View Full Version : IDEEJÄRGUS PokkeriProde suvepäevad 2010
Kuna PokkeriProde foorum on juba mõnda aega tegutsenud ja leidnud endale palju tegusaid liikmeid siis on kerkinud idee korraldada foorumi-liikmetele suvepäevad!
Esialgse idee kohaselt toimuks üritus augusti kuu yhel nädalavahetusel, mõnes kaunis kodumaises puhkekeskuses, kas siis yks või kaks päeva, kuidas yldine soov on! Kindlasti ei ole yrituse näol tegemist pokkerivõistlusega, vaid pigem lõõgastava puhkusega ja võimalusega pokkerist eemal olla! Yritusele võib tulla kaaslasega, kes ei pea olema foorumi liige! :) NB! vanusepiirang 18eluaastat!
Kohapeal oleks plaanis meeskonnamängud, saun, toitlustus, suplus ja õhtul kindlasti väike simman..
Osalustasu sõltuks paljuski osalejate arvust, seega mida rohkem rahvast asjast huvitatud on, seda parem!
Nyyd aga sooviks tagasisidet, palju teist oleks huvitatud PokkeriProde suvepäevadest augustis ja kas 1 v 2 päeva?
Kinnitan, et teema on legit.
Ma oleks ikka kohal, päevade kohta ei oska arvamust öelda. Võid küsitluse lisada, annab vast kergema ülevaate.
Eelmise aasta üritus oli väga hea. Pärnu või lähedane kant sobiks hästi. Üle ühe päeva ei osaleks ise, v.a. kui reede õhtust pühapäeva hommikuni oleks.
Simmani osas oleks nats skeptiline kui suvalises võpsikus teha üritus. Kes sinna ikka suures koguses naisi tassib. Ja milleks vedada kohale naisi, kes hakkavad halama kui jutt pokkerile läheb? :) Pärnu selles mõttes sobis hästi, et kes tahtis, sai linnast ise endale sobiva isendi otsida. Kes lihtsalt tina panna tahtis, sai ka seda.
Eelmise aasta üritus oli väga hea. Pärnu või lähedane kant sobiks hästi. Üle ühe päeva ei osaleks ise, v.a. kui reede õhtust pühapäeva hommikuni oleks.
Simmani osas oleks nats skeptiline kui suvalises võpsikus teha üritus. Kes sinna ikka suures koguses naisi tassib. Ja milleks vedada kohale naisi, kes hakkavad halama kui jutt pokkerile läheb? :) Pärnu selles mõttes sobis hästi, et kes tahtis, sai linnast ise endale sobiva isendi otsida. Kes lihtsalt tina panna tahtis, sai ka seda.
Kuna kaaslased on lubatud, siis miks mitte mõni sõbranna kaasa kutsuda, et õhtul poistega tantsima ei peaks.. Ja kui sõbrannasid ei ole, siis teadupärast tegutseb eestis mitmed tutvumisportaale - tegudele noored! ;)
variatsioon
02.06.10, 00:25
OT aga keegi võiks pokkeriprode suve turniiri teha.. :)
hotcocacola
02.06.10, 00:25
oleneb kus see toimuks :)
idee on kuldne
väga hea idee
reede õhtust pühapäevani oleks kõige vingem.
kahjuks ise kaitseväes sel ajal, aga annan parima, et välja sebida end selleks ajaks..
Suht kindlalt kohal. Nii et mingi kell 12 hakkaks ja järgmise päeva õhtul läbi saaks oleks norm(või siis ülejärgmise päeva hommikul).
Ise tahaks obv kuskil linnast väljas olevas looduskaunis puhkekeskuses olla - naisi saab juu igapäev sebida.
KristjanLaas
02.06.10, 00:33
Super idee tõesti, ilmselt tuleks minagi.
Mida rohkem linnast väljas ja mida rohelisem seda parem imo.
Muretse litsents ja/või legaalne korraldamisviis, mis meile suuri lisakulutsi ei too ning see toimuks.
Muretse litsents ja/või legaalne korraldamisviis, mis meile suuri lisakulutsi ei too ning see toimuks.
Kas eelmise aasta formaati ei saa enam korrata? See sobis väga hästi minu meelest.
