View Full Version : Telefoniga mäng?
Kas otse telefoni bauseris saab ka mõnel saidil mängida?
redkingsis vist sai. ise pole proovind küll
nikitheone
23.09.09, 09:14
suht haige võib olla. eriti multitableida.
variatsioon
23.09.09, 10:02
vanasti sai vsit 888.comis kh`?
HUi on suht norm taguda.
24-table nokia 5110'ga... nagu lumme kusta
24-table nokia 5110'ga... nagu lumme kusta
irw
partys saab ka brauseri kaudu pelada.
Kui keegi sisse helistab, oled kõikidest laudadest sit-out ja pidevalt räigelt kuri kõigi peale, kes suhelda üritavad. Ja pärast räigelt tiltis, et hälvikud mängu segavad. Good deal :)
Minu närve treenib näiteks Elion. Õhtu jooksul käib net ära 2-3 korda nii 5 minutiks. Gamble on selles, et kas sel hetkel on SNGsid multitabledes early level või late level. Esimesel juhul suhtun juba rahulikult, teisel juhul lähen endiselt tilti.
Kui keegi sisse helistab, oled kõikidest laudadest sit-out ja pidevalt räigelt kuri kõigi peale, kes suhelda üritavad. Ja pärast räigelt tiltis, et hälvikud mängu segavad. Good deal :)
Minu närve treenib näiteks Elion. Õhtu jooksul käib net ära 2-3 korda nii 5 minutiks. Gamble on selles, et kas sel hetkel on SNGsid multitabledes early level või late level. Esimesel juhul suhtun juba rahulikult, teisel juhul lähen endiselt tilti.
numbrile eritariif ;)
Mul on ROI siiski 3.25 SNG'des 15% umbes. Seal on ikka ägedaid mehi. Tänagi kadus net ära pooleks tunniks korra. 2 lauda bubbles, kõik 3 mängijat võrdse stackiga. Kandsin maha juba ofc. Tagasi tulles olin mõlemas lauas 2. koha saanud :) Ja mul tekkis SNG-de vastu lihtsalt huvi. Üritan natuke neid toksida, et näha kuidas läheb.
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.