View Full Version : ***VEEBRUARI OFFTOPIC*** [ insert something original ]
Leheküljed :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
türade maa kui tige ma olen. Quintuple shootout, 1024 osavõtjat, jõudsin 64 sekka, seal heads upis pederast kobistas 500 chipi pealt üles, tõmbas 4 allinni järjest ära. Minge ***** raisk, teenimatud värdjad, fucking puudega uroodid. Tra, niimoodi sitt keeb praegu raisk. Ma lähen löön tegelt ka kellegi maha praegu
FUCK OFF Stars
võidan täna bingoga jackpoti. kaua kurat saab alla EV joosta
http://www.elu24.ee/?id=229183
Keegi oskab selle filmi kohta midagi öelda?
Käisin kinos vaatamas, suht kõva film Eesti kohta
hotcocacola
25.02.10, 01:28
wow!
tegin väljamakse starsist--> MBsse ja omg..ülekanne tuli 2minutiga!
wow!
tegin väljamakse starsist--> MBsse ja omg..ülekanne tuli 2minutiga!
Viimane deposiit tulebki ju koheselt.
http://www.youtube.com/watch?v=GxUOZhnqA04
rofl haha, vaadake kindlasti :D
http://www.pokertableratings.com/fulltilt-player-search/vmario
hihi, kes see meil siit foorumist ?
PTR Top searchitavate hulgas praegu.
Üks poiss pärnust ja siin foorumis ka vmario nime all.
EDIT: 100NL/PL winrate on ikka MEGASICK ja kogu aeg tõuseb
lol.
NL100 see kuu 25.99 ja PL100 10.59
Naljakas, siuke vend nagu apfush(http://www.pokertableratings.com/stars-player-search/apfush) mängib starsis NL2 statsidega 82/54..tekib küsimus, mis asja?:confused:
Ei olnud piisavalt motiveeritud, et NL2 mängima asus?
np: The Offspring - Self Esteem "Greatest Hits"
np: The Offspring - Self Esteem "Greatest Hits"
jah ja ei
hotcocacola
25.02.10, 05:05
Naljakas, siuke vend nagu apfush(http://www.pokertableratings.com/stars-player-search/apfush) mängib starsis NL2 statsidega 82/54..tekib küsimus, mis asja?:confused:
Ei olnud piisavalt motiveeritud, et NL2 mängima asus?
vaata, ta on tegelikult kõrgemate limiitide regs
tõenäoliselt maandus nl2-te huumorit tegema/tiltama :)
MARUROHVEL HAKKAB ALATES 1 MINUTIST
http://www.reporter.ee/2010/02/22/veebireporter-meestelt-kui-suur-on-uks-paras-tiss/
MARUROHVEL HAKKAB ALATES 1 MINUTIST
http://www.reporter.ee/2010/02/22/veebireporter-meestelt-kui-suur-on-uks-paras-tiss/
Huvitav millega neid ära hirmutatud, et pole näind ega pole ka soovi näha :d
Ta bumhundib metsikult, teeb uusi laudu ja mängib shorthanded või HU. Suht standard ju.
"Silmale meeldivad küll, aga ajule ei meeldi." Samuti suur mõte!
Ta bumhundib metsikult, teeb uusi laudu ja mängib shorthanded või HU. Suht standard ju.
las ma pakun, sa oled tuu vend, keda ma täna öösel idioodiks sõimasin, kuna sa ei jaga ikka absoluutselt mida ja mis põhjusel teed. hate hate hate, jõudu sullegi!
http://www.pokertableratings.com/fulltilt-player-search/raw887
Ma siin hate`i küll Pahvaku postis ei leia...
las ma pakun, sa oled tuu vend, keda ma täna öösel idioodiks sõimasin, kuna sa ei jaga ikka absoluutselt mida ja mis põhjusel teed. hate hate hate, jõudu sullegi!
http://www.pokertableratings.com/fulltilt-player-search/raw887
Ei, ma ei ole see vend.
EDIT: Ja su mäng on väga solid, ei tahtnud midagi halvasti öelda. Aga üheksases lauas sa väga ei istu ju? Võib-olla eksin :)
Ei, ma ei ole see vend.
EDIT: Ja su mäng on väga solid, ei tahtnud midagi halvasti öelda. Aga üheksases lauas sa väga ei istu ju? Võib-olla eksin :)
ok, palju sa mulle kaotanud oled siis?
enamus raha tuleb 7-9 mängijaga lauast
ning jaa, ma kahtlen, et sa mu mängust väga palju tead.
no kuule, sa tuled ja lahmid pori minu aeda, pole ju ilus nii
bumhuntimist ei tasu solvanguna võtta. pigem ikkagi skill.
täna on miski s*tt kuu seis vms.....
Vabandused veelkord. Eks minu väärkuvand sinust tekkis seoses sellega, et olen näinud sind palju uusi laudu avamas ja PTR grader hindab sind ka üsna looseks, mis on pigem omane shorthanded mängule. No disrespect ja matame teema maha.
PTR grader hindab sind ka üsna looseks
ma mängin fr'i (filterdatud 7-9 mängijat) 28/22/4
Vabandused veelkord. Eks minu väärkuvand sinust tekkis seoses sellega, et olen näinud sind palju uusi laudu avamas ja PTR grader hindab sind ka üsna looseks, mis on pigem omane shorthanded mängule. No disrespect ja matame teema maha.
ma mängin fr'i (filterdatud 7-9 mängijat) 28/22/4
OWNED. Tundub, et Pahvak on kade.
OMG OMG OMG OWNED!
Not really. Kui sa mulle msn-is seda näitasid, siis ma ju eeldasin kohe sama asja? Sellel on põhjus - nimelt kõva 95% mängijaid sellise graafiku, winrate ja vpip-ga mängijad ongi metsikud bumhunterid. Ja nagu vsiu ütles - kui see isegi nii oleks, siis pole see asi, mida häbeneda.
Igatahes impressive graafik ja winrate, nii uhke meistriteosega ma ei näe mõtet e-peeniste vibutusvõistlustest osa võtta - tulemused räägivad enda eest. Keep it up.
kas ma olen ainuke, kes ei suuda Pahvaku postidest antud vastuseid väärivat solvangut välja lugeda?!?!?!?!
kas ma olen ainuke, kes ei suuda Pahvaku postidest antud vastuseid väärivat solvangut välja lugeda?!?!?!?!
No oleks võinud alguses küsimuse õhku jätta, kuna ta ju reaalselt midagi asjast ei teadnud.
Jälle mingi loll teema muidu, räägime parem sellest, et slovakkia lüpsis rootsi ära, keegi sidebete, mis leits kodus ära lõhkus?
Vaata see "bumhunteriks" või "nitiks" vms. kutsumine on personaalküsimus. Umbes samuti, et mõnele on bohhui, kui talle öeldakse, et ta on homo - teine selle eest tahaks kallale tulla.
Vaata see "bumhunteriks" või "nitiks" vms. kutsumine on personaalküsimus. Umbes samuti, et mõnele on bohhui, kui talle öeldakse, et ta on homo - teine selle eest tahaks kallale tulla.
