PDA

View Full Version : PKR



sal2hedbusta
04.02.11, 01:17
Kuna regasin juba pkri enne selle saidi leidmist, siis kas ma saaksin ikkagi kuidagi oma accile läbi pokkeriprod.com rakebacki peale panna v:?

Kloonike
04.02.11, 01:38
Vanadele kontodele PKRis rakebacki peale panna ei ole võimalik, aga kui sa piisavalt rake maksad, siis saad PKRilt otse küsida rakebacki. Alguses annavad 20% ja min pead rakema $500, siis 25% ja $1500 vms ja 30% saad kui $3000 raked kuus.

Seal eriti mängida ei soovita, soft crashib, nupud ei tööta üsna tihti ja HEM hudi ka ei ole. Võtab kõvasti harjumist enne kui enam vähem mugavaks muutub.

kalkaan
04.02.11, 02:09
HEM'i hud täitsa töötas, kui viimati seal mängisin. Samas nägin selle töölesaamiseks päris kõvasti vaeva. Mul softiprobleeme küll polnud, pigem oli paar kulukat korda viga enda ühenduses. Kuna mäng suht aeglane, siis pole seal regulare ka vast nii palju, kui mujal tubades.
Rakebackiga olid jah sellised lood, et pidid ise nuiama ning kuus vähemalt 500$ rake maksma, et nad midagi jagama hakkaks.

mortalvombat
04.02.11, 09:24
mängisin seal mitu kuud tagasi. nuppude töötamisega küll probleemi ei olnud ja HEMi HUD töötab ainullt ühes lauas vist

RandyLahey
14.07.11, 10:57
Kas trackeri hud töötab kõikidel laudadel ja kas softiga reaalselt harjub ka lõpuks?

kjmrc
14.07.11, 13:08
Kas keegi teab, mis on seal PKR saidil niihead, et paljud sinna mängima ronivad? Imo soft on kohutav ja hangub ja üleüldse kahtlane.

Spewmonkey
14.07.11, 16:38
Mängijad on ka kohutavad.

ziimukaz
14.07.11, 20:04
Kas trackeri hud töötab kõikidel laudadel ja kas softiga reaalselt harjub ka lõpuks?
HUD töötab korraga vaid ühel laual, kuid mutlitabledes on mõttetu seda üldse kasutada. Ebamugav lisavidin grindides.
Mina olen softiga harjunud ja meeldib isegi. Nüüd väljas ka lite versioon clientist, mis ei nõua niivõrd kõva arvutit.

ziimukaz
14.07.11, 20:06
Kas keegi teab, mis on seal PKR saidil niihead, et paljud sinna mängima ronivad? Imo soft on kohutav ja hangub ja üleüldse kahtlane.
Jah, mängijate tase. Kui starsis otsid lauda, kus oleks fish, siis PKRis on lood sellised, et nl100 võid istuda mitmes lauas, kus peale sinu on 1 sitt reg ning 4 fishi.

kjmrc
15.07.11, 10:06
Mnja.. siis küll :D Lühiajaliselt võid seal raha teenida :D Fishe meelitab vist see kena disain ja "liikuv" soft.. :P

Kloonike
15.07.11, 10:58
PKRi tase on viimasel ajal kõvasti tõusnud. Peale 3-4a crushimist on mul pmst 2 kuud breakeven ja räme swingine seal. NL100+ on hunnik regulare, kes mängivad 4-6 lauda ja tegelevad MÕTLEMISEGA. Epic mindfuck kogu aeg, pidevad 3-4 way potid ja sind vägistatakse miljonil erineval viisil. Hetke plaan on seal enam mitte mängida, eks näis kaua starsis vastu pean. Peale auto reloadi lisamist PKRi on soft jube ebastabiilne lisaks kõigile teistele ebamugavustele. Crashib enamikel regularidel, kes mängivad 6-9 lauda ja tableselectivad, vähemalt paar korda päevas. Aga niisama bumhuntimiseks väga 5+ koht (õhtuti).

overgrow
19.07.11, 14:49
Kas sinna SEBist ka raha kanda saab?

Kloonike
19.07.11, 15:53
Ei saa.

Carl
19.07.11, 20:13
See ruumiline graafika on võimalik maha kruttida eks? Ja kuidas NL10 kuni NL30 seis on?

ziimukaz
19.07.11, 20:21
See ruumiline graafika on võimalik maha kruttida eks? Ja kuidas NL10 kuni NL30 seis on?
Hetkel nl10-25 peale saab kokku 6 fullring lauda, nl10-s 13 6max lauda ning nl25-s 15 6max lauda. Hilisõhtul on traffic suuremgi.

Lite versiooniga pole 3D graafika.

elrosmeero
29.05.12, 16:50
Pokerstrategy kaudu sain 20$ sinna tasuta ja nüüd on lahti mängitud ja tahaks välja võtta, kuna see soft mõttetu kurk. Pakub ainult Cheque ja Fast Bank Transferit valikuks, aga kui ma läbi Moneybookersi depon 10$ sisse siis tuleb ka see sinna valikusse ?

Mr_Kenny
29.05.12, 17:17
peaks tulema jah.