View Full Version : Turniir Viimsis 26.11 kell 18:30!! (neljapäev)
Päevast!
Proovime veel ühe korra teha turna, aga seekord NELJAPÄEVAL - 26.11 kell 18:30, Hotell Athena baar. Kui seekord õnnestub, siis hakkavad Viimsi turnad toimuma regulaarselt, koos tasemel vahenditega. Kui ei õnnestu, siis peab soovi korral edaspidi leppima tavasööklalaudadega ja kokkulaenatud chipside ja näritud kaartidega:)
Algstacki 500 chipsi saab 100.- eest, re-buy 1. tunni jooksul 100.-, mille eest antakse 500 chipsi, add-on 1. tunni lõpus 100.- eest jällegi 500 chipsi. Kõigele sellel lisandub kohustuslik 25.-, mis läheb laudade, chipside, kaartide jne rendiks. S.t. seda et min. summa, millega võimalik turnal kaasa lüüa, on 125.-.
Soodne õlu ja rummikoksid + food!!!
Andke siis teada, kes on kindlad tulijad (kohal 1 LAUD!!! - 10 mängijat, üks ässalaud, ülejäänud puulaua taga):
1) adam_q
2) eddi
3) madis_very
4) pikk28
5) lepisto
6) QURX
7) QURX + 1
8) eddi + 1
9) boombaby
10) boombaby + 1
11) AKEst
lisaks veel info erinevate kohalesaamise/äraminekuvõimaluste kohta
1A on selle bussi nimi, mis sõidab viimsisse iga 15-20 minuti tagant, niiet Viimsisse saamisega probleeme küll ei tohiks kellegil olla, kes linnas elavad.
kella 23ks on nagunii action juba lõppemas ja saab vaikselt viimase bussiga linna tagasi sõida, mis läheb umbes 23.30 minu teada.
Lisan siia veel taksonimekirja mille kaugelnurga mehed võiks ajaliselt järgi tellida.Kesklinna Viru juurdeviivad nad kõik
100 eegu eest ära.
Inter 55653333
Odav takso 56603733
Star 6448447
nikitheone
15.11.09, 02:15
traa, ma olen kõikidele sõpradele rääkinud, et teisip lähme viimsisse, nüüd tuleb välja, et neljap. krtt
traa, ma olen kõikidele sõpradele rääkinud, et teisip lähme viimsisse, nüüd tuleb välja, et neljap. krtt
Räägi et neljapäeval on 8) teisipäeval on paljudel trennid jne, sa ise ka ju istud koolis :-X ja järgmine neljapäev, mitte tuleva nädala oma.
nikitheone
15.11.09, 13:42
ää muretse, mul neljapäeval ka sama aine seminar. aga eks ma levitan infot.
Madis Very
15.11.09, 18:27
count me in ::)
sama
Pead ei anna, aga kui mängu pole, siis ilmselt olen kohal..
nikitheone
23.11.09, 17:47
räägin täna/homme sõpradega ja annan teada
Madis Very
24.11.09, 11:53
bump bump !
registeerige need, kes tulijad ja pole seda veel teinud !
Jah, võiks ikka selle teema käima lükata korralikult.
ma cashilaua kohta ei tea nüüd, kui tuleb 1-laua jagu rahvast, siis väljakukkujad taovad äkki tavalaudadel. Kajamees, any comments? :-\
50:50
paraku ei jõua ikkagi :(
FreakyJason
25.11.09, 17:01
Ei saa tulla kahjuks töö tõttu :-[
nikitheone
25.11.09, 17:04
ei tulee, jäin haigeks
ka ei saa tulla töö tõttu :D
ka ei saa tulla töö tõttu :D
hoss kle millal Tallinna jõuad?
Reede peale lõunat annan teada
ok, reede siis näeb? sa ei tea ainult kella või sa ei tea kas reede jõuad?
Hetkel on plaan tulla, loodame, et trenni minema ei pea, siis kõik OK.
mul pidid ka veel mõned sõbrad tulema, eks näis palju nendest kohale jõuavad
ma ei saa aru miks sa reiki võtad ?
varustuse amortisatsioon + transport. loodan, et sa 25 kulli pärast nüüd tulemata ei jäta. kui sul on starsi konto, siis võin sulle 3 daala kanda. tule ikka kohale. pulli ja nalja saab.