Pakun, et kui selliste asjade peale ärrituda, siis on tõenäoliselt mingi tõepõhi asjal all? Ma muidugi ei ole mingi psühholoogiaboss, aga ma lihtsalt ei mõista selliseid juhtumeid.
See ei tähenda muidugi, et ma arvaks, et vmario mingi bumhunter või sina mingi homo oleks, ma räägin üldiselt.
Jep, minu viga, et tegin vale järelduse, aga sellised statid esinevad fullringis üsna harva. Ilmselt on postflop mäng vmariol väga hea, mis teeb küll kadedaks (rankale).
Pakun, et kui selliste asjade peale ärrituda, siis on tõenäoliselt mingi tõepõhi asjal all? Ma muidugi ei ole mingi psühholoogiaboss, aga ma lihtsalt ei mõista selliseid juhtumeid.
See ei tähenda muidugi, et ma arvaks, et vmario mingi bumhunter või sina mingi homo oleks, ma räägin üldiselt.
No mina näen asja nii. OMG, 7PT/BB TA ON KINDLALT BUMHUNTER, EI SAA OLLA ÜHELGI INIMESEL PURE SKILLI, RAUDSELT ALUSTAB LAUDU.
Siis järsku avaneb taevas ja tuppa lendab vMario. Pahvakul silmad punnis, et WTF?! ANNA ANDEKS, RESPEKT, RESPEKT, RESPEKT SU MÄNGULE JNE.
Tra on bumhunter või ei ole aga näidaku mulle kes on suuteline FR mängima 28/22/4 ja sealjuures 5PT/BB. Kui see bumhuntimine on kuldne rahaallikas saamaks winrate üle 3pt/bb siis miks enamustel junnide (s.h. mul) on winrate alla kahe?!?!?!?!?!?
variatsioon
25.02.10, 11:28
MIS SUL VIGA ON??
KIIMAS. TRA TAHAN KA SELLIST WINRATE :)!
Kuule vMario sa kubu all mängid, et nii suurelt võidad?!??!?!
omg.. üha rohkem ja rohkem kohtab sellist ärategemise teemat siin foorumis:-(
no paneb keegi mõne postiga veidi rappa.. pole vaja selle pärast kohe selga lennata ja miskit flamewari korraldada..
aga Rammsteini kontsert oli 10/10.. (Y)
rahvavaenlane
25.02.10, 12:00
No oleks võinud alguses küsimuse õhku jätta, kuna ta ju reaalselt midagi asjast ei teadnud.
Jälle mingi loll teema muidu, räägime parem sellest, et slovakkia lüpsis rootsi ära, keegi sidebete, mis leits kodus ära lõhkus?
pole küll leitsi kunagi näinud, aga olles tema päevikut sirvinud ja muid kommentaare lugenud olen kindel, et lõhkumata ei jäänud.
inimene oskab raha teenida, mis vahet sel on kuidas/kellelt ta seda teenib. teab kust saab seda kergelt ja sealt ta ka seda teenib, tark inimene imo ja kõik.
variatsioon
25.02.10, 12:12
inimene oskab raha teenida, mis vahet sel on kuidas/kellelt ta seda teenib. teab kust saab seda kergelt ja sealt ta ka seda teenib, tark inimene imo ja kõik.
nii et respekt narko diileritele ja scammeritele. :)
George: I'm really great at what I do, Dad. I mean I'm really great at what I do.
Fred Jung: Let me tell you something, George: you'd have been great at anything.
- Blow
nii et respekt narko diileritele ja scammeritele. :)
isegi nendele respekt. eestis on ka haigelt geniaalseid narkodiilereid, kes oskavad nii märkamatuks jääda samas teenida rohkem kui keskmine eesti inimene elu jooksu lsuudab kokku teenida.
kui ühiskond ei anna sulle võimalust (töötu jne) tuleb see võimalus ise tekitada.
kõik see kehtib muidugi ainult siis, kui inimene teeb seda austusega (ka teiste vastu).
mastermind diileritele ja skämmeritele küll retsept.
lol, narkokaubandus ja pokker on ikkagi väga erinevad. Pokker ei keera elusees sul elu niivõrd perse kui narko, enamus juhtudel siis.
nii et respecti mingitele narkoärikatele on küll mõtetu anda... scammimine on teine asi.. seal on räigelt skilli vaja ja enamus kordadel lüpsitakse mingeid random rikkureid
isegi nendele respekt. eestis on ka haigelt geniaalseid narkodiilereid, kes oskavad nii märkamatuks jääda samas teenida rohkem kui keskmine eesti inimene elu jooksu lsuudab kokku teenida.
kui ühiskond ei anna sulle võimalust (töötu jne) tuleb see võimalus ise tekitada.
kõik see kehtib muidugi ainult siis, kui inimene teeb seda austusega (ka teiste vastu).
räägi pisut lähemalt "austusega teiste vastu" narkodiilerist.
ma ei saa väga hästi aru ja ei oska väga neid respectiga.........
ja räägi mida saaks ja peaks ühiskond võimaluse andmiseks tegema?
Tundub, et liiga paljude "lahedate narkomeeste" filmide nägemine ei mõju hästi. Enamus lõpetavad ikka sama moodi. Kui sul nii hea mastermind on, siis miks sa siis seda õiglaselt ja moraalselt kasutada ei mõista?
lol, narkokaubandus ja pokker on ikkagi väga erinevad. Pokker ei keera elusees sul elu niivõrd perse kui narko, enamus juhtudel siis.
nii et respecti mingitele narkoärikatele on küll mõtetu anda... scammimine on teine asi.. seal on räigelt skilli vaja ja enamus kordadel lüpsitakse mingeid random rikkureid
Haha. Sa tahad öelda, et need masternarkokartellides on mingid taunid koos v? Tra seal vennad teavad juba enne lauda istumist mida nad riveril teevad.
Haha. Sa tahad öelda, et need masternarkokartellides on mingid taunid koos v? Tra seal vennad teavad juba enne lauda istumist mida nad riveril teevad.
geniaalne :D
Godspeed_EJ
25.02.10, 13:59
scammimine on teine asi.. seal on räigelt skilli vaja ja enamus kordadel lüpsitakse mingeid random rikkureid
sa oled vist ikka väga noor?
küll elu jõuab järgi
Pokker ehk hasartmäng võib elu x10 rohkem p*tsi keerata kui mingi kuradi narko.
sa oled vist ikka väga noor?
küll elu jõuab järgi
+1
Mürsik gängstereid ennegi nähtud.
http://www.upload.ee/image/415031/23681_354596886799_758741799_4825374_5573303_n.jpg
masterpuppet
25.02.10, 14:18
Kui raha on elus su jaoks kõige tähtsam.
variatsioon
25.02.10, 14:24
http://www.upload.ee/image/415031/23681_354596886799_758741799_4825374_5573303_n.jpg
seff.. sain venekeelsest naljast aru :D
not funny tho
Pokker ehk hasartmäng võib elu x10 rohkem p*tsi keerata kui mingi kuradi narko.
