PDA

View Full Version : Õgard Ongame ja PC ressursid - lahendusi!



levis
31.10.08, 18:55
Kui on ongames probleeme multi-tablemisega või näiteks tahate videot teha, aga masin ragistab ja hangub, siis soovitan kasutada RAMDISKi. RamDisk loob op.mälust virtuaalse ketta, millele võime panna hand history failid või lausa terve pokkeritoa softi. RamDiskilt lugemine käib ~50 või isegi rohkem korda kiiremini kui HDD-lt!

Esmalt on vaja siis ramdisk softi, mina kasutan SuperSpeed RamDisk 9.0.1.0 - ainult, et selle eest küsitakse raha, proovida saab trial versiooniga. Varastades saab muidugi ka, aga see kuritegu!
Mingi teekond free ramdiski juurde, ise pole proovinud:
http://www.mydigitallife.info/2007/05/27/free-ramdisk-for-windows-vista-xp-2000-and-2003-server/
Võimalusi on kindlasti veel palju. Ehk keegi pakub.

Nüüd installida ramdisk, ta teeb virtuaalse ketta - näiteks mul tegi vaikimisi R:\\, aga see võib ka mingi teine täht olla +saab ka ise tähe valida. Ramdiski suuruseks valisin NTFS 256mega ja sellest peaks kindlasti piisama, võib-olla isegi liialt palju.

Edasi tahame, et ongame tuba salvestaks hand history sinna R: kettale.
Selleks läheme C:\Program Files\TowerGaming(või mingi teine ongame tuba)\Resources\Pigs
Ning seal Pigs folderis kõige all on fail "user187483933.pig" (numbrid on erinevad)
Vajuta sellel failil parempoolset hiire nuppu ja vali "edit"
(või vali "open" , "select the program from the list" ja sealt otsida notepad või wordpad.)
ning kohe faili alguses on
Path=Resources\\Databases\\
selle asemele pane
Path=R:\\
Pane fail kinni (salvesta)
Nüüd ta teeb hand history faili R: kettale

Mis iganes abiprogrammi kasutame (HEM,PT,PO,PAHUD jne.), siis neile tuleb näidata, kus asub uus database fail.

Iga restardiga failid ramdiskil kaovad, mis on tegelikult hea, sest abiprogrammis on meil käed juba olemas ja pole mõtet ongame enda hand history faili suureks ajada.
----------------------
Võimalus on ka kogu pokkeritoa soft ram diskile installida. Proovisin ja tundub kiirem küll, kuigi mõni targem vend räägib, et see ei tohiks suurt aidata, sest programm loeb ennast nii või teisiti mälusse.
Mina tegin nii:
Installisin kogu Toweri softi ramdisk R: kettale
Tõmbasin softi sealt käima, Tower tegi update ära. Sellisel juhul võime isegi jätta database faili sinna kuhu ta selle algselt teeb, sest kõik on ju ramdiskil.

Kuna restardiga kõik kaob, siis tuleb vajadusel selle sisu peale restarti jälle taastada. Teoreetiliselt peaks saama nii, et RamDiski soft peale igat restarti automaatsel taastab eelneva olukorra. Hetkel sellega mingi jama, programm ei taha isegi image faili teha :( Ajutiselt tegin nii:
Ramdisk näeb välja siis selline R:\Program Files\jne. toweri soft
windows exploreriga copy/paste kogu "program files" kataloog desktopile
ja siis sinna kõrvale desktopile vedasin hiirega terve R: ketta (shortcut)
Nüüd kui masin on restardi teinud, siis desktopil vean hiirega program files kataloogi R: ketta peale.
Tuleb arvestada, et vastaste kohta tehtud notesid salvestatakse X:Program Files\"ongame tuba*\Resources\PlayerNotes.irf

Tänu eelnevale, siis 12 lauda+PT+PAHUD+ camtasiaga salvestamine muutus reaalsuseks!

Ehk saab keegi siit abi või ja jagab ise lisaks tarkusi ja näpunäiteid.
Edu!

Tigrano
31.10.08, 19:12
Tänud Levis, tegid minu töö 100x kergemaks, kavatasesin just hakata, x ajapärast seda artiklit RamDiscist kirjutama.