Selgus, et Kajamees saab 1 korraliku laua täna tuua, s.t. et 10 kutti saavad korraga pelada, aga ega vist rohkem rahvast ei tulegi. Hetkel 6 kindlat tulijat, 4 kohta veel vabad, hurry up!
Eddi, las su sõpsid annavad oma nimed ka üles, kes ees see mees.
Cashi peab taguma siis puulaudade peal:)
Madis Very
26.11.09, 12:54
PNis üks tüüp koos sõbraga tunneb huvi. Küll tulevad !! :D
Fuoaak üle pea kasvab kui 2s foorumis promoda :o
Mina ikka ei tule, õnnestus haigeks jääda :-\
;D ühel kutil on autokoolieksam ja teine haige - no ma ei tea, kus siin põhjus puudumiseks on :-*
;D ühel kutil on autokoolieksam ja teine haige - no ma ei tea, kus siin põhjus puudumiseks on :-*
Kui haigus ei ole põhjus, siis mis üldse on? Ma arvan, et on ebameeldiv kui ma sinna laua taha tulen ja põmst köhin ainult...
Kui haigus ei ole põhjus, siis mis üldse on? Ma arvan, et on ebameeldiv kui ma sinna laua taha tulen ja põmst köhin ainult...
chill:)
Madis Very
26.11.09, 13:32
Its good kui inimene saab aru, et haige peaga pole mõtet tulla+veel teisi nakatada ..
Küll mingi SnG taolise ikka saab täna ära teha :D.
Tere .. Kas turniirile veel vabu kohti on? Plaan on tulla paari sõbraga!
8 tk kirjas, 10 mahub istuma.
Madis Very
26.11.09, 15:58
Aga kui rohkem tulemas saaks ju teise puust lauale kõrvale moodustada ?
10 tk on ässad, ülejäänud puulaua taga siis jah. Ma usun et saab hakkama.
Pane need kaks kohta sisi kirja!Muidu mul üks kui kaks lauda kokku võimalik panna, siis tuleks 2 tk meid veel...
Madis Very
26.11.09, 16:01
Ehk "boombaby" tule nii paljude tuttavatega, kui saad :D.
Asi selles, et üks kärss tuleks Haapsalust siia kohale sellejaoks, tahab just turnat
oh, jõudsin enda sõbra ka VIP lauda ära ;D aga võiks nii et kes siis hiljem registreeriad (ehk praegu viiamsed) et lihtsalt puidust laua peal. peaasi et mängijaid oleks.
või lihtsalt loosiga et kes saab selle mugavama laua vms.
Eks kohapeal vaatab siis, peaaasi et rahvast tuleb. Ma rohkem enam ei täienda listi, selge see, et üle 10 tuleb.
Ühesõnaga ma ka boombabyga ja plus veel kaks tüüpi, proovige siis nii sebida, et kaks lauda täis saaks.
Ega ma sinna lauataha ju istuma ei tule :D pokkerit mängima ikka, aga eks seal siis näeb, tuleme ilmselt 4kesi siis ootuses, et ikka turnat saaks mängida!
Madis Very
26.11.09, 16:12
Tulge tulge küll seal vaatab :D.
Väga lahe, et rahvast voolab nagu muda viimasel hetkel. Tuleb mõnus cash kah veel !
Äkki jätaks keegi oma numbri ka, juhul kui peaks probleeme tekkima koha leidmisega vms..
Madis Very
26.11.09, 16:25
Äkki jätaks keegi oma numbri ka, juhul kui peaks probleeme tekkima koha leidmisega vms..
http://www.hotellathena.ee/index.php?id=12&language=Estonian&type=txt
Küll sealt seletada oskavad ;D.
minuga saaks kesklinnast viimsisse kui huvilisi on
viimsi pokker on RIGGED :o AA vs TT ja kümned said endale neliku, kaotasin 400-500 kroonise poti.
ei aga muidu ülimõnus päev, järgmine kord uuesti
Jah, täitsa tip top oli, aga üks laud oleks veel võinud olla inimesi! Ehk järgmine nädal annab rohkem inimesi näole. Muidu seltskond täitsa lahe ja ootan juba järgmist nädalat.
Madis Very
27.11.09, 02:31
Fun as usual, järgmise korrani !