Vaata, kui sa oled päris taun, siis sa jah võid pokkeriga endal elu perse keerata ja halvimal juhul ka oma perekonnal. Kuigi, taunina sa võid seda teha ka oma äri ajades või sajal muul kombel, lolluse eest pole pääsu.
Kui sa oled edukas narkodiiler, siis sinu tegevuse tulemus keerab elu perse kümnetel, kui mitte sadadel inimestel ja perekondadel.
Ei saa vaadata ainult mulli enda ümber, sellest väljapoole võiks ka vaadata. Ja ei ole päris nii, et võin kasvõi kõrvuni pasa sees olla, peaasi, et käsi välja ulatab, mis raha vastu võtab. Kui verinoorena sellest aru ei saa, siis vanemana loodetavasti jõuab kohale.
HU grinder
25.02.10, 14:28
Jah, kui oled edukas pokkerimängija võid ka kümnetel ja sadadel elu perse keerata.lol
Tundub, et liiga paljude "lahedate narkomeeste" filmide nägemine ei mõju hästi.
kust sa seda võtad, et ma neid vaatan? äkki oled ise neid natuke liiga palju vaadanud
räägi pisut lähemalt "austusega teiste vastu" narkodiilerist.
ma ei saa väga hästi aru ja ei oska väga neid respectiga.........
ja räägi mida saaks ja peaks ühiskond võimaluse andmiseks tegema?
noh, sesmõttes, et teisi inimesi peab alati austama, et säiliks inimlikkus. näiteks et ei hakka kanepit müüma 12 aastasele lapsele jne. oled neid dokumentaale näinud küll ju ja enam-vähem peaksid mingi aimu saama, mida ma mõtlen, sest ma ise ei oska väga hästi seda väljendada, sorry.
ja mida ühiskond peaks selleks tegema - midagi. ei saagi midagi teha (imo)
Jah, kui oled edukas pokkerimängija võid ka kümnetel ja sadadel elu perse keerata.lol
wow. outtabox mõtlejaid ka siin ikka..
Ma tahan endale uut windowsi peale panna, ehk formatit teha või kuidas seda öeldakse. Plaat mul on, aga mida tähendab see:
WHEN INSTALLING IT IS ALWAYS BEST TO BOOT TO DISK AND REFORMAT
HARD DRIVE. Ehk siis mida ma tegema pean?
Kui sa oled edukas narkodiiler, siis sinu tegevuse tulemus keerab elu perse kümnetel, kui mitte sadadel inimestel ja perekondadel.
narkootikumide tarbimine on vabatahtlik. selles mõttes, et diiler ei tule relvaga su juurde ja ei ähvarda sul nüüd süstal kätte toppida.
kui oled nii loll, et seda teed siis on see juba sinu asi, täpselt sama asi nagu pokkeriga.
Selgita kõigepealt .. kuidas sa omaarust seda formatit teed ? Paned XP plaadi sisse ja ootad maagiat või boodid ta ikka üles ?
narkootikumide tarbimine on vabatahtlik. selles mõttes, et diiler ei tule relvaga su juurde ja ei ähvarda sul nüüd süstal kätte toppida.
kui oled nii loll, et seda teed siis on see juba sinu asi, täpselt sama asi nagu pokkeriga.Mulle tuldi kallale kui ma ütlesin, et ma lõpetan pokkeri mängimise.
Mulle tuldi kallale kui ma ütlesin, et ma lõpetan pokkeri mängimise.
lol, päris karmide inimestega suhtled :police:
Selgita kõigepealt .. kuidas sa omaarust seda formatit teed ? Paned XP plaadi sisse ja ootad maagiat või boodid ta ikka üles ?
Ma ei tea mida tegema peab, seepärast uuringi. ..
http://landfield.pri.ee/XP_SATA.html
keri alla tips .. seal peaks selgeks tegema küll.
Kui lahti ei jaga siis helista ..
http://landfield.pri.ee/XP_SATA.html
keri alla tips .. seal peaks selgeks tegema küll.
ty.
Kui lahti ei jaga siis helista ..
i shit bricks selle teksti peale mis seal on.. õõh.
btw, kui mul pole plaati vaid on install fail välisel kettal, mis siis teha tuleb?
variatsioon
25.02.10, 14:58
eem... miks peaks keegi endale XP peale panema?
eem... miks peaks keegi endale XP peale panema?
Dunno. Tegelt ma ikka ei pane. Kui mul praegu on peale win7 ja tahan vistat tagasi siis peab ka mingeid ulmse süsteeme aretama võin lihtsalt panen installima vm? Kuidas see käib..?
Dunno. Tegelt ma ikka ei pane. Kui mul praegu on peale win7 ja tahan vistat tagasi siis peab ka mingeid ulmse süsteeme aretama võin lihtsalt panen installima vm? Kuidas see käib..?
Mis sunnib inimest win7 maha laskma ja asendama Vistaga?
tahan
Ma olen vist selline vanakooli mees, aga ma panin ka kunagi Vista peale .. 5 minutit oli ja XP tagasi. Lihtsalt selline kõnts tundub.
orgunnige 7 omale. kiire ja kaasaegne
Ma tahan endale uut windowsi peale panna, ehk formatit teha või kuidas seda öeldakse. Plaat mul on, aga mida tähendab see:
WHEN INSTALLING IT IS ALWAYS BEST TO BOOT TO DISK AND REFORMAT
HARD DRIVE. Ehk siis mida ma tegema pean?
kui endiselt abi vajad, võin aidata, lisa msn'i, mario@mariovaher.com
variatsioon
25.02.10, 15:22
+1
unreal
olin aegade algusest XP peal, vista jätsin vahele ja panin hiljuti w7 peale.. väga hea peaks mainima. soovitan kui keegi mõtleb kas teha uuendus või mitte
Ei ma ei ütle midagi halba Vista kohta. Kasutasin seda betast alates ja ei olnud muret sellega. Win7 samuti betast alates. Ega neil suurt vahet minu silmis pole. Natuke kiirem on 7.
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Carroll_(lottery_winner)
Yea vana asi aga kindlasti väärt lugemist. most epic story of maailm.
rahvavaenlane
25.02.10, 15:30
wtf!!!! mis mõttes nagu??? austusega kelle vastu??? ohvrite? maksumaksja, kes peab kogu selle pasa mis narkaritega juhtub kinni plekkima??? austusega ühiskonna selle poole vastu kes saab aru, et narkootikumidest peab sajaga eemale hoidma ja sellega tulu teenivad inimesed tuleb vabast ühiskonnast isoleerida? ei. pigem aukartusega nende inimeste ees, kellele nad massiliselt pappi kokku peavad ajama.
rahvavaenlane
25.02.10, 15:32
**** ma hakkan ikka päris päris pööraselt kettasse minema kui ma siin teatud arvamusi loen. fakk
need kes kellegile aukartuses pappi kokku ajavad on debiilikud, saab ka muudmoodi.
peaks ka vist win7 peale panema aga - see, et jube aeg läheb jälle kui databaas tagasi panna. üks päev pm mängida ei saa :sad:
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Carroll_(lottery_winner)
Yea vana asi aga kindlasti väärt lugemist. most epic story of maailm.
