View Full Version : EPT Kiiev
bussiga kiievisse .. kani sick:D
24h sõitu, pole midagi hullu tegelikult. oled paar päeva järjest üleval ja siis magad sõidu ajal selle aja maha.
Ma olen kahe-vahel, kas minna või mitte minna ESTPatricku ja lenC'iga kiievisse. Plussiks on reisimine aga miinusteks see, et viimasel ajal kole palju raha meelelahutusele pannud (arvaks, et mõni mees ei teeni aastaga niipalju, kui ma see suvi pidudesse pannud), samuti kardan lennukisõitu, kui tuld (paluks mitte statistikat välja tuua, igal inimesel on oma foobiad) :(
Igal juhul tasub minna, esiteks on see lähim koht. Lennukisõit ca 1:30(siiski tund kolmkümmed, mitte minut kolmkümmend:), kui tuul soosib, siis isegi 1:15, mis on väga lühike aeg. 7 päeva järjest võimalik cashi taguda maailma tippudega+kõrval evendid+sit n go`d. Kiievis elu ka norm hinnaga.
ranka hakkab kohapeal raporteerima meile olukorrast.
PS! Pätrik ei müü osakuid?
A lot of ice and two boddles of LOCAL vodka
kohalik viin maksab 50 eeku liiter.. miski ümmarguses torujas pudelis viin.. platinium filtrated.. sigahea viin.. umbes nagu rasputini mitemkordselt destilleeritud viin või see smirnoffi oma..
<jõudis laupa Krimist tagasi kolme nädalaselt puhkuselt.. teab värki>
ESTPatrick
07.08.09, 00:40
pole viitsinud mõelda, kui huvi on siis võib ikka. topicut teha ei viitsi. saatku PM kel soovi ja mõtleb.
Otsustasin, et ei lähe.
Ma lähen. J asee on suht 99% otsustatud. Keegi peab vankuvat Estpätricku ju koju tagasi talutama :)
Lisaks kavatsen ma omale mingi normaalse daami sealt sebid, kuuma , temperamentse, täpselt nagu mina :D
Ja siis rahulikult Türki Eesti koondisele veel kaasa elama :D IS nice. Nii et garanteerin show poistele Kiievis. Polegi käind seal varem muuseas. Vene keel suus, nii et peaks hakkama saama küll.
Kuigi üks vend teadis rääkida, et kasiinost ävlja tulles oli kunagi jalaga näkku saand ja kandid võtsid raha ära. Eks seal veic nõukaaegne veel ole. Aga loodame parimat ja pulli peab saama.
Ma lähen. J asee on suht 99% otsustatud. Keegi peab vankuvat Estpätricku ju koju tagasi talutama :)
Lisaks kavatsen ma omale mingi normaalse daami sealt sebid, kuuma , temperamentse, täpselt nagu mina :D
Ja siis rahulikult Türki Eesti koondisele veel kaasa elama :D IS nice. Nii et garanteerin show poistele Kiievis. Polegi käind seal varem muuseas. Vene keel suus, nii et peaks hakkama saama küll.
Kuigi üks vend teadis rääkida, et kasiinost ävlja tulles oli kunagi jalaga näkku saand ja kandid võtsid raha ära. Eks seal veic nõukaaegne veel ole. Aga loodame parimat ja pulli peab saama.
Mul peaks hotellitoas 1 koht üle olema, kui tahad. Tasuta annaks.
Lõppkokkuvõttes lenC ja ESTPatrick on ühes toas, Svenza ja Kiievi daam teises toas.
Mhmh, ma nüüd otsutangi, kumma teenust ma kasutan :) Ja vaatab mis nendest daamidest, objektidest saama hakkab :) Estpatrick lubas ka oma tuba. Nussimiseks ja prassimiseks läheb, see on 100% :D
ESTPatrick
11.08.09, 01:23
mina tahan oma toas elada, ülejäänd on savi. nussid koridoris.
hotcocacola
11.08.09, 10:33
rohvel mis tekst ;D, eriti see lots of ice & 2 bottles of local vodka lol
tallinn-läti lennuk hilines veits, lätti jõudsime 13:35, läti-kiiev läks 13:30, homme saab alles EPT-le :-\
ESTPatrick
17.08.09, 15:35
aga see-eest saime värskendavat Zeltat proovida.
Türi...
Ja minu istun siin keset Kiievi linna keset Dnepropetrovski šosseed ja ootan millal hotelli sisse saan. :-\
tallinn-läti lennuk hilines veits, lätti jõudsime 13:35, läti-kiiev läks 13:30, homme saab alles EPT-le :-\
See on küll valus.
Põhjus miks otselennud parimad.
gl Kiievis, mr. durrrrrrrrrrrner
http://poker.allstarz.ee/pildid/tyrner.jpg
roni tippu! ;)
edu teistele ka muidugi
ESTPatrick
18.08.09, 09:37
gl Kiievis, mr. durrrrrrrrrrrner
http://poker.allstarz.ee/pildid/tyrner.jpg
roni tippu! ;)
edu teistele ka muidugi
kurat seda pilti ma küll ei mäleta, päris kino. ilmselt olin vägijooki võtnud
hotcocacola
18.08.09, 10:23
oot, aga aruba särk ??? ??? ???
rohelinekonn
18.08.09, 12:21
Edu teile ja tooge kohaliku viina kaasa ;)
Halvad uudised - ESTPatrickut ei lastud riiki sisse ja on tagasi Riia lennu peal. Seletab ise pikemalt, ma ei ole suuvooder :(
EDIT: on 1 lootus aga tral Leitsil on FUCKING TELEOFN VÄLJAS FUCKING PIIDRKARI JA MUL ON FUCKING TILPÜDE'S
TGFDS
F
DSF§WDE
TR
Õ4356
5
7 E
as w
qed
qws dwes ds
emh.. jättis passi koju ja lootis ID-kaardiga üle piiri saada?
Halvad uudised - ESTPatrickut ei lastud riiki sisse ja on tagasi Riia lennu peal. Seletab ise pikemalt, ma ei ole suuvooder :(
EDIT: on 1 lootus aga tral Leitsil on FUCKING TELEOFN VÄLJAS FUCKING PIIDRKARI JA MUL ON FUCKING TILPÜDE'S
TGFDS
F
DSF§WDE
TR
Õ4356
5
7 E
as w
qed
qws dwes ds
WAT?
Träää, see on küll sitt uudis.
Nii mudas oli, et ei lastud üle piiri?
Träää, see on küll **** uudis.
Nii mudas oli, et ei lastud üle piiri?