Ma mängin turnat sellepärast kaua, et cashilauda ei peaks minema :-[ seal alati kisa-kära ja praalimine ja suured potid
Ma mängin turnat sellepärast kaua, et cashilauda ei peaks minema :-[ seal alati kisa-kära ja praalimine ja suured potid
kes siis turna kinni pani ja mis prizepool oli? ja kes keda siis cashis kõige rohkem kooris? krt mulle see neljapäev ka ei sobinud see kord aga vaatab järgmine nädal ka suht kitsas aegadega... rohkem panustaks ülejärgmise nädala peale.
Kajamees igatahes oli top3-s, kes nägi see räägib. I koht sai 1000, II 700, III 500, IV 300.
Mul nüüd kahe turnaga kohad 2/19 ja 5/13. Ehk julgeb järgmine kord cashi ka proovida, aga seal sihukesed haid koos, kes 8-high'ga 700seid potte ära võtavad.
Aga igatahes tänud kõigile! Kui rahvast ka edaspidi tuleb, siis hakkab stabiilselt iga nädal olema koht, kus turnat/cashi taguda.
Kajamees igatahes oli top3-s, kes nägi see räägib. I koht sai 1000, II 700, III 500, IV 300.
Mul nüüd kahe turnaga kohad 2/19 ja 5/13. Ehk julgeb järgmine kord cashi ka proovida, aga seal sihukesed haid koos, kes 8-high'ga 700seid potte ära võtavad.
8 high no ülim joppamine ma ütleks aga ilus, et ära tuli , tavaliselt tõmbab keegi ikka oma jama kokku , rea, masti vms või mingi paari vähemalt
Turna oli mõnus, pikemalt lihtsalt ei viitsi praegu kribada, järgmise korrani! :)
Eile tuli lauas juttu massaazist, siis ma rääkisin Cloniest, kes ei tea siis siit link: http://www.youtube.com/watch?v=ttZeH7zNU8M
Ma loodan et järgmine kord võtab keegi oma sõbranna ka kaasa ikka 8)
Eile tuli lauas juttu massaazist, siis ma rääkisin Cloniest, kes ei tea siis siit link: http://www.youtube.com/watch?v=ttZeH7zNU8M
Ma loodan et järgmine kord võtab keegi oma sõbranna ka kaasa ikka 8)
prizeless :D
Madis Very
30.11.09, 17:34
See nädal on ?
Kle me teeme kajamehega nii, et ta ütleb mis päevadel vähemalt 2 lauda saab ja siis paneb siia polli üles mingi 3 erineva päevavariandiga näiteks. Ja mis päev enim hääli saab, siis hakkab iganädalaselt tol ajal tegema.
See nädal võib teha küll, aga laudasid ja asju ei saa, ma ka ei osaleks.
Jäi Viimis jutt, et kohtume taas neljapäeval. Oluline on, et me saame seltskonna regulaarselt käima. Kõigil on omi mõtteid ja ettepanekuid, kuidas asja paremini teha ja olla. Sõbrad, me võime otsustada isegi kandiliste shippidega mängida, kui on, kes kohal käib ja otsustab. 4 kokkusaamise kohta olen näinud 4-5 korduvat mängijat, keda võib uhkelt ka regulariks nimetada. Pole pointi teha ettepanekuid, et teeme nii või naa aga samas lisada post, et mul on trenn, pruut, tarntspordiprobleem või pohm. Kes tahab kaasa rääkida võtku osa. Lihtne ja selge. Kohtumiseni neljapäeval.
P.S. Ebamugav koht on pseudoprobleem. Huvitaud inimesed tulid isegi Haapsalust kohale!!!
nii mehed. meie kampaania on kindlalt kohal mina, hoss23, freakyjason ning lepisto. pmst kes vähegi on huitatud easy moneyst cashis, siis ühinege. hossi ja lepistoga keevitame kindlasti palju õlli ning siis cashis laseme auru välja ;D
nii mehed. meie kampaania on kindlalt kohal mina, hoss23, freakyjason ning lepisto. pmst kes vähegi on huitatud easy moneyst cashis, siis ühinege. hossi ja lepistoga keevitame kindlasti palju õlli ning siis cashis laseme auru välja ;D
Jutt jumala õige, olen platsis nagu 5 kopikat
Madis Very
01.12.09, 02:54
Mis ajast lepisto joob ja cashis 10-20x BB tõsteid ATCga teeb ? Lisaks pohhuid 2,5xpot bluffid any time :D.
Super fun !! ;D
täiendasin mänguoskust ja nüüdsest ainult limp-check-call
täiendasin mänguoskust ja nüüdsest ainult limp-check-call
lepisto tule täna hossi poole grindima
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.