Nii ebareaalne, uskumatu kui rumal inimene. Samas õpetlik lugu neile, kel sarnane probleem ajude kasutamisega.
Ma vihkan ka narkodiilereid .. nendele ei saa kaardiga maksta ja eriline sularahavänn ei ole.
rahvavaenlane
25.02.10, 16:38
isildur mängib jälle. kuidagi tagasihoidlikuks on tõmmanud.
flipmachine
25.02.10, 16:40
ruttasin kiirelt vaatama, aga tundub,et keegi ei taha temaga mängida 8=)
variatsioon
25.02.10, 16:42
tal vist kogu bankroll lauas :D
rahvavaenlane
25.02.10, 16:42
ruttasin kiirelt vaatama, aga tundub,et keegi ei taha temaga mängida 8=)
mõni minut tagasi action käis veel, aga nüüd on üksi jah.
rohelinekonn
25.02.10, 17:07
2 päeva tagasi läksin paari õlut tegema ja piljardit mängima nüüd jõudsin koju
kui endiselt abi vajad, võin aidata, lisa msn'i, mario@mariovaher.com
vajan.
Dirty Tackles of the Week (23/2/2010) (http://www.101greatgoals.com/videodisplay/4864840/)
Great fun!
Mis seal lõbusat on?
Selline asi võib terve karjääri perse keerata.
Narko jutt on ka mõnel vennal ikka nuts.
GG!
olin aegade algusest XP peal, vista jätsin vahele ja panin hiljuti w7 peale.. väga hea peaks mainima. soovitan kui keegi mõtleb kas teha uuendus või mitte
Vau. Ei mäletagi millal Kris oleks kellellegi nii sõbraliku nõu andnud.
ühe postina ei saanud 3 posti kokkuvõtta?:D
Sain. Ausalt öeldes ei mõelnudki selle peale.
kellegil tuttavat rekkajuhti pole kes sõidab mööda maailma ringi?
nikitheone
25.02.10, 18:31
on. mis mureks?
on. mis mureks?
Tahaks leida rekkajuhti kes teatud sihtkohta sõidaks/läbi läheks..
nikitheone
25.02.10, 18:34
täpsemalt
variatsioon
25.02.10, 18:35
Tahaks leida rekkajuhti kes teatud sihtkohta sõidaks/läbi läheks..
see narko jutt inspireeris äri tegema?
täpsemalt
http://www.fox5sandiego.com/media/photo/2009-06/47385847.jpg
näääh. narko on see millest ma suure kaarega eemale hoian.
Mis seal lõbusat on?
Selline asi võib terve karjääri perse keerata.
Seda muidugi, saan sellest absoluutselt hästi aru, aga sellegipoolest on see väga entertaining vaadata.
Godspeed_EJ
25.02.10, 19:21
Seda muidugi, saan sellest absoluutselt hästi aru, aga sellegipoolest on see väga entertaining vaadata.
mõistus pole ikka oma teha, kahjuks
Kobbers: i usually don't play you because you play more than 4 tables
Mis loogika see on?
ristijeesus
25.02.10, 20:01
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=368332
Esimene samm teel olümpiale.
pokker ei saa elusees olümpiale. enne tõuseb MJ surnuist üles
mõistus pole ikka oma teha, kahjuks
ära higista võll
pokker ei saa elusees olümpiale. enne tõuseb MJ surnuist üles
ära higista pessimist
Godspeed_EJ
25.02.10, 20:13
ära higista võll
tänu ajugeeniustele, nagu sina, ei higista kahjuks, sest ei saa trenni teha.
higistamine läks moodi?
jah, ca 5 mintsa tagasi
tänu ajugeeniustele, nagu sina, ei higista kahjuks, sest ei saa trenni teha.
Aga äkki ütled, kust mina pidin teadma, et see sul hell teema? Palun vabandust.
Godspeed_EJ
25.02.10, 21:15
Aga äkki ütled, kust mina pidin teadma, et see sul hell teema? Palun vabandust.
Ega sa ei saanudki teada. Lihtsalt mõtle, mis tunne võib olla, kui sellisest lollist olukorrast saad pikaajalise vigastuse.
Godspeed_EJ
25.02.10, 21:17
zalgiris teeb hullu mängu
Ega sa ei saanudki teada. Lihtsalt mõtle, mis tunne võib olla, kui sellisest lollist olukorrast saad pikaajalise vigastuse.
Kuule usu mind, ma olen ise jalgpalli üle 11aasta mänginud ja ma saan ülimalt hästi aru sellest ning sa võid jumala kindel olla, et ma ei soovi kellelegi halba või mingit ulme vigastust. Lihtsalt sellist andmist ja dramat on ülimalt huvitav vaadata, veelkord rõhutades, et ma ei soovi kellelegi halba ilmselgelt.
zalgiris teeb hullu mängu
kus jälgid?
Godspeed_EJ
25.02.10, 21:39
Kuule usu mind, ma olen ise jalgpalli üle 11aasta mänginud ja ma saan ülimalt hästi aru sellest ning sa võid jumala kindel olla, et ma ei soovi kellelegi halba või mingit ulme vigastust. Lihtsalt sellist andmist ja dramat on ülimalt huvitav vaadata, veelkord rõhutades, et ma ei soovi kellelegi halba ilmselgelt.
ok!
kus jälgid?
viasat sport.
21.40 hakkab veel Panathinaikos-Barcelona
Eile Rammsteini kontsert üli cool:
Mõned rändom klõpsud:
http://timmu.planet.ee/pokker/24022010084.jpg
http://timmu.planet.ee/pokker/24022010090.jpg
http://timmu.planet.ee/pokker/24022010093.jpg
Tarmonator
25.02.10, 21:52
ennustan, et saavad lõpuks ikkagi ära
Kas EMA peabki see aasta nii pask olema .. mingi pagana Bedwetters hakkab jälle auhindu noppima, kuna nendel pagana tiinekatel on kõikidel Limpa telefonid ja nüüd klõbistavad nii, et näpud villis.
Kobbers: i usually don't play you because you play more than 4 tables
Mis loogika see on?
Nit/rock vastane, leidub ka paremaid fishe, kellelt raha saada.
Foorum on eile/täna kitsamaks muutunud või?
täpselt nii, eile siis või isegi üle.
Tagasi ei saa muuta seda kuidagi?
Kas EMA peabki see aasta nii pask olema .. mingi pagana Bedwetters hakkab jälle auhindu noppima, kuna nendel pagana tiinekatel on kõikidel Limpa telefonid ja nüüd klõbistavad nii, et näpud villis.Ärge pange tähele. Õigemeel tuli lavale ja mul on boner. Imelik .. ei vä ?
hotcocacola
25.02.10, 22:40
Väike mix
http://img148.imageshack.us/img148/569/pokkeriprodcomalgajast.jpg
Kas EMA peabki see aasta nii pask olema .. mingi pagana Bedwetters hakkab jälle auhindu noppima, kuna nendel pagana tiinekatel on kõikidel Limpa telefonid ja nüüd klõbistavad nii, et näpud villis.
kisub higistama, jah.
