PDA

View Full Version : Proxy serverid



StripPoker
10.03.10, 12:38
Kuna nädala lõpuks läheb blokk enamusele saitidele peale ja Laksuamet hakkab trahvima netiühenduse pakkujaid, kes ei bloki... siis võiks siin arutada eri proxy lehtede teemal.

Kas keegi on ka testinud-kasutanud eri servereid ühenduse loomiseks? Kuna tunneling proxy puhul on serveriomanikul tihtipeale ligipääs ka sinu paroolidele siis peaks olema ka usaldusväärsem server selleks. Kuulaks hea meelega teiste kogemustest juttu eri võimaluste suhtes.

variatsioon
10.03.10, 15:13
nice topic.. keegi pro võiks ilusa õpetuse teha kuidas neid proxysi kasutada pokerdamiseks.

HU grinder
10.03.10, 15:14
Võiksin muidu proovida ise teha võhikule ilusa õpetusjuhendi, kuidas sätestada..Paraku pole mul aega sellega mässata, kuna koolis suruvad tähtajad peale.

pkmarek
10.03.10, 16:06
http://www.e24.ee/?id=235060
http://www.e24.ee/?id=235069

AshrakWhite
10.03.10, 16:24
pole proxyt vaja isegi vist kuna DNS piirang.


Windowsis paned connection propertisest primary ja alternate DNS settings reale: 8.8.8.8 ja 8.8.4.4 ja töötab.


Example: Changing DNS server settings on Mac OS 10.5

1. From the Apple menu, click System Preferences, then click Network.
2. If the lock icon in the lower left-hand corner of the window is locked, click the icon to make changes, and when prompted to authenticate, enter your password.
3. Select the connection for which you want to configure Google Public DNS. For example:
* To change the settings for an Ethernet connection, select Built-In Ethernet, and click Advanced.
* To change the settings for a wireless connection, select Airport, and click Advanced.
4. Select the DNS tab.
5. Click + to replace any listed addresses with, or add, the Google IP addresses at the top of the list: 8.8.8.8 and 8.8.4.4.
6. Click Apply and OK.


ja testimiseks, et uus DNSi server ikka leiab pokerstars.comi üles terminaliaknasse siis kirjutad:

dig @8.8.8.8 pokerstars.com


tähendab see seda, et kui sul on starmani või Elioni vms netiühendus.. siis vaikimisi on sul netiühenduse jaoks seadistatud vastava ISP ehk netiteenuse pakkuja nimeserverid (DNS server)... nimeserverid on vajalikud selleks, et kui kirjutad brauserisse nime nt pokerstars.com siis nimeserverist otsitakse vastavale nimele vastav IP ja suunatakse sind sinna lehele..

EDIT: telefoniraamatu analoog DNSi serverite mõtte seletamisel on (Y), lihtne ja arusaadav.

kui need nimed nüüd kustutada.. siis teoorias ei tohiks pokerstars.com lehekülge ette tulla, kuna su arvuti/brauser ei tea mis IP peale suunduda..

sellest probleemist aitab mööda minna kaks lahendust.. kirjutad oma arvutis hosts faili käsitsi vastavad kirjed sisse: IP saidi_nimi.com
nt. 77.87.179.116 pokerstars.com

või kasutad oma internetiühenduse puhul mõnda muud DNS serverit.. näiteks google.comi oma mille IP'd on 8.8.8.8 ja 8.8.4.4 , selleks pead võtma oma network connectionid lahti.. parem click sinu ühenduse ikoonil -> properties -> Internet protocol (TCP/IP) --> veelkord properties --> General tabist valid valiku -> Use the fallowing DNS server addresses ja sinna paned siis 8.8.8.8 ja 8.8.4.4 sisse.. ja ongi korras.. kui esmaspäeval tõesti kaob kõikide saitidega ühendus ära.. siis ma võin nii hosts faili tegemise kui ka DNS serveri vahetamise kohta teha piltidega manuali, mille siis palun rankal kuskile eraldi sticky topicusse panna...