Pole ju Euroliit ning Id kaardist jääb väheks. Juba asjad liiguvad, Leits kimab Riga poole ja saab ehk homsele lennile Tallinn->Kopenhaagen->Kiiev
rohelinekonn
18.08.09, 16:46
Pole ju Euroliit ning Id kaardist jääb väheks. Juba asjad liiguvad, Leits kimab Riga poole ja saab ehk homsele lennile Tallinn->Kopenhaagen->Kiiev
päris valus laks :-\
Kummal päeval ta alustama pidigi, kas täna? Kui homme siis pole ju eriti probleemi.
Edit: peale rämeda n...i obv
Kummal päeval ta alustama pidigi, kas täna? Kui homme siis pole ju eriti probleemi.
Edit: peale rämeda n...i obv
Homme jah.
Homme jah.
Hea on et see kiiev suht lähedal on siin. Kui mõni vend sõidaks wsopile ja kuskil vancouveris toppama jääks siis oleks p***e majas
Hea on et see kiiev suht lähedal on siin. Kui mõni vend sõidaks wsopile ja kuskil vancouveris toppama jääks siis oleks p***e majas
ESTPatrick peaks iga hetk Riia lennujaama jõudma, siis saab täpsed andmed, kas läheb ja kuidas läheb ning kas ma kaasa potsatan või mitte.
täna kell 20:00 lähen ennast homsele registreerima(24:00 lõpeb registreerimine), ma katsun seal siis neile seletada, et kui ta homme tuleks, siis ikka saaks mängida küll.
täna kell 20:00 lähen ennast homsele registreerima(24:00 lõpeb registreerimine), ma katsun seal siis neile seletada, et kui ta homme tuleks, siis ikka saaks mängida küll.
ESTPatrick jõudis riiga. Proovib netti saada ja asju uurida, et kus ja kuidas.
Täielik jama, loodan et ikka lauda saab.
tra nii piidrid. Aussies sai ise rääkida küll, et näe elektrooniline pass ja teil veel ei ole., aga jumala legit asi
Loodan, et jõuate
tra nii piidrid. Aussies sai ise rääkida küll, et näe elektrooniline pass ja teil veel ei ole., aga jumala legit asi
Loodan, et jõuate
ma kuulsin küll, et Melbourne'is ei saanud inimesed ID-kaardiga isegi kasiinosse sisse. Seletasid küll, et Euroopas on see isikut tõendav dokument jne. Öeldi, et kui siin riigis oled, siis peab sul pass ka kuskil olema ja vuta-vuta mine too ära :D
ma kuulsin küll, et Melbourne'is ei saanud inimesed ID-kaardiga isegi kasiinosse sisse. Seletasid küll, et Euroopas on see isikut tõendav dokument jne. Öeldi, et kui siin riigis oled, siis peab sul pass ka kuskil olema ja vuta-vuta mine too ära :D
ainuke koht, kus mul probleeme oli, kui naine tahtis ühes nitis baaris osta 2promillist õlut ja see ei kõlvanud. Mujal küll joppas, kasiinos ei käinud ka muidu
noh vähemalt sellise sebimise peale peab sealt turnalt midagi ära tulema.
sain starsi bossiga räägitud, väga mõistev oli, kuna suurelt oli süü ka lennufirmal(kes oleks pidanud ütlema "wtf sa idkaardiga sinna ronid?", ise arvan, et 80% tõenäosusega jõuab mängima, 20% kantakse BI raha mõnele analoogsele eventile, nii et katki pole midagi.
sain starsi bossiga räägitud, väga mõistev oli, kuna suurelt oli süü ka lennufirmal(kes oleks pidanud ütlema "wtf sa idkaardiga sinna ronid?", ise arvan, et 80% tõenäosusega jõuab mängima, 20% kantakse BI raha mõnele analoogsele eventile, nii et katki pole midagi.
Väga hea, vähemalt pole kõik kadunud ja varuvariant ka olemas!
¤#%¤#&%#¤¤#"¤"#¤#"¤
JA fking estonian air pileti ostmise süsteemis error! Proovige mõne aja pärast uuesti #¤¤#%"#¤"#¤
eeldusel et ta homme ikka siia liigub :-\ mingi otselend pidi ka kuskilt tulema?
eeldusel et ta homme ikka siia liigub :-\ mingi otselend pidi ka kuskilt tulema?
TYRA KAS ESTONIAN AIRI KAUDU, KUI LENNUNI ALLA 10H AEGA, SIIS ENAM EI SAAGI PILETIT OSTA W?!?!
The following error(s) occurred
* Soovitud daatum lennu lahkumiseks on liiga vara. Kehtivad daatumid on alates 10 hours kuni 10 months. Palun muutke daatumeid ja proovige uuesti. (10031)
Kui nii siis puhta pu**s! Ja ta ei paku enam otselendu ka välja, mida fucki rigged site.
jep homseid lende enam ei näitagi.
Helista ja räägi, ehk pakuvad mingi lahenduse ja saab asja korda.
tra päris jama.
aga nagu donkament ütles, peale sellist jamamist peab sealt turnalt midagi ära ka tulema.
