PDA

View Full Version : FR mikromehe meelespea



Provoker
07.12.10, 22:07
Juhend mängijatele NL2-NL25

Koostasin mina ning vihjeid mida lisada andis Pastilaa.

1. Käte range millega mängida.

Siinkohal tuleb kohe viide ranka tabelile. Antud tabel on selline millega vähemalt break even suudab püsida iga mängija. See on kogu pokkerimängu vundament millelt on väga hea edasi minna. Kui see tabel peas ei ole, ärge järgmist punkti lugegegi.

2. HUD ehk Heads up display.

Kui vähegi rahakott lubab hankige endale tracker millega saate enda mängu analüüsida. Parimad variandid selleks on Holdem Manager ning Pokertracker 3. Siinkohal jälgige, et teil oleks alati programmist viimane versioon kuna pokkeritubade tarkvara pidevalt uueneb ning vanema trackeri versiooni puhul võib tekkida probleeme.

3. Mängulaua valik ehk Table selection

Kuna mikrolimiitides on üldjuhul laudade valik suur, siis siinkohal me järeleandmisi ei tee.See meelespea on mõeldud 100bb laudades mängimiseks. Alati püüame olla parimates laudades kus võimalik. See tähendab, et meist paremal PEAB olema donk. Kui mitte esimene, siis vähemalt teine.(DONK on mängija kelle vpip on suurem kui 25. Tavaliselt 40+) Kui sinust 2 kohta paremal donki pole, vaheta laud ära. Jälgi kindlasti dongi stacki suurust, kui on vähem kui 50bb, siis leiad kindlasti parema. Kõrgemates limiitides on kindlasti valik kehvem ning seetõttu võib oma nõudmisi väheke alandada
http://www.upload.ee/image/971091/laud.JPG
Lisaks sellele on veel hea kui sinust vasakule ehk blindidele jääks weak tight mängijad kes enda blinde ei kaitse.

4. Isoleerime donke

Kõige olulisem punkt millest kasu saab lõigata juhul kui eelmine punkt on täidetud. Hero eesmärk on ESIMESENA donki isoleerida. Mida hilisemas positsioonis, seda parem. Isoleerimiseks kasutage standard 4bb+1bb per limper. Range isoleerimiseks on järgmine: JTs+; QJo+; KÕIK paarid; A8s+;ATo+; Hiljem võite lisada ka K9s+. Isoleerimine kehtib juhul kui limpijaid on 1. Kui limpijaid on 2 või enam peaksime enda isoleerimis range kitsamana hoidma kuna mikros on raske multyway potis mitut vastast korraga üle mängida omamata tugevat kätt. Paarid 22-TT sobivad siinkohal ideaalselt setminemiseks juhul kui vähemalt ühel limpijatest on enamvähem full stack.
Enamus kordi, kui te olete vastast isoleerinud, panete flopil cbeti juhul kui teil vähemalt mingigi võimalus on enda kätt paranda. Üldjuhul saate sellega poti endale.

5. Agressiivsed ning passiivsed vastased.

Siinkohal siis lihtne reegel postflop mänguks. Kui saate ületõste dongilt kes on passiivne olnud ei ole mõistlik enam raha sisse potti panna v.a juhul kui teie enda käsi on 2 paari või parem ning siia läheb ka juurde väga hea combodraw (12+outi). Tavaliselt kasutavad passiivsed dongid minraise kuna nad ei oska muud teha oma nutsiga. Siinkohal peaks kohati isegi ülepaarid AA,KK QQ mucki lendama.
Agressiivsete vastaste vastu on asi vastupidine. Nad panevad ise tavaliselt väga lightilt raha potti ning nende vastu on enamasti ülepaar või TPTK nuts.
JÄLGI SUUREKS KASVAVATES POTTIDES VASTASE AGRESIIVSUS FAKTORIT

6. 3betitud potid

Siinkohal tasub jälgida, et hero oleks võimalikult tihti positsioonis 3betitud pottides. Suur osa mängijatest on 3betitud pottides väga straight forward ning nendelt on lihtne raha ära võtta cbetiga. Siinkohal jälgige, et te ei paneks cbeti suurusega puusse. Täiesti piisav on 50-60% potist. Üle selle on juba raha põletamine. Erandid tulevad siis mängu kui olete vastamisi dongiga ning mõlemal on väga suur stack selja taga. Suure cbeti miinuseks on see, et kui sa oled lightilt 3bettinud ning paned suure cbeti ja saad vastu shove, siis sa kaotad raha rohkem kui väiksemalt cbettides.

