View Full Version : NAISTEKAS "Mu mees on arvutimängusõltlane" SKy plussis
teemaks siis nii arvutimängud kui interneti pokker
kelle naine kirjutas naistekasse at 16.45-16.50 ??
täna on hea teema jah:D
eriti ajab naerma see, et Kertu midagi arvutitest ei jaga:D
Keegi on karmi käpa all ;D
pigem kelles oli just jutt??:D
p2evas 4-5h mängu ja kuus 100k:D
ranka on salaja naise võtnud :o
Vanapeer obv.
Arhiiv on siin: http://skyplus.fm/new/?cmd=listen&laction=main# Valige 20. juuni naistekas.
Arhiiv on siin: http://skyplus.fm/new/?cmd=listen&laction=main# Valige 20. juuni naistekas.
kuulan just hetkel, päris pull teema ;D ;D
osadest naistest hakkab kahju lausa 8)
Mul on sellest Kertust kahju.. päris loll eit tundub olevat:-/ (p.s. ma ei mõtle seda, et ta arvutitest midagi ei tea)
Mul on sellest Kertust kahju.. päris loll eit tundub olevat:-/ (p.s. ma ei mõtle seda, et ta arvutitest midagi ei tea)
milline see oli? mul 53 min kuulatud.
milline see oli? mul 53 min kuulatud.
saatejuht:-)
saatejuht:-)
hahahha, just kuulsin isegi. Täits loll ikka :D
edit: pokker on ikka suht in teema :)
Mis ta siis nii väga valesti tegi? See, et ta ei tea mõisteid GTA või ei oska ette lugeta IT nohkarite kirju? Poole kõrvaga kuulasin seda juttu mängu kõrvale ja minu arvates rääkis vägagi viisakat juttu, eriti pokkeri kohta.
Samuti soovitas ju kirja saata talle, see kes teenib turkadega 100k eeke kuus. Tehke ära.
see wifi nali oli päris kuldne ;)
Tuli meelde miks ma suht pikka aega raadiost saateid pole kuulanud. Selle läbu seest infot kätte saada on ikka tõeline piin.
autos kuulasin ja naersin :D
Mulle teatud võhiklus ei meeldi, kui seda kasutatakse targutamisena. Pigem tundsin osadele tüüpidele kaasa, kellel "sellised" naised.
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.