PDA

View Full Version : Küsimus Holdem Manager kohta



virx747
16.11.08, 12:31
Teen oma esimese postituse siia. Sooviks kõigepealt õelda, et minu mõnekuulise "kärjääri" jooksul olen siit foorumist raudselt kõige rohkem kasu saanud, nii et müts maha tegijate ees, eriti muidugi Ranka, kelle õpetused on siiani minu jaoks üle kõige! Mu preflop mäng muutus kardinaalselt, aga peab ütlema, et peale seda kui mängin nüüd teadlikult positsioone ja käsi ja tõsteid, siis on tekkinud postflopis meeletult küsimärke. ???

Eile sai endale soetatud ka Holdem Manager ja üritan seda nüüd näppida. Seoses sellega üks väike küsimus:

kuidas oleks see võimalik, et ma lauda lahti jättes saaks jätta HEM-i mängijate kohta infot koguma? Mul lõpetab info kogumise peale seda kui ma olen sit
out. Ja viskab kõik statsid lauast minema kui üldse lauast välja lükatakse (peale 3-e mängimata BB-i)

Tänud ette!

ranka
16.11.08, 12:34
Tere Virx747,

Tere tulemast foorumisse ja suured tänud kiidusõnade eest! Proovime jätkata sama poliitikaga, et tunnustada pokkerimängu, kui oskusmängu ning jagada vastavat materiali õppivatele mängijatele!

Teie küsimusele vastamiseks oleks vaja teada, mis pokkeritoas mängite?

Parimat soovides,
Ranka.

virx747
16.11.08, 15:07
Ja muidugi, Poker Starsis mängin.

Sulgpallur
16.11.08, 15:12
Pokerstars ei luba seda, seal saidil tuleb mängida, et vastaste kohta infot saada. Niiet otseselt su programmiga seda teha ei saa, kuna siis ei tohiks seda programmi kasutada.

-andres-
16.11.08, 15:26
HEM on PokerStarsis lubatud. Lubatud ei ole, aga datamine, mis tähendab siis andmete kogumist sel ajal, kui ise lauas ei ole.
Tingimus siis see, et pead ise samal ajal lauas olema, HEM'il mingi filter kohe vahel, et PokerStarsis muul ajal seda teha ei saaks. Ühe vastunäitena võiks tuua Prima, kus on datamine allowed ja hoia 10 lauda kasvõi 24/7 lahti.

virx747
16.11.08, 15:32
OK, aga kas ma loen ridade vahelt, et kuidagi oleks see andmete kogumine ikkagi võimalik? Kasutatades mingit muud proget ja kantides inf hiljem HE-sse. Teine küsimus on, kui tihti üldse läheb vaja sellist asja, ehk kui tihti mängime samade mängijatega. Samas on hea jätta lauad lahti ja kui ise mingi hetk mängima hakkad, siis on juba inf olemas.

Miljon pidi ju sentidest koosnema :P

-andres-
16.11.08, 15:36
PokerStars datamine on keelatud ning kindlasti saab mõne programmiga seda teha.
Kuid asi selles, et vahele jäädes on küllaltki kindel, et võid saad lifetime banni nii PokerStarsist kui ka mõnelt teiselt saidilt. Seega kohe kindlasti ära plaani seda teha :).

Aristotep
16.11.08, 15:39
Madalal limiidil ei ole dataminemisel mingit pointit imo. Istu parem lauda ja paari ringiga selge, kes on agro ja kes mitte.

ranka
16.11.08, 15:49
OK, aga kas ma loen ridade vahelt, et kuidagi oleks see andmete kogumine ikkagi võimalik? Kasutatades mingit muud proget ja kantides inf hiljem HE-sse.

Jah saab aga ära seda jumala eest tegema hakka, sest varem või hiljem jääd vahele.



Teine küsimus on, kui tihti üldse läheb vaja sellist asja, ehk kui tihti mängime samade mängijatega. Samas on hea jätta lauad lahti ja kui ise mingi hetk mängima hakkad, siis on juba inf olemas.


