PDA

View Full Version : Raamatud mida lugeda?



ranka
29.01.11, 04:58
Olen kohanud siin foorumis teemasid filmides, e-raamatutest, pokkeriraamatutest, naiste piltidest, taimaast, pornostaaridest jne. aga ma ei ole kohanud (või on mul kahesilma vahele jäänud) teemat raamatutest, just väga huvitavatest raamatutest.

Sirvisin mõned nädalad tagasi teems Pokkeripro Taimaal ning komistasin kasutaja Spewmonkey kommentaari otsa (http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php/2845-Pokkeripro-Taimaal?p=295858&highlight=isiklik+tantsija#post295858), kus ta soovitas lugeda raamatut Private Dancer (Eesti keeles Isiklik Tantsija ja täisa eestikeelses trükis olemas). Ostsin selle raamatu ära, mis algul seisis ca. poolteist nädalat kapi peal ja ootas oma lugemisaega.

Kirjutasin ka oma blogis (http://foorum.pokkeriprod.com/entry.php/457-Sihvkakunn), et tegemist oli väga hea raamatuga. Kui harilikult raamatute lugemise mõnu kestab tund-kaks, peale mida tahaks väikest puhkust siis see raamat oli erand. Kui selle kätte võtsin siis ei suutnud ennem käest ära panna kui silmad olid kinni ja udused. Kokku lugesin järjest 200 lehekülge ja lõpetasin, kuna tuli minna magama. Järgmine päev jutiga viimased 100 lehte, mis lõpetas raamatu ja hakkas kahju, et juba läbi sai...

Seepärast ma nüüd siin olengi. Otsin uut raamatusoovitust ja tõesti sellist raamatut, mis on Teie käes samamoodi ära "sulanud". Ma olen lugenud igasuguseid raamatuid aga nagu ma enne mainisin siis sellist lugemismõnu nagu seekord sain ei ole ennem saanud. Reeglina mõnu kestab tund-kaks ja kõik.

Siis teeks ka väikese reeglistiku raamatusoovituse postitamisel. Ei ole mõtet teha postitust, "loe see raamat läbi - väga hea raamat" vaid võiks natuke rohkem vaeva näha. Väike kokkuvõte - millest raamat räägib, miks peaks seda lugema, mitu lehte, kui palju maksab, on eestikeelne trükk olemas jne.

Potsataja
29.01.11, 05:36
http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php/2800-Raamatute-teema-%28pokkeriv%C3%A4lised%29

ranka
29.01.11, 07:16
Oops sorrrrry........ Läheb lukku.