PDA

View Full Version : $11 sunday 1/4 TPTK



KristjanLaas
04.07.10, 22:57
PokerStars No-Limit Hold'em, 11 Tournament, 125/250 Blinds 25 Ante (9 handed) - Poker-Stars (http://www.flopturnriver.com/reviews/Online-Poker-PokerStars.php#converter) Converter Tool from FlopTurnRiver.com (http://www.flopturnriver.com)

CO (t5985)
Button (t8335)
SB (t7340)
BB (t9405)
Hero (UTG) (t5373)
UTG+1 (t10167)
MP1 (t5445)
MP2 (t2500)
MP3 (t9522)

Hero's M: 8.96

Preflop: Hero is UTG with Ahttp://www.flopturnriver.com/pokerforum/images/smilies/club.gif, Khttp://www.flopturnriver.com/pokerforum/images/smilies/spade.gif
Hero bets t565, 3 folds, MP3 calls t565, 2 folds, SB calls t440, 1 fold

Flop: (t2170) Ahttp://www.flopturnriver.com/pokerforum/images/smilies/heart.gif, Jhttp://www.flopturnriver.com/pokerforum/images/smilies/diamond.gif, 3http://www.flopturnriver.com/pokerforum/images/smilies/spade.gif (3 players)
SB checks, Hero bets t1250, MP3 calls t1250, 1 fold

Turn: (t4670) 10http://www.flopturnriver.com/pokerforum/images/smilies/diamond.gif (2 players)
Hero checks, MP3 checks

River: (t4670) 7http://www.flopturnriver.com/pokerforum/images/smilies/diamond.gif (2 players)
Hero????


Ignoreerige obviousi, et turnil oleks võinud nupud sisse ajada - brainfreeze minu poolt. Pole ammu mänginud. Roostes. Küsimus siis riveri kohta!


Olin kindel,et tal on kas KTs, QTs, või siis KQs ehk siis ootab oma aukuostu, varem olin temaga ühe käe sarnaselt mänginud ja maksis samapalju flopil aukuostu eest palju ja hiljem checkisime maha. Samas ka mõned eelnevad olukorrad teiste mängijate vastu kus ta oli made handi ja tõmmet mänginud väga erinevalt* Lisaks as played sain sellele ka turnil kinnitust, et 1 nendest kolmest.Alumised reatõmbed on välistatud, sest nii spew ta ka ei olnud pre.



Niisiis on meie vastase võimalikud käed riveriks pair of T, nut rida ja väga väike võimalus, et runner mast, mis ei oleks enam oluline, sest sellisel juhul oleks tal niikuinii KQs ja turnil rida.

Niisiis mis on Teie mõtteprotsess?

Kas ma shipin oma stäki lootuses, et vastane callib T-ga pannes mind blufi peale?
Kas ma check/callin ja loodan, et vastane blufib oma T?
Või ma check/foldin, sest......?(fill the blank)


MUUDATUS EELNEVALE:


Teeskleme hetkeks, et need 3 kätt on ainukesed variandid ja me oleme riveril selliste stäkkidega sellises olukorras. Läheme ulmeliseks ja ütleme, et meil on programm, mis ütleb kolm vastase võimalikku kätt ja nendeks on KT QT ja KQ. Mind huvitab just see, et mida sellisel juhul ette võtta.

Ainukesed variandid on KT QT ja KQ ja vastane ei ole näidanud ühtegi herocalli ja samuti pole vahele võetud ühtegi bluffi. Ometi on tema riverbetidele 2-3 korda folditud.

Miks ma nii üldistan on see, et kuna igapäevastes olukordades ei tule piisavalt nii spetsiifilisi olukrodi nagu ma loodaks, siis püüan mingeid kindlaid olukordi "seadistada" enda jaoks huvitavamaks. Kui Ax oleks tema ranges, oleks olukord ja vastus natuke liiga obv*



Tulistage.


*edit

timukasr
04.07.10, 23:10
Lastase range on donkamentidel kõvasti suurem kui mingi hädine QT, KT. Siin võib tihti näha Ax tüüpi käsi ja kuna ta turnil midagi ei teinud, siis ennustan, et tal kõige parem äss või poiss ei ole. Lükaks nupud sisse, sest mängijad on tihti kehvad (callivad kehvemaga) ja turnal ei teki selliseid võimalusi palju kus saaks double uppida, nii et kasutaks seda.

See ühe käe read on sul suht random, mina sellisel tasemel mingeid järeldusi ei hakkaks tegema, kuid samas vahel võib read paika ka pidada.

KristjanLaas
04.07.10, 23:13
Lastase range on donkamentidel kõvasti suurem kui mingi hädine QT, KT. Siin võib tihti näha Ax tüüpi käsi ja kuna ta turnil midagi ei teinud, siis ennustan, et tal kõige parem äss või poiss ei ole. Lükaks nupud sisse, sest mängijad on tihti kehvad (callivad kehvemaga) ja turnal ei teki selliseid võimalusi palju kus saaks double uppida, nii et kasutaks seda.

See ühe käe read on sul suht random, mina sellisel tasemel mingeid järeldusi ei hakkaks tegema, kuid samas vahel võib read paika ka pidada.

Sõnastasin end valesti, see 1 käsi oli vaid minu vastu, teadsin täpselt kuidas ta mängib flopil made handi (Ax) ja kuidas ta mängib tõmmet, väga tugev read oli mul konkreetse vastase vastu. editisin ka teksti.

Aga muidugi on good point, et 100% kindel ei saa obv olla.

donkament
04.07.10, 23:16
kui turnis for value ei shovenud, siis shoveme riveris. Miks vastasel Ax olla ei või?. Üldiselt oleksin pre shovenud, sest tegemist on räige donkamendiga, kus on 10 mindi levelid ning stacki väiksemaks lasta ei taha st pre tõsta ja post foldida. M ka alla 10.

kivisaba
04.07.10, 23:19
timebank shoveks riveril T pole ainuke käsi millega ta callib on olemas hunnik väiksemaid ässasid aga ma vist ei jõuaks kunagi riverini sellise stackiga

KristjanLaas
04.07.10, 23:23
Tänud vastuste eest:)

Aga teeskleme hetkeks, et need 3 kätt on ainukesed variandid ja me oleme riveril selliste stäkkidega sellises olukorras. Läheme ulmeliseks ja ütleme, et meil on programm, mis ütleb kolm vastase võimalikku kätt ja nendeks on KT QT ja KQ. Mind huvitab just see, et mida sellisel juhul ette võtta.

Ainukesed variandid on KT QT ja KQ ja vastane ei ole näidanud ühtegi herocalli ja samuti pole vahele võetud ühtegi bluffi. Ometi on tema riverbetidele 2-3 korda folditud. Vastused ikka samad kõigil?





Miks ma nii üldistan on see, et kuna igapäevastes olukordades ei tule piisavalt nii spetsiifilisi olukrodi nagu ma loodaks, siis püüan mingeid kindlaid olukordi "seadistada" enda jaoks huvitavamaks. Kui Ax oleks tema ranges, oleks olukord ja vastus natuke liiga obv.

timukasr
04.07.10, 23:40
KT, QT - me betime ta foldib
KT, QT - me checkime ta läheb all-in me callime
KQ - me betime ta callib
KQ - me checkime ta shoveb me callime

Kuna KT, QT on rohkem tõenäolisem, siis pigem c/c