View Full Version : 55€ 100K gtd QQ
http://www.pokerhand.org/?4819810F
HERO 16/6
VILLIAN 16/5/2 60 käppa
Ma oleks preflop 500 peale tõstnud ja tema 3beti üle shovend.. Ja flopil calliks.
bb oli siiski 100 tol hetkel
puudub küll kogemus nii kõrgete turnade valdkonnas, aga kuna see oli rebuy siis ei näe küll foldi seal. flopist shoveb ta pmst alati, olenemata, millega ta 3bettis, et oma kätt kaitsta? või ma eksin?
sellis flopil ei tohi enam foldida
sellis flopil ei tohi enam foldida
+1
Miks sa üldse ta 3beti callid, kui flopis isegi sellisel boardil foldid?
ESTPatrick
26.10.09, 18:27
odav callida
PS: set minides turniire ei võideta
obv valesti mängitud.
samas vend jäi 4. lõpuks mingi +7.5k€
teeks pre 300 ja villaini 3beti peale shoveks ilmselt. flopil ei foldiks, nagu on maininud ka eespool kõnelejad.
AshrakWhite
31.10.09, 21:06
kui ei taha PF AI minna (flip) siis sellise boardiga peaks küll sisse saama raha, või mida sa lootsid boardile saada? 2 outerit? paned AA või KK peale vastase?
Kui sellise flopi peale foldid siis oleks pidanud tema 3beti peale juba preflop kohe foldima... Kui sa arvad, et tema range on siin ainult AA, KK siis oleks pidanud preflop foldima ju ... teistest asjadest oled flopil juba ees ju
põhimõtteliselt seisnes probleem selles, et tekkis scared money tunne flopil, kuna oli plaan minna väiksel flop temaga SDle aga kuna alles nii kõrgel tasemel 3s turniir siis scared money tekitas sellise situatsiooni
kui sa scared money, siis sa ei tohi seda turnat üldse mängida:S
mina oleks isegi WSOP ME bubbelis sellega callinud:S:D
tõesti tubli oled sel juhul :=)
tõesti tubli oled sel juhul :=)
sorry, kui see veits ülbelt kõlas :D ma ei mõtlend seda nii ;D
Oleks ka instacallinud, sellisel boardil.
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.