PDA

View Full Version : Camtasia



Törööö
17.06.09, 14:44
Kes oskab öelda kuidas saaks faili lihtsalt väiksemaks teha. Tegin tunnise sessi ja tulemus oli 1,2Gb võiks olla ikka mõistliku suurusega.

hotcocacola
17.06.09, 14:59
sa salvestad valesse formaati.
Vali alati .wmv (windows media video)


1.)
http://img15.imageshack.us/img15/4966/punkt1.png

2.)
http://img15.imageshack.us/img15/8894/punkt2.png

3.)
http://img15.imageshack.us/img15/5908/punkt3.png

Törööö
17.06.09, 15:10
Selge, tänud! ;D

Provoker
17.06.09, 23:52
krt ma ei ole väga osav ning ei saa kuidagi neid aknaid ette millest siin pildid üleval on.
produce video as on hall ning seal ei saa klikata
http://www.hot.ee/larigpt//aaa.JPG

hotcocacola
18.06.09, 00:04
Kui sa teed video ära, siis vajutad seal aknas: STOP....ja siis tulevad antud aknad ette

aga kui videoformaadini pole jõudnud, siis ma ei teagi, kust seda sai, see oli väga keerukas :D, mul 2x olnud nii...ja pusserdasin end pooleks :P :D

Provoker
19.06.09, 19:43
kas see on normaalne, et kui ma video ära teen siis wmv formaati renderdamiseks läheb aega ca 4 tundi? video oli alla tunni pikkusega

hotcocacola
22.06.09, 00:01
jap....kahjuks nii ta on :(

võiks käppelt teha, aga krt, ei saa vot.

Kotkas1000
23.11.09, 16:30
Aga kas on varianti, et juba salvestatud AVI kuidagi WMV ümber konvertida?

Tigrano
23.11.09, 18:49
Aga kas on varianti, et juba salvestatud AVI kuidagi WMV ümber konvertida?


Tõmba avi sisse ja siis converdi wmv failiks.

krayzie
25.11.09, 15:22
keegi võiks juhendada kuidas teha kõige mugavamalt "extended frame" videot, ehk eelnevalt salvestatud videole peale lugeda heli, vajadusel ka video paus/resume võimalusega.

Firzen
04.12.09, 13:25
keegi võiks juhendada kuidas teha kõige mugavamalt "extended frame" videot, ehk eelnevalt salvestatud videole peale lugeda heli, vajadusel ka video paus/resume võimalusega.


Variant on panna video mängima, Camtasia screeni ja audiot recordima .

Muckyourcards
29.12.09, 12:26
Variant on panna video mängima, Camtasia screeni ja audiot recordima .

Jeap, või vaadata videot, samalajal mikkrisse lugeda ja kui valmis siis pilt ja heli kokku windows movie makeriga.
See nats kiirem variant vist

ranka
30.12.09, 14:25
Miks Camtasial lähevad heli ja pilt sünkroonist välja? See tähendab, et mida video edasi seda rohkem heli jääb pildist maha (oli näha ka mu klounaadi videos ning svenzal oli ka vahepeal sama probleem).

Muckyourcards
30.12.09, 15:33
Miks Camtasial lähevad heli ja pilt sünkroonist välja? See tähendab, et mida video edasi seda rohkem heli jääb pildist maha (oli näha ka mu klounaadi videos ning svenzal oli ka vahepeal sama probleem).


See on midagi seotud flashiga vist.
Proovi salvestada .avi formaati, siis peaks kõik okei olema.

ranka
30.12.09, 15:35
See on midagi seotud flashiga vist.
Proovi salvestada .avi formaati, siis peaks kõik okei olema.


.AVI on kuradima suur, ulatub gigadesse.

Muckyourcards
30.12.09, 15:40
Julgen arvata et sul Camtasia 5?
Kui mul õigus siis tõmba camtasia 4 ja peaks korras olema.
Kui ikka ei ole siis muuda ära MPG Layer 3 peale.

See peaks fixima sync-i probleemi

antnx
28.01.10, 14:20
Kas kuidagi on võimalik seda pilti lõigata ka? Ntx mul jäi salvestamisel alla minu taskbar ja tahaks et seda poleks näha

Klamber®
29.07.10, 17:28
Kas kuidagi on võimalik seda pilti lõigata ka? Ntx mul jäi salvestamisel alla minu taskbar ja tahaks et seda poleks näha
selleks kasuta Zoom-n-Pan-i.
"Maintain aspect ratio" eest linnuke ära siis saad muuta vastavalt oma suvale kuidas pilti lõigata tahad. peale seda paneb ta sulle timelinele Keyframe-i mille default pikkus peaks olema VIST 1 sekund. seda saad lihtsalt muuta hiirega lühemaks tõmmates, ehk siis tõmbad selle keyframe-i täiesti video algusesse ja teed talle "instant zoom"-i. ehk et see "zoom" algaks koheselt, mitte 1 sekundi pärast.

Rage
02.01.11, 17:22
millisesse formaati oleks parim video salvestada või renderdada, et kellelegi edasi anda kommenteerimiseks, teine asi, nii wmv'sse kui avi'sse salvestatult on pilt ikka krdi udune, state ja beti suuruseid sitasti näha, samas kui projekti alt vaatan on säravselge pilt, seega ma renderdan valesse formaati või liiga kehvade settingutega, kust seda muuta?