Väike mix
rankalt logo kasutamise eest luba küsisid vä? saad veel kohtucase ka peale sellise teo eest. jama võib tulla, nuuh.
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=368332
Esimene samm teel olümpiale.
hell no
Väike mix
hahahhahahah
well done coca
variatsioon
25.02.10, 23:00
Väike mix
damn windows xp.
Ma olen pikka aega nõudnud, et sula välja võttes peaks olema panga poolt võimalus ka see üles flipata. Coca ideel on jumet.
Tarmonator
25.02.10, 23:07
pokkeriprod logo võiks olla hansakpanga asemel ;)
Väike mix
Mad Photoshop skillz:afro:
hotcocacola
25.02.10, 23:32
pokkeriprod logo võiks olla hansakpanga asemel ;)
peale postitamist vaatasin ka, et tegelikult hansapanga/swedpanga asemel võix pokkeriprod.comi logo olla, AGA....mul pole nii suurt logo :(
http://www.atdhe.net/
kes veel ei teadnud, siis seal on " Poker Channel " , näitab kohati täitsa nuts asju.
atm durri vs mingivend HU
http://www.atdhe.net/
kes veel ei teadnud, siis seal on " Poker Channel " , näitab kohati täitsa nuts asju.
atm durri vs mingivend HU
Vaatan ka praegu....aga kui uus see "Million dollar cash game" osa on mind huvitab, kõige uuem vist pole eks?
rakvere pelmeenid = nuts
Ei. Pealinna omad parimad.
Lasin üle pika-aja arvuti üle ad-aware kõige uuema versiooniga ja mis leiti:
Win32.Backdoor.Posion - Malware - Will open ui a backdoor on the indected machine allowing remote acces.
Lasin üle pika-aja arvuti üle ad-aware kõige uuema versiooniga ja mis leiti:
Win32.Backdoor.Posion - Malware - Will open ui a backdoor on the indected machine allowing remote acces. Scary.
Ei. Pealinna omad parimad.
Mulle maitsevad isetehtud rohkem.
Scary.
Peale restarti läheb paroolide vahetamiseks.
Task managerist explorer.exe ja ieexplore.exe kinni ja "System" kaustast "com.exe" fail lase maha .. kui ta seal enam on. Ja registrist lase "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\
{04F4BA85-A3C7-4235-0200-060204060705}]" maha. Igaks juhuks võid kontrollida ..
lol wut? ma ei lase küll lampi mitte midagi maha :)
variatsioon
26.02.10, 10:13
btw kui aeglase arvutiga on vaja mingit ressursi nõudvat tööd teha siis soovitan explorer.exe maha lasta :)
btw kui aeglase arvutiga on vaja mingit ressursi nõudvat tööd teha siis soovitan explorer.exe maha lasta :)Kinni panna .. mitte maha lasta lol. :D
variatsioon
26.02.10, 10:20
jiieees! :)
Godspeed_EJ
26.02.10, 11:01
tulumaks shipiti tagasi...jei :)
tulumaks shipiti tagasi...jei :)
Minul veel mitte :S
ma enivei lasin selle maamaksu tarbeks shipida.. seega no tities
lol ma vaatasin ka, et mul maamaks võlas - 67 krooni. hahha
Modesin omale skinni ftp-sse.Ja t6sijutt-ei tule enam yldse tilt peale.
http://4.bp.blogspot.com/_IpUeWU25LyQ/S4eVZzAzBjI/AAAAAAAAAC4/0XSbJPAPxTo/s1600/edgar.JPG
masterpuppet
26.02.10, 12:53
Kiidan heaks.
variatsioon
26.02.10, 12:56
mmmmmmmm.. sula
http://www.ohtuleht.ee/galerii/pildigalerii/1981
Ma vaatasin eile neid vist .. ei mäleta. Igastahes mõtlesin, et kuidas ma saan naise seksikust määrata kui tal on mingi pagana puhvaika ja läki-läki peas .. ebareaalne ju ?
Ma vaatasin eile neid vist .. ei mäleta. Igastahes mõtlesin, et kuidas ma saan naise seksikust määrata kui tal on mingi pagana puhvaika ja läki-läki peas .. ebareaalne ju ?
vaatad silmi ..
esimene õll avanes. hooray weekend!
Modesin omale skinni ftp-sse.Ja t6sijutt-ei tule enam yldse tilt peale.
http://4.bp.blogspot.com/_IpUeWU25LyQ/S4eVZzAzBjI/AAAAAAAAAC4/0XSbJPAPxTo/s1600/edgar.JPG
MNEGAROFL
variatsioon
26.02.10, 13:59
esimene õll avanes. hooray weekend!
:D GL!
Tegelt pean vabandama oma lapsikust. Olen magamata ja tulin just trennist siis vaja unerohuks paar ära juua, et õhtul naistesse minna.
Godspeed_EJ
26.02.10, 14:38
kell 13.00 õlut juua ei ole lapsik
UPDATE: neljas õlle avanes, see viimane ja siis magama.
hotcocacola
26.02.10, 15:26
tra what the fuck rsk
kell 11 hakkas mingi nuss peale, ülevalt korruselt kujutas mingi vend et on ehitusspetsialist vms, tõenäoliselt kasutas naasklit lööktrellina :S
kell 11.30 hakkas ajudenuss vol 2, kui platsi astus wolfgang "onemind" amadeus mozart @ klaveril
ning kell 12 hakati koridoris tolmuimejaga prussakaidtaga ajama.....FML...tra magadaka ei lasta
Siis on nuts kui iga nädalapäev käib koristaja korterite koridore koristamas
Mul endal elab üleval korrusel mingi tüüp kes kuulab ikka õhtuti justin timberlake ja muud sellist muusikat, ajab ka suht närvi...
pisiasjad häirivad magamist?
tähendab, et pole väsinud vaid tahad laiselda.
rohelinekonn
26.02.10, 15:33
mul mingi ahv puurib nädalas korra kaks midagi hommikuti. Ja nii juba aasta otsa suht leili ajab. Alati mõtlen et kurat kuhu ta neid auke puurib nii palju
hotcocacola
26.02.10, 15:36
pisiasjad häirivad magamist?
tähendab, et pole väsinud vaid tahad laiselda.
see pole pisiasi
ma vajan täieliku rahu :D
mul mingi ahv puurib nädalas korra kaks midagi hommikuti. Ja nii juba aasta otsa suht leili ajab. Alati mõtlen et kurat kuhu ta neid auke puurib nii palju
See pole ahv,see on ahvi naine kes vibraatoriga m6nuleb.Stabiilselt n2dalas 2 korda.
mind ei ole mitte kunagi mitte ükski naaber häirinud; pigem on see vastupidi.