Iphica
10.03.10, 19:35
küsimus - kui kindel see on, et see DNS muutmine aitab ikka blokeeringust mööda saada?

pkmarek
10.03.10, 19:44
küsimus - kui kindel see on, et see DNS muutmine aitab ikka blokeeringust mööda saada?

eks esmaspäeval ole näha

Sebastian_du
10.03.10, 21:05
küsimus - kui kindel see on, et see DNS muutmine aitab ikka blokeeringust mööda saada?

100% ei saa midagi väita aga hetkel olemas oleva info põhjal piisab DNS. Kuna nõue oli blokkida AINULT domeeni nimed.

leits
10.03.10, 21:35
next moove hidemyass.com .. vpn service for a year 80 daala .. 2xxx biti crypted oli tunnel imo .. cia ei tea ka mis sa teed :D

StripPoker
11.03.10, 20:59
Küsimus selle hosts file kohta, et Rage oli kirjutanud, et "kirjutad oma arvutis hosts faili käsitsi vastavad kirjed sisse: IP saidi_nimi.com nt. 77.87.179.116 pokerstars.com"

Seega see peaks siis lubama ligipääsu sellele saidile?

Netist leidsin aga õpetuse , kus hosts file blokib hoopis ligipääsu kuskile.
http://www.kickenhardware.net/forum/showthread.php?t=3006

Kas saan õigesti aru, et kui kirjutad "127.0.0.1 www.blockthiswebsite.com" siis vastav leht blokitakse... aga kui kirjutad näiteks "77.87.179.116 pokerstars.com" siis see aitab sinna hoopis nt Elioni piirnagust möödaminnes ligi pääseda?

kuco
11.03.10, 21:05
Kas saan õigesti aru, et kui kirjutad "127.0.0.1 www.blockthiswebsite.com" siis vastav leht blokitakse... aga kui kirjutad näiteks "77.87.179.116 pokerstars.com" siis see aitab sinna hoopis nt Elioni piirnagust möödaminnes ligi pääseda?

127.0.0.1 on loopback device. Maakeeli sinu enda arvuti ja kui sa just midagit enda arvutis ei hoia siis miskit ei vasta ja kasutaja saab vea...

Rage
11.03.10, 22:47
aga kui kirjutad näiteks "77.87.179.116 pokerstars.com" siis see aitab sinna hoopis nt Elioni piirnagust möödaminnes ligi pääseda?
correct.

sest kui su arvuti DNS serverist kirjet ei leia, leiab ta selle sinu hosts failist.. tegelikult ma isegi ei tea windowsi puhul kumb esimese prioriteediga on, kas DNS server või hosts file.. loogiline oleks, et hosts file, samas kui mitte siis kindlasti on võimalik seda määrata.. kui probleem üles kerkib, küll ma siis selle konfikoha üles otsin.

rmartin
12.03.10, 10:35
Küsisin juba yhes teemas aga vastust ei saanud seega panen oma küsimuse siia uuesti:

Elioni DNS serveri vahetamine googli serveri vastu. Sellega seoses mul küsimus, kas see vahetus kuidagi ka Elionile korda läheb? Saavad nad sellest liigutusest aru ja kas see neid üldse kuidagi huvitab? (Mille eest ma sellisel juhul Elionile maksan kui ma nende serverit ei kasuta?). Ja kas see DNS serveri vahetus kuidagi mu teisi arvutis olevaid programme puudutab, nt. Outlooki? Elioni F-Secure? jne. Või jookseb kõik endistmoodi edasi?