Name Country Type Chipcount
Mihaylo Demidenko Ukraine 145125
Oleksandr Ziv Ukraine 98275
Yevgeniy Zaitsev Russia 97750
Alexander Dovzhenko Russia 97150
Jeffrey Sarwer Canada 91225
David Aslanyan Russia 88325
Alem Shah Germany 85675
Volodymyr Pilyavskyy Ukraine 84025
Umberto Vitagliano Italy 82625
Michael Naletov Russia PokerStars player 81550
Vasyl Lagutin Ukraine 78150
Allan Bække Denmark PokerStars qualifier 67025
Sergei Pevzner Russia PokerStars player 66150
Vyacheslav Rotach Russia PokerStars player 63325
Alexander Morozov Russia PokerStars player 62000
Yaroslav Boyko Ukraine 61175
Antonio Failla Italy PokerStars qualifier 59400
Yordan Dimitrov Bulgaria 58850
Eduard Poltaves Russia PokerStars player 58050
Alexander Dzianisau 57275
Alekseu Tsessarsky Russia 56700
Claes Westerberg Sweden 55875
Karpus Dmitrovich Ukraine PokerStars player 55625
Dray Simpson Canada 55125
Arnaud Mattern France 54700
Anatoliy Ozhemilok Russia 53650
John Cernuto USA 51500
Grigory Zima Belarus 50250
Mario Kuhl Germany PokerStars qualifier 50150
Alexander Fitzgerald USA PokerStars qualifier 47025
Alexander Kravchenko Russia Team PokerStars Pro 46550
Maxim Semisoshenko Russia 46325
Mauri Dorbek Estonia 45525
Marco Pistilli Italy 45450
Nikolai Evdakov Russia 43875
Torsten Tent Germany PokerStars qualifier 43350
Konstantin Puchkov Russia PokerStars player 42675
Luca Falaschi Italy 42675
Mikhail Mazunin Russia 41950
Valeriy Danko Ukraine 41250
Den Tolmor USA 41200
Ivar Vendelin Estonia 40925
Vlad Mezheritsky USA PokerStars qualifier 40875
Mark Dalimore Czech Republic 40650
Fabrizio Baldassari Monaco 40425
Serguei Pomerantsev Russia 39300
Raoul Refos Netherlands PokerStars qualifier 38975
Johan David Larsson Sweden 38875
Aleksandr Ivanchenko Kazakhstan PokerStars qualifier 38350
Stanislav Shinkarev Russia PokerStars qualifier 37700
Andrey Tratscuski 37525
Wendy Monosky Canada PokerStars qualifier 36650
Vladimir Kichigin Russia 36250
Yulius Sepman Russia 35225
Riccardo Lacchinelli Italy 35150
Sebastian Panny Austria 33650
Antoon Kleijnen Netherlands PokerStars qualifier 32675
John Carsten Germany 32075
Dimitriy Kim Russia 30050
Aleksandr Zayonts Russia 29725
Alexander Aleynikov Ukraine 29600
Luca Ascani Italy 29300
Menno Mulder Netherlands PokerStars qualifier 29250
Rodolphe Lampe France PokerStars qualifier 28850
Sebastian Seelbach Germany PokerStars qualifier 28250
Volodymyr Amelin Ukraine 27425
Michael Shahnovich Russia PokerStars qualifier 26200
Arthur Simonyan Russia 26000
Greg Dyer USA PokerStars player 25250
Iodanishvili Bekarovich Ukraine PokerStars player 24950
Ronald Wasiel USA 24000
Denis Noykin Russia 23650
Mark Kitov Russia 23550
David Jaoui France 23475
Fabio Di Giampietro Italy PokerStars qualifier 22825
Atanas Gueorguiev 22450
Dominykas Karmazinas Lithuania PokerStars qualifier 22350
Mihaylo Erstenyuk Ukraine 20900
Terry Cook UK 20575
Andrey Surov 18575
Artem Litvinov Russia 16675
Vadim Shlez USA PokerStars player 16275
Juhasz Barnabas Hungary PokerStars qualifier 16000
Vitaly Volov Russia 15150
Dmitry Vitkind Russia 15100
Matthew Fletcher UK PokerStars qualifier 14650
Guido Meacci Italy PokerStars qualifier 13700
Andrey Putilin Russia 13375
Vitaly Tolokonnika Russia 12500
Eren Sergil UK PokerStars qualifier 10750
Luca Giovannone Italy 8475
Fursov Vasily Russia PokerStars qualifier 8150
James Creighton Ireland PokerStars qualifier 3225
lühidalt siis:
Mauri Dorbek Estonia 45525
Ivar Vendelin Estonia 40925
nice!
Tere kaasmaalased,
Oleme elus!
Algus(vähemalt minul)oli raske ja Ivaril(vist) kergem. Hetkel olukord ok ja loodame, et ka edasidi.
Soovitan teil vaadata www.ohtuleht.ee/pokkerblogi
Seal kõik head käed üleval...mõned vajavad parandust, aga pole ullu(samas, osad tõesti vajvaad parandust, sest muudavad käe iseloomu).
Mauri
Tere kaasmaalased,
Oleme elus!
Algus(vähemalt minul)oli raske ja Ivaril(vist) kergem. Hetkel olukord ok ja loodame, et ka edasidi.
Soovitan teil vaadata www.ohtuleht.ee/pokkerblogi
Seal kõik head käed üleval...mõned vajavad parandust, aga pole ullu(samas, osad tõesti vajvaad parandust, sest muudavad käe iseloomu).
Mauri
Aadressis vist väike viga, "i" on puudu.
http://www.ohtuleht.ee/pokkeriblogi
jõudsime ranka juurde .. elus ja terved
Nüüd palvetage, et 05:30 ESTPatrick saaks pileti.
ESTPatrick
19.08.09, 05:21
KINO on saanud, mälestusi kogueluks. Siiski tasuta lasti tagasi riiga lennata lennukiga, seda ei juhtu igapäev. Peab meeldima.
sain ka tallinn-kopenhaagen-kiievi pileti, luckbox on endiselt tugev, sest sain ühe viimase kopenhaageni otsa pileti.
12 hakkab event. 12 45 maandun kiievis loodetavasti ja kell 14 olen siis võitlemas.
Päris hea kino. Aga edu siis.
827.8 km ja olen tagasu tartus .. Tartu-Riia-Pärnu-Tallinn-Tartu ... viimased 25km oli küll surm, ime et silmad kinni ei vajunud .. l2hen ka magama ...
edu patrickule ja loodame et kopenhaagenis midagi erakorralist ei juhtu
jaaa...KINO ON TÕESTI SAANUD ;D
to leits: tean seda tunnet, olen ka sarnast ringi sõitnud...
Imo kui kuskile reisida siis tegelt ainuke asi mida vaja kaasa võtta on pass. See on asendamatu ülejäänud asju nagu hambaharjad ja muu kraam on võimalik igast riigist osta...v.a kenya.
827.8 km ja olen tagasu tartus .. Tartu-Riia-Pärnu-Tallinn-Tartu ... viimased 25km oli küll surm, ime et silmad kinni ei vajunud .. l2hen ka magama ...
Väga vahva, selleks sõpru vaja ongi ;D
Aadressis vist väike viga, "i" on puudu.
http://www.ohtuleht.ee/pokkeriblogi
njaa.. päris huvitav lugeda... hull ettevaatlikult mängitakse.. see 68 fh.. krt ma poleks küll riveris callinud vaid ikka nuppe lasknud jne.. aga samas ega ma turniire ei oska ka mängida..
Pärast ütles kõrvalt lauast üks mängija, et kui sa ausalt ütled ära, mis su käsi sul on ja vastane ütleb "floor" siis muck'itakse su käsi :)seda ma teadsin.. et ei tohi enda kaarte öelda... ehk suht risk olukord oli..
njaa.. päris huvitav lugeda... hull ettevaatlikult mängitakse.. see 68 fh.. krt ma poleks küll riveris callinud vaid ikka nuppe lasknud jne.. aga samas ega ma turniire ei oska ka mängida..
seda ma teadsin.. et ei tohi enda kaarte öelda... ehk suht risk olukord oli..
Trips oli 64-ga. Vaevalt, et sellisel tasemel teda kehvema käega oleks callitud.
Peale sellist tegu tuleb heater.
Madis Very
19.08.09, 12:18
Väga kõva lugu.
Peale nii suurt jamamist peab ikka väga väga hästi minema hakkama.