Tegelt see vist perevärk. Ostsin miski aeg 5000 eekised 5 kõlli + bassika, sain hommikul ühekaskt kätte ja kohe hakkasin testima. Jalas olid ainule pokserid või lühikesed püksid ,ei mäletagi ja jube pohmas olin. Muss röökis kui segane ja koristasin tuba. Järsku pööran ja vaatan, et miski vanamutt korteris ja vehib rusikaga -- naabrimaja korteriühistu perenaine oli tulnud mölisema, et ma vaiksemaks panen. Läks suuremaks sõjaks, et ta kutsub mulle politsei, siis ütlesin, et kutsun sulle, et mu korterisse tungisin. Igastahes asi rahunes maha.
Point selles, et vanamutt kõrval majas (asus miski 25 meetrit eemal, aknad kinni) kuulis mussi hommikul vara ja tuli mölisema, õde see-eest magas kõrval toas ja ei saanud midagi aru :P
durrrr vs isildur 4 lauda HU holdem NL
see pole pisiasi
ma vajan täieliku rahu :D
kõlab nagu naise suust..... :biggrin:
hotcocacola
26.02.10, 15:42
mine ptsi :D
ma tahaks näha, kas sa poleks stressis, kui kell 11 hakatakse mingisuguste ehitustöödega sinu üleval peale :D
peale minu siin foorumis on ainult 4 normaalset inimest - vsiu, tigrano, estpatrick ja rohelinekonn. teised on ka normaalsed.
peale minu siin foorumis on ainult 4 normaalset inimest - vsiu, tigrano, estpatrick ja rohelinekonn. teised on ka normaalsed.
kle sa pidid ammu magama minema juba.. kaua võib neljandat ülut juua
räägin pumpsi, atsetooni ja kolme totsiga õhtuseid peoplaane. ole rahulik, kohe lähen.
btw, keegi see aasta wsop-ile? (mängima/reilima)
Godspeed_EJ
26.02.10, 16:23
kõlab nagu naise suust..... :biggrin:
ära ärrita cocat...see aeg kuust jälle :p
edit: Aga jah, endal ülemine naaber ka teeb "remonti" juba viimased 2 aastat. Pidevalt trell huugab ja lööb haamriga naelu seina. Õnneks ta päris trell käes ei ärka ja lõunani on vähemalt rahu majas.
http://www.pokerstars.com/vip/store/?cat=clothing&prod=cl-29
Kui kellegil on huvi siis PM ;D . XL suurus.
Mul ka nädal-paar tagasi alt naaber otsustas puurida, natuke aega kannatasin ja siis lükkasin oma 40k eest ostetud helisüsteemil volüümi põhja ja panin hardstyle plaadi peale. Rohkem pole puurimist kostnud.
Paari päeva pärast peaks Qlimax 2009 blu-ray plaat kohale jõudma, tahaks näha, kes siis veel puurida julgeb.
Tegelt see vist perevärk. Ostsin miski aeg 5000 eekised 5 kõlli + bassika, sain hommikul ühekaskt kätte ja kohe hakkasin testima. Jalas olid ainule pokserid või lühikesed püksid ,ei mäletagi ja jube pohmas olin. Muss röökis kui segane ja koristasin tuba. Järsku pööran ja vaatan, et miski vanamutt korteris ja vehib rusikaga -- naabrimaja korteriühistu perenaine oli tulnud mölisema, et ma vaiksemaks panen. Läks suuremaks sõjaks, et ta kutsub mulle politsei, siis ütlesin, et kutsun sulle, et mu korterisse tungisin. Igastahes asi rahunes maha.
Point selles, et vanamutt kõrval majas (asus miski 25 meetrit eemal, aknad kinni) kuulis mussi hommikul vara ja tuli mölisema, õde see-eest magas kõrval toas ja ei saanud midagi aru :P
mul sarnane juhtum aga ma ei lasnud mussi vaid mängisin pokkerit öösel mõne emotsionaalse karjega. pmst kõrvalt korterist lendas vanamutt lihtsalt sisse ja kukkus laamendama
rohelinekonn
26.02.10, 18:10
mis teil kõigil on uksed lahti koguaeg?
mis teil kõigil on uksed lahti koguaeg?
Jah
tra ma leidsin nii nutsi loo ühe video taustal ja nüüd on nii raske seda tuvastada :D
koguaeg ei ole aga vahel juhtub
tra ma leidsin nii nutsi loo ühe video taustal ja nüüd on nii raske seda tuvastada :D
nagu näha ei olnudki väga raske:D
Mul on naabrimemm käinud korduvalt manitsemas (korra ka koos politseiga), et mu "arvutimootor" ei möirgaks öösiti. Samuti on mul toimunud suuremad läbud aegadel, kus ma olen linnast ära olnud tegelikult üldse ja muusika tümpsu on kuulda üle maja ka siis kui mina kõrvaklappidest tulevat heli ei kuule meetri kauguselgi.
Mõned suht agressive kirjakesed ka. Kahjuks ei ole väga hästi loetavad.
http://i224.photobucket.com/albums/dd97/maeioska/16112008081.jpg
http://i224.photobucket.com/albums/dd97/maeioska/17022009100.jpg
BuildUp`i korterilood on vägevad :D
Mind ajaks selline naabrimutt ülitilti. Mingu vanadekodusse, kui rahus surra tahab. Uskumatu, keelab omas kodus arvuti kasutamist.
see on parim selle kuu parim lugemine, elust enesest.
Ma mõelsin, ärge pange ööseks mootorit tööle - hahahah
ROFL
Mul sõbral oli kunagi sarnane kiri uksel kui ta täispeaga koju tuli, sellepeale võttis markeri ja kirjutas üle kirja "Käi *****", ma tean et pole just kõige intelligentsem asi teha, aga pärast seda kirju rohkem ei tulnud :D
Mul on naabrimemm käinud korduvalt manitsemas (korra ka koos politseiga), et mu "arvutimootor" ei möirgaks öösiti. Samuti on mul toimunud suuremad läbud aegadel, kus ma olen linnast ära olnud tegelikult üldse ja muusika tümpsu on kuulda üle maja ka siis kui mina kõrvaklappidest tulevat heli ei kuule meetri kauguselgi.
Ma saadaks kirja vastu, et: "Minuga ei mölise, ma olen ment!"
Aga see selleks...jah mul endalgi käib kristiines päris põnev trall. Meil on selline pesumasin, kus vee äravoolu toru tuleb pista wc-potti. Sõber on 2 korda unustanud vooliku maha ning naabritel sajab laest vihma. :D
Kõrval elab selline tore tädike, keda häirib see, et välja minnes lükkan ma ukse liiga lahti ning tema uksematt läheb katki. See pidi väga väärtuslik uksematt olema. Hea kerge ning kuna tädikesel on radikuliit ja tselluliit ja sada liiti veel, siis ta ei saa endale rasket uksematti osta, kuna ei jõua seda maast üles tõsta.