Ranka on ju ametnik nüüd, temale neid asju rääkida ei saa, korralda asi lihtsalt ära ja kõik on hästi, keegi sind ei süga.
Ei noh, see idee on ka muidugi kuldne, aga kes siis augustini oodata kannatab, võiks ikka midagi eelmise aasta laadset suve keskpaiga poole ka olla.
rohelinekonn
02.06.10, 09:09
Ei ole kindel..võibolla oleneb ei saa 100% asju nii pikalt ette planeerida aga kui võimalus eksisteerib siis kindlasti. Reedest pühapäevani peab olema üritus muidu ei ole mõtet.
Eelistaks kah linnast väljas kuskil looduses veekogu ääres
nikitheone
02.06.10, 09:55
osaleks, kui nv sobiks. nii ühe kui ka kahepäevasel.
August mul puhkuse kuu, nii et oleks käpp
Kas freerolli korraldamine ning raha küsimine ruumide rendiks osavõtjatelt on ebaseaduslik ?
Aga ise oleks kindlasti kohal ning võix ikka kest siis reedel-st kuna pühapäevani.
kas turvad ka kohal. Muidu l2heb see liiga kylasimmani laadseks yrtuseks kus luuke hakatakse kinni taguma. Raha meelitab alati igasuguseid tegelasi kohale nagu k2rbseid sita peal.
ja kas naisi ka saab?
nikitheone
03.06.10, 11:34
kas turvad ka kohal. Muidu l2heb see liiga kylasimmani laadseks yrtuseks kus luuke hakatakse kinni taguma. Raha meelitab alati igasuguseid tegelasi kohale nagu k2rbseid sita peal.
ja kas naisi ka saab?
ma sain aru, et turnat ei toimugi. et niisama chill?
naine võta ise kaasa, oskad küll ju
ja kas naisi ka saab?
24h väikese vine all ? :)
Luuke pannakse piisava soovi juures kinni nii turvade olemasolul, kui ka ilma nende olemasoluta. Preselection aitaks sellise asja toimumist minimaliseerida ehk alla 100 posti vennad maksavad 5x rohkem ja alla 500 posti vennad 2x rohkem osalustasu. Suvatüübid tõmbuks eemale ja ülejäänute jaoks oleks see kommiraha ;)
ja kas naisi ka saab?
vanakoolimees.
Ma pole ammu saarte peal k2ind (ka saaremad hiiumaad), miks mitte kuskil seal ? August sobiks ka endale.
Privador .. naisi saab googlest as u know :D
Saaremaa oleks nuts jap :D
ja kas naisi ka saab?
Issssaaannddd.....
Tean ahkdumi aastaid, olen näinud tema organiseerimisi (PokkeriProd.com Suveturniir ei oleks toimunud ilma temata -- tema oli see, tänu kellel see üritus toimus) ning mina ei ole näinud ühtegi SITTA üritust ega samuti ühtegi üritust, kus oleksid toimunud miskid suuremad jamad. Muidugi väiksemaid jamasid on toimud (toimus ka näiteks PokkeriProd.com suveturniiril), mis on täiesti normaalsed ja mis "tavapublikule" (loe: lõbutsejatele) jäävad nähtmatuks :)'
Naiste koha pealt niipalju, et võta oma sõbrannad kaasa ja on sul aega kaks päeva neid seebitada :)
Ma pole ammu saarte peal k2ind (ka saaremad hiiumaad), miks mitte kuskil seal ?
Pakun puusalt, et oleks poole vähem osalejaid. Enamik ei tea nii kaugele ette ja suvel üritusi tihtedalt - oleks rohkem üheõhtu mehi kindlalt, kes tervet nv hakkama ei saa panna.
Kahekäega poolt!Ja kui seltskond tuleb suurem siis võin orgunnida hea hinnaga ka kesvamärjukest ehk siis A. Le Coqi toodangut!
kui pastilaa ja vapsik tulevad, siis tulen mina ka ning siirupi võin ise kaasa võtta
Suvepäevadel võib ka ju mingi turniiri korraldada kohalolevate isikutega.