Tänud velkord ;)

Edu laudades,

Tigrano

ranka
31.10.08, 21:47
Ise OnGame's ei mängi aga kui kunagi peaks siis vähemalt tean, et säärane võimalus olemas. Samuti saavad abi paljud, kes mängivad OnGames.

Tänud Levis nähtud vaeva eest!

Veelkord 1000 tänu!

Ranka

masterpuppet
01.11.08, 01:29
Vahe on kohe kahe käega katsutav. Ma juba arvasin, et mu pool aastat vana arvuti on liiga aegalen juba. suured tänud.

levis
02.11.08, 22:38
Ehk on kellelgi rohkem kogemusi Ram Drive-ga!?
Tahaks ikka nii, et system shutdowniga kirjutaks Ram Drive soft HDD-le image faili ja hiljem taastaks automaatselt olukorra. Kahe programmiga proovitud (Ramdisk Plus, DiskBoost) ja olen TILT'is omadega. Küll ei tee image faili ja veel vähem taastab midagi.

Marek K.
05.11.08, 08:51
Ma ei tea kui paljudes laudades te mängite, aga mul küll ei esinenud sellega probleeme, et liiga palju mälu hõivaks või arvutit kooma ajaks: ise mängisin 6-8 lauda. Selle puhul oli kõik täitsa ok.

masterpuppet
05.11.08, 14:29
No minul on vahet märgata. Kui mudiu alates 8 lauast viskas soft ennast automaatselt pange, siis nüüd isegi 12 lauda lahti hoidnud ning samal ajal muuga tegelenud. Vahet on väga suur.

Tigrano
05.11.08, 14:50
Ramdisc annab palju juurde, eriti kui mängite paljudes laudades korraga ja kasutate HEMi või Trackerit. Teiseks on ramdisci kasutamine väga mugav, kuna ei pea koguaeg uut xxx.db faili tegema, mis oli ennem hädavajalik, et soft kiiremini jookseks ;)

BuildUp
05.11.08, 17:31
Ma ei tea kas ma olen pime, aga ma ei leia seda "edit" kuskilt :-\

masterpuppet
05.11.08, 21:05
Pane siis lihtslat open with notepad.

levis
05.11.08, 22:43
Ma ei tea kas ma olen pime, aga ma ei leia seda "edit" kuskilt :-\

Siis vali "open" , "select the program from the list" ja sealt otsida notepad või wordpad.

CTXrix
10.11.08, 14:33
Suured tänud, pean seda asja paari päeva jooksul proovima, sest praegu on tunne, et arvuti kas tõuseb lendu või ragistab end segaseks ::)

farik666
11.02.09, 20:40
väga hea, sain ka asja toimima nii et enam ei ragista..

Tigrano
12.02.09, 04:24
väga hea, sain ka asja toimima nii et enam ei ragista..


Jah see tõesti hädavajalik, kui ongames pelada.

virx747
14.06.09, 13:47
Kas keegi oskab õelda, kuidas uue ongame softiga saab panna handhistory jooksma R kettale?
Selles Userxxxxxxxxxx.pig files on kenasti Path=R:\\, aga handhistory jookseb ikka C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\P5\TowerGaming\handhistory.

Ma ei leidnud faili, kus see on seadistatud.

Tigrano
14.06.09, 13:57
Kas keegi oskab õelda, kuidas uue ongame softiga saab panna handhistory jooksma R kettale?
Selles Userxxxxxxxxxx.pig files on kenasti Path=R:\\, aga handhistory jookseb ikka C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\P5\TowerGaming\handhistory.

Ma ei leidnud faili, kus see on seadistatud.


Kohe katsun uurida, see hädavajalik. Ega juhuslikult su skript ei tööta?

virx747
14.06.09, 14:10
Kohe katsun uurida, see hädavajalik. Ega juhuslikult su skript ei tööta?


Ei, skript ei tööta, olen seda ka uurinud juba terve hommiku.
Selle laudade hüppamise skripti kodulehel pole ka mingi infi veel.
Saaks selle nõmeda disainigi eest ära :D