Kui nüüd paar nädalat tagasi oli uuesti see naabrite vihma probleem, siis oli pmts terve trepikoda koos ning räägiti mulle, et meie 5nda korruse korterist oksendati aknast alla. Ma vaatasin imestunud näoga 3nda korruse tädikesele otsa ning küsisin, et ma küll midagi tõsiselt ei tea, et millal see veel juhtus?! Vastuseks ütles ta, et sügisel juhtus...noojah, mis seal ikka siis :D Õnneks või kahjuks meie majaesimees on ka täielik pussy, kes ei julge isiklikult ukse taha tulla, vaid ähvardab mingite kappidega või siis saadab omanikele kirju.
Tore :)
rohelinekonn
26.02.10, 19:12
ma kunagi 5 elasin siis sealt oli kah üksvahe alla oksendatud nii et 4 ja kolmanda korruse aknad olid kõik jama täis
LOLOLOL :heart::heart::heart:
tra tahaks näha mis see naaber siis teeks kui mingi standard inimene kes iga nv pidu paneb mendi asemel elaks
Härra Kristjan Laas, ma tahtsin sulle mainida, et mul ei ole suur suu.
Härra Kristjan Laas, ma tahtsin sulle mainida, et mul ei ole suur suu.
haha.
Mul naabriga omad suhted. Sain ka endale ükskordsupaka ja kuulasin rahulikult öösel mussi. Järsku käis akna taga mingi kolisemine mitu korda ja kui rõdule vastama läksin, et mis keiss on, siis avastasin hommikumantlis naabri, kes oli mu rõdu saelehti täis loopinud, et mu tähelepanu saada ja öelda, et tümmi vaiksemaks tõmbaksin. Nüüd igakord kui mul on muusika liiga kõva ja tahab magama minna, siis ta paneb paar head laksu vastu seia, mis on märguanne, et tuleb bass maha keerata.
Üldse imelik vend on ta. Norskab nagu meeletu. Esimesed nädalad oli mul tolle pärast unetud ööd ja pidin teise tuppa minema magama. Nüüd olen ära harjunud ja päris mõnus surin käib öösiti läbi.
minu eelmised naabrid kunagi olid - minu inglise keele õpetaja, minu muusika õpetaja ja minu perearst.
vahepeal oli päris äge, kui sai kõvasti sõpru külla kutsutud, siis inglise keele õpetaja käis pahandamas ja lubas politsei kutsuda ning siis järgmine päev tema tunnis vaikselt istuda.
elasin seal üksinda ehk siis ma ei olnud just nende lemmiknaaber
lol täitsa haige, ma olen iga päev päeva 2 tundi pikendanud ja ring hakkab täis saama. Alguses läksin magama kell 4 öösel, siis 6 hommikul, siis 8, 10, 12 ja eile läksin 4-st magama . Täna reede kell 7 ja metsik uni hakkab tulema brrrrr...
hotcocacola
26.02.10, 20:03
ISSSSSSSSSSSSSSAND JUMAL
missssssssssaaaaaaaaaaab
hotcocacola
26.02.10, 20:03
lol täitsa haige, ma olen iga päev päeva 2 tundi pikendanud ja ring hakkab täis saama. Alguses läksin magama kell 4 öösel, siis 6 hommikul, siis 8, 10, 12 ja eile läksin 4-st magama . Täna reede kell 7 ja metsik uni hakkab tulema brrrrr...
:D:D mul sama teema pm
variatsioon
26.02.10, 20:22
mul viimased 12kuud on ca 0.5h päevas juurde tulnud :D
Mul naabritega seoses selline juhtum, et kui ma elasin veel vanas kohas kus olid yhe poole korterid suht 1:1 kujunduse ja värvidega. Oli mingi õhtu kusagil kell 22-23 istun diivanil ja vaatan telekat kui äkki keegi astub lihtsalt tuppa sisse, võtab rahulikult jalanõud jalast ära ja askeldab seal ja liigub elutuppa ja avastab et vales korteris. Ma olin unine ja suht hämmingus ja ei osand ka väga midagi öelda/teha, pani omad jalanõud jalga tagasi ja läks minema. Pakun, et tal olid mingid korralikud promillid ka sees.
Endal on ka sellised suht huvitavad naabrid...meeldib suht tihti ukse taga käia.
Sai ka 1x rahulikult pokkerit mängitud paari inimesega, muusikatki ei käinud taustaks ja 10 minutit peale 11 lendasid esimesed naabrid juba uksetaha, et aitab küll nüüd peost...suht tore, aga õnneks politseid ple kutsutud.
Kellegil veel häid stoorisid ??
Sa kasutad esimese maailmasõja aegset arvutit :P????
Hea, et külmkapi v pesumasina peale veel pahandatud ple :D
variatsioon
26.02.10, 20:41
mul sõbrad käivad ka vahepeal alumise naabri korteris -.-
krt mul on majas 2 tibi. Ühel vist mingi kutt ,kes käib aeg-ajalt, aga tundub suht lohh olema:) teien tibi pole nagu mingi mehega näinud.
Maja selline 2-kordne kus kortereid suht vähe, et õiget pilti manada.
Krt raalin ja raalin mida ette võtta. Ilmselt tuleb kellegi ukse taha minna ja enda poole kustuda või on mõnel siin geniaalsem plaan?
Teine variant on lihtsalt "juhuslikult" trehvata ja ise jutusoonele juhtida, kuid see tunduks liiga 3-oudine või mis?
paar nädalat tagasi äratas politsei, et auto pargitud liiga treppide lähedale. mujale parkida ei olnud võimalik, sest lund oli sitaks. parkisin siis ümber. helistajaks pensionär, kes peksab segast, et kui kiirabi tuleb, siis ei saa talle ligi ja tema ei saa treppidest alla kuigi ruumi oli. parkisin auto ümber. läks tund mööda, tuli teine kõne politseilt, et olen parkinud auto liiga prügikonteineri tee lähedale. seekord koristaja arvates siis prügiauto ei pääse ligi, kuigi prügiauto sellel päeval ei oleks tulnudki. kuna naabritega enne ka probleeme olnud (st tehakse sitast leiba), siis põhimõtteliselt lihtsalt otsiti põhjust, et keerata. loo moraal - eramajas elamine oleks üle prahi.
krt mul on majas 2 tibi. Ühel vist mingi kutt ,kes käib aeg-ajalt, aga tundub suht lohh olema:) teien tibi pole nagu mingi mehega näinud.
Krt raalin ja raalin mida ette võtta. Ilmselt tuleb kellegi ukse taha minna ja enda poole kustuda või on mõnel siin geniaalsem plaan?
Teine variant on lihtsalt "juhuslikult" trehvata ja ise jutusoonele juhtida, kuid see tunduks liiga 3-oudine või mis?
mine küsi suhkrut või midagi. isegi siis kui sul seda tegelikult on.
Ilmselt tuleb kellegi ukse taha minna ja enda poole kustuda.