7. Kui pot on avatud enne sind

Kui keegi on tõstega poti avanud, siis ära calli ennast positsioonis olles potti sisse spekulatiivsete kätega nagu JT,QJ,KJ jne. Pikas perspektiivis on see kaotav mäng kuna sa annad sellega käe mängimisel initsiatiivi ära ning tihtipeale oled lõpuks domineeritud. Palju parem on sellistes kohtades positsioonist foldida või 3bettida. Sisse tasub ennast callida ainult setminemise eesmärgil.

8. Blindide võitlus

Terve pokkeri mängu mõte seisnebki blindide võitluses. Ilma blindideta saaks igaüks omale AA-d oodata ning alles siis raha sisse ajada. Blinde tuleb varastada väga laia rangega mikros. Esimese asjana lisage enda hudi stat nimega Fold To Steal. Kui see number blindidel olevatel mängijatel on 85+ minge nende blindide järgi ilma oma kätt vaatamata. Kohanda oma stealimis range kui blindidel olevad mängijad sind lightilt 3betivad. Üldiselt kuni NL25 mängijad eriti ei hakka vastu. Eriti regulaarsed mängijad. Ära varasta any2 käega dongilt. Nad ei foldi ega 3beti sind, vaid callivad ning järgnevatel tänavatel oled OOP lambikäega. Viimane lause kehtis SB pealt varastades. CO, BTN-lt varastades jääte küll positsiooni dongi vastu, kuid edasi on ikka raske mängida kuna don ei foldi cbetile ühtegi flopis hititud osa või ülekaarte.

9. Arenda enda mängu

Võimalused selleks on teil kõikidel olemas. Alustage sellest, et osalege aktiivselt strateegia foorumites. Postitage ise käsi ning kommenteerige teiste postitatud käsi. Alati püüdke enda mõttekäiku edasi anda kõikidele lugejatele. Vastasel juhul ei õpi sellest teised ega ka teie ise mitte. Tähtis on panna ennast mõtlema.
Kui teil on tuttav kes biidib kõrgemal mängu kui teie praegune level, siis küsiga julgelt nõu kui tegemist pole täieliku tondiga kes teile lihtsalt näkku irvitab :smile:.
Alati püüdke aktiivselt endale leida kaasmõtlejaid kellega saaksite nn sweat sessioone teha. Ideede vahetamine on pool võitu ning sellest endale vajaliku noppimine on teine pool. Kui mingis situatsioonis peaks vaidlus tulema, postitage olukord strateegiafoorumisse.
Kui vähegi br lubab hankige endale juhendaja. Kui suudate ära rääkida mingi diili käte arvu peale ja kasum pooleks on väga hästi. Kui ei suuda, siis paarsada eeki tunni eest on suht standard mida küsitakse. Eelkõige mängib siin rolli limiit mida juhendaja ise mängib ning kui suure $/h ratega ta oma aega hindab.

Konso
07.12.10, 23:59
Tunnustan tehtud töö eest

hotcocacola
08.12.10, 00:08
Väärt kraam algajale ning miks mitte ka edasijõudnud pokkerimängijale, kellel probleeme mindsetiga:)

wd

variatsioon
08.12.10, 00:17
küsimus seat selectimise kohta.
FR lauas on BBl fish ja ülejäänud on tavalised regid.
kas peaks istuma SB kohale või BTNi kohale kui nad mõlemad "vabad" on?

Pahvak
08.12.10, 00:19
Btn obv.

Kotkas1000
08.12.10, 00:20
Mina ei istu. Saad temaga HU nii harva mängida, et ei tasu bumhuntimise mõttes ära.

variatsioon
08.12.10, 00:22
Btn obv.

riskides siis sellega et fishi ja hero vahele istub SS/maniac/hea reg

Pahvak
08.12.10, 00:24
riskides siis sellega et fishi ja hero vahele istub SS/maniac/hea reg

Kuidas võtta. Positsioon nagunii nigelavõitu, aga samas BTN-l oled fishile ühe istme võrra lähemal positsiooni mõttes.

con
08.12.10, 05:27
ma eelistan pigem sb. fishid blindidel väga aktiivsed, saab koos rohkem käsi mängida kuna kedagi pole vahel kes segaks. miinuskülg on küll see, et olles SB on fish BB ja oled OOP. lisaks jääb võimalus, et paremale istub halvem mängija.
kui lauad väga nigelad siis olen igatahes alati fishi "seljataha" istunud selle aseme, et 1-3 positsiooni lähemal olla.

koos plusside ja miinustega maitse asi pigem

Provoker
08.12.10, 07:34
küsimus seat selectimise kohta.
FR lauas on BBl fish ja ülejäänud on tavalised regid.
kas peaks istuma SB kohale või BTNi kohale kui nad mõlemad "vabad" on?