Suvepäevadel võib ka ju mingi turniiri korraldada kohalolevate isikutega.
viina pokker v2?
indiaani pokkerit saab mängida
FreakyJason
05.06.10, 10:01
Tuleks kohale ja chilliks :)
rahvavaenlane
06.06.10, 01:24
mina tulen kohale. mis kell algab sassi ja leitsi väitlus, andke teada, tahan esiritta piletit.
Viisakalt öeldes on huvi suvepäevade vastu LEIGE - vihjeks võin öelda, et mida suurem huvi, seda suurema tõenäosusega yritus toimub! :eek:
Viisakalt öeldes on huvi suvepäevade vastu LEIGE - vihjeks võin öelda, et mida suurem huvi, seda suurema tõenäosusega yritus toimub! :eek:
23 kindlasti kohal tähendab, et 15 kindlasti kohal. Kuskil 50 võib-ollat on veel 20 kohal, kokku ligi 40 nägu. Seda on vähe? Peaaegu nagu Tartu linn ju!
Members: 1,832, Active Members: 625
5% aktiivsetest liikmetest tuleb kindlasti kohale ja enama, kui 10% liikmete kohaletulek oleks juba lotovõit.
rohelinekonn
06.06.10, 19:28
ma ainult tuleks sest hoss arvatavasti tõmbaks mällu ja saaks miski asjaga hakkama nii et pärast saab talle seda veel 10 aastat nina alla hõõruda
Kui Taipupole tuleb, oleks käsi.
Mina kindlasti ei tule, sest siin on kõik nii hullud joodikud ja mul hakkab lõpuks oma maksast kahju.
NL10-NL25 grinderid on ka oodatud w (A)? :D
ma ainult tuleks sest hoss arvatavasti tõmbaks mällu ja saaks miski asjaga hakkama nii et pärast saab talle seda veel 10 aastat nina alla hõõruda
Oot, mis minust räägid või???
Kui olen merelt kodus, tulen kindlasti!
Ja reedest pühapäevani normull
NL10-NL25 grinderid on ka oodatud w (A)? :D
PokkeriProde suvepäevad 2010,oled liige siis obv call,sest keegi pole sndinud NL100+ laua taga,vb mõni erand!
selle ürituse vastu PEAB kõigil huvi olema.
rohelinekonn
07.06.10, 08:33
Oot, mis minust räägid või???
Kui olen merelt kodus, tulen kindlasti!
Ja reedest pühapäevani normull
sinust ikka kellest siis veel
Ilmun kohale aga väga gamboolida ei viitsi kui siis võibolla natukene.
Ma ka 90% oleks sellel aastal tulija!
ESTPatrick
14.06.10, 10:56
miskid kuupäevad või kuu on ka mõtetes, sõltub suht ajast minu jaoks, kui väga väga kehvale päevale ei lange tulen obv
Kui kuupäevad klapivad, oleks ka kohal arvatavasti. Ja minu arust võiks olla üritus pokkerimänguvaba - lihtsalt selle peale kuluks tohutult aega (sisuliselt koguneb seltskond kuhugi maakohta selleks et terve õhtu pokkerit pelada) ja suvel seltskonnaga leiab muud huvitavat tegevust.
Ja oleks selle kahe õhtu poolt.
obv. kohal, no matter what!
kavalrebane
21.06.10, 17:53
Tuleks need kuupäevad ja värgid paika panna vaikselt, liiga hilja peale ei saa selliseid asju jätta. Nõustun Kosmonaudiga, et leiab ka muud tegevust peale pokkeri.
90% kohal, sooviks ka kuupevi , teaks ette ära planeerida 8=)
Kaugel suvepäevad planeering on juba ??
Oleks ka tulija arvatavasti.
k2snakalle
30.06.10, 04:27
Oleks ka tulija arvatavasti.
arvatavasti? Kindlasti lähme Tim!
Vabandan viivituse pärast, on olnud kiired ajad seoses kooliga..
Annan infot lähiajal!
Ahkdum
kas on uut infot suvepäevade kohta ?
Tarmonator
25.07.10, 21:25
ma tulen kui leits tuleb :)
ma tulen kui leits tuleb :)
Olen ka siis platsis.
Kahjuks tundub, et jääb ära.
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.