Camtasia 7 on mul.

Tigrano
02.01.11, 17:25
Tee wmv faili, siis saab teine mediaplayeriga vaadates sellele peale lugeda.

EDIT: paned produce video as, sealt custom settings add/edit, valid wmv ja järgmisest valid reso, nyyd sõltub mis resoga või mis monitoril algse video tegid, võid panna ka käsitsi reso seaded aga tavaliselt sobivad ka mille ise oled lindistanud, kui just mingi 30" monitor ei ole olnud :)

Rage
02.01.11, 17:52
mul ongi see mure, et kuvaril 1920x1200 reso, 6's lauda ma salvestasin resoga 640x313 mis on vist vähe, peaks vist 6 lauda enamvähem fullscreeni panema, siis oleks näha ka miskit. või nohh kui ma projecti sees panen video review full screeni on kena terav pilt.. välja producen video, siis on krdi udune pilt:-/

Tigrano
02.01.11, 20:47
Jah sellepärast ongi vaja panna ennem renderdamist mingi teine reso näiteks 1280x800 või vähe suurem, muidu on täiest udukogu. Alati võid lõigata orginaalist väikese faili ja panna selle renderdama, siis kohe näha kuidas need settingud sobivad.

Teine võimalus oleks kohe lindistada väiksema aknaga, isegi kui suur monitor. Teed lauad väiksemaks ja select area alt camtasias saad hästi aimu suured näitajad on.

flipmachine
06.01.11, 10:06
1) Salvestatud videol ei ole Hud-i näha
2) Pilt ei ole ühes asendis.. vahepeal zuumib pilt end sisse ,siis sujuvalt vasakule /paremale.. ühesõnaga sinna kuhu ma hiirega olin pm liikunud.

Videot teen 1980 resose monitori taga, aga see peaks olema vaadatav hästi 1366 resoga monitoril.
Paluks lahendusi! Tänan !

Tigrano
06.01.11, 11:00
Loe eelnevaid postitusi, seal on kirjas miks HUDi pole näha ja zoom on, sest sul on linnuke ees, zoom in, vaata sealt kus kursoreid valisid, seal valikud.

flipmachine
06.01.11, 11:18
Loe eelnevaid postitusi, seal on kirjas miks HUDi pole näha ja zoom on, sest sul on linnuke ees, zoom in, vaata sealt kus kursoreid valisid, seal valikud.

Pildi sain korda, kuid "Capture layered windows" on peal, aga siiski hud-i ei näita.

Tigrano
06.01.11, 11:23
Pildi sain korda, kuid "Capture layered windows" on peal, aga siiski hud-i ei näita.

http://faq.holdemmanager.com/questions/62/Can%27t+See+HUD+In+Camtasia+

noname
06.01.11, 15:50
Probleem:

Üritan siin kommenteerida üht videot.
Panin BS playeriga tema video käima,endal camtasia reordima.
Minu hääl videol on,aga tema video pilti minutehtul videol pole.
Salvestasin video ära.Must pilt on ees minu jutuga!

ranka
06.01.11, 15:53
Tee 2-3 sekundiline test, salvesta ja renderda. Kas siis pilt on? Mul previews ka pilti ei ole aga pärast renderdamist oli. 2-3 sekundit testi seepärast, et siis renderdamine võtab mõned sekid aega.

Tigrano
06.01.11, 15:54
Pole õrna aimugi, lindista lihtsalt korra desktoppi, mis siis saab? Video lindistamisel ei tohiks midagi erilist olla, ehk mingi camtasia 7 värk jälle nagu stattidega mida ei kuvanud.

noname
06.01.11, 15:55
Tee 2-3 sekundiline test, salvesta ja renderda. Kas siis pilt on? Mul previews ka pilti ei ole aga pärast renderdamist oli. 2-3 sekundit testi seepärast, et siis renderdamine võtab mõned sekid aega.

Tegin seda juba.
Previewsi all on isegi korra laudu näha ja siis lihtsalt jääb pilt seisma aga jutt jookseb edasi!.
renderdasin lühikese video ära ja siis polnud isegi korra laudu näha.Must pilt ja jutt käib.

noname
06.01.11, 16:06
Mõtlesin,et äkki on full sceenis asi...
Tegin väiksemaks ja sama asi.

Ja mis veel naljakam.
Panin ühe video käima youtubes.
Ja siis seda videot lindistama.
Töötas.Küll laggis (Tõkkas) natuke videos see aga pilti oli näha.

väga imelik.

E:
Ei ole ka abi Camtasia Studio 7!

Imelik.
Nimelt FLV playeriga töötab asi.
Kahjuks FLV playeriga ei saa enamus videoid vaadata (tõmbasin selle kunagi,kuna ei saanud jällegi mõnda Pokkeri videot Mediaplayeri,winampi ega BS playeriga vaadata).
Võib asi olla Kodekites?

E veelkord:
Leidsin Ajutise Lahenduse.
Avan video Camtasia Studio Video Previewiga ja asi toimib.
Natuke ebamugav,aga ajab asja tära!

Rage
07.01.11, 20:26
VLC ja veel mõne playeriga selline teema jah, et kui tõstad teise kuvarisse siis ka must pilt jne ei tea mis seda põhjustab