Ma ei istuks üldse sellisesse lauda. Mikros laudade valik on nii suur, et tihtipeale saad endast paremale mitte ühe vaid isegi kaks fishi. Kõige paremad lauad on 3-6 mängijaga. Nendesse minnes on valikut piisavalt kuhu istuda. Kui eelnev kodutöö on tehtud siis näed juba lobbyst ära kas fish on lauas või mitte. Regidega maade jagamisel ei ole mikros mingit mõtet.

variatsioon
08.12.10, 08:07
oletama et tegu on NL1k.

Provoker
08.12.10, 08:12
oletama et tegu on NL1k.


lol

see on mikromehe meelespea. :biggrin:

Kotkas1000
08.12.10, 08:32
NL1K pead fishe tikutulega taga otsima. Usun, et bumhuntides jääb nälga sellel limiidil. Aga parem fish blindidel, kui üldse mitte fishi. Või kuidas see tänapäeva vanasõna oligi, et parem homo pihus, kui hetero katusel :biggrin:

H2O
08.12.10, 08:32
Sai loetud, hea artikkel :).

nomerlot
08.12.10, 09:32
Ma lisaks veel table selecti eelduseks, et pidevalt peab mängijaid märgistama, siis on ka infot, mille järgi selekteerida, mitte ainult stacki suuruse järgi. Tundub enesestmõistetav, aga mikros arvan, et seda pigem ei tehta kui tehakse.

variatsioon
08.12.10, 09:47
kuskil NL10s on player pool nii suur et seal ei jõua neid ära märgistada imo.

janek174
08.12.10, 09:47
Ma lisaks veel table selecti eelduseks, et pidevalt peab mängijaid märgistama, siis on ka infot, mille järgi selekteerida, mitte ainult stacki suuruse järgi. Tundub enesestmõistetav, aga mikros arvan, et seda pigem ei tehta kui tehakse.

+1

Päris palju on micros mingeid halfstack regulare, kes teevad päris viisakat mängu. Ka ise olen NL25-s pikemat aega 20$-ga mänginud (ei oskagi põhjendada, miks).

variatsioon
08.12.10, 09:48
20$ NL25 arvatakse et sa ei ole reg.
raise respectitakse rohkem ning callitakse kergemalt maha.

janek174
08.12.10, 10:00
kuskil NL10s on player pool nii suur et seal ei jõua neid ära märgistada imo.

Ei vasta tõele. Ühed ja samad näod on igas laua, ja tableselection käib neil kõigil. Kui kusagil mingi fish maha istub, on neid samu nägusid sekundiga laud täis. (starsi NL10 on vist hetkel maailma kõige nitisem ja regide rohkem limiit üldse imo)

qbj0hn
08.12.10, 10:08
Peaks hakkama mingi 23.42$ või 19.29$ peale reloadima siis :D.

Good read anyway!

variatsioon
08.12.10, 10:35
Peaks hakkama mingi 23.42$ või 19.29$ peale reloadima siis :D.

Good read anyway!

paljud reloadivadki mingi 93.5BB peale jne.

Pahvak
08.12.10, 13:20
Peaks hakkama mingi 23.42$ või 19.29$ peale reloadima siis :D.

Good read anyway!

Sellest pole mingit kasu. Niikui statsid lauda hüppavad ja näen, et tight poiss, märgistan ära.

lypsja
08.12.10, 13:25
ma ei kujutaks ette mismoodi ilma märgistamata normaalset tabel selectionit teha... muud ei tee kui märgistan nii et sõrmed villis :) vahest kui laisklen selles osas siis sõiman pärast sessi ennast :) märgistamine teeb elu ikka eriti lihtsaks

g00000se
08.12.10, 13:25
Kas ainult minul on savi, kuskohas fish istub?

HU grinder
08.12.10, 13:27
Mul ka, absull ei selecti. Põhjus sama, mis ajuvabal.