Rage
12.03.10, 10:38
Küsisin juba yhes teemas aga vastust ei saanud seega panen oma küsimuse siia uuesti:

Elioni DNS serveri vahetamine googli serveri vastu. Sellega seoses mul küsimus, kas see vahetus kuidagi ka Elionile korda läheb? Saavad nad sellest liigutusest aru ja kas see neid üldse kuidagi huvitab? (Mille eest ma sellisel juhul Elionile maksan kui ma nende serverit ei kasuta?). Ja kas see DNS serveri vahetus kuidagi mu teisi arvutis olevaid programme puudutab, nt. Outlooki? Elioni F-Secure? jne. Või jookseb kõik endistmoodi edasi?
neile ei peaks see korda minema... vahet pole millist nimelahendust kasutad. Kas nad sellest aru saavad, ei tea, vaevalt see neid huvitab. Maksad sa ikkagi ribalaiuse eest, kanali eest kus su bitid/baidid jooksevad.. ei tohiks mõjutada.

persevest
12.03.10, 13:21
Huvitav palju selline seadus maksis? Ja nagu triobeti kirjast näha panevad nad eriti ylbelt.

Triobet ametlik teadaanne

Möödunud nädalal teatas Triobet pärast positiivset dialoogi Eesti Maksu- ja Tolliametiga, et oleme esitanud avaldused taotlemaks Eesti kohalikke hasartmängu lube, lootes effektiivset protsessi litsentside väljastamisel, et aidata kaasa hasartmängumaksu kogumisele Eestis.

Täna lekkis pressi teadaanne Eesti Maksu- ja Tolliametilt Eestis tegutsevatele interneti teenuse vahendajatele mis keelab alates 15 märtsist võimaldada juurdepääsu 175 kaughasartmängu operaatori veebilehele internetis. Triobet.com on samuti antud nimekirjas.

Täna avalikuks saanud informatsiooni põhjal on Triobet.com brändiga opereeriv Nordic Gaming Group (NGG) väga hämmeldunud Eesti Maksu- ja Tolliameti ootamatus meelemuutuse.
NGG on varasemalt läbi viinud kõik vajalikud toimingud selliselt nagu ettekirjutatud Eesti Masku- ja Tolliameti poolt ning esitanud taotlused lubade saamiseks kooskõlas Eesti seadusandlusega enne 1. märtsi 2010. Eesti Maksu- ja Tolliamet on kinnitanud, et protseduur mille NGG on läbinud garanteerib Triobet.com IP ja veebiaadressi mitteblokeerimise ning Triobet.com tegevus saab jätkuda tavapäraselt kuni Eesti litsentide väljastamisprotseduur on korrektselt läbitud. Triobet teeb kõik endast oleneva selgitamaks Eesti ametivõimude ootamatu ning seletamatu meelemuutuse tagamaid ja hoiab oma kliente protsessiga kursis. Lisainfot edastame juba mõne päeva jooksul.

Triobet kinnitab kõigile oma klientidele, et nende rahalised vahendid Triobet'i kontol on kaitstud ning mistahes tegevus Eesti ametivõimude poolt ei oma seost meie klientide rahaliste vahendite turvalisusega Triobet'is. Triobet.com on täielikult litsenseeritud Euroopa Liidus, Maltal asuva Lotteries & Gaming Authorities (LGA) poolt mis on maailmas enim hinnatud online hasartmängu juristiktsioone.

Parimate soovidega,
Team Triobet

leits
12.03.10, 13:53
tra 2rge toppige neid fcking teateid 100x igale poole

pendula
12.03.10, 14:09
tra 2rge toppige neid fcking teateid 100x igale poole

+1
Pealegi on teema PROXY SERVERID

alaska
12.03.10, 14:15
tra uus postitaja teeb oma esimes posti tra ja tahab aidata tra kohe tra saadetakse kuhugi... Teretulemast Pokkeriprodesse.

nomerlot
12.03.10, 15:02
äkki uus kasutaja võtaks mõne muu nime, siin päris triobet ka pole...

ment52
12.03.10, 15:54
tra uus postitaja teeb oma esimes posti tra ja tahab aidata tra kohe tra saadetakse kuhugi... Teretulemast Pokkeriprodesse.

