View Full Version : Täiesti random käsi veebilehelt
AshrakWhite
02.02.11, 10:36
http://www.pokerlistings.com/poker-question?qId=475&qAltId=1359
Question
In your six-max game you raise to $8 UTG and a weak player calls on the button. You take a flop heads-up of A♦ J♠ T♠. You bet $13 and he shoves for $80.
What should you do?
Mul käes AQo 200 taga ja NL200 limiit. mida teeksite, veebileht pakub et call, aga ma ei näe kuskil seda, Rage ka nagu ei näinud kuskil calli, kas tõesti on hea plaan siin calli teha? või on pigem mõtekam paremat spotti oodata.
harryahven
02.02.11, 10:57
"So make the call vs. this less-than-half stacker" ma calliks ka maha, samas oleneb kui "weak" on vastane.
AshrakWhite
02.02.11, 11:05
küsimus ongi mis käe peale paned mis õigustab maha callimist, sorri kui halvasti väljendasin. ma ei näe ühtegi kätt mida ma beatiks mida donk niimodi shoveks.
küsimus ongi mis käe peale paned mis õigustab maha callimist, sorri kui halvasti väljendasin. ma ei näe ühtegi kätt mida ma beatiks mida donk niimodi shoveks.
õigemini selliseid käsi on, aga tihedamini oleme me siin taga kui ees..
harryahven
02.02.11, 11:48
KJ, QJ, KT, QT, 89, kui väga weak siis ka KK, QQ, K9, Q9, kuigi need suht välistaks. + kõik flushdrawd ja Ax käed, variante on..
Enamus kordadel oled taga ilmselt (AK, KQ, 2 paari, set). Vaevalt, et ta seal mingi A7'ga shoveb. Kui mingit readi pole siis ehk pigem fold.
instacall, sellised halfstackerid on 99% fishid ju. Kuidas te suudate AQ maha panna, kui siin shovevad kõik Ax käed + veel mingi täielik air ja mingid KJ-d ka.
Kui poti äss või emand ka juhtub olema siis nuts ju lausa
Lasin korra mõned käed equilatorist läbi ja avastasin, et meil on JT ja AT vastu isegi piisav equity olemas(39% ja 37% vastavalt). crushitud oleksime settide, KQ ja AK vastu, AJ vastu on 27% (37,4% on vaja). Lisaks on tegu fishiga, kes võib iga käega lolliks minna.
Ehk siis suht selge call ikkagi.
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.