E. Nice contribution, Provoker!

lypsja
08.12.10, 13:29
Kas ainult minul on savi, kuskohas fish istub?

minul mitte :)) üritan neid ikka endast paremale saada ja vasakule tightass'e, et rohkem varastada... kuid nädala sees raske tihtipeale 16 head lauda kokku saada ja seega tihti osad lauad kehvemapoolsed, kuid vähemalt 1-2 kalakesega ikka :)

lypsja
08.12.10, 13:31
Põhjus sama, mis ajuvabal.

Ja see on?... ei hakka silma et ajuvaba oleks kommenteerinud siin... või see tal mujal kuskil välja toodud?

nomerlot
08.12.10, 13:43
Peamine raha tuleb ju fishidelt ja sa tahad olla oma rahakoti suhtes positsioonis:)

alaska
08.12.10, 13:53
7. Kui pot on avatud enne sind

Kui keegi on tõstega poti avanud, siis ära calli ennast positsioonis olles potti sisse spekulatiivsete kätega nagu JT,QJ,KJ jne. Pikas perspektiivis on see kaotav mäng kuna sa annad sellega käe mängimisel initsiatiivi ära ning tihtipeale oled lõpuks domineeritud. Palju parem on sellistes kohtades positsioonist foldida või 3bettida. Sisse tasub ennast callida ainult setminemise eesmärgil.

Tõesti ainult setminemise eesmärgil? Ja kui pihta ei saa, on fold? Niiet kui regular callib pre, siis paned ainult seti-paari ta rangesse? Tundub easy game.

HU grinder
08.12.10, 14:13
Ja see on?... ei hakka silma et ajuvaba oleks kommenteerinud siin... või see tal mujal kuskil välja toodud?

Soov areneda.

Provoker
08.12.10, 14:30
Tõesti ainult setminemise eesmärgil? Ja kui pihta ei saa, on fold? Niiet kui regular callib pre, siis paned ainult seti-paari ta rangesse? Tundub easy game.

Kõik sõltub kes, kus ja kui palju. Ongi easy game. Aga märgin ära veelkord, et see on basic millega saab biitida väga edukalt. Advanced conception ei ole mikro biitimiseks väga oluline.

variatsioon
08.12.10, 19:57
Mul ka, absull ei selecti. Põhjus sama, mis isildur1il.

E. Nice contribution, Provoker!

fyp

HU grinder
08.12.10, 20:26
Hehe, nice one:D

Ints
09.12.10, 11:50
Kahju, et ma seda teemat juba varem pole leidnud, paar punkti olin ma enda jaoks natuke teisiti selgeks teinud. Tänud teema omanikule (Y)

lypsja
09.12.10, 12:54
Soov areneda.

esialgu oleks soov BR kokku grindida, et oleks alust mille najal hakata arenema... seega algul vast ikka korralik tableselection ja kunagi hiljem, kui käes level, kus motivatsiooni grindida ja areneda, juba edasi mõelda - ei näe mõtet mikro kõige madalamatel limiitidel veri ninast välja mingeid numbreid taga ajada

Ints
09.12.10, 13:37
Kui selle lauavaliku juurde tagasi tulla, siis minu arust nl2 ka suht raske yldse oma kohta valida, sest enamus laudades istuvad selliste statidega vennad(nagu siin välja toodud on), üle ühe. Ja paljudes laudades ongi ainult 1 või 2 kohta vaba ning siis ei olegi ju valikut enam kuhu istuda.

kardaanirist
09.12.10, 14:36
NL2s sa pmst ei peagi bumhuntima. istu kellegi kõrvale, kelle stack on ala 1.24$ või 1.67$ või mida iganes ja 99% tõenäosusega oledki juba fishi kõrval. NL2 biidid julmalt ka ilma bumhuntimata ja vaid enda kaarte mängides. laudu hakka hoolikmalat valima alles NL10. võid teha ka varem, et see endale sisse harjutada, aga ma arvan, et see suht koht mõttetu, sest tase on kohutav ja raiskad enda aega ja energiat.