Edu !
oi jumal ise küll sellist kebernussi ei suudaks läbi elada
Lennukisõidust võib küll sittumiseni alb akata
gg LenC
http://www.sloleht.ee/multimedia/blog/c5d4f84d-4e07-4f8c-8b7b-62dd9b1185a2.jpg
Lenc-i kohe paremal Minieri.
http://ohtuleht.ee/pokkeriblogi
loodetavasti hakkab nalja saama ;)
Lenc-i kohe paremal Minieri.
http://ohtuleht.ee/pokkeriblogi
loodetavasti hakkab nalja saama ;)
Seat on ikka korralik.
lenC'i kommentaar ka:
„Loodan, et mu lauas hakkavad enamjaolt olema meesdiilerid, sest naised oleksid segavaks faktoriks ja kaardijooks poleks kindlasti nii hea," arutles ta naljatledes.
seat draw on päris korralik ju ku i minierit lauda saada siis obv paremale käele
let the 3 bets begin :D
minieri riverdas lenci vastu 50k poti ära JJ vs AQ river Q
Mehed korraldavad ikka korralikku actionit. Hea call oli vähemalt.
Mehed korraldavad ikka korralikku actionit. Hea call oli vähemalt.
read oli kuldne lencilt. luckbox kahjuks mitte.
hea call, kahju, et nii läks. Aga midagi pole veel katki.
Lennukisõidust võib küll sittumiseni alb akata
pohh see lennukisõit, hullem on lennujaamades lennu ootamine/passimine...sellest sain mina sel suvel konkreetse pasa üledoosi
nikitheone
19.08.09, 14:25
mul oli juhtum, et milanos läks riia lennuk persse. aga kompenseeriti hästi - anti süüa ja juua ja saadeti läbi äriklassi brüsselisse ja sealt äriklassiga tallinna :)
http://www.sloleht.ee/multimedia/blog/f2343da9-8024-4777-93d3-b707a89d8e7a.jpg
kohal!
Madis Very
19.08.09, 14:38
Eesti sall +1
Ma ei taju aga seal esimeses videos, mis on õhtulehe pokkeriblogis üleval, räägib mauri, nagu oleks turniga tulnud ruutu emand ja riverisse tulnud ka ruutu emand :D
Kas ma saan millestki valesti aru?
mul oli juhtum, et milanos läks riia lennuk persse. aga kompenseeriti hästi - anti süüa ja juua ja saadeti läbi äriklassi brüsselisse ja sealt äriklassiga tallinna :)
siis nad annavad äriklassi, kui tagant poolt on täis kõik. fiiiish! :D
nikitheone
19.08.09, 14:46
mis see mind morjendas, et tagant on kõik täis?:D
ma just rõõmus, et sain kaks reisi tasuta juua (toit oli pask)
peokuninga pintsak? solid fishine look :) nüüd aint tuld donkide pihta.
estpat, telli väike mazaas ja pisang, siis oled pidurdamatu ka.
Ma ei taju aga seal esimeses videos, mis on õhtulehe pokkeriblogis üleval, räägib mauri, nagu oleks turniga tulnud ruutu emand ja riverisse tulnud ka ruutu emand :D
Kas ma saan millestki valesti aru?
sain ka nii aru. midagi ajas sassi.
peokuningas
19.08.09, 15:09
peokuninga pintsak? solid fishine look :) nüüd aint tuld donkide pihta.
estpat, telli väike mazaas ja pisang, siis oled pidurdamatu ka.
Ei, kahjuks mitte. see patricku enda sheff pintsak :)
Aga Ranka sall on tal küll
See on 10 eegune second handi pintsak :D Oli 15 eeku küsitud ... aga 10ga sai :D:D Väga pro n2eb v2elja :D
Ajasin ka end üles .. hea et kohale jõudis ... Lennupileti hind oli enam vähem mõistlik veel .. 5.5k vist oli .. me mõtlesime,et 7-8k 2kki
See on 10 eegune second handi pintsak :D Oli 15 eeku küsitud ... aga 10ga sai :D:D Väga pro n2eb v2elja :D
Ajasin ka end üles .. hea et kohale jõudis ... Lennupileti hind oli enam vähem mõistlik veel .. 5.5k vist oli .. me mõtlesime,et 7-8k 2kki
haige geoloogia :D:D
väljas paraku, kätest saab hiljem blogis lugeda, JJ käsi lõi varasemast rütmist välja :(
Naah jama, kuidas priidul olukord?
väljas paraku, kätest saab hiljem blogis lugeda, JJ käsi lõi varasemast rütmist välja :(
Kahju, see Pilt blogist oli küll vahva.
1h tagasi oli priidul 35k ja actionit käis pea sama ohtralt kui minu lauas, kõrvaltvaadates vähemalt
krdi minieri raisk
indeed.
ega see mindseti kiire restart on jah päris raske vahepeal teha ja nõuab suurt pingutust.
priidult videos hea komm "fishine laud" :D
Madis Very
19.08.09, 16:12
fck.
eks järgmine kord riverdad ise ära ja tõmbad teise rutiinist välja !
Kahju et seekord ei õnnestunud lenc. better luck next time!
1h tagasi oli priidul 35k ja actionit käis pea sama ohtralt kui minu lauas, kõrvaltvaadates vähemalt
kas side-eventeid plaanid mängida? või kiire tagasilend ?
Side-eventide kohta ei tea, aga plaan on kindlalt oma balla tasuta hotelli maksimaalselt kuritarvitada - seega esmaspäeval lendan tagasi. Kui raha palju nv-l, siis võib ühe sitngo teha ja kui selle hitiks, siis mängiks vist EPT london supersatikat(€500+€50), tõenäoliselt raiskan raha hookers&blow peale ikka.
Eile Kiievis alanud European Poker Tour´i selle hooaja esimene osavõistlus sai täna teada, milline on Ida-Euroopa võlu ja valu - keset kibedat kaardimängu, kus žetoonid klõbisesid ja kaardid sahisesid, kadus Kiievi spordipaleest elekter!
Kuna pimedas ei saa pokkerit mängida - kaarte ei näe - pandi turniir seisma. Kui kiibitsejad siirdusid õue värsket õhku hingama ja Ukraina õlut rüüpama, siis mängijad seda endale lubada ei saa. Nemad istuvad pimedas saalis edasi javalvavad truult oma žetoone, sest pimedas võib teatavasti kõike juhtuda.
Eile Kiievis alanud European Poker Tour´i selle hooaja esimene osavõistlus sai täna teada, milline on Ida-Euroopa võlu ja valu - keset kibedat kaardimängu, kus žetoonid klõbisesid ja kaardid sahisesid, kadus Kiievi spordipaleest elekter!
Kuna pimedas ei saa pokkerit mängida - kaarte ei näe - pandi turniir seisma. Kui kiibitsejad siirdusid õue värsket õhku hingama ja Ukraina õlut rüüpama, siis mängijad seda endale lubada ei saa. Nemad istuvad pimedas saalis edasi javalvavad truult oma žetoone, sest pimedas võib teatavasti kõike juhtuda.
for real?