Oleks siis uus postitaja Mati aga persevesti pole kahju ***** saata.

ranka
12.03.10, 17:03
Siis panen ka igaks juhuks.

Nüüd ka meie leht pakub VPN teenust, mis maksab $30 kuus ja saab maksta otse RB lehe kaudu või ka otse: http://rakeback.pokkeriprod.com/est/bonus/room_details/room-vpnengine

rmartin
12.03.10, 18:57
Milleks seda VPN teenust vaja on? Eeldusel et see DNS serveri vahetamine oma arvutis toimib, ja nagu aru saan siis toimib.

pkmarek
12.03.10, 20:12
Milleks seda VPN teenust vaja on? Eeldusel et see DNS serveri vahetamine oma arvutis toimib, ja nagu aru saan siis toimib.

jah Ranka, miks?

leits
12.03.10, 20:15
tra lugege nahhui wikipediat, miks ja miks .. esiteks vpni kaudu on sul nö secure connection, keegi ei tea mis pornokaid vms asju sa külastad

http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_private_network lugege terviseks

ranka
12.03.10, 20:17
Eks me näe - mina ei ole VPN spetsialist. Seda ma tean, et meie itaalia kliendi kasutavad seda usinalt. Ju on selleks põhjus.

0ttt
12.03.10, 20:19
Ei suuda enda Elioni ühendust leida, kus IP'd ära pean vahetama, et seda DNS'i värki teha. Keegi, kes omab ka Elioni DTV ühendust, saaks juhendada natukene? :redface:

rmartin
13.03.10, 07:23
Leits, mis mõte sellel teemal siin on kui asja kohta küsida ei või? Lihtsalt ma ei saa aru, ise sa viskasid esimesena silda kui Rage serveri muutmise õpetuse ülesse pani ja tundus, et kõik probleemid on lahendatud. Nüüd paneb Ranka järgmise lahenduse ülesse ja õhus on ebamäärane vihje, et kui seda ei kasuta siis saate nähe, mis juhtub.....

Ma ei ole IT polt, lihtne küsimus kas see serveri vahetus on piisav või ei, on seal siis mingi konks või ei ole?

See turvalisus ei puutu praegu asjasse, kuni selle MTA jamani ei olnud turvalisusega ju mingit teemat ja ega MTAd ka praegu koti palju sa pornot vaatad või PS lehel käid.

Vandalar
13.03.10, 08:54
IMHO, kui sa kasutad VPN-i, siis tõesti oled sa väga turvaliselt kaitstud- mingi hosts faili muutmine või teiste dns serveri sätete kasutamine tundub esmasel vaatlemisel ajutise lahendusena ja ei taga sulle kohe kindlasti sellist turvalisust kui vpn. Kui ma nüüd tõesti eksisin, siis parandage.
Kui on valida kas vpn või dns IP-de vahetamine, siis loomulikult vpn FTW.

http://www.hidemyass.com/vpn/
Päris lihtsa võrdluse vpn kohta leidsin googeldades: http://techsalsa.com/comparison-between-vpn-and-hide-ip-software/
Vbl olen paranoiline aga mina küsiks selliseid küsimusi PM-i teel paarilt kindlalt inimeselt- miks peab kõik see avalikult ülal olema? Saan aru küll, et vpn teenust võib kasutada jne. aga ikkagi siis poleks kõik need programmid ja võimalused, mida kasutame kõigile nii nähtavad. Või näiteks parooliga kaitstud teemas võiks see olla ;)

mass
13.03.10, 16:35
Keegi on tulnud mõttele isiklik vpn server välismaale püsti panna ja läbi selle mängida?