Full ringis väga tihti! Veel enam, kui sa oled õppiv mängija, kes liigub limiidist üles, siis sa kohtad samu nägusid ka kõrgema limiitides (ka nemad on üles liikunud).

potreraiser
16.11.08, 22:12
On plaan Poker Satrsi ülekolida. kas oleks mingi alternatiiv ka sellele, et ei peaks ise hakkama HEM-i abil vastaste kohta state koguma? Kas oleks mingit varianti kuskilt importida statide andmebaasi? ::)

ranka
17.11.08, 01:05
On plaan Poker Satrsi ülekolida. kas oleks mingi alternatiiv ka sellele, et ei peaks ise hakkama HEM-i abil vastaste kohta state koguma? Kas oleks mingit varianti kuskilt importida statide andmebaasi? ::)


Starsis on igasugune VÕÕRASTE KÄTE kasutamine illegaalne, vahet pole kas datamines su sõber või ise. Seega sa tohid kasutada ainult neid käsi, mis sa ise oled reaalselt lauas mänginud.

Tigrano
17.11.08, 03:01
Starsis on igasugune VÕÕRASTE KÄTE kasutamine illegaalne, vahet pole kas datamines su sõber või ise. Seega sa tohid kasutada ainult neid käsi, mis sa ise oled reaalselt lauas mänginud.


See on küll väga huvitav, kuidas saab kontrollida, et kasutad näiteks sõbra andmebaasi käisi. Aga reegel on huvitav.

ranka
17.11.08, 04:00
See on küll väga huvitav, kuidas saab kontrollida, et kasutad näiteks sõbra andmebaasi käisi. Aga reegel on huvitav.


Näiteks, kui sa oled 100NL mänginud ainult 30,000 kätt ja juba ainuüksi ühe vastase kohta HUD näitab 10,000 kätt siis on selge, et sa kasutad võõraid käsi. Ja Stars peaks saama teha sinu screenist hea tahtmise korral screenshoit ning oledki vahele jäänud.

Mitte keegi ei tule sulle selga, kui sul on kogematta võõraid käsi - näiteks importinud sõbra käed sisse, et vaadata üle ta sessioonid. Probleem tekib siis, kui sul on võõraid käsi TOHUTULT ja tegu on ilmselge info kogumisega ebaseaduslikul teel.

Ja olen tähelepannud, et millegipärast mängijad arvavad, et jube safe on cheatida, kuna pokkerituba ei saa mitte midagi tõestada. Saab ja väga edukalt, see protsess on natuke pikem aga reeglina kõik "elukutselised petturid" jäävad varem või hiljem vahele ning saavad oma laksud kätte.

Tigrano
18.11.08, 02:12
Huvitav oleks teada, kuhu maani on võimalik pokkeritoal minna nagu ranka mainisid, et teevad screenshoti, mis veel, jälgivad msn chatti, hüppavad vahpeal webi kaamerasse ja vaatavad, kas kellegil ema ei mängi hoopis.

Mõni playtechi tegelane võiks silma kinni pigistada ja kommenteerida ;D

potreraiser
06.12.08, 01:14
nagu näha pakuvad HEM-i foorumis isegi teenusena dataminengut http://www.holdemmanager.net/forum/showthread.php?t=3246&highlight=omaha uurisin natuke ka hindasid, 1mil kätt maksab 24$ ::)

ranka
06.12.08, 01:17
Suht julgelt müüb nii avalikult HEM'i foorumis PokerStars'i käsi. Päris sick.

Davy
06.12.08, 09:44
Suht julgelt müüb nii avalikult HEM'i foorumis PokerStars'i käsi. Päris sick.


Varem või hiljem saab lifetime banni ja ega ostjatelgi ei tarvitse kõige paremini minna...

ranka
06.12.08, 18:05
Varem või hiljem saab lifetime banni ja ega ostjatelgi ei tarvitse kõige paremini minna...


Täpselt ja ei imesta, kui HEM'i foorumi administratsioon võib väikese paugu selle eest saada.

metsnik
11.12.08, 23:54
kuidas on võimalik HEMis vaadata oma andmebaasis olevate käte koguarvu?

ranka
12.12.08, 01:30
kuidas on võimalik HEMis vaadata oma andmebaasis olevate käte koguarvu?


Ise olen ka toda otsinud aga kahjuks ei ole suutnud leida, kuidas näha databaasi kogukäte arvu :(:(

dahype
12.12.08, 04:23
kuidas on võimalik HEMis vaadata oma andmebaasis olevate käte koguarvu?