Madis Very
19.08.09, 18:15
Pn'st
http://www.pokernews.com/files_en/reporting/blog/4a8c07988f32b.jpg
Heh, Kiievis mängiti vahepeal päris kaevurite turnat, kui elekter ära kadus. TD käis kaevurilambiga lauast lauda ja käed mängiti ükshaaval lõpuni :)
Jah, oli nii ja lahendus oli ikka väga huvitav :D
http://www.sloleht.ee/multimedia/blog/f2343da9-8024-4777-93d3-b707a89d8e7a.jpg
kohal!
:diamond:
MINU SALL JA MINU FUCKING 5%!
..... tõenäoliselt raiskan raha hookers&blow peale ikka.
Vajutage palun omal vastususel, kuna see ei lähe foorumi etiketiga kokku:
Oled sa ikka kindel?
Täiesti kindel?
No aga äkki ikka mõtleks ümber?
Aga kuuled võib-olla vaataks seda teinekord?! Milleks olla uudishimulik ja vaadata asju, mis ei käi foorumisse?
No, mis seal ikka, ma olen Teid ju hoiatanud.
Oled valmis?
Aa oota, enne kui lähme siis kas sa ikka 18 oled?
Valetad! Paistad nats noor ju aga no mis seal ikka, here WE GO!
Countdown....
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
1
1
1
1
1
1
1
GO!!!!!
http://kiev-tour.com/girl/
kas see pokerstarsi särgiga on demidov?
r u serious? obv! :D
Oled sa ikka kindel?
Täiesti kindel?
Aga kuuled võib-olla vaataks seda teinekord?! Milleks olla uudishimulik ja vaadata asju, mis ei käi foorumisse?
Oled valmis?
Countdown....
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
1
1
1
1
1
1
1
GO!!!!!
nende peale sa eile öösel kõvatasidki?
Kokku tuli siis 296 mängijat ja €1 391 200 auhinnafond, struktuur selline:
1 - €330,000
2 - €220,000
3 - €140,000
4 - €100,000
5 - €80,000
6 - €60,000
7 - €45,000
8 - €30,000
9-10 - €23,000
11-12 - €19,000
13-14 - €15,000
15-16 - €12,000
17-24 - €9,600
24-32 - €8,600
33-40 - €7,610
NATIONALITY BREAKDOWN FOR EPT KYIV
Russia - 116
Ukraine - 33
Italy - 28
USA - 20
France - 16
Germany - 15
UK - 9
Canada - 6
Holland - 5
Romania - 5
Estonia - 4
Belarus - 3
Denmark - 3
Sweden - 3
Austria - 2
Bulgaria - 2
Hungary - 2
Israel - 2
Kazakhstan - 2
Argentina - 1
Armenia - 1
Costa Rica - 1
Croatia - 1
Cyprus - 1
Czech Republic - 1
Ireland - 1
Japan - 1
Lithuania - 1
Moldova - 1
Monaco - 1
Norway - 1
Poland - 1
Unknown - 5
Kokku tuli siis 296 mängijat ja €1 391 200 auhinnafond, struktuur selline:
1 - €330,000
2 - €220,000
3 - €140,000
4 - €100,000
5 - €80,000
6 - €60,000
7 - €45,000
8 - €30,000
9-10 - €23,000
11-12 - €19,000
13-14 - €15,000
15-16 - €12,000
17-24 - €9,600
24-32 - €8,600
33-40 - €7,610
MAX_WIN: €16,500
MIN_WIN: €380.5
INVESTED: ~€250
-------------------
= EZ M0NEY $$$
<pre>
,--------------------------------------------------------------------------.
| OV"|OOOOOOOO> U N I T E D S T A T E S OF A M E R I C A <OOOOOOOV"|OO |
| OO |OOOOOOOOOOOOmmmmOOOOOOmmmmmmmmmmmmmmmmmmOOOOOOOmm mmOOOOOOOOOOOOO |OO |
| OO_|OO@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@OO_|OO |
| OOOOO@6@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@'" "`@@@@@@@@@@F@81497973A@@OOOOOO |
| OO@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@` ,,:@@@@@@*. `@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@OO |
| OOO@@@@@' _`@@@@@@@@@@@@@` W@@@@@@@@@@@; `@@@@@@@@@@@@@@@@6@@@@@@OOO |
| OOO@@@@' |_ `@@@@@@@@@@@' (@@@@@;--;;--@' `@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@OOO |
| OOO@@@@. | .@@@@@@@@@@@ (@@@@ @ \@ ;@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@OOO |
| OOO@@@@@, ,@@@@@@@@@@@@ (@@@@ _\ }@ @@@@@@@@'==`@@@@@@@@@@OOO |
| OOO@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@. \_@;;; __ ;; .@@@@@@@@./\,@@@@@@@@@@OOO |
| OO@@@@@F@81497973A@@@@@@@. ,;;\_ .__/;, .@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@OO |
| OOOOOO@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@. ,;;;\ , /;;;; .@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@OOOOOO |
| OV"|OO@@@6@@@@@@@@@@@@@@@@@@@. Washington .@@@@@@@@@@@@@@@@@@@6@@@OV"IOO |
| OO |OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOO IOO |
| OO_|OOOOOOOOOOOOOO> O N E D O L L A R <OOOOOOOOOOOOOO_IOO |
`--------------------------------------------------------------------------'
</pre>
Madis Very
19.08.09, 19:57
Oled sa ikka kindel?
Täiesti kindel?
Oled valmis?
Countdown....
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
1
1
1
1
1
1
1
GO!!!!!
nende peale sa eile öösel kõvatasidki?
http://s2.buzzfeed.com/static/imagebuzz/web02/2009/3/20/15/but-then-i-seriousd-again-when-i-read-all-the-15648-1237576479-4.jpg
sain tyrrrilt sõnumi sisuga 52825, ilmselt see ta stack
andsin talle ohtralt eile meie pikal sõidul positiivset astraalenergiat
jep.. ja sul endal jätkub NL50 doomswitch starsis:-)
sain sama sõnumi mis priit, seega ilmselt chipcount jah :D
Sa peaksid laenama peokuningalt maagide kooli. Üleüldse iga pokkeriprod.com lugeja peaks selle raamatu läbi lugema ja saate aru, mis tähendab õigete pidude pidamine :) Kel rohkem huvi raamatust siis lühikokkuvõte: http://innojairja.blogspot.com/2008/12/kohvik-soovitab-maagide-kool.html
Aga üldiselt tundub mulle, et siit tahab tulla ja näeme ehk finaal-lauas ka Eesti salli :)
EDIT: ja ma sain ka sama sõnumi; ESTPatrickul sõnumite arve augist eest tuleb pirakas.
