PDA

View Full Version : Pot control



rrrr
29.11.10, 08:29
Loen mina SixHanded.com alt artiklit (http://www.sixhanded.com/keeping-the-pot-small.html) Pot controli kohta ja mis ma näen - soovitatakse poolkõva käega turnis checkraiseda OOP. Näide oli toodud küll SNGst aga ma sooviks rohkem cashi poole pealt inffi saada.

Hero BB käes AT, button raiseb, Hero callib. Flop A 5 2. Hero callib cbeti ja raiseb turni cbeti pot controli tähe all?!?

Kas on ka nii? Mul oleks mõned vastuväited.
1) Minu arvestuste põhjal foldib turni cbeti teinu ca 50% kordadest raise peale. Positsioonis olles teeb ta seda ilmselt veel vähem.
2) Kui tal on nigelam kaart kui TPGK, siis ei panusta ta anyway ka riverit IP seega saame väiksema potiga showdownini.
3) Turni raise tuleb teha suht väike. Näiteks 3x turni cbeti suurune raisega paneme me raha sama palju potti kui calliks turni ja riveri cbeti. Kui vastane on draw peal ja callib, siis ta küll oddse ei saa aga riveri 1/3 valuekas teeb töö ära.
4) Kui ta näeb meid peale raise riverit chekkimas, siis on tal võimalus veel bluffida ja me foldime, sest pot on suur ja käsi poolpehme.
5) Järjekordselt draw peale olev tegelane võib ka turnis nuppe panna ja siis me jälle foldime.

Kõik see kokku annab selle, et kui tahta pot controli teha, siis pigem calliks flopi ja turni ning ka mõistliku riveri kaardi ja betsize. Pääseks odavamalt ja hoiaks bluffimise ranges. Ülalnimetatud checkraise olen teinud ainult vastaste puhul kelle agro% turnis on väike aga agg factor kõrge ja flopi / turni cbet on kõrged.

Mõned tipid oleks kasuks kuidas panka mitte suureks ajada marginaalse käega.

alaska
29.11.10, 11:28
lugesin õpetust, see on mingi jama.