Uurisin ka natuke ja peaks saama kui ülevalt Players võtta, sealt "Date" juurest aastaarv panna tagasi esimeste hand historyte importimise aasta peale või veel kaugemale, min hands panna "1", All Poker Sites ja Run Report. Cashi ja tourney omad tuleb küll eraldi vaadata, aga kogu käte arvu saab lihtsalt nende kokkuliitmisel ;)

metsnik
12.12.08, 11:57
Aitäh, paistab, et täitsa töötab, aga tekkis veel üks küsimus. HEM-is on kenasti olemas võimalus autoimpordi startimise juures, et Import File(s). Ma saan aru, et see võimaldab käsi otse failist importida.

Kas ja kuidas on aga võimalik HEM-ist käsi eksportida? Mängin Triobetis kahe erineva masina taga ning HEM on mõlemas. Tahaks mingi aeg nende andmebaasid kokku panna ehk siis loogiliselt võttes tegema ühes masinas ekspordi ja selle tulemusel tekkiva faili teise masinasse importima, mis peaks siis vastavad käed andmebaasile lisama. Kuidas selline asi käia võiks?

ranka
12.12.08, 13:11
Aitäh, paistab, et täitsa töötab, aga tekkis veel üks küsimus. HEM-is on kenasti olemas võimalus autoimpordi startimise juures, et Import File(s). Ma saan aru, et see võimaldab käsi otse failist importida.

Kas ja kuidas on aga võimalik HEM-ist käsi eksportida? Mängin Triobetis kahe erineva masina taga ning HEM on mõlemas. Tahaks mingi aeg nende andmebaasid kokku panna ehk siis loogiliselt võttes tegema ühes masinas ekspordi ja selle tulemusel tekkiva faili teise masinasse importima, mis peaks siis vastavad käed andmebaasile lisama. Kuidas selline asi käia võiks?


EXPORT: HEM->Options->Database Managment, avenevas sininses aknas vajuta Connect nuppu ja kui kõik hästi läks, siis on uues aknas kõik su databaasid üles rivistatud. Nüüd vali databaas (tee aktiivseks ehk siniseks) ja vajuta Export Hands nuppu. Läheb aega, oleneb palju sul käsi aga minul 2,000,000 exportimiseks kulus miski 15-20 minutit. Käed exporditakse HEM kataloogi (C:\Program Files\RVG Software\HEM) ja miski Export Hands kataloog või midagi taolist.

Nüüd on sul suur kataloog, milles on palju faile, kuna HEM paneb igasse faili teatud arv käsi (ei teagi, mille alusel ta seda teeb). See kataloog paki kokku (näiteks WinRar'iga), et teha ta väiksemaks ning paremini transporditavamaks. Peale seda organiseeri see kataloog sinna arvutisse, kus tahad andmebaasid kokku liita.

Kui kataloog on uues arvutis, siis paki kataloog lahti ning ava HEM ning importimise lahtris vali: "Import From Folder". Avaneb uus aken, kus pead otsima kataloogi, kus su käed on.

Imortimine võtab natuke kauem aega, oleneb palju sul käsi. Miski 2,000,000 importimine võtab ca 12 tundi.

potreraiser
01.01.09, 16:53
Kas HEM baasi on võimalik kopeerida näiteks välisele kõvakettale, et saaks kahe arvutiga kasutada seda? Pean silmas seda, et ei peaks täiendavalt igakord midagi kopeerima - ühendad lihtsalt ketta ja andmed olemas.

Tigrano
01.01.09, 17:01
Kas HEM baasi on võimalik kopeerida näiteks välisele kõvakettale, et saaks kahe arvutiga kasutada seda? Pean silmas seda, et ei peaks täiendavalt igakord midagi kopeerima - ühendad lihtsalt ketta ja andmed olemas.


Hmm väga huvitav mõte, arvan, et peaks olema võimalik, kui postgreSQL lasta kõvakettale, siis kogu kupatus seal kettal olemas ja peaks toimima.

ranka
01.01.09, 18:39
Kas HEM baasi on võimalik kopeerida näiteks välisele kõvakettale, et saaks kahe arvutiga kasutada seda? Pean silmas seda, et ei peaks täiendavalt igakord midagi kopeerima - ühendad lihtsalt ketta ja andmed olemas.


Ma arvan, et ei ole.

potreraiser
01.01.09, 19:22
ise küsin, ise vastan :)

http://forumserver.twoplustwo.com/45/software/running-postgresql-database-external-hard-drive-239963/

ranka
01.01.09, 19:30
ise küsin, ise vastan :)

http://forumserver.twoplustwo.com/45/software/running-postgresql-database-external-hard-drive-239963/


Oh cool. Selline variant on väga supper IMO.