Peab tulema Patrick, gogoogogogo
http://pokertube.com/Movies.aspx?movie=11080&KeyID=3&title=EPT_Kyiv_S6__Day_1b_Introduction
lenc vilksab korra ;)
http://pokertube.com/Movies.aspx?movie=11080&KeyID=3&title=EPT_Kyiv_S6__Day_1b_Introduction
lenc vilksab korra ;)
hea Borati muusika on taha pandud :D
http://www.youtube.com/watch?v=q2l0nu6m2cw
PokerDevil
19.08.09, 23:13
lenc vilksab korra ;)
Mis ajal? :)
Mis ajal? :)
Suht täpselt 1.00, näitab Minierit close kaadris. lenC vilksab kõrvalt ka pildile.
no see on ikka tõesti vilksatus
Vähemalt on/oli positsioonis Minieri vastu. :)
ESTPatrick
20.08.09, 03:04
stäkk jah 52,8k, kuigi suutsin ennast korraks 10-11k peale bluffida. aga viimasel levelil sain lõpuks esimest korda korralikke kvaliteethände AA-sid 2x, päeva jooksul olin korra kaotanud poti 99ga ja TTga ja paar korda virvendanud Ak-ga ja korra AQ-ga ehk suht olematu jooks.
AA-ga sain tüübi vastu duubli, kelle vastu olin 2 ainukest AK-d saanud ja siis 4bet allinn läinud ja lõpuks tal sai ilmselt siiber ja callis mind JJ-ga maha
Sain EPTPatrickult sõnumi: stäkk 137,500!!!
Blindid kohe 600/1200 ja average stäkk: 68k
Väga kõva. Peab tulema :)
Diadema111
20.08.09, 15:11
Sain EPTPatrickult sõnumi: stäkk 137,500!!!
Üli hästi !!!
Harotz! ;D
Palju veel mängijaid alles on ?
Igal juhul edu, tuleb eestisse ära.
Väga kõva esitus. Isiklikult meeldib just tema agressiivne ja domineeriv suhtumine. Vastaste ülemängimine. Vastupidiselt eilses EPT blogis olnud videos kahe eestlase arvamusele, et tuleks kuidagi rahulikult tiksuda, olen ma veendunud, et finaallauda saab sedasi, nagu mängib ESTPatrick...
Edu kõigile igatahes! Pöidlad peos.
Palju veel mängijaid alles on ?
Igal juhul edu, tuleb eestisse ära.
Saatsin sõnumi ehk vastab :)
Väga kõva esitus. Isiklikult meeldib just tema agressiivne ja domineeriv suhtumine. Vastaste ülemängimine. Vastupidiselt eilses EPT blogis olnud videos kahe eestlase arvamusele, et tuleks kuidagi rahulikult tiksuda, olen ma veendunud, et finaallauda saab sedasi, nagu mängib ESTPatrick...
Edu kõigile igatahes! Pöidlad peos.
Täpselt! Tuleb bettida/raiseda finaali, kui foldida rahadesse! Satikatel tuleb tiksuda ja oodata.
Sain sõnumi: 128 alles ja 40 saavad raha!!!!!!!! 3 tunniga kukkunud 80 mängijat? ??? ??? ???
GOGOGO! Pane jõhkramalt kui Mürka!
GOGOGO! Pane jõhkramalt kui Mürka!
Jääme ikka reaalsuse piiridesse. Nii jõhkralt paneb ainult Müür.
arvamusliider
20.08.09, 15:32
Sisetunne ei peta, siit peab tulema.
Sebastian_du
20.08.09, 16:06
Sain sõnumi: 128 alles ja 40 saavad raha!!!!!!!! 3 tunniga kukkunud 80 mängijat? ??? ??? ???
Esimesel 75min lvl kukkus üle 40 juba, seega pole paljud ilmselt mitmepäeva mängijad. Kiievi ööelu äkki???
http://www.pokerstarsblog.com/tournaments/ept/season-6/kiev/?utm_id=5
Siit saab uuemat infot-samuti chip county-paraku näitab seal alles Priidule 52k,seega updatemata alles vast.
Kiievi ööelu äkki???
ei saa olla, eile sai ESTPatrickuga võetud pea 2-ni öösel ja ilusti ju näha, et poiss saab hakkama. Kui nüüd teised härrad ka stackid sama üles saaks, siis võiks juba väita, et midagi hitime kindlasti.
hotcocacola
20.08.09, 16:26
ma loodan, et patrik tuleb rahadesse ::) , siis esimeste rahakohtadega peaks tiim HotMuruCoca saama 38€ per kärss (35$ oli 1% osak), tõtõtõtõõtõõõõõ ja võidu puhul 1650€ tõõõtõtõtõtõõõõõ ;D
peab ära tulema. ;D
Starsi blogist kaks rida:
HEADGEAR OF THE LEVEL
Priit Turner's "Bjorn in Estonia" headband.
Et nagu mida?
209k, 800/1600 blinded avg 84k
ranka just helistas ja ütles, et sama info helistada, priit oli kiirem :)
Madis Very
20.08.09, 16:39
Väga korralik stack ikka ca130bbga ikka mänguruumi on !!
102 mängijat alles, 40 paid
FreakyJason
20.08.09, 16:41
Nice
hotcocacola
20.08.09, 16:51
ilus ilus ;D
samamoodi edasi ja top3 pole enam kaugel !!!!!
Sisetunne ütleb, et siit tuleb midagi võimsat.
Laupäevast hakkab EPT pokerstars.tv's laivis näitama?
hotcocacola
20.08.09, 16:58
kas keegi teab, kas täna mängitakse rahakohtadeni ära vms ?
Laupäevast hakkab EPT pokerstars.tv's laivis näitama?
sis juba final 18 vms?
Diadema111
20.08.09, 17:03
http://www.pokerstarsblog.com/tournaments/ept/chipcount.html
Miks ei uuendata? :O
sis juba final 18 vms?
24
Event Date Start (CET)
EPT Kiev – TV Table Aug 22 11:00
EPT Kiev – Final Table Aug 23 11:00
hotcocacola
20.08.09, 17:21
95 alles
Priit Turner, Estonia, 52825
kurjam
see ei vasta tõele, pole seda updatinud juba ylikaua, ainult playerite arvu
arvamusliider
20.08.09, 17:23
95 alles
Priit Turner, Estonia, 52825
kurjam
Päeva algusest saati uuendamata.
Päeva algusest saati uuendamata.