See vast kõige mõistlikum plaan jah...aga enne tuleks koristada ;)
Lase binokkel yhest k2est lahti,peenis teisest ja mine suhtle naissooga.Easy.
hotcocacola
26.02.10, 20:55
:D :D
vana hea privador
kuinäed teda majas, siis tereta, tasapisi..siis näed et tered tulevad sagedamini :D...edasi on juba ez game, sina kui plo aka drawimismängu spets saad sellega tuima hakkama ;)
2009 aasta algul kui Tallinnas vanas kohas elasin (mingi 5-kordne maja kesklinnas), siis sai ükskord kõva tümmiga möll tehtud ja mingi aeg mendid uksetaga, seletavad, et kostab alla välja ja pange vaiksemaks ja mis teil viga on jne, ok ütlen, et panen ja kõik on õige, hakkavad ära minema ja ütlevad: "Seda olete näinud mis teil ukse peal on?", olen WTF, vaatan, keegi musta mingi ülisick markeriga kirjutanud 2x suurelt PEDERAST PEDERAST, mingi 5 erineva vahendiga proovisin maha saada, tutkid, lõpuks ostsin liitri bensiini, sellega tuli kuidagi.
Siiamaani mõtlen, kas naabrite töö või äkki politseil selline huvitav strateegia...
Praegu on sitaks normaalsed naabrid, öösel tümmi enam-vähem rahulikult panen ei tule keegi mölisema, huvitav on see, et kõik naabrid lükkavad päevas keskmiselt 2h lund väljas, muidu standard.
variatsioon
26.02.10, 21:02
soovitage peavalutablette. non-antiPohmeli omasi :)
hotcocacola
26.02.10, 21:04
no 400sed ibumetinid/ibumaxid on siiamaani oma töö väga hästi ära teinud :)
rahvavaenlane
26.02.10, 21:04
kaikaga pähe ja juukseidpidi oma koopasse!
teine variant, et need niikuinii üliõpilased, mine küsi mõnda sõnaraamatut laenuks. see peaks ikka aitama.
Krt kõige naljakam oleks see , et lähen ukse taha ja siis seal istub mingi jorss ka....
eee...mida ma tahtsingi suhkurt....
Krt kõige naljakam oleks see , et lähen ukse taha ja siis seal istub mingi jorss ka....
pessimistlikult ette mõeldes ei tule sellest asjast kohe kuidagi midagi välja
Mul mõlemad naabrid mendid. Nendega pole kunagi mingisuguseid probleeme olnud. Küll aga olen ka sünnipäevasid kodus pidanud ja siis tegin ükskord siukse lükke, et panin välisukse peale kirja, et pean sünnipäev ja vabandand ette. Hommikul siis läksin kirja ära võtma ja seal oli 5 korteri poolt õnne soovitud. Keegi kella ei lasknud ja mölisema ei tulnud. Ükskord tahtis ülevalt naaber mulle kallale tulla aga siis olin ka süüdi sest ilmselgelt täiesti umbjoobes lendasin koju kell 5 hommikul ja panin muusika põhja, ei tajunud siis mina eriti midagi. Aga üldiselt kuulan päeval kodus olles muusikat väga kõvasti.. ja ainuke värk mis sellega kaasneb on see, et alt tuleb väike naabritüdruk ja palub, et ma muusika vaiksemaks paneks kuna see segab tema koduste tööde tegemist. Ja obv ma ka alati panen siis muusika vaiksemaks :).
ütled, et su pool on pidu ja ega nad magada nagunii ei saa, seega võivad nad ka tulla. teed neile "naked mani" 2/3 läheb läbi :D
Aga üldiselt kuulan päeval kodus olles muusikat väga kõvasti.. ja ainuke värk mis sellega kaasneb on see, et alt tuleb väike naabritüdruk ja palub, et ma muusika vaiksemaks paneks.
Vihje privadorile.
pessimistlikult ette mõeldes ei tule sellest asjast kohe kuidagi midagi välja
Lutzky is online now Report Post Reply With Quote
täitsa nõus, kui mitte sittagi ette ei võta on 0 outi, kui lood mingi plaani hakkab ju8ba oute tulema.
"kops 26.02.2010 19:56
astmaatikud paraolümpiale"
variatsioon
26.02.10, 21:26
privador proovi naked mani!!
50-50 kas õnnestub :)
privador proovi naked mani!!
50-50 kas õnnestub :)
samas.....kui teed naked mani.....ja siis seal mingi jorss......
variatsioon
26.02.10, 21:32
samas.....kui teed naked mani.....ja siis seal mingi jorss......
see on sisse arvestatud.
imo coinflipist midagi paremat annab tahta :D
edit: tra see oleks nii epic kui priv teekski naked mani ja siis obv trip reporti :P
mine küsi suhkrut või midagi. isegi siis kui sul seda tegelikult on.
lol, ja kui mult ülemise naabri tsikk tuli suhkrut küsima ütlesin, et pole ja lõin ukse kinni:confused:
lol, ja kui mult ülemise naabri tsikk tuli suhkrut küsima ütlesin, et pole ja lõin ukse kinni:confused:
amatöör
mis see naked man on? Mingi pono laks?
amatöör
Kusjuures mul oli sama teema. tsikkil oli mingi sõbrannadega koosviibimine vms olid veic joogised ka...tuldi mu ukse taha korgitseri laenama...mul polnud ja põrutasin ukse kinni
võtad ennast paljaks ja jooksed mööda maja ringi. standard. töötab alati ehk gg.
"how i met your mother" vaata. kutsud tibi kylla ja siis kui ta näiteks WCsse läheb siis kakud ennast paljaks :D:D
Kusjuures mul oli sama teema. tsikkil oli mingi sõbrannadega koosviibimine vms olid veic joogised ka...tuldi mu ukse taha korgitseri laenama...mul polnud ja põrutasin ukse kinni
bljaa ma oleks põlvepeal valmis neisterdanud korgitseri ja siis veini koos tibidega ära joond obv
nit
rahvavaenlane
26.02.10, 21:46
see tähendab umbes seda et, nagu sul oleks nii nagu sul kunagi varem pole olnud
Sounds gay
paradigmlost
26.02.10, 21:50
see offtopic on jube huvitav...! kõigepealt naabrite teema ja siis Privadori mure:D
kusjuures mul elab trepikojas üks tüdruk, keda mitte aint ei tahaks vaid tahaks alatiseks:D aga ma isegi ei tea kas ma tere olen öelda suutnud teda nähes...
see offtopic on jube huvitav...! kõigepealt naabrite teema ja siis Privadori mure:D
kusjuures mul elab trepikojas üks tüdruk, keda mitte aint ei tahaks vaid tahaks alatiseks:D aga ma isegi ei tea kas ma tere olen öelda suutnud teda nähes...
silmside on olnud ja naeratamine üksteisele ?
oma trepikoja daamidega suhe=palju weird momente kunagi tulevikus
Right way:
naised->joogised->ilma korgitserita->alternatiiv korgitserile->naised sillas->jook->tralle->seks->seks->loads of seks->ainulaadsed m2lestused
Wrong way:
naised->joogised->ilma korgitserita->tramulpole!!!->uks kinni->star wars->poolik 6lle->onaneerimine->ejakulatsioon->deja vu
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.