ESTPatrick
09.12.10, 20:17
tegin eile Nl2 video, näpuka tõttu kustutasin ära muidu. Aga mängisin 45/41 stiilis ilma ühtegi suurt potti mängimata 50bb/100

kerge hiiter vist oli, kuna koguaeg folditi

nomerlot
10.12.10, 11:29
tegin eile Nl2 video, näpuka tõttu kustutasin ära muidu. Aga mängisin 45/41 stiilis ilma ühtegi suurt potti mängimata 50bb/100

kerge hiiter vist oli, kuna koguaeg folditi

su postflopi skill on vist natuke teine ka kui tavalisel NL2 mängijal:)

Ints
10.12.10, 11:37
Pakun, et seal oli õnnefaktor ka ikka p2ris suur, sest nl2 asi nii, et ole nii hea m2ngija kui tahes, kuid seal callitakse sind suht nõrkade kätega maha ja võid päris kergelt ka hea kaardiga beat saada. Eriti kui veel 40/40 stiilis mängida.

kuco
10.12.10, 11:54
Pakun, et seal oli õnnefaktor ka ikka p2ris suur, sest nl2 asi nii, et ole nii hea m2ngija kui tahes, kuid seal callitakse sind suht nõrkade kätega maha ja võid päris kergelt ka hea kaardiga beat saada. Eriti kui veel 40/40 stiilis mängida.

wat?

variatsioon
10.12.10, 12:04
pokkeris ju 60% on õnn.

Kotkas1000
10.12.10, 12:28
+1 Intsule. Ma ükskord sain NL2 ässad ja ma ka kaotasin. Õnne peab ka olema ikka seal kõvasti, siis oled tegija. NL100 on ikka lapsemäng selle kõrval. Mul üks tuttav (julmalt õnneliku käega vend) võitis ükspäev viis sotti rsk. Pärast ütles ka, et hea lehega ei ole seal sittagi teha. Ootadki jama kaarti ja siis paugutad ning raha hakkab voolama.

pikk28
10.12.10, 12:29
lol

Ints
10.12.10, 13:05
No nüüd sai nalja jah. :laugh:
Võibolla väljaendasin ennast valesti. Pidasin silmas seda, et seda et 50bb/100 saada peab kõvasti õnne olema.

leits
10.12.10, 13:28
No nüüd sai nalja jah. :laugh:
Võibolla väljaendasin ennast valesti. Pidasin silmas seda, et seda et 50bb/100 saada peab kõvasti õnne olema.

ei..

ESTPatrick
10.12.10, 13:40
leits teab, ta nägi teamvieweris pealt kuidas mängisin

Vandalar
10.12.10, 15:27
Some serious conversation going on here...

donkament
10.12.10, 19:16
Hea töö! Kuigi seitsmenda punkti vastu vaidleks nati vastu, kuna ip on nt nl25 ülimalt lihtne pasaga(spekulatiivse käega) pot ära stealida(juhul, kui vastane standard mikrodonkreg), kui mitte flopis, siis turnis või riveris. Samuti mitme vastase vastu võib flopata monsteri(2p or better) ja stackida top paari/overpaari omava fishi ära. Seda muidugi juhul, kui oskad postflop mängida ja ise ei lähe sita top paariga call-call-call modes bustosse.

k2snakalle
10.12.10, 19:34
Hea töö! Kuigi seitsmenda punkti vastu vaidleks nati vastu, kuna ip on nt nl25 ülimalt lihtne pasaga(spekulatiivse käega) pot ära stealida(juhul, kui vastane standard mikrodonkreg), kui mitte flopis, siis turnis või riveris. Samuti mitme vastase vastu võib flopata monsteri(2p or better) ja stackida top paari/overpaari omava fishi ära. Seda muidugi juhul, kui oskad postflop mängida ja ise ei lähe sita top paariga call-call-call modes bustosse.

Kui sa oskad postflop mängida, siis pole su koht enam kindlalt nl2-s :D

donkament
10.12.10, 19:53
Kui sa oskad postflop mängida, siis pole su koht enam kindlalt nl2-s :D

Juhend mängijatele NL2-NL25 :D

lypsja
19.12.10, 15:50
küsimused teema autoritele:

1) mis range peaks olema 2+ limpijate isoleerimiseks? QJs+; ATs+; AJo+; JJ+?
2) kas oleks võimalik selgitada natu agressiooni näitajaid: aggr factor ja aggr %... mida üks ja mida teine näitab ja tähendab, ja mis liigutused üht ja teist mõjutavad
3) mis kätega kaitsta blinde läbi callimise ja mis kätega re-stealida erinevate mängijatüüpide vastu eeldades et nende stealimine ei ole liiga tight ja liiga agressivne (selliste vastu on pilt niigi selge)?