Tema oma jah, aga nendest kellest blogis kostab on ikka uuendatud. Aga IMO on suht halb blogi- nüüd küll rääkis Priidust, kuid mitte käest :S
tundub, et priit pulma ei saa, tahab tulla midaig suurt ;D
FerricRamsium [2 minutes ago]
We found Priit, and it looks like he's the chip leader right now
Priit [20 minutes ago]
we need Priit Turner to the chipcounts, badly:)
http://www.pokernews.com/live-reporting/2009-pokerstars-ept-kiev/main-event/chip-counts/day2/
FreakyJason
20.08.09, 17:48
http://www.pokernews.com/live-reporting/2009-pokerstars-ept-kiev/main-event/chip-counts/day2/
Jehhhhhhhhuuuuuuuuuuu
FerricRamsium [2 minutes ago]
We found Priit, and it looks like he's the chip leader right now
Priit [20 minutes ago]
we need Priit Turner to the chipcounts, badly:)
Gogogogogo!
2rkasin vaatan chip counte ... poiss on omas sõiduvees juba :)
hotcocacola
20.08.09, 17:51
:o :o :o :o :o :o :o
ma räägin ... andsin talle tee peale kõvasti positiivset astraalenergiat :)
Pintsak ja ranka sall!
ei tea kas AK Spordis ka ära mainitakse, et eestlane sportliku pokkeri selle hooaja esimesel euroopa turniiril cl? :D:D:D
gogo
joon lampi ennast sinu auks täna
Läksin jõusaali, mis oli kinni, kuna kollektiivpuhkus ja kütsime alfonsopumbaga kalevi statkale Keskeraonna vs miski international mängu vaatam. Keska võitis 3:0 ja libistasime mõnnalt siidrit. Samal ajal lendasid sõnumid ESTPatricku countidest ja tekkis tunne, et võiks juba kilose hennesey osta ja selle puuri panna oma kõhtu!
Läksin jõusaali, mis oli kinni, kuna kollektiivpuhkus ja kütsime alfonsopumbaga kalevi statkale Keskeraonna vs miski international mängu vaatam. Keska võitis 3:0 ja libistasime mõnnalt siidrit. Samal ajal lendasid sõnumid ESTPatricku countidest ja tekkis tunne, et võiks juba kilose hennesey osta ja selle puuri panna oma kõhtu!
oi ranka, sa oled haige elukas...kas alkohol on sinu armastus või armastab alkohol sind?
mauri out :(
http://www.youtube.com/watch?v=iZqXPVIAzIs
ESTPatrickul 299k, leveli pärast blindid 1k/2k, 83 järgi ja avg stack 106k!
tundub nii olevat jah .. stack on normaalne ... poiss oskab meil deep mänge ju :)
ma arvan siit tuleb korralik hit, arvestades seda kui hästioi ta jagab deep mänge .. poõhi neti hittimised ongi deep turnadelt tulnud..
noh poisid, pühapäevaks kiievisse FT kaasa elama?
# 14 minutes ago | Posted by Shamus
Turner Taking Over
Estonian Priit Turner has charged into the chip lead, building a stack of nearly 300,000. We know his country of origin because of his stylish headband, which reads "Björn in Estonia."
Just now Jeffrey Sarwer -- a Canadian flag on his sleeve revealing his native land -- raised before the flop and both blinds called, including Turner in the BB. The flop came {J-Hearts}{Q-Clubs}{9-Spades}. It checked to Sarwer who continued with a bet of 8,200. The small blind called, then Turner check-raised to 34,300. Sarwer went into the tank for some time, then finally emerged to fold. The small blind took his time, too, before letting go his {A-Hearts}{J-Spades} face up.
Turner now has about 295,000 as we approach the last break of the day. Sarwer has about 165,000.
mingi pilt võiks olla sellest peapaelast:D
Madis Very
20.08.09, 18:13
WOW !! nice
hotcocacola
20.08.09, 18:19
einoh, TAHAB TULLA NOHHHHHHH
einoh, TAHAB TULLA NOHHHHHHH
viiiissssss protsenti korrutada kolmsadatuhat EUROT ja siis korrutame veel läbi viieteist koma kuuega ning saame lõpptulemuse!!!!!! Tra ma tõmmake mind tillist aga see on suur summa!
Olen päevakese eemal ja meie lendur lendab ikka väga kõrgel orbiidil. Siit võib ikka korralik hit tulla. GL
http://www.pokernews.com/live-reporting/2009-pokerstars-ept-kiev/main-event/day2/
pilt ka pandud eelmise jutu juurde:P
hotcocacola
20.08.09, 18:27
ma olen 0,5%ga rahul :D, aga sina 5%ga...no tra 16500€ haige
ma olen 0,5%ga rahul :D, aga sina 5%ga...no tra 16500€ haige
Ära topi oma nina teiste rahakoti, kui sa ei taha, et teised oma rahakoti sinu ninna topivad.
viiiissssss protsenti korrutada kolmsadatuhat EUROT ja siis korrutame veel läbi viieteist koma kuuega ning saame lõpptulemuse!!!!!! Tra ma tõmmake mind tillist aga see on suur summa!
Niimodi on pokker ezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz game :D, aga jumala eest ei taha midagi ära sõnuda!
Hea laskmata karu naha jagamine käib. Palju ta foorumile lubaski? ;D
5%. Siin juba kõik maha lastud, hetkel vormistamise värk.
Ausalt tunnen, et ESTPatrick ei saa midagi (0%) või saab TOP3 koha (100%).
http://www.pokernews.com/files_en/reporting/blog/4a8d69e8dafe5.jpg
Aldo Järvsoo ja Karolin Kuusik - hoidke alt! 2009 sügisel on moes uued tuuled.
GO GO!
ESTPatrick tra ei oska ikka salli kanda!!!!!!!!! Peab SMS'i vist saatma :P
tyra nii ongi normaalne .. mitte nagu fuckign mineri, kelle n2gu ei n2egi
Priit kaotas 100k
Priit kaotas just ligi 100 000 oma stäkist, kui enne floppi mindud allinis tema AQ vastase AK-le alla jäi. Hetkel Priidu stäkk 250 000.
hea uudis asja juures, et tundub et oli 350 juures juba arvatavasti blindstealimisega
Priit kaotas just ligi 100 000 oma stäkist, kui enne floppi mindud allinis tema AQ vastase AK-le alla jäi. Hetkel Priidu stäkk 250 000.
Shaun of the Dead; Deeb Out
Shaun Deeb opened with a raise preflop, and Jonas Kronwitter, sitting on Deeb's left, reraised behind. It folded back around and Deeb called, making for a pot of about 30,000.
The flop came 6 :diamond: 2 :club: j :spade:. Deeb checked, Kronwitter bet 17,000, and Deeb check-raised all in for about 80,000. Kronwitter made the call, turning over q :heart:q :diamond:, well ahead of Deeb's 3 :heart: 3 :diamond:.
The turn was the T :diamond: and the river was the Q :spade:, and Deeb hits the rail. Kronwitter pushes up close to 300,000, and is presently challenging Priit Turner for the chip leader.
