müü neist ükski.

-andres-
11.11.08, 02:48
Natuke offtopic, kuid kas Trios saab üle 10e laua ka mingit moodi lahti või on see Prima piirang :?.

ranka
11.11.08, 02:56
Natuke offtopic, kuid kas Trios saab üle 10e laua ka mingit moodi lahti või on see Prima piirang :?.


Ei saa, 10 lauda max nii dataminemiseks kui ka mängimiseks.

Keiss
11.11.08, 20:43
Alati on võimalik sõbra(tari) konto teha prima võrku ja siis saab 20 lauaga mängida 8)

Maheaatom
11.11.08, 20:50
Alati on võimalik sõbra(tari) konto teha prima võrku ja siis saab 20 lauaga mängida 8)

Ja üsna pea on mõlemad kontod kinni, rahast igavekseks ilma ja nimi mustas nimekirjas ;)

ranka
11.11.08, 21:50
Ja üsna pea on mõlemad kontod kinni, rahast igavekseks ilma ja nimi mustas nimekirjas ;)


Seda ka pluss veel see, et primas ei olegi niipalju laudu, kus mängida ja juba 10 tablemine on liig, mis liig, kui tahad mõtlevalt mängida.

Keiss
11.11.08, 21:59
Huvitav, ei ole endal küll plaanis hakata primas nii mängima, aga see on üsna haige prima poolt, et ei saa mõlemas võrgus korraga olla. Näiteks on samal ajal trios ja unis 2 magusat turnat ning olen sunnitud ühest loobuma milleks on siis olnud unibeti turnad. Ei saagi aru, kas tegemist on ühe firmaga või kahe konkureeriva pokkeritoaga.

Rahast ilma, ei tea miks Maheaatom? Ja ma küll ei saa aru, kui näiteks kassike ja imre kahekesi kodus mängivad, üks unibetis ja teine triobetis, kas siis pannakse neil kontod kinni ja võetakse rahad ära? :o :o

-andres-
11.11.08, 22:02
Neil kodus kaks netiühendusest ja üks mängib alati vaid ühega ja teine teisega. Pokernewsis vist rääkisid sellest. Samuti on pokkeritoad ka enamjaolt sellistest asjadest teadlikud, kuid tegemist suurematel limiiitedel mängijatega.

ranka
11.11.08, 22:02
Rahast ilma, ei tea miks Maheaatom? Ja ma küll ei saa aru, kui näiteks kassike ja imre kahekesi kodus mängivad, üks unibetis ja teine triobetis, kas siis pannakse neil kontod kinni ja võetakse rahad ära? :o :o


Usu mind, et ei võeta! Ei panda ka isegi kontosid lukku, sest tegu on kahe erineva inimesega, kes elavad samas kohas või/ja kasutavad sama IP-d/arvutit!

Aga sinu originaalpostitusest lugesin mina (ja arvan ka, et teised välja), et tee oma sõbra(tari) nimel uus konto ja siis mängi kahe erineva kontoga samal ajal!

EDIT: Ja too viimane on keelatud! Sest igal mängijal võib olla üks konto ning oma konto andmeid teistele anda ei tohi ja ise ei tohi ka võõraste kontodega mängida.

Klamber®
11.11.08, 22:03
Neil kodus kaks netiühendusest ja üks mängib alati vaid ühega ja teine teisega. Pokernewsis vist rääkisid sellest. Samuti on pokkeritoad ka enamjaolt sellistest asjadest teadlikud, kuid tegemist suurematel limiiitedel mängijatega.


nad on jah teavitanud ja (luba küsinud) selleks

Keiss
11.11.08, 22:08
Nojah, aga seda ei saa ju keegi kunagi kontrollida, kas x pokkeriperekonna liikmed on reaalselt arvuti taga või toimubki see, et mängib üks mängija nn. kahe eest näiteks kahte turnat, millest üks on unibetis ja teine trios.

Maheaatom
11.11.08, 23:24
Nojah, aga seda ei saa ju keegi kunagi kontrollida, kas x pokkeriperekonna liikmed on reaalselt arvuti taga või toimubki see, et mängib üks mängija nn. kahe eest näiteks kahte turnat, millest üks on unibetis ja teine trios.


Õigus - ei saa. Keegi ei pane nende majja kaamerat üles ega jälgi kes parajasti millise arvuti taga ja mida mängib. Aga Imre ja Kairit pokkerifilosoofia on juba üldiselt selline, et "milleks raisata oma aega ja kulutada närve mõttetule huiamisele, kui saab ka ausa mänguga (ja oluliselt rohkem) raha teenida" ning nendel vähestel turnadel, kus nad üldse korraga ja üksteise vastu mängivad (Triobeti Balti liiga, Eesti mv jms.) mängib päris kindlasti kumbki iseenda eest ega teavita teist isegi oma kaartidest. Ühelt poolt eetika, teisalt on ka summad väga väiksesed (nende jaoks). Ma muidugi ei välistaks "inimlikku aspekti" juhul kui nad mõlemad peaksid jõudma näiteks WCOOPi finaallauda...

privador
24.11.08, 03:12
Mul on rakega probleem triobetis.
Poker grapheri arvates olen maxnud raket pea 4k see kuu.
Triobet registreerib maxtud rakena ca 3,2k.
Mis on mäda?
Kas triobet valetab või poker tarcker omaha teeb mingi vea?

ment52
24.11.08, 03:19
Mul on rakega probleem triobetis.
Poker grapheri arvates olen maxnud raket pea 4k see kuu.
Triobet registreerib maxtud rakena ca 3,2k.
Mis on mäda?
Kas triobet valetab või poker tarcker omaha teeb mingi vea?

Pokertracker loeb reiki dealt, trio contributed meetodil. St PT jagab rake ühtlaselt kõigi mängijate vahel, trio arvestab konreetselt seda raket, mida sa maksnud oled.

privador
24.11.08, 03:43
Pokertracker loeb reiki dealt, trio contributed meetodil. St PT jagab rake ühtlaselt kõigi mängijate vahel, trio arvestab konreetselt seda raket, mida sa maksnud oled.
Kas see tähendab siis seda,et ta ma olen pottides olnud nn passiivne pool,kuigi olen nn potis osalenud?

ment52
24.11.08, 04:23
See tähendab tõenäoliselt, et sa oled nitine ja ei osale paljudes pottides ;)