Provoker
19.12.10, 16:46
küsimused teema autoritele:

1) mis range peaks olema 2+ limpijate isoleerimiseks? QJs+; ATs+; AJo+; JJ+?
2) kas oleks võimalik selgitada natu agressiooni näitajaid: aggr factor ja aggr %... mida üks ja mida teine näitab ja tähendab, ja mis liigutused üht ja teist mõjutavad
3) mis kätega kaitsta blinde läbi callimise ja mis kätega re-stealida erinevate mängijatüüpide vastu eeldades et nende stealimine ei ole liiga tight ja liiga agressivne (selliste vastu on pilt niigi selge)?

1. JJ+ AQ+
2. http://forumserver.twoplustwo.com/114/pokertracker/aggression-vs-aggression-frequency-291113/
http://forumserver.twoplustwo.com/35/micro-stakes-limit/request-poker-tracker-stats-165898/
tõlkima ei viitsi hakata.
3. Selle küsimusega on lood nii, et kui oled korralikult tableselectinud nagu meelespea punktis kirjas, siis pole väga mõtet oma pead restealimisega vaevata kuna dongid ei steali sult vaid callivad ennast potti. Kui nüüd küsimusele vastata siis setminemine on hea siis kui vastane on selline kes stealib ainult tugeva rangega. Sellisel juhul on natukenegi lootust, et kui sa hitid siis saate stackid ikka keskele riveril. Need vennad kes sult pidevalt stealivad võid vastu hakata 88+ JQ+ kuid kui saad 4beti siis seda tuleks üldjuhul austada kuna mikros tehakse seda blufina suht harva.

con
19.12.10, 17:24
kirjutasin kah juba pika vastuse aga kustutasin ära kuna sa jõudsid ennem.
su pakutud ranged on kindlasti õigemad mikromeestele.

Provoker
19.12.10, 17:51
No jätkuvalt see artikkel ongi mikromeestele mõeldud. Esialgi esimese lehe postitustes ei saadud vist sellest päris hästi aru. :biggrin:

lypsja
19.12.10, 18:32
tnx vastuste eest...

nende vastu on kõik selge kes tightid stelaijad või vastupidi liiga lightilt lasevad... kuid just need vahepealsed, kelle varastamise range on paigas... see on selline murelaps kus ei oska suurt essugi peale hakata ja lasen kõhutunde järgi... kas 2+2 pole mõnda head micromeeste varguste artiklit?

timz0333
19.12.10, 19:48
Sa oled tubli poiss provoker, loodame, et NL50 alistub sulle varsti.

Provoker
19.12.10, 19:52
loodame et alistub, see kuu 9+bb/100

lypsja
20.12.10, 13:55
loodame et alistub, see kuu 9+bb/100

nuuux... tahaks ka :)))

OT: viimasel ajal totaalne RB-hoora tunne peal (RB näol püsin õrnalt plussis - jooks on ka muidugi masendav ja nagu oli arvata olin rämeda hiiteri peal ja olemasolevate oskustega ei suuda sita (tõenäoliselt ikkagi normaalse) jooksuga midagi peale hakata) :S nuuux

Nozzu
20.12.10, 19:23
nagu oli arvata olin rämeda hiiteri peal ja olemasolevate oskustega ei suuda sita (tõenäoliselt ikkagi normaalse) jooksuga midagi peale hakata) :S nuuux

Ma tean mida sa tunned :S Ja mul pole rackebacki kah, mis pisukestki leevendust tooks.

blom
29.12.10, 22:22
Mikromees ja mitte ainult mikromees... tahab flopis näha vähemalt tptk, 2paari, kolmikut, reatõmmet (8 outi) ja 4 kaardiga mastitõmmet. ülejäänud asju mikromees eriti ei tunnista.
Ja veel... aga see pole reegel mõned mikromehed kuulavad veel klassikalist musa sest see korrastab mõtteid, selle reegli eripära on selles et mõnda mehepoega ajab see musa närvi seega see ei ole üldtunnustatud reegel

MrRK
14.03.11, 17:24
keegi postitaks palun Ranka tabeli lingi, olen otsind, aga ei leia. Tänud

nomerlot
14.03.11, 17:25
keegi postitaks palun Ranka tabeli lingi, olen otsind, aga ei leia. Tänud

Siit leiad selle ja muudki
http://www.pokkeriprod.com/pokkerikool/