Sellist mängu teevad siis online MTT prod :O
Minu meelest oli 1%, mitte 5%.
Sellist mängu teevad siis online MTT prod :O
No Deeb pokerstarsi superuser, ju lives doomswitch ei tööta nii hästi.
Tubli, varsti läheb bubble play hardcore lahti.
mis see pn live aadress oligi? kuskil enne nägiun aga ei leidnud enam, suht 24h magamata ja 16h liinikat lasknud irw
http://www.pokernews.com/live-reporting/2009-pokerstars-ept-kiev/main-event/day2/
mis see pn live aadress oligi? kuskil enne nägiun aga ei leidnud enam, suht 24h magamata ja 16h liinikat lasknud irw
teades priidu bubble m2ngu siis ma arvan, et paljudest ta sõidab yle :D
hotcocacola
20.08.09, 18:53
http://img6.imageshack.us/img6/2530/42375966.png
summad €-des kui priit rahadele tuleb ;D
Priit kaotas 100k
natu vana uudis siinses kiires maailmas :D
natu vana uudis siinses kiires maailmas :D
Ma olen interneti boss, ma võin sulle bänni panna!!!!!!!!!!! :)
Go sall, go priit, go pintsak!
hotcocacola
20.08.09, 19:00
pm priit võix head ukraina viina mulle tuua lollzzz
pm priit võix head ukraina viina mulle tuua lollzzz
ei saa. mina juba tellisin, kui tal meelde j22b ja viidsib :D
hotcocacola
20.08.09, 19:03
pm võikx siis mingi vaikse istumise teha ;D
Ja see viin lendab kiirelt minu juurde, kuna sa oled ju mulle viina sees, TONG!
te olete nii kadedad üksteise suhtes, mul on lausa kurb vaadata. AINULT VIINA TE NUIATE RAISK
hakake pühapäevaks lennupileteid vaatama
hakake pühapäevaks lennupileteid vaatama
Me juba peokunninga vaatame barcasse, sest €16,500 tuleks ikka koheselt ju laiaks lüüa!
Ainult 31 mängijat alles? Ma algus vaatasin Players left - 74 out of 296 aga nad pole seda vist 100 aastat updatenud.
Ainult 31 mängijat alles? Ma algus vaatasin Players left - 74 out of 296 aga nad pole seda vist 100 aastat updatenud.
Vaevalt... 40 saab raha ja mängijaid eeldaks sinna 60-70 kanti.
EDIT:
Ranka - palun tõmmake mind tillist! http://foorum.pokkeriprod.com/index.php/topic,2007.0.html says (7:10 PM):
aga palju
on mängijaid alles
seda ju näed
lenC says (7:11 PM):
ma praegu hotellis
10 min kõmpimist sinna
mingi 70 minu teada
sa vaatasid vist chip countsi?
seal polegi k6igi omasi kirjas
lenC teadis rääkida, et kohe lõpetavad ka
edu Priidule, peab tulema!
jeah .. viimane level t2na .. homme saadakse rahadesse
Mis kell muidu Day 3 algab?
sa vaatasid vist chip countsi?
Jah
vaga kenasti on Priit asja veerema saanud!
kamaluga lukki ja kulbiga skilli otsa - kyll siis tuleb! peab tulema!
hoian p6ialt :)
12 vist hakkab iga p2ev? kindel samas ple
kõik päevad hakkavad kell 12.00
homme kell 12 jah, samal ajal algab highrollerite event(€25k bi), priit võiks seal multitablida.
lenC says (7:41 PM):
233k, 71 alles
lõetasid
Hoiame pöialt, et saab stabiilselt mängida veel
Madis Very
20.08.09, 20:22
Player Amount
Max Lykov 397900
Vitaly Tolokonnika 371100
Jonas Kronwitter 365400
Kirill Boydachenko 341500
Michael Meyburg 285000
Priit Turner 233400
Proovi rahadesse foldida. Äkki on veel võimalik? ;D
quote Õhtulehe kommentaaridest:
20:05 20.08.2009
Andero Keronen:
Tänan vastuse eest.Üks küsimus veel,kuna elan ise Põltsamaa ei ole neid nii nimetatud zetoone,kas tikku võib ka kutsuda stäkiks.
...
Proovi rahadesse foldida. Äkki on veel võimalik? ;D
***** ***** **** ****** ***** ***** ****** ****** no ****ing way
ESTPatrick
20.08.09, 20:48
71 alles jah ja ma 6. siis
ja ma ei kaotanud 100k oma stäkist vaid 100k poti, ma poleks elusees nii palju nii pasa lehega sisse kütnud PF.
suht carddead olin täna jällegi, aga õnneks oli paar võtmekohta kus käed pidasid ja bluffid toimisid.
Korra folditi mulle QQ isegi T92 flopil, kui ma olin 3bettinud PF 3000 to 9600 AK-ga ja siis miski 11800 cbeti pannud. Ja see oli veel kõige dongim vastane lauas. pärast bustisin ka selle mängija, põhimõteliselelt võtsin miski 5-6 mängijat välja täna vist
ESTPatrick
20.08.09, 20:50
sain 4 korda pocketi täna ja võitsin kõik, korra 88, 44, 99 ja QQ
88 ja 99 võitsin puhtalt readidega , kus mul oli miski 2 või 3. paar ja teadsin 99% et vastasel ak kuna ta pani siis PF alati rohkem kui muidu
Hea töö, edu järgnevateks päevadeks!
Väga kõva, kõik hoiame pöialt sulle
Ülikõva, peab tulema :) GOGOGO PRIIT!!!!!
Edu ka minu poolt! Homme tugevalt edasi.
palju edu, ootan juba bubblemängu!
tra ma nii kaopsas, aga tra too võit koju, ma joon ikka nii kasti, et homme ma hoiatan et tänu meile big´i aktsoad kukuvad
jälgige mängu
johm malcolm, kaboukoi choi ja nikkei index
http://aboutjapan.japansociety.org/resources/category/1/7/2/2/images/U1793186-14.jpg
jaapani börs is the nuts
jooge viina
Madis Very
20.08.09, 21:26
http://tv.pokernews.com/featured-videos/Pritt+Turner+-+First+Live+Tourney+Ever/34801276001
Oh my goshhhh, oh my goshhh
Oh woww, oh woww
nuts
FreakyJason
20.08.09, 21:32
Peapael on ikka nuts ;D
Jeeez. Puu inglise keel, ega palju Häkkineni ja Räikkoneni omast ei erine :D
Ma ei tea miks, aga mõte suuruselt 2. linnast ja 200 000 inimest ajas mind lol'ima :D.
http://www.timmu.planet.ee/pokker/priitnews.jpg
Nuts, intervjuu, hea põhjamaalik aktsent sees :D.
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2025 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.