Vandalar
13.03.10, 16:56
Keegi on tulnud mõttele isiklik vpn server välismaale püsti panna ja läbi selle mängida?
Mis mõte sellel oleks kui juba on piisavalt vabavaralisi programme ja teenusepakkujaid, kes pakuvad juba valmis lahendusi ning kelle kaudu ilmselt tuleb odavam kui ise mingi serveriga jamada.
Vbl saaks ise kiirema ühenduse- seda ei tea õelda kahjuks.

mass
13.03.10, 17:21
Mis mõte sellel oleks kui juba on piisavalt vabavaralisi programme ja teenusepakkujaid, kes pakuvad juba valmis lahendusi ning kelle kaudu ilmselt tuleb odavam kui ise mingi serveriga jamada.
Vbl saaks ise kiirema ühenduse- seda ei tea õelda kahjuks.

Vabavaralised pole eriti turvalised ega kiired... IT inimesena meeldiks mulle oma aparatuuril ka silma peal hoida...

QKulgur
14.03.10, 01:18
proxy serveritega te pokkerikontodele logida ei saa võtke teadmiseks. Vähemalt playtechi software seda ei võimalda

vapsik
14.03.10, 01:22
See ju ebaoluline, kas playtechi omasse saab proxyga või ei saa.

QKulgur
14.03.10, 01:25
Räägin üldiselt, et proxy servereid ei anna kasutada selleks, et maksuameti piirangutest läbi minna

HU grinder
14.03.10, 01:45
DNS ja/või VPN

leits
14.03.10, 18:41
NPV ka

bJako
15.03.10, 21:33
Nii, Unineti DNS-iga veebilehtede asemel kuvatakse Maksuameti infot. Samas kõik 3 proovitud klienti käivitusid kenasti. Seega kellel soft juba installitud, võib rõõmsalt jätkata. Kuigi seal võib olla jama uuendustega jne.
Estpaki DNSiga veel piiranguid pole hetkel.

Peale DNS-i muutmist 8.8.8.8 peale rohkem probleeme ei esinenud (arvuti võib vajada restarti).

Niipalju siis piirangutest.
Ja üldse, peale kodukasutajate ja pisifirmade neid teenusepakkuja DNS-e ju keegi ei kasuta. Iga suurem firma ja riigiasutus omab oma DNS-i serverit, mis root hintidega töötab - seega riigiasutustes on mängimine welcome :-)

StripPoker
16.03.10, 08:19
Kui piirama hakatakse põhjalikult siis küll ka klientsoft selle piirangu saab. Muidu oleks ju täiesti kasutu sest softi võib igaüks tõmmata ka suvaliselt kohast endale alla. See veebilehtede blokk on üsna sümboolne, ikka klientsoft on tähtis.

Elionis siiani ei ole mingeid probleeme. Eks siis näeb mis edasised päevad toovad ja kuidas asjad toimima saab.

Rage
16.03.10, 09:10
EMTA ja seadus ongi kasutud:-)

KraindOnMaind
16.03.10, 18:47
Siis panen ka igaks juhuks.

Nüüd ka meie leht pakub VPN teenust, mis maksab $30 kuus ja saab maksta otse RB lehe kaudu või ka otse: http://rakeback.pokkeriprod.com/est/bonus/room_details/room-vpnengine
huvitav küll miks nii kallis :spade:

Oliverk
16.03.10, 18:52
5-10 daalaga peaks normaalse VPN-i kätte saama ma arvan.

variatsioon
16.03.10, 19:26
huvitav küll miks nii kallis :spade:

kuidagi peab ju raha teenima kui uued seadused tulevad.

ranka
17.03.10, 03:44
Meie ei ole süsteemi loojad vaid vahendajad ja seetõttu me ei oska öelda. Täpsema info saamiseks ja edaspidiste rakeback lehte (VPN, proxy, rakeback) puudutavate küsimuste korral palun saatke kiri aadressile rakeback (at) pokkeriprod.com.

See teema läheb lukku.